Braziliaanse cocktails workshopEen Braziliaanse cocktail workshop met tropische Braziliaanse achtergrondmuziek, een enthousiaste cocktail docent met sfeervolle demonstraties van populaire Braziliaanse cocktails zoals Ginafrica, Dawa en andere die  je zelf  kan maken/shaken. Dat mag je verwachten van onze  Braziliaanse cocktail workshop voor een vrolijke middag of avond. Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop Afrikaanse cocktails met  lekker gemixte dranken voegt iets toe aan je bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze workshop  Braziliaanse cocktails shaken leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe Braziliaanse cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze workshop  Braziliaanse cocktails shaken kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben.
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Braziliaanse cocktailshaken echter houden op een door jouzelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.

ws_cocktailsmaken_01

Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je Braziliaans   cocktailfeest of voor één van onze andere workshops zoals Afrikaanse dans, djembe spelen, salsadansen, enz. Al onze workshops zijn te combineren met een Braziliaanse cocktailshaken workshop.


Korte omschrijving Braziliaanse cocktail workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

ws_cocktailsmaken_02

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de workshop Braziliaanse cocktails maken  worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken de cocktail stamper, de cocktail shaker, het cocktail mixglas, de cocktail strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een  brede kennis krijgt van veel Braziliaanse cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende  Afrikaanse cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over Braziliaanse cocktails en die niet  direct aangeschoten willen  raken is de workshop Braziliaanse cocktails maken zeker een aanrader!

  Elk van onze cocktail docenten heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail bartenders  met ruime ervaring in het entertainen van gasten
-Workshop Braziliaanse  cocktails maken  met diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Braziliaanse cocktails workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Braziliaanse cocktails shaken workshop:

ws_cocktailsmaken_03

Mini- Braziliaanse cocktailshaken workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd leren  je de basis van het cocktailshaken/maken en  maak je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

 De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit  je 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Braziliaanse cocktails shaken workshop (90 minuten)
 In 1,5 uur tijd leer je de basis van het cocktailshaken/maken en  maak  je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk. Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en  is de samenstelling van de cocktails uitgebreider.

 De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit  je 3 cocktails per persoon  kan kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Braziliaanse cocktails shakenworkshop (120 minuten)
 In 2 uur tijd  leer  je zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken/maken en  maak  je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

 De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit  je 4 cocktails per persoon  kan kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktailshaken en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktailworkshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop Braziliaanse Cocktails in Brussel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Antwerpen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Gent, Workshop Braziliaanse Cocktails in Charleroi, Workshop Braziliaanse Cocktails in Luik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Brugge, Workshop Braziliaanse Cocktails in Namen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Leuven, Workshop Braziliaanse Cocktails in Bergen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Mechelen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Aalst, Workshop Braziliaanse Cocktails in La Louvière, Workshop Braziliaanse Cocktails in Kortrijk, Workshop Braziliaanse Cocktails in Hasselt, Workshop Braziliaanse Cocktails in Sint-Niklaas, Workshop Braziliaanse Cocktails in Oostende, Workshop Braziliaanse Cocktails in Doornik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Genk, Workshop Braziliaanse Cocktails in Seraing, Workshop Braziliaanse Cocktails in Roeselare, Workshop Braziliaanse Cocktails in Moeskroen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Verviers, Workshop Braziliaanse Cocktails in Dendermonde, Workshop Braziliaanse Cocktails in Beringen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Turnhout, Workshop Braziliaanse Cocktails in Vilvoorde, Workshop Braziliaanse Cocktails in Lokeren, Workshop Braziliaanse Cocktails in Sint-Truiden, Workshop Braziliaanse Cocktails in Herstal, Workshop Braziliaanse Cocktails in Geel

Workshop Braziliaanse Cocktails in Brussel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Antwerpen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Gent, Workshop Braziliaanse Cocktails in Charleroi, Workshop Braziliaanse Cocktails in Luik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Brugge, Workshop Braziliaanse Cocktails in Namen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Leuven, Workshop Braziliaanse Cocktails in Bergen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Mechelen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Aalst, Workshop Braziliaanse Cocktails in La Louvière, Workshop Braziliaanse Cocktails in Kortrijk, Workshop Braziliaanse Cocktails in Hasselt, Workshop Braziliaanse Cocktails in Sint-Niklaas, Workshop Braziliaanse Cocktails in Oostende, Workshop Braziliaanse Cocktails in Doornik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Genk, Workshop Braziliaanse Cocktails in Seraing, Workshop Braziliaanse Cocktails in Roeselare, Workshop Braziliaanse Cocktails in Moeskroen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Verviers, Workshop Braziliaanse Cocktails in Dendermonde, Workshop Braziliaanse Cocktails in Beringen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Turnhout, Workshop Braziliaanse Cocktails in Vilvoorde, Workshop Braziliaanse Cocktails in Lokeren, Workshop Braziliaanse Cocktails in Sint-Truiden, Workshop Braziliaanse Cocktails in Herstal, Workshop Braziliaanse Cocktails in Geel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Ninove, Workshop Braziliaanse Cocktails in Halle, Workshop Braziliaanse Cocktails in Waregem, Workshop Braziliaanse Cocktails in Châtelet, Workshop Braziliaanse Cocktails in Ieper, Workshop Braziliaanse Cocktails in Lier, Workshop Braziliaanse Cocktails in Lommel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Waver, Workshop Braziliaanse Cocktails in Binche, Workshop Braziliaanse Cocktails in Tienen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Menen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Geraardsbergen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Bilzen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop Braziliaanse Cocktails in Tongeren, Workshop Braziliaanse Cocktails in Oudenaarde, Workshop Braziliaanse Cocktails in Deinze, Workshop Braziliaanse Cocktails in Aarschot, Workshop Braziliaanse Cocktails in Aat, Workshop Braziliaanse Cocktails in Aarlen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Herentals, Workshop Braziliaanse Cocktails in Izegem, Workshop Braziliaanse Cocktails in Harelbeke, Workshop Braziliaanse Cocktails in Nijvel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Zinnik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Andenne, Workshop Braziliaanse Cocktails in Ronse, Workshop Braziliaanse Cocktails in Zottegem, Workshop Braziliaanse Cocktails in Mortsel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Maaseik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Gembloers, Workshop Braziliaanse Cocktails in Diest, Workshop Braziliaanse Cocktails in Saint-Ghislain, Workshop Braziliaanse Cocktails in Fleurus, Workshop Braziliaanse Cocktails in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Braziliaanse Cocktails in 's-Gravenbrakel, Workshop Braziliaanse Cocktails in Hoei, Workshop Braziliaanse Cocktails in Hoogstraten, Workshop Braziliaanse Cocktails in Eeklo, Workshop Braziliaanse Cocktails in Torhout, Workshop Braziliaanse Cocktails in Poperinge, Workshop Braziliaanse Cocktails in Dilsen-Stokkem, Workshop Braziliaanse Cocktails in Tielt, Workshop Braziliaanse Cocktails in Blankenberge, Workshop Braziliaanse Cocktails in Eupen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Lessen, Workshop Braziliaanse Cocktails in Wervik, Workshop Braziliaanse Cocktails in Walcourt, Workshop Braziliaanse Cocktails in Komen-Waasten, Workshop Braziliaanse Cocktails in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Braziliaanse Cocktail workshop in Brussel, Braziliaanse Cocktail workshop in Gent, Braziliaanse Cocktail workshop in Brugge, Braziliaanse Cocktail workshop in Bergen, Braziliaanse Cocktail workshop in Leuven, Braziliaanse Cocktail workshop in Mechelen, Braziliaanse Cocktail workshop in Aalst, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortrijk, Braziliaanse Cocktail workshop in Hasselt, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse Cocktail workshop in Oostende, Braziliaanse Cocktail workshop in Genk, Braziliaanse Cocktail workshop in Doornik, Braziliaanse Cocktail workshop in Turnhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Geel, Braziliaanse Cocktail workshop in Roeselare, Braziliaanse Cocktail workshop in Moeskroen, Braziliaanse Cocktail workshop in Lokeren, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Truiden, Braziliaanse Cocktail workshop in Herentals, Braziliaanse Cocktail workshop in Hoogstraten, Braziliaanse Cocktail workshop in Lier, Braziliaanse Cocktail workshop in Mechelen, Braziliaanse Cocktail workshop in Mortsel, Braziliaanse Cocktail workshop in Turnhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Aartselaar
, Braziliaanse Cocktail workshop in Antwerpen, Braziliaanse Cocktail workshop in Arendonk, Braziliaanse Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Braziliaanse Cocktail workshop in Balen, Braziliaanse Cocktail workshop in Beerse, Braziliaanse Cocktail workshop in Berlaar, Braziliaanse Cocktail workshop in Boechout, Braziliaanse Cocktail workshop in Bonheiden, Braziliaanse Cocktail workshop in Boom, Braziliaanse Cocktail workshop in Bornem, Braziliaanse Cocktail workshop in Borsbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Brasschaat, Braziliaanse Cocktail workshop in Brecht, Braziliaanse Cocktail workshop in Dessel, Braziliaanse Cocktail workshop in Duffel, Braziliaanse Cocktail workshop in Edegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Essen, Braziliaanse Cocktail workshop in Geel, Braziliaanse Cocktail workshop in Grobbendonk, Braziliaanse Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Braziliaanse Cocktail workshop in Hemiksem, Braziliaanse Cocktail workshop in Herentals, Braziliaanse Cocktail workshop in Herenthout, Braziliaanse Cocktail workshop in Herselt, Braziliaanse Cocktail workshop in Hoogstraten, Braziliaanse Cocktail workshop in Hove, Braziliaanse Cocktail workshop in Hulshout, Braziliaanse Cocktail workshop in Kalmthout, Braziliaanse Cocktail workshop in Kapellen, Braziliaanse Cocktail workshop in Kasterlee, Braziliaanse Cocktail workshop in Kontich, Braziliaanse Cocktail workshop in Laakdal, Braziliaanse Cocktail workshop in Lier, Braziliaanse Cocktail workshop in Lille, Braziliaanse Cocktail workshop in Lint, Braziliaanse Cocktail workshop in Malle, Braziliaanse Cocktail workshop in Mechelen, Braziliaanse Cocktail workshop in Meerhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Merksplas, Braziliaanse Cocktail workshop in Mol, Braziliaanse Cocktail workshop in Mortsel, Braziliaanse Cocktail workshop in Niel, Braziliaanse Cocktail workshop in Nijlen, Braziliaanse Cocktail workshop in Olen, Braziliaanse Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Putte, Braziliaanse Cocktail workshop in Puurs, Braziliaanse Cocktail workshop in Ranst, Braziliaanse Cocktail workshop in Ravels, Braziliaanse Cocktail workshop in Retie, Braziliaanse Cocktail workshop in Rijkevorsel, Braziliaanse Cocktail workshop in Rumst, Braziliaanse Cocktail workshop in Schelle, Braziliaanse Cocktail workshop in Schilde, Braziliaanse Cocktail workshop in Schoten, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Amands, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Braziliaanse Cocktail workshop in Stabroek, Braziliaanse Cocktail workshop in Turnhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Vorselaar, Braziliaanse Cocktail workshop in Vosselaar, Braziliaanse Cocktail workshop in Westerlo, Braziliaanse Cocktail workshop in Wijnegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Willebroek, Braziliaanse Cocktail workshop in Wommelgem, Braziliaanse Cocktail workshop in Wuustwezel, Braziliaanse Cocktail workshop in Zandhoven, Braziliaanse Cocktail workshop in Zoersel, Braziliaanse Cocktail workshop in Zwijndrecht, Braziliaanse Cocktail workshop in Gent, Braziliaanse Cocktail workshop in Brussel, Braziliaanse Cocktail workshop in Brugge, Braziliaanse Cocktail workshop in Leuven, Braziliaanse Cocktail workshop in Aalst, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortrijk, Braziliaanse Cocktail workshop in Hasselt, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse Cocktail workshop in Oostende, Braziliaanse Cocktail workshop in Genk, Braziliaanse Cocktail workshop in Doornik, Braziliaanse Cocktail workshop in Roeselare, Braziliaanse Cocktail workshop in Moeskroen, Braziliaanse Cocktail workshop in Lokeren, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Truiden, Braziliaanse Cocktail workshop in Mariakerke, Braziliaanse Cocktail workshop in Drongen, Braziliaanse Cocktail workshop in Wondelgem, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Amandsberg, Braziliaanse Cocktail workshop in Oostakker, Braziliaanse Cocktail workshop in Ledeberg, Braziliaanse Cocktail workshop in Gentbrugge, Braziliaanse Cocktail workshop in Afsnee, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Denijs-Westrem, Braziliaanse Cocktail workshop in Zwijnaarde, Braziliaanse Cocktail workshop in Wachtebeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Lochristi, Braziliaanse Cocktail workshop in Destelbergen, Braziliaanse Cocktail workshop in Melle, Braziliaanse Cocktail workshop in Merelbeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Heusden, Braziliaanse Cocktail workshop in Zevergem, Braziliaanse Cocktail workshop in De Pinte, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Martens-Latem, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Martens-Leerne, Braziliaanse Cocktail workshop in Deinze, Braziliaanse Cocktail workshop in Vosselare, Braziliaanse Cocktail workshop in Nevele, Braziliaanse Cocktail workshop in Landegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Merendree, Braziliaanse Cocktail workshop in Alken, Braziliaanse Cocktail workshop in As, Braziliaanse Cocktail workshop in Beringen, Braziliaanse Cocktail workshop in Bilzen, Braziliaanse Cocktail workshop in Bocholt, Braziliaanse Cocktail workshop in Borgloon, Braziliaanse Cocktail workshop in Bree, Braziliaanse Cocktail workshop in Diepenbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Dilsen-Stokkem, Braziliaanse Cocktail workshop in Genk, Braziliaanse Cocktail workshop in Gingelom, Braziliaanse Cocktail workshop in Halen, Braziliaanse Cocktail workshop in Ham, Braziliaanse Cocktail workshop in Hamont-Achel, Braziliaanse Cocktail workshop in Hechtel-Eksel, Braziliaanse Cocktail workshop in Heers, Braziliaanse Cocktail workshop in Herk-de-Stad, Braziliaanse Cocktail workshop in Herstappe, Braziliaanse Cocktail workshop in Heusden-Zolder, Braziliaanse Cocktail workshop in Hoeselt, Braziliaanse Cocktail workshop in Houthalen-Helchteren, Braziliaanse Cocktail workshop in Kinrooi, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortessem, Braziliaanse Cocktail workshop in Lanaken, Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in , Braziliaanse Cocktail workshop in Leopoldsburg, Braziliaanse Cocktail workshop in Lommel, Braziliaanse Cocktail workshop in Lummen, Braziliaanse Cocktail workshop in Maaseik, Braziliaanse Cocktail workshop in Maasmechelen, Braziliaanse Cocktail workshop in Meeuwen-Gruitrode, Braziliaanse Cocktail workshop in Neerpelt, Braziliaanse Cocktail workshop in Nieuwerkerken, Braziliaanse Cocktail workshop in Opglabbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Overpelt, Braziliaanse Cocktail workshop in Peer, Braziliaanse Cocktail workshop in Riemst, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Truiden, Braziliaanse Cocktail workshop in Tessenderlo, Braziliaanse Cocktail workshop in Tongeren, Braziliaanse Cocktail workshop in Voeren, Braziliaanse Cocktail workshop in Wellen, Braziliaanse Cocktail workshop in Zonhoven, Braziliaanse Cocktail workshop in Zutendaal, Braziliaanse Cocktail workshop in Aarschot, Braziliaanse Cocktail workshop in Affligem, Braziliaanse Cocktail workshop in Asse, Braziliaanse Cocktail workshop in Beersel, Braziliaanse Cocktail workshop in Begijnendijk, Braziliaanse Cocktail workshop in Bekkevoort, Braziliaanse Cocktail workshop in Bertem, Braziliaanse Cocktail workshop in Bever, Braziliaanse Cocktail workshop in Bierbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Boortmeerbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Boutersem, Braziliaanse Cocktail workshop in Diest, Braziliaanse Cocktail workshop in Dilbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Drogenbos, Braziliaanse Cocktail workshop in Galmaarden, Braziliaanse Cocktail workshop in Geetbets, Braziliaanse Cocktail workshop in Glabbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Gooik, Braziliaanse Cocktail workshop in Grimbergen, Braziliaanse Cocktail workshop in Haacht, Braziliaanse Cocktail workshop in Halle, Braziliaanse Cocktail workshop in Herent, Braziliaanse Cocktail workshop in Herne, Braziliaanse Cocktail workshop in Hoegaarden, Braziliaanse Cocktail workshop in Hoeilaart, Braziliaanse Cocktail workshop in Holsbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Huldenberg, Braziliaanse Cocktail workshop in Kampenhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Kapelle-op-den-Bos, Braziliaanse Cocktail workshop in Keerbergen, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortenaken, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortenberg, Braziliaanse Cocktail workshop in Kraainem, Braziliaanse Cocktail workshop in Landen, Braziliaanse Cocktail workshop in Lennik, Braziliaanse Cocktail workshop in Liedekerke, Braziliaanse Cocktail workshop in Linkebeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Linter, Braziliaanse Cocktail workshop in Londerzeel, Braziliaanse Cocktail workshop in Lubbeek, Braziliaanse Cocktail workshop in Machelen, Braziliaanse Cocktail workshop in Meise, Braziliaanse Cocktail workshop in Merchtem, Braziliaanse Cocktail workshop in Opwijk, Braziliaanse Cocktail workshop in Oud-Heverlee, Braziliaanse Cocktail workshop in Overijse, Braziliaanse Cocktail workshop in Pepingen, Braziliaanse Cocktail workshop in Roosdaal, Braziliaanse Cocktail workshop in Rotselaar, Braziliaanse Cocktail workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Genesius-Rode, Braziliaanse Cocktail workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Braziliaanse Cocktail workshop in Steenokkerzeel, Braziliaanse Cocktail workshop in Ternat, Braziliaanse Cocktail workshop in Tervuren, Braziliaanse Cocktail workshop in Tielt-Winge, Braziliaanse Cocktail workshop in Tienen, Braziliaanse Cocktail workshop in Tremelo, Braziliaanse Cocktail workshop in Vilvoorde, Braziliaanse Cocktail workshop in Wemmel, Braziliaanse Cocktail workshop in Wezembeek-Oppem, Braziliaanse Cocktail workshop in Zaventem, Braziliaanse Cocktail workshop in Zemst, Braziliaanse Cocktail workshop in Zoutleeuw, Braziliaanse Cocktail workshop in Alveringem, Braziliaanse Cocktail workshop in Anzegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Ardooie, Braziliaanse Cocktail workshop in Avelgem, Braziliaanse Cocktail workshop in Beernem, Braziliaanse Cocktail workshop in Blankenberge, Braziliaanse Cocktail workshop in Bredene, Braziliaanse Cocktail workshop in Damme, Braziliaanse Cocktail workshop in De Haan, Braziliaanse Cocktail workshop in De Panne, Braziliaanse Cocktail workshop in Deerlijk, Braziliaanse Cocktail workshop in Dentergem, Braziliaanse Cocktail workshop in Diksmuide, Braziliaanse Cocktail workshop in Gistel, Braziliaanse Cocktail workshop in Harelbeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Heuvelland, Braziliaanse Cocktail workshop in Hooglede, Braziliaanse Cocktail workshop in Houthulst, Braziliaanse Cocktail workshop in Ichtegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Ieper, Braziliaanse Cocktail workshop in Ingelmunster, Braziliaanse Cocktail workshop in Izegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Jabbeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Knokke-Heist, Braziliaanse Cocktail workshop in Koekelare, Braziliaanse Cocktail workshop in Koksijde, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortemark, Braziliaanse Cocktail workshop in Kortrijk, Braziliaanse Cocktail workshop in Kuurne, Braziliaanse Cocktail workshop in Langemark-Poelkapelle, Braziliaanse Cocktail workshop in Ledegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Lendelede, Braziliaanse Cocktail workshop in Lichtervelde, Braziliaanse Cocktail workshop in Lo-Reninge, Braziliaanse Cocktail workshop in Menen, Braziliaanse Cocktail workshop in Mesen, Braziliaanse Cocktail workshop in Meulebeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Middelkerke, Braziliaanse Cocktail workshop in Moorslede, Braziliaanse Cocktail workshop in Nieuwpoort, Braziliaanse Cocktail workshop in Oostende, Braziliaanse Cocktail workshop in Oostkamp, Braziliaanse Cocktail workshop in Oostrozebeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Oudenburg, Braziliaanse Cocktail workshop in Pittem, Braziliaanse Cocktail workshop in Poperinge, Braziliaanse Cocktail workshop in Roeselare, Braziliaanse Cocktail workshop in Ruiselede, Braziliaanse Cocktail workshop in Spiere-Helkijn, Braziliaanse Cocktail workshop in Staden, Braziliaanse Cocktail workshop in Tielt, Braziliaanse Cocktail workshop in Torhout, Braziliaanse Cocktail workshop in Veurne, Braziliaanse Cocktail workshop in Vleteren, Braziliaanse Cocktail workshop in Waregem, Braziliaanse Cocktail workshop in Wervik, Braziliaanse Cocktail workshop in Wevelgem, Braziliaanse Cocktail workshop in Wielsbeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Wingene, Braziliaanse Cocktail workshop in Zedelgem, Braziliaanse Cocktail workshop in Zonnebeke, Braziliaanse Cocktail workshop in Zuienkerke, Braziliaanse Cocktail workshop in Zwevegem, Braziliaanse Cocktail workshop in Aarlen, Braziliaanse Cocktail workshop in Attert, Braziliaanse Cocktail workshop in Aubange, Braziliaanse Cocktail workshop in Bastenaken, Braziliaanse Cocktail workshop in Bertogne, Braziliaanse Cocktail workshop in Bertrix, Braziliaanse Cocktail workshop in Bouillon, Braziliaanse Cocktail workshop in Chiny, Braziliaanse Cocktail workshop in Daverdisse, Braziliaanse Cocktail workshop in Durbuy, Braziliaanse Cocktail workshop in Érezée, Braziliaanse Cocktail workshop in Étalle, Braziliaanse Cocktail workshop in Fauvillers, Braziliaanse Cocktail workshop in Florenville, Braziliaanse Cocktail workshop in Gouvy, Braziliaanse Cocktail workshop in Habay, Braziliaanse Cocktail workshop in Herbeumont, Braziliaanse Cocktail workshop in Hotton, Braziliaanse Cocktail workshop in Houffalize, Braziliaanse Cocktail workshop in La Roche-en-Ardenne, Braziliaanse Cocktail workshop in Léglise, Braziliaanse Cocktail workshop in Libin, Braziliaanse Cocktail workshop in Libramont-Chevigny, Braziliaanse Cocktail workshop in Manhay, Braziliaanse Cocktail workshop in Marche-en-Famenne, Braziliaanse Cocktail workshop in Martelange, Braziliaanse Cocktail workshop in Meix-devant-Virton, Braziliaanse Cocktail workshop in Messancy, Braziliaanse Cocktail workshop in Musson, Braziliaanse Cocktail workshop in Nassogne, Braziliaanse Cocktail workshop in Neufchâteau, Braziliaanse Cocktail workshop in Paliseul, Braziliaanse Cocktail workshop in Rendeux, Braziliaanse Cocktail workshop in Rouvroy, Braziliaanse Cocktail workshop in Sainte-Ode, Braziliaanse Cocktail workshop in Saint-Hubert, Braziliaanse Cocktail workshop in Saint-Léger, Braziliaanse Cocktail workshop in Tellin, Braziliaanse Cocktail workshop in Tenneville, Braziliaanse Cocktail workshop in Tintigny, Braziliaanse Cocktail workshop in Vaux-sur-Sûre, Braziliaanse Cocktail workshop in Vielsalm, Braziliaanse Cocktail workshop in Virton, Braziliaanse Cocktail workshop in Wellin, Braziliaanse Cocktail workshop in Aiseau-Presles, Braziliaanse Cocktail workshop in Anderlues, Braziliaanse Cocktail workshop in Antoing, Braziliaanse Cocktail workshop in Aat, Braziliaanse Cocktail workshop in Beaumont, Braziliaanse Cocktail workshop in Belœil, Braziliaanse Cocktail workshop in Bernissart, Braziliaanse Cocktail workshop in Binche, Braziliaanse Cocktail workshop in Boussu, Braziliaanse Cocktail workshop in 's-Gravenbrakel, Braziliaanse Cocktail workshop in Brugelette, Braziliaanse Cocktail workshop in Brunehaut, Braziliaanse Cocktail workshop in Celles, Braziliaanse Cocktail workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Braziliaanse Cocktail workshop in Charleroi, Braziliaanse Cocktail workshop in Châtelet.