Workshop striptease dance

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Striptease dans workshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Striptease dans gedanst moet worden, maar onze Striptease dans initiatie is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze workshopStriptease dans kan worden gegeven in o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.


Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie ,kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Striptease dans of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Striptease dans
Striptease dance is een bekende en populaire erotische dans. Gezamenlijk leer je eerst een aantal basiselementen van erotische danspassen en erotische bewegingen, waarna er aan het einde van de stripteasedansworkshop gezamenlijk erotisch wordt gedanst en dit alles gaat natuurlijk gepaard met heel veel lol.

De vrijgezel wordt tijdens de workshopstripteasedans extra in het zonnetje gezet en………. ze krijgt een goede voorbereiding op de huwelijksnacht.

Deze workshop striptease dance is niet te vergelijken met een sensuele striptease-act of striptease show. De groep leert de techniek van een striptease [lopen, dansen, sensuele bewegingen, het einde van de striptease etc...] kortom: heel sportief maar vooral heel hylarisch.

Je hoeft voor de workshop striptease dance niet te beschikken over ritmegevoel of erotische creativiteit en iedereen kan gewoon de kleren aanhouden.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Striptease dansdocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Striptease dans workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Striptease dance in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Striptease dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Striptease dansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Striptease workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout enz.

Diverse mogelijkheden voor de Striptease dance workshop:
Mini- Stripteasedans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Striptease dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Striptease dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Indien we in de plaats van jouw voorkeur niet de beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door

Prijs besloten workshops
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag
Onze tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.

Korting
Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop

Aanvragen van een offerte voor Striptease danceworkshop:

Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen met alle op dit moment bekende informatie.

Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Naam van de vrijgezel
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnr.

Informatie over het evenement

Gewenst workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen / opmerkingen

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshopStriptease dance die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +3179-7505083 /+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Spetterende vrijgezellenfeesten met een groot aanbod van workshops
Elk vrijgezellenfeest hoort uniek en heel bijzonder te zijn. Een feest voor de vrijgezel om nooit te vergeten met uiteraard zeer speciale aandacht voor de vrijgezel in kwestie. Met onze 6-jarige ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten geven wij garantie op een geslaagd feest met onze striptease dansen in Hasselt, erotische dans in Hasselt,

Vrijgezellenfeest in Antwerpen met workshop Striptease dansen in Antwerpen
Een Striptease dans workshop in Antwerpen met erotische muziek of erotische workshop in Antwerpen met een enthousiaste stripteasedocent in Antwerpen. Een energieke workshop Stripteasedans in Antwerpen met lekkere gemixte erotische muziek voegt iets toe aan je verjaardagsfeest in Antwerpen, groepsuitje in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Antwerpen, teamuitje in Antwerpen,of bedrijfsuitje in Antwerpen.
Erotisch vermaak op een feest is een trend geworden en altijd een leuke verassing voor je gasten. Een enthousiaste erotische stripper in Antwerpen of erotische stripster in Antwerpen mag niet ontbreken op je erotische feest in Antwerpen.

Vrijgezellenfeest in Brussel met workshop Striptease dansen in Brussel
Een Striptease dans workshop in Brussel met erotische muziek of erotische workshop in Brussel met een enthousiaste stripteasedocent in Brussel. Een energieke workshop Stripteasedans in Brussel met lekkere gemixte erotische muziek voegt iets toe aan je verjaardagsfeest in Brussel, groepsuitje in Brussel, vrijgezellenfeest in Brussel, teamuitje in Brussel,of bedrijfsuitje in Brussel.
Erotisch vermaak op een feest is een trend geworden en altijd een leuke verassing voor je gasten. Een enthousiaste erotische stripper in Brussel of erotische stripster in Brussel mag niet ontbreken op je erotische feest in Brussel.

Vrijgezellenfeest in Gent met workshop Striptease dansen in Gent
Een Striptease dans workshop in Gent met erotische muziek of erotische workshop in Gent met een enthousiaste stripteasedocent in Gent. Een energieke workshop Stripteasedans in Gent met lekkere gemixte erotische muziek voegt iets toe aan je verjaardagsfeest in Gent, groepsuitje in Gent, vrijgezellenfeest in Gent, teamuitje in Gent,of bedrijfsuitje in Gent.
Erotisch vermaak op een feest is een trend geworden en altijd een leuke verassing voor je gasten. Een enthousiaste erotische stripper in Gent of erotische stripster in Gent mag niet ontbreken op je erotische feest in Gent.

Vrijgezellenfeest in Leuven met workshop Striptease dansen in Leuven
Een Striptease dans workshop in Leuven met erotische muziek of erotische workshop in Leuven met een enthousiaste stripteasedocent in Leuven. Een energieke workshop Stripteasedans in Leuven met lekkere gemixte erotische muziek voegt iets toe aan je verjaardagsfeest in Leuven, groepsuitje in Leuven, vrijgezellenfeest in Leuven, teamuitje in Leuven,of bedrijfsuitje in Leuven.
Erotisch vermaak op een feest is een trend geworden en altijd een leuke verassing voor je gasten. Een enthousiaste erotische stripper in Leuven of erotische stripster in Leuven mag niet ontbreken op je erotische feest in Leuven.

Vrijgezellenfeest in Kortrijk met workshop Striptease dansen in Kortrijk
Een Striptease dans workshop in Kortrijk met erotische muziek of erotische workshop in Kortrijk met een enthousiaste stripteasedocent in Kortrijk. Een energieke workshop Stripteasedans in Kortrijk met lekkere gemixte erotische muziek voegt iets toe aan je verjaardagsfeest in Kortrijk, groepsuitje in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Kortrijk, teamuitje in Kortrijk,of bedrijfsuitje in Kortrijk.
Erotisch vermaak op een feest is een trend geworden en altijd een leuke verassing voor je gasten. Een enthousiaste erotische stripper in Kortrijk of erotische stripster in Kortrijk mag niet ontbreken op je erotische feest in Kortrijk.

Vrijgezellenfeest in Hasselt met workshop Striptease dansen in Hasselt
Een Striptease dans workshop in Hasselt met erotische muziek of erotische workshop in Hasselt met een enthousiaste stripteasedocent in Hasselt. Een energieke workshop Stripteasedans in Hasselt met lekkere gemixte erotische muziek voegt iets toe aan je verjaardagsfeest in Hasselt, groepsuitje in Hasselt, vrijgezellenfeest in Hasselt, teamuitje in Hasselt,of bedrijfsuitje in Hasselt.
Erotisch vermaak op een feest is een trend geworden en altijd een leuke verassing voor je gasten. Een enthousiaste erotische stripper in Hasselt of erotische stripster in Hasselt mag niet ontbreken op je erotische feest in Hasselt.


VGZ_PAALDANSEN_BE
workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Gent, workshop paaldansen in Brugge, workshop paaldansen in Leuven, workshop paaldansen in Mechelen, workshop paaldansen in Aalst, workshop paaldansen in Kortrijk, workshop paaldansen in Hasselt, workshop paaldansen in Turnhout, workshop paaldansen in Lochristi en workshop paaldansen in Mol., workshop paaldansen in Sint-Martens-Latem, workshop paaldansen in Sint-Martens-Leerne, workshop paaldansen in Deinze, workshop paaldansen in Vosselare, workshop paaldansen in Nevele, workshop paaldansen in Landegem, workshop paaldansen in Merendree, workshop paaldansen in Alken, workshop paaldansen in As, workshop paaldansen in Beringen, workshop paaldansen in Bilzen, workshop paaldansen in Bocholt, workshop paaldansen in Borgloon, workshop paaldansen in Bree, workshop paaldansen in Diepenbeek, workshop paaldansen in Dilsen, workshop paaldansen in Genk,

VGZ_PAALDANS_DSC_BE
workshop paaldans in Antwerpen, workshop paaldans in Brussel, workshop paaldan in Gent, workshop paaldans in Brugge, workshop paaldans in Leuven, workshop paaldans in Mechelen, workshop paaldans in Aalst, workshop paaldans in Kortrijk, workshop paaldans in Hasselt, workshop paaldans in Turnhout, workshop paaldans in Lochristi en workshop paaldans in Mol,