huren djembe

Wil je djembe’s huren voor een verjaardag, een activiteit op school, een bedrijfsuitje of voor iets anders? Dansschool SalsaCool verhuurt djembe’s waarmee jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Met het verhuren van djembe’s geven we particulieren en bedrijven de gelegenheid om zelf een djembe workshop te organiseren. Wij verhuren djembe’s aan (muziek)scholen, jeugdinstellingen, muziektherapeuten, buurt- en jongerencentra, naschoolse opvang, kinderdagverblijven, kinderkampen enz.

Je kunt de djembe’s huren in Antwerpen. Je hebt de keuze om de djembe’s zelf op te komen halen of om ze te laten bezorgen. Onze prijzen voor het huren van djembé’s zijn inclusief BTW en exclusief reis– en versjouwkosten.
 
Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis voor een geweldig exotisch moment samen met je vrienden, familie, collega’s of kennissen. Doe het eens anders dan anders! Wij verhuren ook Afrikaanse carnaval hesjes om het feest compleet te maken.

Oorsprong en ontstaan djembeDe Djembe (ook wel tamtam) is een trommel afkomstig uit West-Afrika. De djembe wordt met de hand gemaakt van een uitgeholde boomstam waarop geitenvel door middel van een touw wordt bespannen. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.

Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.De djembe is bij uitstek een instrument waarmee gecommuniceerd en energie uitgewisseld wordt. Na een flinke djembe sessie voel je je echt ontladen.Nog even alle voordelen op een rijtje

 • Wij verhuren uitsluitend djembe’s die gemaakt zijn van verantwoord tropisch hardhout uit Iroko of Linké;
 • De djembe’s kunnen opgehaald en teruggebracht worden bij onze opslagruimte in Antwerpen, zowel overdag als ’s avonds op afspraak. Je bespaart hiermee de reis- en versjouwkosten;
 • De djembe’s kunnen op locatie gebracht worden tegen betaling van reis- en versjouwkosten;
 • Ook voor kleine aantallen djembe’s kan je bij ons terecht. Hierbij wordt een starttarief van €50 gehanteerd;
 • Bij verhuur voor een langere periode stellen wij een huurtarief vast per dag, week, maand of jaar.

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool hanteert voor de verhuur van djembe’s de volgende tarieven:

€ 6,00 per djembe per dag(deel)
€ 25,00 per djembe per week
€ 35,00 per djembe per maand

Er geldt echter wel een starttarief van €60.
(Wanneer je bijvoorbeeld minder dan 10 djembe’s voor een dag huurt, dan kost dat sowieso €60).
Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis- en versjouwkosten vanaf Antwerpen.

Aanvragen van een offerte voor verhuur djembe’s:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.
Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om de gewenste aantal djembe’s, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een e-mail terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Dan volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op [Nathalie Iyeli T. +32-485/78.08.39] van ma-vr tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

Soort evenement
Gewenste datum
Gewenste ophaal-/ bezorgtijd
Gewenst bezorg adres
Gewenste aantal djembe’s
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal djembe's
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal djembe's na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra djembe's kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur

Het Goede Doel
Met huren djembe ondersteun je kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van djembe huren gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Op deze manier ondersteun je op een sympathieke manier de kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Djembe huren landelijk op een zelf gekozen locatie:
Dansschool SalsaCool heeft uniek concepten. Je kunt djembé s huren op de locatie van jouw wens en we komen naar je toe. We verhuren djembe huren in Brussel, djembe huren in Gent, djembe huren in Brugge, djembe huren in Bergen, djembe huren in Leuven, djembe huren in Mechelen, djembe huren in Aalst, djembe huren in Kortrijk, djembe huren in Hasselt, djembe huren in Sint-Niklaas, djembe huren in Oostende, djembe huren in Genk, djembe huren in Doornik, djembe huren in Turnhout, djembe huren in Geel, djembe huren in Roeselare, djembe huren in Moeskroen, djembe huren in Lokeren, djembe huren in Sint-Truiden, djembe huren in Herentals, djembe huren in Hoogstraten, djembe huren in Lier, djembe huren in Mechelen, djembe huren in Mortsel, djembe huren in Turnhout, djembe huren in Aartselaar, djembe huren in Antwerpen, djembe huren in Arendonk, djembe huren in Baarle-Hertog, djembe huren in Balen, djembe huren in Beerse, djembe huren in Berlaar, djembe huren in Boechout, djembe huren in Bonheiden, djembe huren in Boom, djembe huren in Bornem, djembe huren in Borsbeek, djembe huren in Brasschaat, djembe huren in Brecht, djembe huren in Desseldjembe huren in Duffel, djembe huren in Edegem, djembe huren in Essen, djembe huren in Geel, djembe huren in Grobbendonk, djembe huren in Heist-op-den-Berg, djembe huren in Hemiksem, djembe huren in Herentals, djembe huren in Herenthout, djembe huren in Herselt, djembe huren in Hoogstraten, djembe huren in Hove, djembe huren in Hulshout, djembe huren in Kalmthout, djembe huren in Kapellen, djembe huren in Kasterlee, djembe huren in Kontich, djembe huren in Laakdal, djembe huren in Lier, djembe huren in Lille, djembe huren in Lint, djembe huren in Malle, djembe huren in Mechelen, djembe huren in Meerhout, djembe huren in Merksplas, djembe huren in Mol, djembe huren in Mortsel, djembe huren in Niel, djembe huren in Nijlen, djembe huren in Olen, djembe huren in Oud-Turnhout, djembe huren in Putte, djembe huren in Puurs, djembe huren in Ranst, djembe huren in Ravels, djembe huren in Retie, djembe huren in Rijkevorsel, djembe huren in Rumst, djembe huren in Schelle, djembe huren in Schilde, djembe huren in Schoten, djembe huren in Sint-Amands, djembe huren in Sint-Katelijne-Waver, djembe huren in Stabroek, djembe huren in Turnhout, djembe huren in Vorselaar, djembe huren in Vosselaar, djembe huren in Westerlo, djembe huren in Wijnegem, djembe huren in Willebroek, djembe huren in Wommelgem, djembe huren in Wuustwezel, djembe huren in Zandhoven, djembe huren in Zoersel, djembe huren in Zwijndrecht. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend percussiefeest. Met deze tips wordt jouw percussienavond een groot feest. Contact via contact_formulier.Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie