Samba dance workshop

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, tuinfeest, receptie, evenement en voor school of iets anders; Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Braziliaanse dans samba workshop?

Natuurlijk leer je hoe deBraziliaanse dans sambagedanst moet worden, maar onze Braziliaanse dans samba workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Braziliaanse dans sambaworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Braziliaanse dans samba houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Braziliaanse dans samba of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Samba dance
Plezier – vrolijkheid – zomers – losse heupen

Oorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Samba dance.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Samba dance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Samba dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Samba dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Samba dance workshop:
Mini- Samba dance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Samba dance workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Samba dance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Braziliaanse samba dans en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Braziliaanse dans samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Charleroi, Workshop samba in Luik, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Namen, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Bergen, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in La Louvière, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Sint-Niklaas, Workshop samba in Oostende, Workshop samba in Doornik, Workshop samba in Genk, Workshop samba in Seraing, Workshop samba in Roeselare, Workshop samba in Moeskroen, Workshop samba in Verviers, Workshop samba in Dendermonde, Workshop samba in Beringen, Workshop samba in Turnhout, Workshop samba in Vilvoorde, Workshop samba in Lokeren, Workshop samba in Sint-Truiden, Workshop samba in Herstal, Workshop samba in Geel

Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Charleroi, Workshop samba in Luik, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Namen, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Bergen, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in La Louvière, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Sint-Niklaas, Workshop samba in Oostende, Workshop samba in Doornik, Workshop samba in Genk, Workshop samba in Seraing, Workshop samba in Roeselare, Workshop samba in Moeskroen, Workshop samba in Verviers, Workshop samba in Dendermonde, Workshop samba in Beringen, Workshop samba in Turnhout, Workshop samba in Vilvoorde, Workshop samba in Lokeren, Workshop samba in Sint-Truiden, Workshop samba in Herstal, Workshop samba in Geel, Workshop samba in Ninove, Workshop samba in Halle, Workshop samba in Waregem, Workshop samba in Châtelet, Workshop samba in Ieper, Workshop samba in Lier, Workshop samba in Lommel, Workshop samba in Waver, Workshop samba in Binche, Workshop samba in Tienen, Workshop samba in Menen, Workshop samba in Geraardsbergen, Workshop samba in Bilzen, Workshop samba in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop samba in Tongeren, Workshop samba in Oudenaarde, Workshop samba in Deinze, Workshop samba in Aarschot, Workshop samba in Aat, Workshop samba in Aarlen, Workshop samba in Herentals, Workshop samba in Izegem, Workshop samba in Harelbeke, Workshop samba in Nijvel, Workshop samba in Zinnik, Workshop samba in Andenne, Workshop samba in Ronse, Workshop samba in Zottegem, Workshop samba in Mortsel, Workshop samba in Maaseik, Workshop samba in Gembloers, Workshop samba in Diest, Workshop samba in Saint-Ghislain, Workshop samba in Fleurus, Workshop samba in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop samba in 's-Gravenbrakel, Workshop samba in Hoei, Workshop samba in Hoogstraten, Workshop samba in Eeklo, Workshop samba in Torhout, Workshop samba in Poperinge, Workshop samba in Dilsen-Stokkem, Workshop samba in Tielt, Workshop samba in Blankenberge, Workshop samba in Eupen, Workshop samba in Lessen, Workshop samba in Wervik, Workshop samba in Walcourt, Workshop samba in Komen-Waasten, Workshop samba in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, Workshop Braziliaanse dans samba in Gent, Workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, Workshop Braziliaanse dans samba in Bergen, Workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, Workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, Workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, Workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaas, Workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, Workshop Braziliaanse dans samba in Genk, Workshop Braziliaanse dans samba in Doornik, Workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Geel, Workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, Workshop Braziliaanse dans samba in Moeskroen, Workshop Braziliaanse dans samba in Lokeren, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, Workshop Braziliaanse dans samba in Herentals, Workshop Braziliaanse dans samba in Hoogstraten, Workshop Braziliaanse dans samba in Lier, Workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, Workshop Braziliaanse dans samba in Mortsel, Workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Aartselaar, Workshop Braziliaanse dans samba in Antwerpen, Workshop Braziliaanse dans samba in Arendonk, Workshop Braziliaanse dans samba in Baarle-Hertog, Workshop Braziliaanse dans samba in Balen, Workshop Braziliaanse dans samba in Beerse, Workshop Braziliaanse dans samba in Berlaar, Workshop Braziliaanse dans samba in Boechout, Workshop Braziliaanse dans samba in Bonheiden, Workshop Braziliaanse dans samba in Boom, Workshop Braziliaanse dans samba in Bornem, Workshop Braziliaanse dans samba in Borsbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Brasschaat, Workshop Braziliaanse dans samba in Brecht, Workshop Braziliaanse dans samba in Dessel, Workshop Braziliaanse dans samba in Duffel, Workshop Braziliaanse dans samba in Edegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Essen, Workshop Braziliaanse dans samba in Geel, Workshop Braziliaanse dans samba in Grobbendonk, Workshop Braziliaanse dans samba in Heist-op-den-Berg, Workshop Braziliaanse dans samba in Hemiksem, Workshop Braziliaanse dans samba in Herentals, Workshop Braziliaanse dans samba in Herenthout, Workshop Braziliaanse dans samba in Herselt, Workshop Braziliaanse dans samba in Hoogstraten, Workshop Braziliaanse dans samba in Hove, Workshop Braziliaanse dans samba in Hulshout, Workshop Braziliaanse dans samba in Kalmthout, Workshop Braziliaanse dans samba in Kapellen, Workshop Braziliaanse dans samba in Kasterlee, Workshop Braziliaanse dans samba in Kontich, Workshop Braziliaanse dans samba in Laakdal, Workshop Braziliaanse dans samba in Lier, Workshop Braziliaanse dans samba in Lille, Workshop Braziliaanse dans samba in Lint, Workshop Braziliaanse dans samba in Malle, Workshop Braziliaanse dans samba in Mechelen, Workshop Braziliaanse dans samba in Meerhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Merksplas, Workshop Braziliaanse dans samba in Mol, Workshop Braziliaanse dans samba in Mortsel, Workshop Braziliaanse dans samba in Niel, Workshop Braziliaanse dans samba in Nijlen, Workshop Braziliaanse dans samba in Olen, Workshop Braziliaanse dans samba in Oud-Turnhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Putte, Workshop Braziliaanse dans samba in Puurs, Workshop Braziliaanse dans samba in Ranst, Workshop Braziliaanse dans samba in Ravels, Workshop Braziliaanse dans samba in Retie, Workshop Braziliaanse dans samba in Rijkevorsel, Workshop Braziliaanse dans samba in Rumst, Workshop Braziliaanse dans samba in Schelle, Workshop Braziliaanse dans samba in Schilde, Workshop Braziliaanse dans samba in Schoten, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Amands, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Braziliaanse dans samba in Stabroek, Workshop Braziliaanse dans samba in Turnhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Vorselaar, Workshop Braziliaanse dans samba in Vosselaar, Workshop Braziliaanse dans samba in Westerlo, Workshop Braziliaanse dans samba in Wijnegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Willebroek, Workshop Braziliaanse dans samba in Wommelgem, Workshop Braziliaanse dans samba in Wuustwezel, Workshop Braziliaanse dans samba in Zandhoven, Workshop Braziliaanse dans samba in Zoersel, Workshop Braziliaanse dans samba in Zwijndrecht, Workshop Braziliaanse dans samba in Gent, Workshop Braziliaanse dans samba in Brussel, Workshop Braziliaanse dans samba in Brugge, Workshop Braziliaanse dans samba in Leuven, Workshop Braziliaanse dans samba in Aalst, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, Workshop Braziliaanse dans samba in Hasselt, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Niklaas, Workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, Workshop Braziliaanse dans samba in Genk, Workshop Braziliaanse dans samba in Doornik, Workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, Workshop Braziliaanse dans samba in Moeskroen, Workshop Braziliaanse dans samba in Lokeren, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, Workshop Braziliaanse dans samba in Mariakerke, Workshop Braziliaanse dans samba in Drongen, Workshop Braziliaanse dans samba in Wondelgem, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Amandsberg, Workshop Braziliaanse dans samba in Oostakker, Workshop Braziliaanse dans samba in Ledeberg, Workshop Braziliaanse dans samba in Gentbrugge, Workshop Braziliaanse dans samba in Afsnee, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Braziliaanse dans samba in Zwijnaarde, Workshop Braziliaanse dans samba in Wachtebeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Lochristi, Workshop Braziliaanse dans samba in Destelbergen, Workshop Braziliaanse dans samba in Melle, Workshop Braziliaanse dans samba in Merelbeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Heusden, Workshop Braziliaanse dans samba in Zevergem, Workshop Braziliaanse dans samba in De Pinte, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Martens-Latem, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Martens-Leerne, Workshop Braziliaanse dans samba in Deinze, Workshop Braziliaanse dans samba in Vosselare, Workshop Braziliaanse dans samba in Nevele, Workshop Braziliaanse dans samba in Landegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Merendree, Workshop Braziliaanse dans samba in Alken, Workshop Braziliaanse dans samba in As, Workshop Braziliaanse dans samba in Beringen, Workshop Braziliaanse dans samba in Bilzen, Workshop Braziliaanse dans samba in Bocholt, Workshop Braziliaanse dans samba in Borgloon, Workshop Braziliaanse dans samba in Bree, Workshop Braziliaanse dans samba in Diepenbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Dilsen-Stokkem, Workshop Braziliaanse dans samba in Genk, Workshop Braziliaanse dans samba in Gingelom, Workshop Braziliaanse dans samba in Halen, Workshop Braziliaanse dans samba in Ham, Workshop Braziliaanse dans samba in Hamont-Achel, Workshop Braziliaanse dans samba in Hechtel-Eksel, Workshop Braziliaanse dans samba in Heers, Workshop Braziliaanse dans samba in Herk-de-Stad, Workshop Braziliaanse dans samba in Herstappe, Workshop Braziliaanse dans samba in Heusden-Zolder, Workshop Braziliaanse dans samba in Hoeselt, Workshop Braziliaanse dans samba in Houthalen-Helchteren, Workshop Braziliaanse dans samba in Kinrooi, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortessem, Workshop Braziliaanse dans samba in Lanaken, Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in , Workshop Braziliaanse dans samba in Leopoldsburg, Workshop Braziliaanse dans samba in Lommel, Workshop Braziliaanse dans samba in Lummen, Workshop Braziliaanse dans samba in Maaseik, Workshop Braziliaanse dans samba in Maasmechelen, Workshop Braziliaanse dans samba in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Braziliaanse dans samba in Neerpelt, Workshop Braziliaanse dans samba in Nieuwerkerken, Workshop Braziliaanse dans samba in Opglabbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Overpelt, Workshop Braziliaanse dans samba in Peer, Workshop Braziliaanse dans samba in Riemst, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Truiden, Workshop Braziliaanse dans samba in Tessenderlo, Workshop Braziliaanse dans samba in Tongeren, Workshop Braziliaanse dans samba in Voeren, Workshop Braziliaanse dans samba in Wellen, Workshop Braziliaanse dans samba in Zonhoven, Workshop Braziliaanse dans samba in Zutendaal, Workshop Braziliaanse dans samba in Aarschot, Workshop Braziliaanse dans samba in Affligem, Workshop Braziliaanse dans samba in Asse, Workshop Braziliaanse dans samba in Beersel, Workshop Braziliaanse dans samba in Begijnendijk, Workshop Braziliaanse dans samba in Bekkevoort, Workshop Braziliaanse dans samba in Bertem, Workshop Braziliaanse dans samba in Bever, Workshop Braziliaanse dans samba in Bierbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Boortmeerbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Boutersem, Workshop Braziliaanse dans samba in Diest, Workshop Braziliaanse dans samba in Dilbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Drogenbos, Workshop Braziliaanse dans samba in Galmaarden, Workshop Braziliaanse dans samba in Geetbets, Workshop Braziliaanse dans samba in Glabbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Gooik, Workshop Braziliaanse dans samba in Grimbergen, Workshop Braziliaanse dans samba in Haacht, Workshop Braziliaanse dans samba in Halle, Workshop Braziliaanse dans samba in Herent, Workshop Braziliaanse dans samba in Herne, Workshop Braziliaanse dans samba in Hoegaarden, Workshop Braziliaanse dans samba in Hoeilaart, Workshop Braziliaanse dans samba in Holsbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Huldenberg, Workshop Braziliaanse dans samba in Kampenhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Braziliaanse dans samba in Keerbergen, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortenaken, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortenberg, Workshop Braziliaanse dans samba in Kraainem, Workshop Braziliaanse dans samba in Landen, Workshop Braziliaanse dans samba in Lennik, Workshop Braziliaanse dans samba in Liedekerke, Workshop Braziliaanse dans samba in Linkebeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Linter, Workshop Braziliaanse dans samba in Londerzeel, Workshop Braziliaanse dans samba in Lubbeek, Workshop Braziliaanse dans samba in Machelen, Workshop Braziliaanse dans samba in Meise, Workshop Braziliaanse dans samba in Merchtem, Workshop Braziliaanse dans samba in Opwijk, Workshop Braziliaanse dans samba in Oud-Heverlee, Workshop Braziliaanse dans samba in Overijse, Workshop Braziliaanse dans samba in Pepingen, Workshop Braziliaanse dans samba in Roosdaal, Workshop Braziliaanse dans samba in Rotselaar, Workshop Braziliaanse dans samba in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Genesius-Rode, Workshop Braziliaanse dans samba in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Braziliaanse dans samba in Steenokkerzeel, Workshop Braziliaanse dans samba in Ternat, Workshop Braziliaanse dans samba in Tervuren, Workshop Braziliaanse dans samba in Tielt-Winge, Workshop Braziliaanse dans samba in Tienen, Workshop Braziliaanse dans samba in Tremelo, Workshop Braziliaanse dans samba in Vilvoorde, Workshop Braziliaanse dans samba in Wemmel, Workshop Braziliaanse dans samba in Wezembeek-Oppem, Workshop Braziliaanse dans samba in Zaventem, Workshop Braziliaanse dans samba in Zemst, Workshop Braziliaanse dans samba in Zoutleeuw, Workshop Braziliaanse dans samba in Alveringem, Workshop Braziliaanse dans samba in Anzegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Ardooie, Workshop Braziliaanse dans samba in Avelgem, Workshop Braziliaanse dans samba in Beernem, Workshop Braziliaanse dans samba in Blankenberge, Workshop Braziliaanse dans samba in Bredene, Workshop Braziliaanse dans samba in Damme, Workshop Braziliaanse dans samba in De Haan, Workshop Braziliaanse dans samba in De Panne, Workshop Braziliaanse dans samba in Deerlijk, Workshop Braziliaanse dans samba in Dentergem, Workshop Braziliaanse dans samba in Diksmuide, Workshop Braziliaanse dans samba in Gistel, Workshop Braziliaanse dans samba in Harelbeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Heuvelland, Workshop Braziliaanse dans samba in Hooglede, Workshop Braziliaanse dans samba in Houthulst, Workshop Braziliaanse dans samba in Ichtegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Ieper, Workshop Braziliaanse dans samba in Ingelmunster, Workshop Braziliaanse dans samba in Izegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Jabbeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Knokke-Heist, Workshop Braziliaanse dans samba in Koekelare, Workshop Braziliaanse dans samba in Koksijde, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortemark, Workshop Braziliaanse dans samba in Kortrijk, Workshop Braziliaanse dans samba in Kuurne, Workshop Braziliaanse dans samba in Langemark-Poelkapelle, Workshop Braziliaanse dans samba in Ledegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Lendelede, Workshop Braziliaanse dans samba in Lichtervelde, Workshop Braziliaanse dans samba in Lo-Reninge, Workshop Braziliaanse dans samba in Menen, Workshop Braziliaanse dans samba in Mesen, Workshop Braziliaanse dans samba in Meulebeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Middelkerke, Workshop Braziliaanse dans samba in Moorslede, Workshop Braziliaanse dans samba in Nieuwpoort, Workshop Braziliaanse dans samba in Oostende, Workshop Braziliaanse dans samba in Oostkamp, Workshop Braziliaanse dans samba in Oostrozebeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Oudenburg, Workshop Braziliaanse dans samba in Pittem, Workshop Braziliaanse dans samba in Poperinge, Workshop Braziliaanse dans samba in Roeselare, Workshop Braziliaanse dans samba in Ruiselede, Workshop Braziliaanse dans samba in Spiere-Helkijn, Workshop Braziliaanse dans samba in Staden, Workshop Braziliaanse dans samba in Tielt, Workshop Braziliaanse dans samba in Torhout, Workshop Braziliaanse dans samba in Veurne, Workshop Braziliaanse dans samba in Vleteren, Workshop Braziliaanse dans samba in Waregem, Workshop Braziliaanse dans samba in Wervik, Workshop Braziliaanse dans samba in Wevelgem, Workshop Braziliaanse dans samba in Wielsbeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Wingene, Workshop Braziliaanse dans samba in Zedelgem, Workshop Braziliaanse dans samba in Zonnebeke, Workshop Braziliaanse dans samba in Zuienkerke, Workshop Braziliaanse dans samba in Zwevegem, Workshop Braziliaanse dans samba in Aarlen, Workshop Braziliaanse dans samba in Attert, Workshop Braziliaanse dans samba in Aubange, Workshop Braziliaanse dans samba in Bastenaken, Workshop Braziliaanse dans samba in Bertogne, Workshop Braziliaanse dans samba in Bertrix, Workshop Braziliaanse dans samba in Bouillon, Workshop Braziliaanse dans samba in Chiny, Workshop Braziliaanse dans samba in Daverdisse, Workshop Braziliaanse dans samba in Durbuy, Workshop Braziliaanse dans samba in Érezée, Workshop Braziliaanse dans samba in Étalle, Workshop Braziliaanse dans samba in Fauvillers, Workshop Braziliaanse dans samba in Florenville, Workshop Braziliaanse dans samba in Gouvy, Workshop Braziliaanse dans samba in Habay, Workshop Braziliaanse dans samba in Herbeumont, Workshop Braziliaanse dans samba in Hotton, Workshop Braziliaanse dans samba in Houffalize, Workshop Braziliaanse dans samba in La Roche-en-Ardenne, Workshop Braziliaanse dans samba in Léglise, Workshop Braziliaanse dans samba in Libin, Workshop Braziliaanse dans samba in Libramont-Chevigny, Workshop Braziliaanse dans samba in Manhay, Workshop Braziliaanse dans samba in Marche-en-Famenne, Workshop Braziliaanse dans samba in Martelange, Workshop Braziliaanse dans samba in Meix-devant-Virton, Workshop Braziliaanse dans samba in Messancy, Workshop Braziliaanse dans samba in Musson, Workshop Braziliaanse dans samba in Nassogne, Workshop Braziliaanse dans samba in Neufchâteau, Workshop Braziliaanse dans samba in Paliseul, Workshop Braziliaanse dans samba in Rendeux, Workshop Braziliaanse dans samba in Rouvroy, Workshop Braziliaanse dans samba in Sainte-Ode, Workshop Braziliaanse dans samba in Saint-Hubert, Workshop Braziliaanse dans samba in Saint-Léger, Workshop Braziliaanse dans samba in Tellin, Workshop Braziliaanse dans samba in Tenneville, Workshop Braziliaanse dans samba in Tintigny, Workshop Braziliaanse dans samba in Vaux-sur-Sûre, Workshop Braziliaanse dans samba in Vielsalm, Workshop Braziliaanse dans samba in Virton, Workshop Braziliaanse dans samba in Wellin, Workshop Braziliaanse dans samba in Aiseau-Presles, Workshop Braziliaanse dans samba in Anderlues, Workshop Braziliaanse dans samba in Antoing, Workshop Braziliaanse dans samba in Aat, Workshop Braziliaanse dans samba in Beaumont, Workshop Braziliaanse dans samba in Belœil, Workshop Braziliaanse dans samba in Bernissart, Workshop Braziliaanse dans samba in Binche, Workshop Braziliaanse dans samba in Boussu, Workshop Braziliaanse dans samba in 's-Gravenbrakel, Workshop Braziliaanse dans samba in Brugelette, Workshop Braziliaanse dans samba in Brunehaut, Workshop Braziliaanse dans samba in Celles, Workshop Braziliaanse dans samba in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop Braziliaanse dans samba in Charleroi, Workshop Braziliaanse dans samba in Châtelet.