Salsa workshop

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, teambuilding, teamuitje, personeelsfeest, vergadering arrangementen (salsa dansen in de pauze of na afloop van de vergadering), verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Salsa workshop? Natuurlijk leer je hoe de Salsa gedanst moet worden, maar onze workshop salsa is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Het thema van de avond is Caribische. Natuurlijk geniet je van het salsa dansen, maar ook van een workshop cocktailshaken op verzoek met Caribische cocktailrecepten om de avond op een toffe manier te starten en evt van een diner, ook op locatie.

Dansschool SalsaCool geeft je ook de gelegenheid om elk onderdeel van deze Caraibische avond los te boeken van elkaar. Bijv alleen een diner of een salsaworkshop of een cocktaikworkshop óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een workshop salsa, een diner met een workshop cocktails shaken of een workshop salsa met een workshopcocktail.

Diner op locatie
Mocht je ervoor willen kiezen om het diner plaats te laten vinden op een andere locatie dan één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben, dus op een door jou zelfgekozen locatie, dan kan je kiezen uit een Tapas, Braziliaans of Afrikaans buffet bij groepen vanaf 15 personen. Voor een kleinere groep betaal je hetzelfde bedrag als voor 15 personen.

Onze Salsaworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Nederlzwalm-Hemelgem, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshopSalsa houden, bij je bedrijf, op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.


workshop_salsa_01

Om andere foto's te bekijken klik op een van de foto's

     


Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende salsaworkshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Salsa dansen of voor één van onze andere workshops zoals cocktail workshop.Om andere filmpje te bekijken klik op een van de foto's hieronder

     


Beschrijving workshop Salsa dansen
Sensueel – passie – romantiek – opzwepend

De salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.

Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in België. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.

vgz_workshop_salsa_01

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Salsa dansen.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Salsa muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Salsa dans workshop:

workshop_salsa_02

Mini- Salsa dans workshop (60 minuten)

In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Salsa dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Salsa dans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een salsa workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Luik, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Namen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in La Louvière, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Seraing, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Verviers, Workshop salsa in Dendermonde, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herstal, Workshop salsa in Geel

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Luik, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Namen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in La Louvière, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Seraing, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Verviers, Workshop salsa in Dendermonde, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herstal, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Ninove, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Châtelet, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Waver, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Geraardsbergen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Oudenaarde, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Nijvel, Workshop salsa in Zinnik, Workshop salsa in Andenne, Workshop salsa in Ronse, Workshop salsa in Zottegem, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Gembloers, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Saint-Ghislain, Workshop salsa in Fleurus, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Hoei, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Eeklo, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Eupen, Workshop salsa in Lessen, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Walcourt, Workshop salsa in Komen-Waasten, Workshop salsa in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar
, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Salsa workshop in Brussel, Salsa workshop in Gent, Salsa workshop in Brugge, Salsa workshop in Bergen, Salsa workshop in Leuven, Salsa workshop in Mechelen, Salsa workshop in Aalst, Salsa workshop in Kortrijk, Salsa workshop in Hasselt, Salsa workshop in Sint-Niklaas, Salsa workshop in Oostende, Salsa workshop in Genk, Salsa workshop in Doornik, Salsa workshop in Turnhout, Salsa workshop in Geel, Salsa workshop in Roeselare, Salsa workshop in Moeskroen, Salsa workshop in Lokeren, Salsa workshop in Sint-Truiden, Salsa workshop in Herentals, Salsa workshop in Hoogstraten, Salsa workshop in Lier, Salsa workshop in Mechelen, Salsa workshop in Mortsel, Salsa workshop in Turnhout, Salsa workshop in Aartselaar
, Salsa workshop in Antwerpen, Salsa workshop in Arendonk, Salsa workshop in Baarle-Hertog, Salsa workshop in Balen, Salsa workshop in Beerse, Salsa workshop in Berlaar, Salsa workshop in Boechout, Salsa workshop in Bonheiden, Salsa workshop in Boom, Salsa workshop in Bornem, Salsa workshop in Borsbeek, Salsa workshop in Brasschaat, Salsa workshop in Brecht, Salsa workshop in Dessel, Salsa workshop in Duffel, Salsa workshop in Edegem, Salsa workshop in Essen, Salsa workshop in Geel, Salsa workshop in Grobbendonk, Salsa workshop in Heist-op-den-Berg, Salsa workshop in Hemiksem, Salsa workshop in Herentals, Salsa workshop in Herenthout, Salsa workshop in Herselt, Salsa workshop in Hoogstraten, Salsa workshop in Hove, Salsa workshop in Hulshout, Salsa workshop in Kalmthout, Salsa workshop in Kapellen, Salsa workshop in Kasterlee, Salsa workshop in Kontich, Salsa workshop in Laakdal, Salsa workshop in Lier, Salsa workshop in Lille, Salsa workshop in Lint, Salsa workshop in Malle, Salsa workshop in Mechelen, Salsa workshop in Meerhout, Salsa workshop in Merksplas, Salsa workshop in Mol, Salsa workshop in Mortsel, Salsa workshop in Niel, Salsa workshop in Nijlen, Salsa workshop in Olen, Salsa workshop in Oud-Turnhout, Salsa workshop in Putte, Salsa workshop in Puurs, Salsa workshop in Ranst, Salsa workshop in Ravels, Salsa workshop in Retie, Salsa workshop in Rijkevorsel, Salsa workshop in Rumst, Salsa workshop in Schelle, Salsa workshop in Schilde, Salsa workshop in Schoten, Salsa workshop in Sint-Amands, Salsa workshop in Sint-Katelijne-Waver, Salsa workshop in Stabroek, Salsa workshop in Turnhout, Salsa workshop in Vorselaar, Salsa workshop in Vosselaar, Salsa workshop in Westerlo, Salsa workshop in Wijnegem, Salsa workshop in Willebroek, Salsa workshop in Wommelgem, Salsa workshop in Wuustwezel, Salsa workshop in Zandhoven, Salsa workshop in Zoersel, Salsa workshop in Zwijndrecht, Salsa workshop in Gent, Salsa workshop in Brussel, Salsa workshop in Brugge, Salsa workshop in Leuven, Salsa workshop in Aalst, Salsa workshop in Kortrijk, Salsa workshop in Hasselt, Salsa workshop in Sint-Niklaas, Salsa workshop in Oostende, Salsa workshop in Genk, Salsa workshop in Doornik, Salsa workshop in Roeselare, Salsa workshop in Moeskroen, Salsa workshop in Lokeren, Salsa workshop in Sint-Truiden, Salsa workshop in Mariakerke, Salsa workshop in Drongen, Salsa workshop in Wondelgem, Salsa workshop in Sint-Amandsberg, Salsa workshop in Oostakker, Salsa workshop in Ledeberg, Salsa workshop in Gentbrugge, Salsa workshop in Afsnee, Salsa workshop in Sint-Denijs-Westrem, Salsa workshop in Zwijnaarde, Salsa workshop in Wachtebeke, Salsa workshop in Lochristi, Salsa workshop in Destelbergen, Salsa workshop in Melle, Salsa workshop in Merelbeke, Salsa workshop in Heusden, Salsa workshop in Zevergem, Salsa workshop in De Pinte, Salsa workshop in Sint-Martens-Latem, Salsa workshop in Sint-Martens-Leerne, Salsa workshop in Deinze, Salsa workshop in Vosselare, Salsa workshop in Nevele, Salsa workshop in Landegem, Salsa workshop in Merendree, Salsa workshop in Alken, Salsa workshop in As, Salsa workshop in Beringen, Salsa workshop in Bilzen, Salsa workshop in Bocholt, Salsa workshop in Borgloon, Salsa workshop in Bree, Salsa workshop in Diepenbeek, Salsa workshop in Dilsen-Stokkem, Salsa workshop in Genk, Salsa workshop in Gingelom, Salsa workshop in Halen, Salsa workshop in Ham, Salsa workshop in Hamont-Achel, Salsa workshop in Hechtel-Eksel, Salsa workshop in Heers, Salsa workshop in Herk-de-Stad, Salsa workshop in Herstappe, Salsa workshop in Heusden-Zolder, Salsa workshop in Hoeselt, Salsa workshop in Houthalen-Helchteren, Salsa workshop in Kinrooi, Salsa workshop in Kortessem, Salsa workshop in Lanaken, Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in Leopoldsburg, Salsa workshop in Lommel, Salsa workshop in Lummen, Salsa workshop in Maaseik, Salsa workshop in Maasmechelen, Salsa workshop in Meeuwen-Gruitrode, Salsa workshop in Neerpelt, Salsa workshop in Nieuwerkerken, Salsa workshop in Opglabbeek, Salsa workshop in Overpelt, Salsa workshop in Peer, Salsa workshop in Riemst, Salsa workshop in Sint-Truiden, Salsa workshop in Tessenderlo, Salsa workshop in Tongeren, Salsa workshop in Voeren, Salsa workshop in Wellen, Salsa workshop in Zonhoven, Salsa workshop in Zutendaal, Salsa workshop in Aarschot, Salsa workshop in Affligem, Salsa workshop in Asse, Salsa workshop in Beersel, Salsa workshop in Begijnendijk, Salsa workshop in Bekkevoort, Salsa workshop in Bertem, Salsa workshop in Bever, Salsa workshop in Bierbeek, Salsa workshop in Boortmeerbeek, Salsa workshop in Boutersem, Salsa workshop in Diest, Salsa workshop in Dilbeek, Salsa workshop in Drogenbos, Salsa workshop in Galmaarden, Salsa workshop in Geetbets, Salsa workshop in Glabbeek, Salsa workshop in Gooik, Salsa workshop in Grimbergen, Salsa workshop in Haacht, Salsa workshop in Halle, Salsa workshop in Herent, Salsa workshop in Herne, Salsa workshop in Hoegaarden, Salsa workshop in Hoeilaart, Salsa workshop in Holsbeek, Salsa workshop in Huldenberg, Salsa workshop in Kampenhout, Salsa workshop in Kapelle-op-den-Bos, Salsa workshop in Keerbergen, Salsa workshop in Kortenaken, Salsa workshop in Kortenberg, Salsa workshop in Kraainem, Salsa workshop in Landen, Salsa workshop in Lennik, Salsa workshop in Liedekerke, Salsa workshop in Linkebeek, Salsa workshop in Linter, Salsa workshop in Londerzeel, Salsa workshop in Lubbeek, Salsa workshop in Machelen, Salsa workshop in Meise, Salsa workshop in Merchtem, Salsa workshop in Opwijk, Salsa workshop in Oud-Heverlee, Salsa workshop in Overijse, Salsa workshop in Pepingen, Salsa workshop in Roosdaal, Salsa workshop in Rotselaar, Salsa workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Salsa workshop in Sint-Genesius-Rode, Salsa workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Salsa workshop in Steenokkerzeel, Salsa workshop in Ternat, Salsa workshop in Tervuren, Salsa workshop in Tielt-Winge, Salsa workshop in Tienen, Salsa workshop in Tremelo, Salsa workshop in Vilvoorde, Salsa workshop in Wemmel, Salsa workshop in Wezembeek-Oppem, Salsa workshop in Zaventem, Salsa workshop in Zemst, Salsa workshop in Zoutleeuw, Salsa workshop in Alveringem, Salsa workshop in Anzegem, Salsa workshop in Ardooie, Salsa workshop in Avelgem, Salsa workshop in Beernem, Salsa workshop in Blankenberge, Salsa workshop in Bredene, Salsa workshop in Damme, Salsa workshop in De Haan, Salsa workshop in De Panne, Salsa workshop in Deerlijk, Salsa workshop in Dentergem, Salsa workshop in Diksmuide, Salsa workshop in Gistel, Salsa workshop in Harelbeke, Salsa workshop in Heuvelland, Salsa workshop in Hooglede, Salsa workshop in Houthulst, Salsa workshop in Ichtegem, Salsa workshop in Ieper, Salsa workshop in Ingelmunster, Salsa workshop in Izegem, Salsa workshop in Jabbeke, Salsa workshop in Knokke-Heist, Salsa workshop in Koekelare, Salsa workshop in Koksijde, Salsa workshop in Kortemark, Salsa workshop in Kortrijk, Salsa workshop in Kuurne, Salsa workshop in Langemark-Poelkapelle, Salsa workshop in Ledegem, Salsa workshop in Lendelede, Salsa workshop in Lichtervelde, Salsa workshop in Lo-Reninge, Salsa workshop in Menen, Salsa workshop in Mesen, Salsa workshop in Meulebeke, Salsa workshop in Middelkerke, Salsa workshop in Moorslede, Salsa workshop in Nieuwpoort, Salsa workshop in Oostende, Salsa workshop in Oostkamp, Salsa workshop in Oostrozebeke, Salsa workshop in Oudenburg, Salsa workshop in Pittem, Salsa workshop in Poperinge, Salsa workshop in Roeselare, Salsa workshop in Ruiselede, Salsa workshop in Spiere-Helkijn, Salsa workshop in Staden, Salsa workshop in Tielt, Salsa workshop in Torhout, Salsa workshop in Veurne, Salsa workshop in Vleteren, Salsa workshop in Waregem, Salsa workshop in Wervik, Salsa workshop in Wevelgem, Salsa workshop in Wielsbeke, Salsa workshop in Wingene, Salsa workshop in Zedelgem, Salsa workshop in Zonnebeke, Salsa workshop in Zuienkerke, Salsa workshop in Zwevegem, Salsa workshop in Aarlen, Salsa workshop in Attert, Salsa workshop in Aubange, Salsa workshop in Bastenaken, Salsa workshop in Bertogne, Salsa workshop in Bertrix, Salsa workshop in Bouillon, Salsa workshop in Chiny, Salsa workshop in Daverdisse, Salsa workshop in Durbuy, Salsa workshop in Érezée, Salsa workshop in Étalle, Salsa workshop in Fauvillers, Salsa workshop in Florenville, Salsa workshop in Gouvy, Salsa workshop in Habay, Salsa workshop in Herbeumont, Salsa workshop in Hotton, Salsa workshop in Houffalize, Salsa workshop in La Roche-en-Ardenne, Salsa workshop in Léglise, Salsa workshop in Libin, Salsa workshop in Libramont-Chevigny, Salsa workshop in Manhay, Salsa workshop in Marche-en-Famenne, Salsa workshop in Martelange, Salsa workshop in Meix-devant-Virton, Salsa workshop in Messancy, Salsa workshop in Musson, Salsa workshop in Nassogne, Salsa workshop in Neufchâteau, Salsa workshop in Paliseul, Salsa workshop in Rendeux, Salsa workshop in Rouvroy, Salsa workshop in Sainte-Ode, Salsa workshop in Saint-Hubert, Salsa workshop in Saint-Léger, Salsa workshop in Tellin, Salsa workshop in Tenneville, Salsa workshop in Tintigny, Salsa workshop in Vaux-sur-Sûre, Salsa workshop in Vielsalm, Salsa workshop in Virton, Salsa workshop in Wellin, Salsa workshop in Aiseau-Presles, Salsa workshop in Anderlues, Salsa workshop in Antoing, Salsa workshop in Aat, Salsa workshop in Beaumont, Salsa workshop in Belœil, Salsa workshop in Bernissart, Salsa workshop in Binche, Salsa workshop in Boussu, Salsa workshop in 's-Gravenbrakel, Salsa workshop in Brugelette, Salsa workshop in Brunehaut, Salsa workshop in Celles, Salsa workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Salsa workshop in Charleroi, Salsa workshop in Châtelet.


SALSA_CURSUS_IN_ANTWERPEN| SALSA_LESSEN_IN_ANTWERPEN|
SALSA_CURSUSSEN_IN_ANTWERPEN| SALSALESSEN_IN_ANTWERPEN|
ONLY_FOR_LADIES_SALSA_LESSEN_IN_ANTWERPEN|
BEGINNERS_SALSACURSUS_IN_ANTWERPEN|
BEGINNERS_SALSA_CURSUS_IN_ANTWERPEN|
BEGINNERS_SALSALESSEN_IN_ANTWERPEN|
SALSALESSEN_IN_ANTWERPEN| SALSA_LESSEN_IN_ANTWERPEN|
SALSA_CURSUS_IN_ANTWERPEN| SALSA_INITIATIE_IN_ANTWERPEN|
AFRIKAANSE_DANS_CURSUS_IN_ANTWERPEN|
AFRIKAANSE DANS LESSEN IN ANTWERPEN|
AFRIKAANSE_DANSLESSEN_IN_ANTWERPEN|
AFRIKAANSE_DANS_MET_SALY_DJIBA|
AFRIKAANSE_DANS_CURSUS_IN_ANTWERPEN_MET_SALY_DJIBA|

WORKSHOPS
WS_DJEMBE| WS_SALSA|WS_LINE_DACING|WS_AFRIKAANSE_DANS|WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_FORRO|WS_BACHATA|WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|WS_CAPOEIRA|WS_CHACHACHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|WS_FLAMENGO_DANS|WS_LIMBO_DANS|WS_MERENGUE|WS_PAALDANSEN|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANS|WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANS|WS_ZOUK_LOVE|

LADIES EROTIC PARTY|
LADIES EROTIC NIGHT PARTY|LADIES SOFT EROTIC PARTY|
LADIES HEAVY EROTIC PARTY|LADIES HARDCORE EROTIC PARTY|

LADIES LUXE EROTIC PARTY|

ERT_LADIES EROTIC PARTY|
ERT_LADIES EROTIC NIGHT PARTY|ERT_LADIES SOFT EROTIC PARTY|
ERT_LADIES HEAVY EROTIC PARTY|ERT_LADIES HARDCORE EROTIC PARTY|
ERT_LADIES LUXE EROTIC PARTY|

Antwerpen|Berendrecht|Zandvliet|Lillo|Deurne|Borgerhout||Merksem|Ekeren|Berchem|Wilrijk| Hoboken|Bucht| Kallo|Beveren| Doel|Nieuw-namen| Hulst|Rilland-bath|
|Reimerswaal|Ossendrecht|Woensdrecht|

VGZ_VRIJGEZELLENFEESTEN
VGZ_AFRIKAANSE_DANS| VGZ_PAALDANSEN|

WS_COCKTAILS| WS01_COCKTAILS|
WS_COCKTAILS_MAKEN|WS_COCKTAILS_SHAKEN| WS01_COCKTAILS_SHAKEN| WS_COCKTAILS_MIXEN|WS01_COCKTAILS_MIXEN|WS_AFRIKAANSE_COCKTAIL|WS01_AFRIKAANSE_COCKTAIL|WS_BRAZILIAANSE_COCKTAILS|WS01_BRAZILIAANSE_COCKTAILS|WS_CARIBISCHE_COCKTAILS|WS01_CARIBISCHE_COCKTAILS|WS_ZUID-AMERIKAANSE_COCKTAILS|WS01_ZUID-AMERIKAANSE_COCKTAILS|WS_FRIS_EN_FRUITIG_COCKTAILS|WS01_FRIS_EN_FRUITIG_COCKTAILS|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|VGZ_BUIKDANS|VGZ_BURLESQUE|VGZ_COCKTAILS_WORKSHOP|VGZ_COCKTAILS_SHAKEN|VGZ_COCKTAILS_MAKEN|VGZ_COCKTAILS_MIXEN|VGZ_COCKTAILS_SHAKEN|VGZ_AFRIKAANSE_COCKTAILS|VGZ_BRAZILIAANSE_COCKTAILS|VGZ_CARIBISCHE_COCKTAILS|VGZ_FRIS_EN_FRUITIG_COCKTAILS|VGZ_CHAMPAGNE_COCKTAILS|VGZ_LONGDRINKSCOCKTAILS|VGZ_KOFFIE_EN_CACAO_COCKTAILS|VGZ_ALCHOLVRIJE_COCKTAILS|VGZ_COUNTRY_LINE_DANCE|VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_DANCEHALL|VGZ_FORRO|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|VGZ_SAMBA_DANS|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|VGZ_STRIPTEASE_ACT|VGZ_EROTIC_LADIES_NIGHT_PARTY|VGZ_LADIES_SOFT_EROTIC_PARTY|VGZ_LADIES_HEAVY_EROTIC_PARTY|VGZ_LADIES_HARDCORE_EROTIC_PARTY|VGZ_LADIES_SOFT_EROTIC_PARTY|VGZ_LADIES_LUXE_EROTIC_PARTY|