Afrikaanse cocktails workshopEen Afrikaanse cocktail workshop met tropische Afrikaanse achtergrondmuziek, een enthousiaste cocktail docent met sfeervolle demonstraties van populaire Afrikaanse cocktails zoals Ginafrica, Dawa en andere die  je zelf  kan maken/shaken. Dat mag je verwachten van onze  Afrikaanse cocktail workshop voor een vrolijke middag of avond. Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop Afrikaanse cocktails met  lekker gemixte dranken voegt iets toe aan je bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze workshop  Afrikaanse cocktails shaken leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe Afrikaanse cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze workshop  Afrikaanse cocktails shaken kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben.
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Afrikaanse cocktailshaken echter houden op een door jouzelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.

ws_cocktailsmaken_01

Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je Afrikaans   cocktailfeest of voor één van onze andere workshops zoals Afrikaanse dans, djembe spelen, salsadansen, enz. Al onze workshops zijn te combineren met een Afrikaanse cocktailshaken workshop.


Korte omschrijving Afrikaanse cocktail workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

ws_cocktailsmaken_02

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de workshop Afrikaanse cocktails maken  worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken de cocktail stamper, de cocktail shaker, het cocktail mixglas, de cocktail strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een  brede kennis krijgt van veel Afrikaanse cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende  Afrikaanse cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over Afrikaanse cocktails en die niet  direct aangeschoten willen  raken is de workshop Afrikaanse cocktails maken zeker een aanrader!

  Elk van onze cocktail docenten heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail bartenders  met ruime ervaring in het entertainen van gasten
-Workshop Afrikaanse  cocktails maken  met diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Afrikaanse cocktails workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Afrikaanse cocktails shaken workshop:

ws_cocktailsmaken_03

Mini- Afrikaanse cocktailshaken workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd leren  je de basis van het cocktailshaken/maken en  maak je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

 De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit  je 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Afrikaanse cocktails shaken workshop (90 minuten)
 In 1,5 uur tijd leer je de basis van het cocktailshaken/maken en  maak  je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk. Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en  is de samenstelling van de cocktails uitgebreider.

 De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit  je 3 cocktails per persoon  kan kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Afrikaanse cocktails shakenworkshop (120 minuten)
 In 2 uur tijd  leer  je zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken/maken en  maak  je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

 De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit  je 4 cocktails per persoon  kan kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktailshaken en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktailworkshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop Afrikaanse Cocktails in Brussel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Antwerpen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Gent, Workshop Afrikaanse Cocktails in Charleroi, Workshop Afrikaanse Cocktails in Luik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Brugge, Workshop Afrikaanse Cocktails in Namen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Leuven, Workshop Afrikaanse Cocktails in Bergen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Mechelen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Aalst, Workshop Afrikaanse Cocktails in La Louvière, Workshop Afrikaanse Cocktails in Kortrijk, Workshop Afrikaanse Cocktails in Hasselt, Workshop Afrikaanse Cocktails in Sint-Niklaas, Workshop Afrikaanse Cocktails in Oostende, Workshop Afrikaanse Cocktails in Doornik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Genk, Workshop Afrikaanse Cocktails in Seraing, Workshop Afrikaanse Cocktails in Roeselare, Workshop Afrikaanse Cocktails in Moeskroen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Verviers, Workshop Afrikaanse Cocktails in Dendermonde, Workshop Afrikaanse Cocktails in Beringen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Turnhout, Workshop Afrikaanse Cocktails in Vilvoorde, Workshop Afrikaanse Cocktails in Lokeren, Workshop Afrikaanse Cocktails in Sint-Truiden, Workshop Afrikaanse Cocktails in Herstal, Workshop Afrikaanse Cocktails in Geel

Workshop Afrikaanse Cocktails in Brussel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Antwerpen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Gent, Workshop Afrikaanse Cocktails in Charleroi, Workshop Afrikaanse Cocktails in Luik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Brugge, Workshop Afrikaanse Cocktails in Namen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Leuven, Workshop Afrikaanse Cocktails in Bergen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Mechelen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Aalst, Workshop Afrikaanse Cocktails in La Louvière, Workshop Afrikaanse Cocktails in Kortrijk, Workshop Afrikaanse Cocktails in Hasselt, Workshop Afrikaanse Cocktails in Sint-Niklaas, Workshop Afrikaanse Cocktails in Oostende, Workshop Afrikaanse Cocktails in Doornik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Genk, Workshop Afrikaanse Cocktails in Seraing, Workshop Afrikaanse Cocktails in Roeselare, Workshop Afrikaanse Cocktails in Moeskroen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Verviers, Workshop Afrikaanse Cocktails in Dendermonde, Workshop Afrikaanse Cocktails in Beringen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Turnhout, Workshop Afrikaanse Cocktails in Vilvoorde, Workshop Afrikaanse Cocktails in Lokeren, Workshop Afrikaanse Cocktails in Sint-Truiden, Workshop Afrikaanse Cocktails in Herstal, Workshop Afrikaanse Cocktails in Geel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Ninove, Workshop Afrikaanse Cocktails in Halle, Workshop Afrikaanse Cocktails in Waregem, Workshop Afrikaanse Cocktails in Châtelet, Workshop Afrikaanse Cocktails in Ieper, Workshop Afrikaanse Cocktails in Lier, Workshop Afrikaanse Cocktails in Lommel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Waver, Workshop Afrikaanse Cocktails in Binche, Workshop Afrikaanse Cocktails in Tienen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Menen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Geraardsbergen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Bilzen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop Afrikaanse Cocktails in Tongeren, Workshop Afrikaanse Cocktails in Oudenaarde, Workshop Afrikaanse Cocktails in Deinze, Workshop Afrikaanse Cocktails in Aarschot, Workshop Afrikaanse Cocktails in Aat, Workshop Afrikaanse Cocktails in Aarlen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Herentals, Workshop Afrikaanse Cocktails in Izegem, Workshop Afrikaanse Cocktails in Harelbeke, Workshop Afrikaanse Cocktails in Nijvel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Zinnik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Andenne, Workshop Afrikaanse Cocktails in Ronse, Workshop Afrikaanse Cocktails in Zottegem, Workshop Afrikaanse Cocktails in Mortsel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Maaseik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Gembloers, Workshop Afrikaanse Cocktails in Diest, Workshop Afrikaanse Cocktails in Saint-Ghislain, Workshop Afrikaanse Cocktails in Fleurus, Workshop Afrikaanse Cocktails in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Afrikaanse Cocktails in 's-Gravenbrakel, Workshop Afrikaanse Cocktails in Hoei, Workshop Afrikaanse Cocktails in Hoogstraten, Workshop Afrikaanse Cocktails in Eeklo, Workshop Afrikaanse Cocktails in Torhout, Workshop Afrikaanse Cocktails in Poperinge, Workshop Afrikaanse Cocktails in Dilsen-Stokkem, Workshop Afrikaanse Cocktails in Tielt, Workshop Afrikaanse Cocktails in Blankenberge, Workshop Afrikaanse Cocktails in Eupen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Lessen, Workshop Afrikaanse Cocktails in Wervik, Workshop Afrikaanse Cocktails in Walcourt, Workshop Afrikaanse Cocktails in Komen-Waasten, Workshop Afrikaanse Cocktails in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Afrikaanse Cocktail workshop in Brussel, Afrikaanse Cocktail workshop in Gent, Afrikaanse Cocktail workshop in Brugge, Afrikaanse Cocktail workshop in Bergen, Afrikaanse Cocktail workshop in Leuven, Afrikaanse Cocktail workshop in Mechelen, Afrikaanse Cocktail workshop in Aalst, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortrijk, Afrikaanse Cocktail workshop in Hasselt, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse Cocktail workshop in Oostende, Afrikaanse Cocktail workshop in Genk, Afrikaanse Cocktail workshop in Doornik, Afrikaanse Cocktail workshop in Turnhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Geel, Afrikaanse Cocktail workshop in Roeselare, Afrikaanse Cocktail workshop in Moeskroen, Afrikaanse Cocktail workshop in Lokeren, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse Cocktail workshop in Herentals, Afrikaanse Cocktail workshop in Hoogstraten, Afrikaanse Cocktail workshop in Lier, Afrikaanse Cocktail workshop in Mechelen, Afrikaanse Cocktail workshop in Mortsel, Afrikaanse Cocktail workshop in Turnhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Aartselaar, Afrikaanse Cocktail workshop in Antwerpen, Afrikaanse Cocktail workshop in Arendonk, Afrikaanse Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Afrikaanse Cocktail workshop in Balen, Afrikaanse Cocktail workshop in Beerse, Afrikaanse Cocktail workshop in Berlaar, Afrikaanse Cocktail workshop in Boechout, Afrikaanse Cocktail workshop in Bonheiden, Afrikaanse Cocktail workshop in Boom, Afrikaanse Cocktail workshop in Bornem, Afrikaanse Cocktail workshop in Borsbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Brasschaat, Afrikaanse Cocktail workshop in Brecht, Afrikaanse Cocktail workshop in Dessel, Afrikaanse Cocktail workshop in Duffel, Afrikaanse Cocktail workshop in Edegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Essen, Afrikaanse Cocktail workshop in Geel, Afrikaanse Cocktail workshop in Grobbendonk, Afrikaanse Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse Cocktail workshop in Hemiksem, Afrikaanse Cocktail workshop in Herentals, Afrikaanse Cocktail workshop in Herenthout, Afrikaanse Cocktail workshop in Herselt, Afrikaanse Cocktail workshop in Hoogstraten, Afrikaanse Cocktail workshop in Hove, Afrikaanse Cocktail workshop in Hulshout, Afrikaanse Cocktail workshop in Kalmthout, Afrikaanse Cocktail workshop in Kapellen, Afrikaanse Cocktail workshop in Kasterlee, Afrikaanse Cocktail workshop in Kontich, Afrikaanse Cocktail workshop in Laakdal, Afrikaanse Cocktail workshop in Lier, Afrikaanse Cocktail workshop in Lille, Afrikaanse Cocktail workshop in Lint, Afrikaanse Cocktail workshop in Malle, Afrikaanse Cocktail workshop in Mechelen, Afrikaanse Cocktail workshop in Meerhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Merksplas, Afrikaanse Cocktail workshop in Mol, Afrikaanse Cocktail workshop in Mortsel, Afrikaanse Cocktail workshop in Niel, Afrikaanse Cocktail workshop in Nijlen, Afrikaanse Cocktail workshop in Olen, Afrikaanse Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Putte, Afrikaanse Cocktail workshop in Puurs, Afrikaanse Cocktail workshop in Ranst, Afrikaanse Cocktail workshop in Ravels, Afrikaanse Cocktail workshop in Retie, Afrikaanse Cocktail workshop in Rijkevorsel, Afrikaanse Cocktail workshop in Rumst, Afrikaanse Cocktail workshop in Schelle, Afrikaanse Cocktail workshop in Schilde, Afrikaanse Cocktail workshop in Schoten, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Amands, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse Cocktail workshop in Stabroek, Afrikaanse Cocktail workshop in Turnhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Vorselaar, Afrikaanse Cocktail workshop in Vosselaar, Afrikaanse Cocktail workshop in Westerlo, Afrikaanse Cocktail workshop in Wijnegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Willebroek, Afrikaanse Cocktail workshop in Wommelgem, Afrikaanse Cocktail workshop in Wuustwezel, Afrikaanse Cocktail workshop in Zandhoven, Afrikaanse Cocktail workshop in Zoersel, Afrikaanse Cocktail workshop in Zwijndrecht, Afrikaanse Cocktail workshop in Gent, Afrikaanse Cocktail workshop in Brussel, Afrikaanse Cocktail workshop in Brugge, Afrikaanse Cocktail workshop in Leuven, Afrikaanse Cocktail workshop in Aalst, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortrijk, Afrikaanse Cocktail workshop in Hasselt, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse Cocktail workshop in Oostende, Afrikaanse Cocktail workshop in Genk, Afrikaanse Cocktail workshop in Doornik, Afrikaanse Cocktail workshop in Roeselare, Afrikaanse Cocktail workshop in Moeskroen, Afrikaanse Cocktail workshop in Lokeren, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse Cocktail workshop in Mariakerke, Afrikaanse Cocktail workshop in Drongen, Afrikaanse Cocktail workshop in Wondelgem, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Amandsberg, Afrikaanse Cocktail workshop in Oostakker, Afrikaanse Cocktail workshop in Ledeberg, Afrikaanse Cocktail workshop in Gentbrugge, Afrikaanse Cocktail workshop in Afsnee, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse Cocktail workshop in Zwijnaarde, Afrikaanse Cocktail workshop in Wachtebeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Lochristi, Afrikaanse Cocktail workshop in Destelbergen, Afrikaanse Cocktail workshop in Melle, Afrikaanse Cocktail workshop in Merelbeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Heusden, Afrikaanse Cocktail workshop in Zevergem, Afrikaanse Cocktail workshop in De Pinte, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse Cocktail workshop in Deinze, Afrikaanse Cocktail workshop in Vosselare, Afrikaanse Cocktail workshop in Nevele, Afrikaanse Cocktail workshop in Landegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Merendree, Afrikaanse Cocktail workshop in Alken, Afrikaanse Cocktail workshop in As, Afrikaanse Cocktail workshop in Beringen, Afrikaanse Cocktail workshop in Bilzen, Afrikaanse Cocktail workshop in Bocholt, Afrikaanse Cocktail workshop in Borgloon, Afrikaanse Cocktail workshop in Bree, Afrikaanse Cocktail workshop in Diepenbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse Cocktail workshop in Genk, Afrikaanse Cocktail workshop in Gingelom, Afrikaanse Cocktail workshop in Halen, Afrikaanse Cocktail workshop in Ham, Afrikaanse Cocktail workshop in Hamont-Achel, Afrikaanse Cocktail workshop in Hechtel-Eksel, Afrikaanse Cocktail workshop in Heers, Afrikaanse Cocktail workshop in Herk-de-Stad, Afrikaanse Cocktail workshop in Herstappe, Afrikaanse Cocktail workshop in Heusden-Zolder, Afrikaanse Cocktail workshop in Hoeselt, Afrikaanse Cocktail workshop in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse Cocktail workshop in Kinrooi, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortessem, Afrikaanse Cocktail workshop in Lanaken, Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in , Afrikaanse Cocktail workshop in Leopoldsburg, Afrikaanse Cocktail workshop in Lommel, Afrikaanse Cocktail workshop in Lummen, Afrikaanse Cocktail workshop in Maaseik, Afrikaanse Cocktail workshop in Maasmechelen, Afrikaanse Cocktail workshop in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse Cocktail workshop in Neerpelt, Afrikaanse Cocktail workshop in Nieuwerkerken, Afrikaanse Cocktail workshop in Opglabbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Overpelt, Afrikaanse Cocktail workshop in Peer, Afrikaanse Cocktail workshop in Riemst, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse Cocktail workshop in Tessenderlo, Afrikaanse Cocktail workshop in Tongeren, Afrikaanse Cocktail workshop in Voeren, Afrikaanse Cocktail workshop in Wellen, Afrikaanse Cocktail workshop in Zonhoven, Afrikaanse Cocktail workshop in Zutendaal, Afrikaanse Cocktail workshop in Aarschot, Afrikaanse Cocktail workshop in Affligem, Afrikaanse Cocktail workshop in Asse, Afrikaanse Cocktail workshop in Beersel, Afrikaanse Cocktail workshop in Begijnendijk, Afrikaanse Cocktail workshop in Bekkevoort, Afrikaanse Cocktail workshop in Bertem, Afrikaanse Cocktail workshop in Bever, Afrikaanse Cocktail workshop in Bierbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Boortmeerbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Boutersem, Afrikaanse Cocktail workshop in Diest, Afrikaanse Cocktail workshop in Dilbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Drogenbos, Afrikaanse Cocktail workshop in Galmaarden, Afrikaanse Cocktail workshop in Geetbets, Afrikaanse Cocktail workshop in Glabbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Gooik, Afrikaanse Cocktail workshop in Grimbergen, Afrikaanse Cocktail workshop in Haacht, Afrikaanse Cocktail workshop in Halle, Afrikaanse Cocktail workshop in Herent, Afrikaanse Cocktail workshop in Herne, Afrikaanse Cocktail workshop in Hoegaarden, Afrikaanse Cocktail workshop in Hoeilaart, Afrikaanse Cocktail workshop in Holsbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Huldenberg, Afrikaanse Cocktail workshop in Kampenhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse Cocktail workshop in Keerbergen, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortenaken, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortenberg, Afrikaanse Cocktail workshop in Kraainem, Afrikaanse Cocktail workshop in Landen, Afrikaanse Cocktail workshop in Lennik, Afrikaanse Cocktail workshop in Liedekerke, Afrikaanse Cocktail workshop in Linkebeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Linter, Afrikaanse Cocktail workshop in Londerzeel, Afrikaanse Cocktail workshop in Lubbeek, Afrikaanse Cocktail workshop in Machelen, Afrikaanse Cocktail workshop in Meise, Afrikaanse Cocktail workshop in Merchtem, Afrikaanse Cocktail workshop in Opwijk, Afrikaanse Cocktail workshop in Oud-Heverlee, Afrikaanse Cocktail workshop in Overijse, Afrikaanse Cocktail workshop in Pepingen, Afrikaanse Cocktail workshop in Roosdaal, Afrikaanse Cocktail workshop in Rotselaar, Afrikaanse Cocktail workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse Cocktail workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse Cocktail workshop in Steenokkerzeel, Afrikaanse Cocktail workshop in Ternat, Afrikaanse Cocktail workshop in Tervuren, Afrikaanse Cocktail workshop in Tielt-Winge, Afrikaanse Cocktail workshop in Tienen, Afrikaanse Cocktail workshop in Tremelo, Afrikaanse Cocktail workshop in Vilvoorde, Afrikaanse Cocktail workshop in Wemmel, Afrikaanse Cocktail workshop in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse Cocktail workshop in Zaventem, Afrikaanse Cocktail workshop in Zemst, Afrikaanse Cocktail workshop in Zoutleeuw, Afrikaanse Cocktail workshop in Alveringem, Afrikaanse Cocktail workshop in Anzegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Ardooie, Afrikaanse Cocktail workshop in Avelgem, Afrikaanse Cocktail workshop in Beernem, Afrikaanse Cocktail workshop in Blankenberge, Afrikaanse Cocktail workshop in Bredene, Afrikaanse Cocktail workshop in Damme, Afrikaanse Cocktail workshop in De Haan, Afrikaanse Cocktail workshop in De Panne, Afrikaanse Cocktail workshop in Deerlijk, Afrikaanse Cocktail workshop in Dentergem, Afrikaanse Cocktail workshop in Diksmuide, Afrikaanse Cocktail workshop in Gistel, Afrikaanse Cocktail workshop in Harelbeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Heuvelland, Afrikaanse Cocktail workshop in Hooglede, Afrikaanse Cocktail workshop in Houthulst, Afrikaanse Cocktail workshop in Ichtegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Ieper, Afrikaanse Cocktail workshop in Ingelmunster, Afrikaanse Cocktail workshop in Izegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Jabbeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Knokke-Heist, Afrikaanse Cocktail workshop in Koekelare, Afrikaanse Cocktail workshop in Koksijde, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortemark, Afrikaanse Cocktail workshop in Kortrijk, Afrikaanse Cocktail workshop in Kuurne, Afrikaanse Cocktail workshop in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse Cocktail workshop in Ledegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Lendelede, Afrikaanse Cocktail workshop in Lichtervelde, Afrikaanse Cocktail workshop in Lo-Reninge, Afrikaanse Cocktail workshop in Menen, Afrikaanse Cocktail workshop in Mesen, Afrikaanse Cocktail workshop in Meulebeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Middelkerke, Afrikaanse Cocktail workshop in Moorslede, Afrikaanse Cocktail workshop in Nieuwpoort, Afrikaanse Cocktail workshop in Oostende, Afrikaanse Cocktail workshop in Oostkamp, Afrikaanse Cocktail workshop in Oostrozebeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Oudenburg, Afrikaanse Cocktail workshop in Pittem, Afrikaanse Cocktail workshop in Poperinge, Afrikaanse Cocktail workshop in Roeselare, Afrikaanse Cocktail workshop in Ruiselede, Afrikaanse Cocktail workshop in Spiere-Helkijn, Afrikaanse Cocktail workshop in Staden, Afrikaanse Cocktail workshop in Tielt, Afrikaanse Cocktail workshop in Torhout, Afrikaanse Cocktail workshop in Veurne, Afrikaanse Cocktail workshop in Vleteren, Afrikaanse Cocktail workshop in Waregem, Afrikaanse Cocktail workshop in Wervik, Afrikaanse Cocktail workshop in Wevelgem, Afrikaanse Cocktail workshop in Wielsbeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Wingene, Afrikaanse Cocktail workshop in Zedelgem, Afrikaanse Cocktail workshop in Zonnebeke, Afrikaanse Cocktail workshop in Zuienkerke, Afrikaanse Cocktail workshop in Zwevegem, Afrikaanse Cocktail workshop in Aarlen, Afrikaanse Cocktail workshop in Attert, Afrikaanse Cocktail workshop in Aubange, Afrikaanse Cocktail workshop in Bastenaken, Afrikaanse Cocktail workshop in Bertogne, Afrikaanse Cocktail workshop in Bertrix, Afrikaanse Cocktail workshop in Bouillon, Afrikaanse Cocktail workshop in Chiny, Afrikaanse Cocktail workshop in Daverdisse, Afrikaanse Cocktail workshop in Durbuy, Afrikaanse Cocktail workshop in Érezée, Afrikaanse Cocktail workshop in Étalle, Afrikaanse Cocktail workshop in Fauvillers, Afrikaanse Cocktail workshop in Florenville, Afrikaanse Cocktail workshop in Gouvy, Afrikaanse Cocktail workshop in Habay, Afrikaanse Cocktail workshop in Herbeumont, Afrikaanse Cocktail workshop in Hotton, Afrikaanse Cocktail workshop in Houffalize, Afrikaanse Cocktail workshop in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse Cocktail workshop in Léglise, Afrikaanse Cocktail workshop in Libin, Afrikaanse Cocktail workshop in Libramont-Chevigny, Afrikaanse Cocktail workshop in Manhay, Afrikaanse Cocktail workshop in Marche-en-Famenne, Afrikaanse Cocktail workshop in Martelange, Afrikaanse Cocktail workshop in Meix-devant-Virton, Afrikaanse Cocktail workshop in Messancy, Afrikaanse Cocktail workshop in Musson, Afrikaanse Cocktail workshop in Nassogne, Afrikaanse Cocktail workshop in Neufchâteau, Afrikaanse Cocktail workshop in Paliseul, Afrikaanse Cocktail workshop in Rendeux, Afrikaanse Cocktail workshop in Rouvroy, Afrikaanse Cocktail workshop in Sainte-Ode, Afrikaanse Cocktail workshop in Saint-Hubert, Afrikaanse Cocktail workshop in Saint-Léger, Afrikaanse Cocktail workshop in Tellin, Afrikaanse Cocktail workshop in Tenneville, Afrikaanse Cocktail workshop in Tintigny, Afrikaanse Cocktail workshop in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse Cocktail workshop in Vielsalm, Afrikaanse Cocktail workshop in Virton, Afrikaanse Cocktail workshop in Wellin, Afrikaanse Cocktail workshop in Aiseau-Presles, Afrikaanse Cocktail workshop in Anderlues, Afrikaanse Cocktail workshop in Antoing, Afrikaanse Cocktail workshop in Aat, Afrikaanse Cocktail workshop in Beaumont, Afrikaanse Cocktail workshop in Belœil, Afrikaanse Cocktail workshop in Bernissart, Afrikaanse Cocktail workshop in Binche, Afrikaanse Cocktail workshop in Boussu, Afrikaanse Cocktail workshop in 's-Gravenbrakel, Afrikaanse Cocktail workshop in Brugelette, Afrikaanse Cocktail workshop in Brunehaut, Afrikaanse Cocktail workshop in Celles, Afrikaanse Cocktail workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Afrikaanse Cocktail workshop in Charleroi, Afrikaanse Cocktail workshop in Châtelet.