Merengue workshop

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, tuinfeest, receptie, evenement en voor school of iets anders; Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Dominicaanse dans merengue workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Dominicaanse dans merengue gedanst moet worden, maar onze Dominicaanse dans merengue workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Dominicaanse dans merengueworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Dominicaanse dans merengue houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Dominicaanse dans merengue of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Merengue
Passievol – Romantisch – Latin muziek – heupbewegingen

Oorsprong en achtergrond
De merengue is ontstaan op de Dominicaanse Republiek. Het is een dans in een snelle vierkwartsmaat. Merengue is een samensmelting van westerse muziek en de muziek van de locale, zwarte bevolking. In eerste instantie werd de merengue niet geaccepteerd door de heersende klasse vanwege de zogenaamde vulgaire teksten en zwarte invloeden. Rond 1875 ontstond er zelfs een ware hetze, maar de dans was al zo geliefd bij de bevolking, dat het niet gelukt is de merengue nog terug te dringen.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Merengue dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Merengue muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Merengue docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Merengue workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Merengue workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Merengue workshop:
Mini- Merengue dansworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Merengue dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Merenguedans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop merengue en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een merengue workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop merengue in Brussel, Workshop merengue in Antwerpen, Workshop merengue in Gent, Workshop merengue in Charleroi, Workshop merengue in Luik, Workshop merengue in Brugge, Workshop merengue in Namen, Workshop merengue in Leuven, Workshop merengue in Bergen, Workshop merengue in Mechelen, Workshop merengue in Aalst, Workshop merengue in La Louvière, Workshop merengue in Kortrijk, Workshop merengue in Hasselt, Workshop merengue in Sint-Niklaas, Workshop merengue in Oostende, Workshop merengue in Doornik, Workshop merengue in Genk, Workshop merengue in Seraing, Workshop merengue in Roeselare, Workshop merengue in Moeskroen, Workshop merengue in Verviers, Workshop merengue in Dendermonde, Workshop merengue in Beringen, Workshop merengue in Turnhout, Workshop merengue in Vilvoorde, Workshop merengue in Lokeren, Workshop merengue in Sint-Truiden, Workshop merengue in Herstal, Workshop merengue in Geel

Workshop merengue in Brussel, Workshop merengue in Antwerpen, Workshop merengue in Gent, Workshop merengue in Charleroi, Workshop merengue in Luik, Workshop merengue in Brugge, Workshop merengue in Namen, Workshop merengue in Leuven, Workshop merengue in Bergen, Workshop merengue in Mechelen, Workshop merengue in Aalst, Workshop merengue in La Louvière, Workshop merengue in Kortrijk, Workshop merengue in Hasselt, Workshop merengue in Sint-Niklaas, Workshop merengue in Oostende, Workshop merengue in Doornik, Workshop merengue in Genk, Workshop merengue in Seraing, Workshop merengue in Roeselare, Workshop merengue in Moeskroen, Workshop merengue in Verviers, Workshop merengue in Dendermonde, Workshop merengue in Beringen, Workshop merengue in Turnhout, Workshop merengue in Vilvoorde, Workshop merengue in Lokeren, Workshop merengue in Sint-Truiden, Workshop merengue in Herstal, Workshop merengue in Geel, Workshop merengue in Ninove, Workshop merengue in Halle, Workshop merengue in Waregem, Workshop merengue in Châtelet, Workshop merengue in Ieper, Workshop merengue in Lier, Workshop merengue in Lommel, Workshop merengue in Waver, Workshop merengue in Binche, Workshop merengue in Tienen, Workshop merengue in Menen, Workshop merengue in Geraardsbergen, Workshop merengue in Bilzen, Workshop merengue in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop merengue in Tongeren, Workshop merengue in Oudenaarde, Workshop merengue in Deinze, Workshop merengue in Aarschot, Workshop merengue in Aat, Workshop merengue in Aarlen, Workshop merengue in Herentals, Workshop merengue in Izegem, Workshop merengue in Harelbeke, Workshop merengue in Nijvel, Workshop merengue in Zinnik, Workshop merengue in Andenne, Workshop merengue in Ronse, Workshop merengue in Zottegem, Workshop merengue in Mortsel, Workshop merengue in Maaseik, Workshop merengue in Gembloers, Workshop merengue in Diest, Workshop merengue in Saint-Ghislain, Workshop merengue in Fleurus, Workshop merengue in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop merengue in 's-Gravenbrakel, Workshop merengue in Hoei, Workshop merengue in Hoogstraten, Workshop merengue in Eeklo, Workshop merengue in Torhout, Workshop merengue in Poperinge, Workshop merengue in Dilsen-Stokkem, Workshop merengue in Tielt, Workshop merengue in Blankenberge, Workshop merengue in Eupen, Workshop merengue in Lessen, Workshop merengue in Wervik, Workshop merengue in Walcourt, Workshop merengue in Komen-Waasten, Workshop merengue in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Workshop merengue in Brussel, Workshop merengue in Gent, Workshop merengue in Brugge, Workshop merengue in Bergen, Workshop merengue in Leuven, Workshop merengue in Mechelen, Workshop merengue in Aalst, Workshop merengue in Kortrijk, Workshop merengue in Hasselt, Workshop merengue in Sint-Niklaas, Workshop merengue in Oostende, Workshop merengue in Genk, Workshop merengue in Doornik, Workshop merengue in Turnhout, Workshop merengue in Geel, Workshop merengue in Roeselare, Workshop merengue in Moeskroen, Workshop merengue in Lokeren, Workshop merengue in Sint-Truiden, Workshop merengue in Herentals, Workshop merengue in Hoogstraten, Workshop merengue in Lier, Workshop merengue in Mechelen, Workshop merengue in Mortsel, Workshop merengue in Turnhout, Workshop merengue in Aartselaar
, Workshop merengue in Antwerpen, Workshop merengue in Arendonk, Workshop merengue in Baarle-Hertog, Workshop merengue in Balen, Workshop merengue in Beerse, Workshop merengue in Berlaar, Workshop merengue in Boechout, Workshop merengue in Bonheiden, Workshop merengue in Boom, Workshop merengue in Bornem, Workshop merengue in Borsbeek, Workshop merengue in Brasschaat, Workshop merengue in Brecht, Workshop merengue in Dessel, Workshop merengue in Duffel, Workshop merengue in Edegem, Workshop merengue in Essen, Workshop merengue in Geel, Workshop merengue in Grobbendonk, Workshop merengue in Heist-op-den-Berg, Workshop merengue in Hemiksem, Workshop merengue in Herentals, Workshop merengue in Herenthout, Workshop merengue in Herselt, Workshop merengue in Hoogstraten, Workshop merengue in Hove, Workshop merengue in Hulshout, Workshop merengue in Kalmthout, Workshop merengue in Kapellen, Workshop merengue in Kasterlee, Workshop merengue in Kontich, Workshop merengue in Laakdal, Workshop merengue in Lier, Workshop merengue in Lille, Workshop merengue in Lint, Workshop merengue in Malle, Workshop merengue in Mechelen, Workshop merengue in Meerhout, Workshop merengue in Merksplas, Workshop merengue in Mol, Workshop merengue in Mortsel, Workshop merengue in Niel, Workshop merengue in Nijlen, Workshop merengue in Olen, Workshop merengue in Oud-Turnhout, Workshop merengue in Putte, Workshop merengue in Puurs, Workshop merengue in Ranst, Workshop merengue in Ravels, Workshop merengue in Retie, Workshop merengue in Rijkevorsel, Workshop merengue in Rumst, Workshop merengue in Schelle, Workshop merengue in Schilde, Workshop merengue in Schoten, Workshop merengue in Sint-Amands, Workshop merengue in Sint-Katelijne-Waver, Workshop merengue in Stabroek, Workshop merengue in Turnhout, Workshop merengue in Vorselaar, Workshop merengue in Vosselaar, Workshop merengue in Westerlo, Workshop merengue in Wijnegem, Workshop merengue in Willebroek, Workshop merengue in Wommelgem, Workshop merengue in Wuustwezel, Workshop merengue in Zandhoven, Workshop merengue in Zoersel, Workshop merengue in Zwijndrecht, Workshop merengue in Gent, Workshop merengue in Brussel, Workshop merengue in Brugge, Workshop merengue in Leuven, Workshop merengue in Aalst, Workshop merengue in Kortrijk, Workshop merengue in Hasselt, Workshop merengue in Sint-Niklaas, Workshop merengue in Oostende, Workshop merengue in Genk, Workshop merengue in Doornik, Workshop merengue in Roeselare, Workshop merengue in Moeskroen, Workshop merengue in Lokeren, Workshop merengue in Sint-Truiden, Workshop merengue in Mariakerke, Workshop merengue in Drongen, Workshop merengue in Wondelgem, Workshop merengue in Sint-Amandsberg, Workshop merengue in Oostakker, Workshop merengue in Ledeberg, Workshop merengue in Gentbrugge, Workshop merengue in Afsnee, Workshop merengue in Sint-Denijs-Westrem, Workshop merengue in Zwijnaarde, Workshop merengue in Wachtebeke, Workshop merengue in Lochristi, Workshop merengue in Destelbergen, Workshop merengue in Melle, Workshop merengue in Merelbeke, Workshop merengue in Heusden, Workshop merengue in Zevergem, Workshop merengue in De Pinte, Workshop merengue in Sint-Martens-Latem, Workshop merengue in Sint-Martens-Leerne, Workshop merengue in Deinze, Workshop merengue in Vosselare, Workshop merengue in Nevele, Workshop merengue in Landegem, Workshop merengue in Merendree, Workshop merengue in Alken, Workshop merengue in As, Workshop merengue in Beringen, Workshop merengue in Bilzen, Workshop merengue in Bocholt, Workshop merengue in Borgloon, Workshop merengue in Bree, Workshop merengue in Diepenbeek, Workshop merengue in Dilsen-Stokkem, Workshop merengue in Genk, Workshop merengue in Gingelom, Workshop merengue in Halen, Workshop merengue in Ham, Workshop merengue in Hamont-Achel, Workshop merengue in Hechtel-Eksel, Workshop merengue in Heers, Workshop merengue in Herk-de-Stad, Workshop merengue in Herstappe, Workshop merengue in Heusden-Zolder, Workshop merengue in Hoeselt, Workshop merengue in Houthalen-Helchteren, Workshop merengue in Kinrooi, Workshop merengue in Kortessem, Workshop merengue in Lanaken, Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in , Workshop merengue in Leopoldsburg, Workshop merengue in Lommel, Workshop merengue in Lummen, Workshop merengue in Maaseik, Workshop merengue in Maasmechelen, Workshop merengue in Meeuwen-Gruitrode, Workshop merengue in Neerpelt, Workshop merengue in Nieuwerkerken, Workshop merengue in Opglabbeek, Workshop merengue in Overpelt, Workshop merengue in Peer, Workshop merengue in Riemst, Workshop merengue in Sint-Truiden, Workshop merengue in Tessenderlo, Workshop merengue in Tongeren, Workshop merengue in Voeren, Workshop merengue in Wellen, Workshop merengue in Zonhoven, Workshop merengue in Zutendaal, Workshop merengue in Aarschot, Workshop merengue in Affligem, Workshop merengue in Asse, Workshop merengue in Beersel, Workshop merengue in Begijnendijk, Workshop merengue in Bekkevoort, Workshop merengue in Bertem, Workshop merengue in Bever, Workshop merengue in Bierbeek, Workshop merengue in Boortmeerbeek, Workshop merengue in Boutersem, Workshop merengue in Diest, Workshop merengue in Dilbeek, Workshop merengue in Drogenbos, Workshop merengue in Galmaarden, Workshop merengue in Geetbets, Workshop merengue in Glabbeek, Workshop merengue in Gooik, Workshop merengue in Grimbergen, Workshop merengue in Haacht, Workshop merengue in Halle, Workshop merengue in Herent, Workshop merengue in Herne, Workshop merengue in Hoegaarden, Workshop merengue in Hoeilaart, Workshop merengue in Holsbeek, Workshop merengue in Huldenberg, Workshop merengue in Kampenhout, Workshop merengue in Kapelle-op-den-Bos, Workshop merengue in Keerbergen, Workshop merengue in Kortenaken, Workshop merengue in Kortenberg, Workshop merengue in Kraainem, Workshop merengue in Landen, Workshop merengue in Lennik, Workshop merengue in Liedekerke, Workshop merengue in Linkebeek, Workshop merengue in Linter, Workshop merengue in Londerzeel, Workshop merengue in Lubbeek, Workshop merengue in Machelen, Workshop merengue in Meise, Workshop merengue in Merchtem, Workshop merengue in Opwijk, Workshop merengue in Oud-Heverlee, Workshop merengue in Overijse, Workshop merengue in Pepingen, Workshop merengue in Roosdaal, Workshop merengue in Rotselaar, Workshop merengue in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop merengue in Sint-Genesius-Rode, Workshop merengue in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop merengue in Steenokkerzeel, Workshop merengue in Ternat, Workshop merengue in Tervuren, Workshop merengue in Tielt-Winge, Workshop merengue in Tienen, Workshop merengue in Tremelo, Workshop merengue in Vilvoorde, Workshop merengue in Wemmel, Workshop merengue in Wezembeek-Oppem, Workshop merengue in Zaventem, Workshop merengue in Zemst, Workshop merengue in Zoutleeuw, Workshop merengue in Alveringem, Workshop merengue in Anzegem, Workshop merengue in Ardooie, Workshop merengue in Avelgem, Workshop merengue in Beernem, Workshop merengue in Blankenberge, Workshop merengue in Bredene, Workshop merengue in Damme, Workshop merengue in De Haan, Workshop merengue in De Panne, Workshop merengue in Deerlijk, Workshop merengue in Dentergem, Workshop merengue in Diksmuide, Workshop merengue in Gistel, Workshop merengue in Harelbeke, Workshop merengue in Heuvelland, Workshop merengue in Hooglede, Workshop merengue in Houthulst, Workshop merengue in Ichtegem, Workshop merengue in Ieper, Workshop merengue in Ingelmunster, Workshop merengue in Izegem, Workshop merengue in Jabbeke, Workshop merengue in Knokke-Heist, Workshop merengue in Koekelare, Workshop merengue in Koksijde, Workshop merengue in Kortemark, Workshop merengue in Kortrijk, Workshop merengue in Kuurne, Workshop merengue in Langemark-Poelkapelle, Workshop merengue in Ledegem, Workshop merengue in Lendelede, Workshop merengue in Lichtervelde, Workshop merengue in Lo-Reninge, Workshop merengue in Menen, Workshop merengue in Mesen, Workshop merengue in Meulebeke, Workshop merengue in Middelkerke, Workshop merengue in Moorslede, Workshop merengue in Nieuwpoort, Workshop merengue in Oostende, Workshop merengue in Oostkamp, Workshop merengue in Oostrozebeke, Workshop merengue in Oudenburg, Workshop merengue in Pittem, Workshop merengue in Poperinge, Workshop merengue in Roeselare, Workshop merengue in Ruiselede, Workshop merengue in Spiere-Helkijn, Workshop merengue in Staden, Workshop merengue in Tielt, Workshop merengue in Torhout, Workshop merengue in Veurne, Workshop merengue in Vleteren, Workshop merengue in Waregem, Workshop merengue in Wervik, Workshop merengue in Wevelgem, Workshop merengue in Wielsbeke, Workshop merengue in Wingene, Workshop merengue in Zedelgem, Workshop merengue in Zonnebeke, Workshop merengue in Zuienkerke, Workshop merengue in Zwevegem, Workshop merengue in Aarlen, Workshop merengue in Attert, Workshop merengue in Aubange, Workshop merengue in Bastenaken, Workshop merengue in Bertogne, Workshop merengue in Bertrix, Workshop merengue in Bouillon, Workshop merengue in Chiny, Workshop merengue in Daverdisse, Workshop merengue in Durbuy, Workshop merengue in Érezée, Workshop merengue in Étalle, Workshop merengue in Fauvillers, Workshop merengue in Florenville, Workshop merengue in Gouvy, Workshop merengue in Habay, Workshop merengue in Herbeumont, Workshop merengue in Hotton, Workshop merengue in Houffalize, Workshop merengue in La Roche-en-Ardenne, Workshop merengue in Léglise, Workshop merengue in Libin, Workshop merengue in Libramont-Chevigny, Workshop merengue in Manhay, Workshop merengue in Marche-en-Famenne, Workshop merengue in Martelange, Workshop merengue in Meix-devant-Virton, Workshop merengue in Messancy, Workshop merengue in Musson, Workshop merengue in Nassogne, Workshop merengue in Neufchâteau, Workshop merengue in Paliseul, Workshop merengue in Rendeux, Workshop merengue in Rouvroy, Workshop merengue in Sainte-Ode, Workshop merengue in Saint-Hubert, Workshop merengue in Saint-Léger, Workshop merengue in Tellin, Workshop merengue in Tenneville, Workshop merengue in Tintigny, Workshop merengue in Vaux-sur-Sûre, Workshop merengue in Vielsalm, Workshop merengue in Virton, Workshop merengue in Wellin, Workshop merengue in Aiseau-Presles, Workshop merengue in Anderlues, Workshop merengue in Antoing, Workshop merengue in Aat, Workshop merengue in Beaumont, Workshop merengue in Belœil, Workshop merengue in Bernissart, Workshop merengue in Binche, Workshop merengue in Boussu, Workshop merengue in 's-Gravenbrakel, Workshop merengue in Brugelette, Workshop merengue in Brunehaut, Workshop merengue in Celles, Workshop merengue in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop merengue in Charleroi, Workshop merengue in Châtelet.