cocktails maken workshop


Een cocktailsmixen workshop met zonnige muziek, een enthousiaste cocktail docent met sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken. Dat mag je verwachten van onze cocktail mixen workshop voor een vrolijke middag of avond. Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktail mixen met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, tuinfeest, receptie, evenement en meer.

Met onze cocktail mixen initiatie leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze cocktails mixen workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop cocktails mixenhouden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.

ws_cocktailsmaken_01

Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailsmixen workshop.

Korte omschrijving cocktail workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

ws_cocktailsmaken_02

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, cocktail shaker, cocktail mixglas, cocktail strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktail en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail maken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele cocktail docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Cocktails mixen workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-cocktails maken workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de cocktails maken workshop:

ws_cocktailsmaken_03

Mini- cocktailsmixen workshop (60 minuten)
Iedere deelnemers kan 2 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 4 verschillende cocktails

Super- cocktails mixen workshop (90 minuten)
Iedere deelnemers kan 3 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 6 verschillende cocktails

Luxe- cocktailsmixenworkshop (120 minuten)
Iedere deelnemers kan 4 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 8 verschillende cocktails

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktailsmixen en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktailworkshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop cocktails mixen in Brussel, Workshop cocktails mixen in Antwerpen, Workshop cocktails mixen in Gent, Workshop cocktails mixen in Charleroi, Workshop cocktails mixen in Luik, Workshop cocktails mixen in Brugge, Workshop cocktails mixen in Namen, Workshop cocktails mixen in Leuven, Workshop cocktails mixen in Bergen, Workshop cocktails mixen in Mechelen, Workshop cocktails mixen in Aalst, Workshop cocktails mixen in La Louvière, Workshop cocktails mixen in Kortrijk, Workshop cocktails mixen in Hasselt, Workshop cocktails mixen in Sint-Niklaas, Workshop cocktails mixen in Oostende, Workshop cocktails mixen in Doornik, Workshop cocktails mixen in Genk, Workshop cocktails mixen in Seraing, Workshop cocktails mixen in Roeselare, Workshop cocktails mixen in Moeskroen, Workshop cocktails mixen in Verviers, Workshop cocktails mixen in Dendermonde, Workshop cocktails mixen in Beringen, Workshop cocktails mixen in Turnhout, Workshop cocktails mixen in Vilvoorde, Workshop cocktails mixen in Lokeren, Workshop cocktails mixen in Sint-Truiden, Workshop cocktails mixen in Herstal, Workshop cocktails mixen in Geel

Workshop cocktails mixen in Brussel, Workshop cocktails mixen in Antwerpen, Workshop cocktails mixen in Gent, Workshop cocktails mixen in Charleroi, Workshop cocktails mixen in Luik, Workshop cocktails mixen in Brugge, Workshop cocktails mixen in Namen, Workshop cocktails mixen in Leuven, Workshop cocktails mixen in Bergen, Workshop cocktails mixen in Mechelen, Workshop cocktails mixen in Aalst, Workshop cocktails mixen in La Louvière, Workshop cocktails mixen in Kortrijk, Workshop cocktails mixen in Hasselt, Workshop cocktails mixen in Sint-Niklaas, Workshop cocktails mixen in Oostende, Workshop cocktails mixen in Doornik, Workshop cocktails mixen in Genk, Workshop cocktails mixen in Seraing, Workshop cocktails mixen in Roeselare, Workshop cocktails mixen in Moeskroen, Workshop cocktails mixen in Verviers, Workshop cocktails mixen in Dendermonde, Workshop cocktails mixen in Beringen, Workshop cocktails mixen in Turnhout, Workshop cocktails mixen in Vilvoorde, Workshop cocktails mixen in Lokeren, Workshop cocktails mixen in Sint-Truiden, Workshop cocktails mixen in Herstal, Workshop cocktails mixen in Geel, Workshop cocktails mixen in Ninove, Workshop cocktails mixen in Halle, Workshop cocktails mixen in Waregem, Workshop cocktails mixen in Châtelet, Workshop cocktails mixen in Ieper, Workshop cocktails mixen in Lier, Workshop cocktails mixen in Lommel, Workshop cocktails mixen in Waver, Workshop cocktails mixen in Binche, Workshop cocktails mixen in Tienen, Workshop cocktails mixen in Menen, Workshop cocktails mixen in Geraardsbergen, Workshop cocktails mixen in Bilzen, Workshop cocktails mixen in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop cocktails mixen in Tongeren, Workshop cocktails mixen in Oudenaarde, Workshop cocktails mixen in Deinze, Workshop cocktails mixen in Aarschot, Workshop cocktails mixen in Aat, Workshop cocktails mixen in Aarlen, Workshop cocktails mixen in Herentals, Workshop cocktails mixen in Izegem, Workshop cocktails mixen in Harelbeke, Workshop cocktails mixen in Nijvel, Workshop cocktails mixen in Zinnik, Workshop cocktails mixen in Andenne, Workshop cocktails mixen in Ronse, Workshop cocktails mixen in Zottegem, Workshop cocktails mixen in Mortsel, Workshop cocktails mixen in Maaseik, Workshop cocktails mixen in Gembloers, Workshop cocktails mixen in Diest, Workshop cocktails mixen in Saint-Ghislain, Workshop cocktails mixen in Fleurus, Workshop cocktails mixen in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktails mixen in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktails mixen in Hoei, Workshop cocktails mixen in Hoogstraten, Workshop cocktails mixen in Eeklo, Workshop cocktails mixen in Torhout, Workshop cocktails mixen in Poperinge, Workshop cocktails mixen in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktails mixen in Tielt, Workshop cocktails mixen in Blankenberge, Workshop cocktails mixen in Eupen, Workshop cocktails mixen in Lessen, Workshop cocktails mixen in Wervik, Workshop cocktails mixen in Walcourt, Workshop cocktails mixen in Komen-Waasten, Workshop cocktails mixen in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Cocktails mixen workshop in Brussel, Cocktails mixen workshop in Gent, Cocktails mixen workshop in Brugge, Cocktails mixen workshop in Bergen, Cocktails mixen workshop in Leuven, Cocktails mixen workshop in Mechelen, Cocktails mixen workshop in Aalst, Cocktails mixen workshop in Kortrijk, Cocktails mixen workshop in Hasselt, Cocktails mixen workshop in Sint-Niklaas, Cocktails mixen workshop in Oostende, Cocktails mixen workshop in Genk, Cocktails mixen workshop in Doornik, Cocktails mixen workshop in Turnhout, Cocktails mixen workshop in Geel, Cocktails mixen workshop in Roeselare, Cocktails mixen workshop in Moeskroen, Cocktails mixen workshop in Lokeren, Cocktails mixen workshop in Sint-Truiden, Cocktails mixen workshop in Herentals, Cocktails mixen workshop in Hoogstraten, Cocktails mixen workshop in Lier, Cocktails mixen workshop in Mechelen, Cocktails mixen workshop in Mortsel, Cocktails mixen workshop in Turnhout, Cocktails mixen workshop in Aartselaar
, Cocktails mixen workshop in Antwerpen, Cocktails mixen workshop in Arendonk, Cocktails mixen workshop in Baarle-Hertog, Cocktails mixen workshop in Balen, Cocktails mixen workshop in Beerse, Cocktails mixen workshop in Berlaar, Cocktails mixen workshop in Boechout, Cocktails mixen workshop in Bonheiden, Cocktails mixen workshop in Boom, Cocktails mixen workshop in Bornem, Cocktails mixen workshop in Borsbeek, Cocktails mixen workshop in Brasschaat, Cocktails mixen workshop in Brecht, Cocktails mixen workshop in Dessel, Cocktails mixen workshop in Duffel, Cocktails mixen workshop in Edegem, Cocktails mixen workshop in Essen, Cocktails mixen workshop in Geel, Cocktails mixen workshop in Grobbendonk, Cocktails mixen workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktails mixen workshop in Hemiksem, Cocktails mixen workshop in Herentals, Cocktails mixen workshop in Herenthout, Cocktails mixen workshop in Herselt, Cocktails mixen workshop in Hoogstraten, Cocktails mixen workshop in Hove, Cocktails mixen workshop in Hulshout, Cocktails mixen workshop in Kalmthout, Cocktails mixen workshop in Kapellen, Cocktails mixen workshop in Kasterlee, Cocktails mixen workshop in Kontich, Cocktails mixen workshop in Laakdal, Cocktails mixen workshop in Lier, Cocktails mixen workshop in Lille, Cocktails mixen workshop in Lint, Cocktails mixen workshop in Malle, Cocktails mixen workshop in Mechelen, Cocktails mixen workshop in Meerhout, Cocktails mixen workshop in Merksplas, Cocktails mixen workshop in Mol, Cocktails mixen workshop in Mortsel, Cocktails mixen workshop in Niel, Cocktails mixen workshop in Nijlen, Cocktails mixen workshop in Olen, Cocktails mixen workshop in Oud-Turnhout, Cocktails mixen workshop in Putte, Cocktails mixen workshop in Puurs, Cocktails mixen workshop in Ranst, Cocktails mixen workshop in Ravels, Cocktails mixen workshop in Retie, Cocktails mixen workshop in Rijkevorsel, Cocktails mixen workshop in Rumst, Cocktails mixen workshop in Schelle, Cocktails mixen workshop in Schilde, Cocktails mixen workshop in Schoten, Cocktails mixen workshop in Sint-Amands, Cocktails mixen workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktails mixen workshop in Stabroek, Cocktails mixen workshop in Turnhout, Cocktails mixen workshop in Vorselaar, Cocktails mixen workshop in Vosselaar, Cocktails mixen workshop in Westerlo, Cocktails mixen workshop in Wijnegem, Cocktails mixen workshop in Willebroek, Cocktails mixen workshop in Wommelgem, Cocktails mixen workshop in Wuustwezel, Cocktails mixen workshop in Zandhoven, Cocktails mixen workshop in Zoersel, Cocktails mixen workshop in Zwijndrecht, Cocktails mixen workshop in Gent, Cocktails mixen workshop in Brussel, Cocktails mixen workshop in Brugge, Cocktails mixen workshop in Leuven, Cocktails mixen workshop in Aalst, Cocktails mixen workshop in Kortrijk, Cocktails mixen workshop in Hasselt, Cocktails mixen workshop in Sint-Niklaas, Cocktails mixen workshop in Oostende, Cocktails mixen workshop in Genk, Cocktails mixen workshop in Doornik, Cocktails mixen workshop in Roeselare, Cocktails mixen workshop in Moeskroen, Cocktails mixen workshop in Lokeren, Cocktails mixen workshop in Sint-Truiden, Cocktails mixen workshop in Mariakerke, Cocktails mixen workshop in Drongen, Cocktails mixen workshop in Wondelgem, Cocktails mixen workshop in Sint-Amandsberg, Cocktails mixen workshop in Oostakker, Cocktails mixen workshop in Ledeberg, Cocktails mixen workshop in Gentbrugge, Cocktails mixen workshop in Afsnee, Cocktails mixen workshop in Sint-Denijs-Westrem, Cocktails mixen workshop in Zwijnaarde, Cocktails mixen workshop in Wachtebeke, Cocktails mixen workshop in Lochristi, Cocktails mixen workshop in Destelbergen, Cocktails mixen workshop in Melle, Cocktails mixen workshop in Merelbeke, Cocktails mixen workshop in Heusden, Cocktails mixen workshop in Zevergem, Cocktails mixen workshop in De Pinte, Cocktails mixen workshop in Sint-Martens-Latem, Cocktails mixen workshop in Sint-Martens-Leerne, Cocktails mixen workshop in Deinze, Cocktails mixen workshop in Vosselare, Cocktails mixen workshop in Nevele, Cocktails mixen workshop in Landegem, Cocktails mixen workshop in Merendree, Cocktails mixen workshop in Alken, Cocktails mixen workshop in As, Cocktails mixen workshop in Beringen, Cocktails mixen workshop in Bilzen, Cocktails mixen workshop in Bocholt, Cocktails mixen workshop in Borgloon, Cocktails mixen workshop in Bree, Cocktails mixen workshop in Diepenbeek, Cocktails mixen workshop in Dilsen-Stokkem, Cocktails mixen workshop in Genk, Cocktails mixen workshop in Gingelom, Cocktails mixen workshop in Halen, Cocktails mixen workshop in Ham, Cocktails mixen workshop in Hamont-Achel, Cocktails mixen workshop in Hechtel-Eksel, Cocktails mixen workshop in Heers, Cocktails mixen workshop in Herk-de-Stad, Cocktails mixen workshop in Herstappe, Cocktails mixen workshop in Heusden-Zolder, Cocktails mixen workshop in Hoeselt, Cocktails mixen workshop in Houthalen-Helchteren, Cocktails mixen workshop in Kinrooi, Cocktails mixen workshop in Kortessem, Cocktails mixen workshop in Lanaken, Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in , Cocktails mixen workshop in Leopoldsburg, Cocktails mixen workshop in Lommel, Cocktails mixen workshop in Lummen, Cocktails mixen workshop in Maaseik, Cocktails mixen workshop in Maasmechelen, Cocktails mixen workshop in Meeuwen-Gruitrode, Cocktails mixen workshop in Neerpelt, Cocktails mixen workshop in Nieuwerkerken, Cocktails mixen workshop in Opglabbeek, Cocktails mixen workshop in Overpelt, Cocktails mixen workshop in Peer, Cocktails mixen workshop in Riemst, Cocktails mixen workshop in Sint-Truiden, Cocktails mixen workshop in Tessenderlo, Cocktails mixen workshop in Tongeren, Cocktails mixen workshop in Voeren, Cocktails mixen workshop in Wellen, Cocktails mixen workshop in Zonhoven, Cocktails mixen workshop in Zutendaal, Cocktails mixen workshop in Aarschot, Cocktails mixen workshop in Affligem, Cocktails mixen workshop in Asse, Cocktails mixen workshop in Beersel, Cocktails mixen workshop in Begijnendijk, Cocktails mixen workshop in Bekkevoort, Cocktails mixen workshop in Bertem, Cocktails mixen workshop in Bever, Cocktails mixen workshop in Bierbeek, Cocktails mixen workshop in Boortmeerbeek, Cocktails mixen workshop in Boutersem, Cocktails mixen workshop in Diest, Cocktails mixen workshop in Dilbeek, Cocktails mixen workshop in Drogenbos, Cocktails mixen workshop in Galmaarden, Cocktails mixen workshop in Geetbets, Cocktails mixen workshop in Glabbeek, Cocktails mixen workshop in Gooik, Cocktails mixen workshop in Grimbergen, Cocktails mixen workshop in Haacht, Cocktails mixen workshop in Halle, Cocktails mixen workshop in Herent, Cocktails mixen workshop in Herne, Cocktails mixen workshop in Hoegaarden, Cocktails mixen workshop in Hoeilaart, Cocktails mixen workshop in Holsbeek, Cocktails mixen workshop in Huldenberg, Cocktails mixen workshop in Kampenhout, Cocktails mixen workshop in Kapelle-op-den-Bos, Cocktails mixen workshop in Keerbergen, Cocktails mixen workshop in Kortenaken, Cocktails mixen workshop in Kortenberg, Cocktails mixen workshop in Kraainem, Cocktails mixen workshop in Landen, Cocktails mixen workshop in Lennik, Cocktails mixen workshop in Liedekerke, Cocktails mixen workshop in Linkebeek, Cocktails mixen workshop in Linter, Cocktails mixen workshop in Londerzeel, Cocktails mixen workshop in Lubbeek, Cocktails mixen workshop in Machelen, Cocktails mixen workshop in Meise, Cocktails mixen workshop in Merchtem, Cocktails mixen workshop in Opwijk, Cocktails mixen workshop in Oud-Heverlee, Cocktails mixen workshop in Overijse, Cocktails mixen workshop in Pepingen, Cocktails mixen workshop in Roosdaal, Cocktails mixen workshop in Rotselaar, Cocktails mixen workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Cocktails mixen workshop in Sint-Genesius-Rode, Cocktails mixen workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Cocktails mixen workshop in Steenokkerzeel, Cocktails mixen workshop in Ternat, Cocktails mixen workshop in Tervuren, Cocktails mixen workshop in Tielt-Winge, Cocktails mixen workshop in Tienen, Cocktails mixen workshop in Tremelo, Cocktails mixen workshop in Vilvoorde, Cocktails mixen workshop in Wemmel, Cocktails mixen workshop in Wezembeek-Oppem, Cocktails mixen workshop in Zaventem, Cocktails mixen workshop in Zemst, Cocktails mixen workshop in Zoutleeuw, Cocktails mixen workshop in Alveringem, Cocktails mixen workshop in Anzegem, Cocktails mixen workshop in Ardooie, Cocktails mixen workshop in Avelgem, Cocktails mixen workshop in Beernem, Cocktails mixen workshop in Blankenberge, Cocktails mixen workshop in Bredene, Cocktails mixen workshop in Damme, Cocktails mixen workshop in De Haan, Cocktails mixen workshop in De Panne, Cocktails mixen workshop in Deerlijk, Cocktails mixen workshop in Dentergem, Cocktails mixen workshop in Diksmuide, Cocktails mixen workshop in Gistel, Cocktails mixen workshop in Harelbeke, Cocktails mixen workshop in Heuvelland, Cocktails mixen workshop in Hooglede, Cocktails mixen workshop in Houthulst, Cocktails mixen workshop in Ichtegem, Cocktails mixen workshop in Ieper, Cocktails mixen workshop in Ingelmunster, Cocktails mixen workshop in Izegem, Cocktails mixen workshop in Jabbeke, Cocktails mixen workshop in Knokke-Heist, Cocktails mixen workshop in Koekelare, Cocktails mixen workshop in Koksijde, Cocktails mixen workshop in Kortemark, Cocktails mixen workshop in Kortrijk, Cocktails mixen workshop in Kuurne, Cocktails mixen workshop in Langemark-Poelkapelle, Cocktails mixen workshop in Ledegem, Cocktails mixen workshop in Lendelede, Cocktails mixen workshop in Lichtervelde, Cocktails mixen workshop in Lo-Reninge, Cocktails mixen workshop in Menen, Cocktails mixen workshop in Mesen, Cocktails mixen workshop in Meulebeke, Cocktails mixen workshop in Middelkerke, Cocktails mixen workshop in Moorslede, Cocktails mixen workshop in Nieuwpoort, Cocktails mixen workshop in Oostende, Cocktails mixen workshop in Oostkamp, Cocktails mixen workshop in Oostrozebeke, Cocktails mixen workshop in Oudenburg, Cocktails mixen workshop in Pittem, Cocktails mixen workshop in Poperinge, Cocktails mixen workshop in Roeselare, Cocktails mixen workshop in Ruiselede, Cocktails mixen workshop in Spiere-Helkijn, Cocktails mixen workshop in Staden, Cocktails mixen workshop in Tielt, Cocktails mixen workshop in Torhout, Cocktails mixen workshop in Veurne, Cocktails mixen workshop in Vleteren, Cocktails mixen workshop in Waregem, Cocktails mixen workshop in Wervik, Cocktails mixen workshop in Wevelgem, Cocktails mixen workshop in Wielsbeke, Cocktails mixen workshop in Wingene, Cocktails mixen workshop in Zedelgem, Cocktails mixen workshop in Zonnebeke, Cocktails mixen workshop in Zuienkerke, Cocktails mixen workshop in Zwevegem, Cocktails mixen workshop in Aarlen, Cocktails mixen workshop in Attert, Cocktails mixen workshop in Aubange, Cocktails mixen workshop in Bastenaken, Cocktails mixen workshop in Bertogne, Cocktails mixen workshop in Bertrix, Cocktails mixen workshop in Bouillon, Cocktails mixen workshop in Chiny, Cocktails mixen workshop in Daverdisse, Cocktails mixen workshop in Durbuy, Cocktails mixen workshop in Érezée, Cocktails mixen workshop in Étalle, Cocktails mixen workshop in Fauvillers, Cocktails mixen workshop in Florenville, Cocktails mixen workshop in Gouvy, Cocktails mixen workshop in Habay, Cocktails mixen workshop in Herbeumont, Cocktails mixen workshop in Hotton, Cocktails mixen workshop in Houffalize, Cocktails mixen workshop in La Roche-en-Ardenne, Cocktails mixen workshop in Léglise, Cocktails mixen workshop in Libin, Cocktails mixen workshop in Libramont-Chevigny, Cocktails mixen workshop in Manhay, Cocktails mixen workshop in Marche-en-Famenne, Cocktails mixen workshop in Martelange, Cocktails mixen workshop in Meix-devant-Virton, Cocktails mixen workshop in Messancy, Cocktails mixen workshop in Musson, Cocktails mixen workshop in Nassogne, Cocktails mixen workshop in Neufchâteau, Cocktails mixen workshop in Paliseul, Cocktails mixen workshop in Rendeux, Cocktails mixen workshop in Rouvroy, Cocktails mixen workshop in Sainte-Ode, Cocktails mixen workshop in Saint-Hubert, Cocktails mixen workshop in Saint-Léger, Cocktails mixen workshop in Tellin, Cocktails mixen workshop in Tenneville, Cocktails mixen workshop in Tintigny, Cocktails mixen workshop in Vaux-sur-Sûre, Cocktails mixen workshop in Vielsalm, Cocktails mixen workshop in Virton, Cocktails mixen workshop in Wellin, Cocktails mixen workshop in Aiseau-Presles, Cocktails mixen workshop in Anderlues, Cocktails mixen workshop in Antoing, Cocktails mixen workshop in Aat, Cocktails mixen workshop in Beaumont, Cocktails mixen workshop in Belœil, Cocktails mixen workshop in Bernissart, Cocktails mixen workshop in Binche, Cocktails mixen workshop in Boussu, Cocktails mixen workshop in 's-Gravenbrakel, Cocktails mixen workshop in Brugelette, Cocktails mixen workshop in Brunehaut, Cocktails mixen workshop in Celles, Cocktails mixen workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Cocktails mixen workshop in Charleroi, Cocktails mixen workshop in Châtelet.