Djembe workshop

Zoek je een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in Antwerpen, een verjaardag in Antwerpen, voor school in Antwerpen of iets anders; Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Djembe workshop in Antwerpen?

Met onze initiatie djembe in Antwerpen leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe djembe gespeeld moet worden. Natuurlijk onze djembe initiatie in Antwerpen is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Djembeworkshop kan worden gegeven in o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.

Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Djembe of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Djembe

Ritmisch – passie – toegankelijk - vrolijk

Oorsprong en ontstaan
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.
Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan.
De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter.
De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.

Workshop percussie (Djembé)
Trommelen lijkt zo gemakkelijk maar dat is het niet! Tijdens onze workshop percussie
wordt er hard gewerkt aan het maken van een ritmisch muziekstuk.
Dansschool SalsaCool zorgt voor de djembé’s en de expertise en samen zorgen we voor een uiterst gezellige en muzikale workshop!

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Indien in de plaats van jouw voorkeur we geen beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. We komen naar je toe in: Berendrecht, Zandvliet, Lillo, Deurne, Aartselaar, Arendonk, Baarle-hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas,

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs besloten workshops
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag
Onze tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.

Korting
Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop

Aanvragen van een offerte voor workshop Djembe:

Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen met alle op dit moment bekende informatie.

Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Naam organisatie
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnr.

Informatie over het evenement

Gewenst workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen / opmerkingen

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een Djembe workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Djembe workshop in Brussel, Djembe workshop in Gent, Djembe workshop in Brugge, Djembe workshop in Bergen, Djembe workshop in Leuven, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Aalst, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Hasselt, Djembe workshop in Sint-Niklaas, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Doornik, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Geel, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Moeskroen, Djembe workshop in Lokeren, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Herentals, Djembe workshop in Hoogstraten, Djembe workshop in Lier, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Mortsel, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Aartselaar, Djembe workshop in Antwerpen, Djembe workshop in Arendonk, Djembe workshop in Baarle-Hertog, Djembe workshop in Balen, Djembe workshop in Beerse, Djembe workshop in Berlaar, Djembe workshop in Boechout, Djembe workshop in Bonheiden, Djembe workshop in Boom, Djembe workshop in Bornem, Djembe workshop in Borsbeek, Djembe workshop in Brasschaat, Djembe workshop in Brecht, Djembe workshop in Dessel, Djembe workshop in Duffel, Djembe workshop in Edegem, Djembe workshop in Essen, Djembe workshop in Geel, Djembe workshop in Grobbendonk, Djembe workshop in Heist-op-den-Berg, Djembe workshop in Hemiksem, Djembe workshop in Herentals, Djembe workshop in Herenthout, Djembe workshop in Herselt, Djembe workshop in Hoogstraten, Djembe workshop in Hove, Djembe workshop in Hulshout, Djembe workshop in Kalmthout, Djembe workshop in Kapellen, Djembe workshop in Kasterlee, Djembe workshop in Kontich, Djembe workshop in Laakdal, Djembe workshop in Lier, Djembe workshop in Lille, Djembe workshop in Lint, Djembe workshop in Malle, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Meerhout, Djembe workshop in Merksplas, Djembe workshop in Mol, Djembe workshop in Mortsel, Djembe workshop in Niel, Djembe workshop in Nijlen, Djembe workshop in Olen, Djembe workshop in Oud-Turnhout, Djembe workshop in Putte, Djembe workshop in Puurs, Djembe workshop in Ranst, Djembe workshop in Ravels, Djembe workshop in Retie, Djembe workshop in Rijkevorsel, Djembe workshop in Rumst, Djembe workshop in Schelle, Djembe workshop in Schilde, Djembe workshop in Schoten, Djembe workshop in Sint-Amands, Djembe workshop in Sint-Katelijne-Waver, Djembe workshop in Stabroek, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Vorselaar, Djembe workshop in Vosselaar, Djembe workshop in Westerlo, Djembe workshop in Wijnegem, Djembe workshop in Willebroek, Djembe workshop in Wommelgem, Djembe workshop in Wuustwezel, Djembe workshop in Zandhoven, Djembe workshop in Zoersel, Djembe workshop in Zwijndrecht.