Caribische cocktails workshopEen Caribische cocktail workshop met tropische Caribische achtergrondmuziek, een enthousiaste cocktail docent met sfeervolle demonstraties van populaire Caribische cocktails zoals Ginafrica, Dawa en andere die  je zelf  kan maken/shaken. Dat mag je verwachten van onze  Caribische cocktail workshop voor een vrolijke middag of avond. Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop Afrikaanse cocktails met  lekker gemixte dranken voegt iets toe aan je bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze workshop  Caribische cocktails shaken leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe Braziliaanse cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze workshop  Caribische cocktails shaken kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben.
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Caribische cocktailshaken echter houden op een door jouzelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.

ws_cocktailsmaken_01

Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je Caribische   cocktailfeest of voor één van onze andere workshops zoals Afrikaanse dans, djembe spelen, salsadansen, enz. Al onze workshops zijn te combineren met een Caribische cocktailshaken workshop.


Korte omschrijving Braziliaanse cocktail workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

ws_cocktailsmaken_02

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de workshop Caribische cocktails maken  worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken de cocktail stamper, de cocktail shaker, het cocktail mixglas, de cocktail strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een  brede kennis krijgt van veel Caribische cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende  Afrikaanse cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over Caribische cocktails en die niet  direct aangeschoten willen  raken is de workshop Caribische cocktails maken zeker een aanrader!

  Elk van onze cocktail docenten heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail bartenders  met ruime ervaring in het entertainen van gasten
-Workshop Caribische  cocktails maken  met diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Caribische cocktails workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Braziliaanse cocktails shaken workshop:

ws_cocktailsmaken_03

Mini- Braziliaanse cocktailshaken workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd leren  je de basis van het cocktailshaken/maken en  maak je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

 De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit  je 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Braziliaanse cocktails shaken workshop (90 minuten)
 In 1,5 uur tijd leer je de basis van het cocktailshaken/maken en  maak  je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk. Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en  is de samenstelling van de cocktails uitgebreider.

 De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit  je 3 cocktails per persoon  kan kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Braziliaanse cocktails shakenworkshop (120 minuten)
 In 2 uur tijd  leer  je zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken/maken en  maak  je eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

 De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit  je 4 cocktails per persoon  kan kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktailshaken en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktailworkshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop Caribische Cocktails in Brussel, Workshop Caribische Cocktails in Antwerpen, Workshop Caribische Cocktails in Gent, Workshop Caribische Cocktails in Charleroi, Workshop Caribische Cocktails in Luik, Workshop Caribische Cocktails in Brugge, Workshop Caribische Cocktails in Namen, Workshop Caribische Cocktails in Leuven, Workshop Caribische Cocktails in Bergen, Workshop Caribische Cocktails in Mechelen, Workshop Caribische Cocktails in Aalst, Workshop Caribische Cocktails in La Louvière, Workshop Caribische Cocktails in Kortrijk, Workshop Caribische Cocktails in Hasselt, Workshop Caribische Cocktails in Sint-Niklaas, Workshop Caribische Cocktails in Oostende, Workshop Caribische Cocktails in Doornik, Workshop Caribische Cocktails in Genk, Workshop Caribische Cocktails in Seraing, Workshop Caribische Cocktails in Roeselare, Workshop Caribische Cocktails in Moeskroen, Workshop Caribische Cocktails in Verviers, Workshop Caribische Cocktails in Dendermonde, Workshop Caribische Cocktails in Beringen, Workshop Caribische Cocktails in Turnhout, Workshop Caribische Cocktails in Vilvoorde, Workshop Caribische Cocktails in Lokeren, Workshop Caribische Cocktails in Sint-Truiden, Workshop Caribische Cocktails in Herstal, Workshop Caribische Cocktails in Geel

Workshop Caribische Cocktails in Brussel, Workshop Caribische Cocktails in Antwerpen, Workshop Caribische Cocktails in Gent, Workshop Caribische Cocktails in Charleroi, Workshop Caribische Cocktails in Luik, Workshop Caribische Cocktails in Brugge, Workshop Caribische Cocktails in Namen, Workshop Caribische Cocktails in Leuven, Workshop Caribische Cocktails in Bergen, Workshop Caribische Cocktails in Mechelen, Workshop Caribische Cocktails in Aalst, Workshop Caribische Cocktails in La Louvière, Workshop Caribische Cocktails in Kortrijk, Workshop Caribische Cocktails in Hasselt, Workshop Caribische Cocktails in Sint-Niklaas, Workshop Caribische Cocktails in Oostende, Workshop Caribische Cocktails in Doornik, Workshop Caribische Cocktails in Genk, Workshop Caribische Cocktails in Seraing, Workshop Caribische Cocktails in Roeselare, Workshop Caribische Cocktails in Moeskroen, Workshop Caribische Cocktails in Verviers, Workshop Caribische Cocktails in Dendermonde, Workshop Caribische Cocktails in Beringen, Workshop Caribische Cocktails in Turnhout, Workshop Caribische Cocktails in Vilvoorde, Workshop Caribische Cocktails in Lokeren, Workshop Caribische Cocktails in Sint-Truiden, Workshop Caribische Cocktails in Herstal, Workshop Caribische Cocktails in Geel, Workshop Caribische Cocktails in Ninove, Workshop Caribische Cocktails in Halle, Workshop Caribische Cocktails in Waregem, Workshop Caribische Cocktails in Châtelet, Workshop Caribische Cocktails in Ieper, Workshop Caribische Cocktails in Lier, Workshop Caribische Cocktails in Lommel, Workshop Caribische Cocktails in Waver, Workshop Caribische Cocktails in Binche, Workshop Caribische Cocktails in Tienen, Workshop Caribische Cocktails in Menen, Workshop Caribische Cocktails in Geraardsbergen, Workshop Caribische Cocktails in Bilzen, Workshop Caribische Cocktails in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop Caribische Cocktails in Tongeren, Workshop Caribische Cocktails in Oudenaarde, Workshop Caribische Cocktails in Deinze, Workshop Caribische Cocktails in Aarschot, Workshop Caribische Cocktails in Aat, Workshop Caribische Cocktails in Aarlen, Workshop Caribische Cocktails in Herentals, Workshop Caribische Cocktails in Izegem, Workshop Caribische Cocktails in Harelbeke, Workshop Caribische Cocktails in Nijvel, Workshop Caribische Cocktails in Zinnik, Workshop Caribische Cocktails in Andenne, Workshop Caribische Cocktails in Ronse, Workshop Caribische Cocktails in Zottegem, Workshop Caribische Cocktails in Mortsel, Workshop Caribische Cocktails in Maaseik, Workshop Caribische Cocktails in Gembloers, Workshop Caribische Cocktails in Diest, Workshop Caribische Cocktails in Saint-Ghislain, Workshop Caribische Cocktails in Fleurus, Workshop Caribische Cocktails in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Caribische Cocktails in 's-Gravenbrakel, Workshop Caribische Cocktails in Hoei, Workshop Caribische Cocktails in Hoogstraten, Workshop Caribische Cocktails in Eeklo, Workshop Caribische Cocktails in Torhout, Workshop Caribische Cocktails in Poperinge, Workshop Caribische Cocktails in Dilsen-Stokkem, Workshop Caribische Cocktails in Tielt, Workshop Caribische Cocktails in Blankenberge, Workshop Caribische Cocktails in Eupen, Workshop Caribische Cocktails in Lessen, Workshop Caribische Cocktails in Wervik, Workshop Caribische Cocktails in Walcourt, Workshop Caribische Cocktails in Komen-Waasten, Workshop Caribische Cocktails in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Caribische Cocktail workshop in Brussel, Caribische Cocktail workshop in Gent, Caribische Cocktail workshop in Brugge, Caribische Cocktail workshop in Bergen, Caribische Cocktail workshop in Leuven, Caribische Cocktail workshop in Mechelen, Caribische Cocktail workshop in Aalst, Caribische Cocktail workshop in Kortrijk, Caribische Cocktail workshop in Hasselt, Caribische Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Caribische Cocktail workshop in Oostende, Caribische Cocktail workshop in Genk, Caribische Cocktail workshop in Doornik, Caribische Cocktail workshop in Turnhout, Caribische Cocktail workshop in Geel, Caribische Cocktail workshop in Roeselare, Caribische Cocktail workshop in Moeskroen, Caribische Cocktail workshop in Lokeren, Caribische Cocktail workshop in Sint-Truiden, Caribische Cocktail workshop in Herentals, Caribische Cocktail workshop in Hoogstraten, Caribische Cocktail workshop in Lier, Caribische Cocktail workshop in Mechelen, Caribische Cocktail workshop in Mortsel, Caribische Cocktail workshop in Turnhout, Caribische Cocktail workshop in Aartselaar
, Caribische Cocktail workshop in Antwerpen, Caribische Cocktail workshop in Arendonk, Caribische Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Caribische Cocktail workshop in Balen, Caribische Cocktail workshop in Beerse, Caribische Cocktail workshop in Berlaar, Caribische Cocktail workshop in Boechout, Caribische Cocktail workshop in Bonheiden, Caribische Cocktail workshop in Boom, Caribische Cocktail workshop in Bornem, Caribische Cocktail workshop in Borsbeek, Caribische Cocktail workshop in Brasschaat, Caribische Cocktail workshop in Brecht, Caribische Cocktail workshop in Dessel, Caribische Cocktail workshop in Duffel, Caribische Cocktail workshop in Edegem, Caribische Cocktail workshop in Essen, Caribische Cocktail workshop in Geel, Caribische Cocktail workshop in Grobbendonk, Caribische Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Caribische Cocktail workshop in Hemiksem, Caribische Cocktail workshop in Herentals, Caribische Cocktail workshop in Herenthout, Caribische Cocktail workshop in Herselt, Caribische Cocktail workshop in Hoogstraten, Caribische Cocktail workshop in Hove, Caribische Cocktail workshop in Hulshout, Caribische Cocktail workshop in Kalmthout, Caribische Cocktail workshop in Kapellen, Caribische Cocktail workshop in Kasterlee, Caribische Cocktail workshop in Kontich, Caribische Cocktail workshop in Laakdal, Caribische Cocktail workshop in Lier, Caribische Cocktail workshop in Lille, Caribische Cocktail workshop in Lint, Caribische Cocktail workshop in Malle, Caribische Cocktail workshop in Mechelen, Caribische Cocktail workshop in Meerhout, Caribische Cocktail workshop in Merksplas, Caribische Cocktail workshop in Mol, Caribische Cocktail workshop in Mortsel, Caribische Cocktail workshop in Niel, Caribische Cocktail workshop in Nijlen, Caribische Cocktail workshop in Olen, Caribische Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Caribische Cocktail workshop in Putte, Caribische Cocktail workshop in Puurs, Caribische Cocktail workshop in Ranst, Caribische Cocktail workshop in Ravels, Caribische Cocktail workshop in Retie, Caribische Cocktail workshop in Rijkevorsel, Caribische Cocktail workshop in Rumst, Caribische Cocktail workshop in Schelle, Caribische Cocktail workshop in Schilde, Caribische Cocktail workshop in Schoten, Caribische Cocktail workshop in Sint-Amands, Caribische Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Caribische Cocktail workshop in Stabroek, Caribische Cocktail workshop in Turnhout, Caribische Cocktail workshop in Vorselaar, Caribische Cocktail workshop in Vosselaar, Caribische Cocktail workshop in Westerlo, Caribische Cocktail workshop in Wijnegem, Caribische Cocktail workshop in Willebroek, Caribische Cocktail workshop in Wommelgem, Caribische Cocktail workshop in Wuustwezel, Caribische Cocktail workshop in Zandhoven, Caribische Cocktail workshop in Zoersel, Caribische Cocktail workshop in Zwijndrecht, Caribische Cocktail workshop in Gent, Caribische Cocktail workshop in Brussel, Caribische Cocktail workshop in Brugge, Caribische Cocktail workshop in Leuven, Caribische Cocktail workshop in Aalst, Caribische Cocktail workshop in Kortrijk, Caribische Cocktail workshop in Hasselt, Caribische Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Caribische Cocktail workshop in Oostende, Caribische Cocktail workshop in Genk, Caribische Cocktail workshop in Doornik, Caribische Cocktail workshop in Roeselare, Caribische Cocktail workshop in Moeskroen, Caribische Cocktail workshop in Lokeren, Caribische Cocktail workshop in Sint-Truiden, Caribische Cocktail workshop in Mariakerke, Caribische Cocktail workshop in Drongen, Caribische Cocktail workshop in Wondelgem, Caribische Cocktail workshop in Sint-Amandsberg, Caribische Cocktail workshop in Oostakker, Caribische Cocktail workshop in Ledeberg, Caribische Cocktail workshop in Gentbrugge, Caribische Cocktail workshop in Afsnee, Caribische Cocktail workshop in Sint-Denijs-Westrem, Caribische Cocktail workshop in Zwijnaarde, Caribische Cocktail workshop in Wachtebeke, Caribische Cocktail workshop in Lochristi, Caribische Cocktail workshop in Destelbergen, Caribische Cocktail workshop in Melle, Caribische Cocktail workshop in Merelbeke, Caribische Cocktail workshop in Heusden, Caribische Cocktail workshop in Zevergem, Caribische Cocktail workshop in De Pinte, Caribische Cocktail workshop in Sint-Martens-Latem, Caribische Cocktail workshop in Sint-Martens-Leerne, Caribische Cocktail workshop in Deinze, Caribische Cocktail workshop in Vosselare, Caribische Cocktail workshop in Nevele, Caribische Cocktail workshop in Landegem, Caribische Cocktail workshop in Merendree, Caribische Cocktail workshop in Alken, Caribische Cocktail workshop in As, Caribische Cocktail workshop in Beringen, Caribische Cocktail workshop in Bilzen, Caribische Cocktail workshop in Bocholt, Caribische Cocktail workshop in Borgloon, Caribische Cocktail workshop in Bree, Caribische Cocktail workshop in Diepenbeek, Caribische Cocktail workshop in Dilsen-Stokkem, Caribische Cocktail workshop in Genk, Caribische Cocktail workshop in Gingelom, Caribische Cocktail workshop in Halen, Caribische Cocktail workshop in Ham, Caribische Cocktail workshop in Hamont-Achel, Caribische Cocktail workshop in Hechtel-Eksel, Caribische Cocktail workshop in Heers, Caribische Cocktail workshop in Herk-de-Stad, Caribische Cocktail workshop in Herstappe, Caribische Cocktail workshop in Heusden-Zolder, Caribische Cocktail workshop in Hoeselt, Caribische Cocktail workshop in Houthalen-Helchteren, Caribische Cocktail workshop in Kinrooi, Caribische Cocktail workshop in Kortessem, Caribische Cocktail workshop in Lanaken, Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in , Caribische Cocktail workshop in Leopoldsburg, Caribische Cocktail workshop in Lommel, Caribische Cocktail workshop in Lummen, Caribische Cocktail workshop in Maaseik, Caribische Cocktail workshop in Maasmechelen, Caribische Cocktail workshop in Meeuwen-Gruitrode, Caribische Cocktail workshop in Neerpelt, Caribische Cocktail workshop in Nieuwerkerken, Caribische Cocktail workshop in Opglabbeek, Caribische Cocktail workshop in Overpelt, Caribische Cocktail workshop in Peer, Caribische Cocktail workshop in Riemst, Caribische Cocktail workshop in Sint-Truiden, Caribische Cocktail workshop in Tessenderlo, Caribische Cocktail workshop in Tongeren, Caribische Cocktail workshop in Voeren, Caribische Cocktail workshop in Wellen, Caribische Cocktail workshop in Zonhoven, Caribische Cocktail workshop in Zutendaal, Caribische Cocktail workshop in Aarschot, Caribische Cocktail workshop in Affligem, Caribische Cocktail workshop in Asse, Caribische Cocktail workshop in Beersel, Caribische Cocktail workshop in Begijnendijk, Caribische Cocktail workshop in Bekkevoort, Caribische Cocktail workshop in Bertem, Caribische Cocktail workshop in Bever, Caribische Cocktail workshop in Bierbeek, Caribische Cocktail workshop in Boortmeerbeek, Caribische Cocktail workshop in Boutersem, Caribische Cocktail workshop in Diest, Caribische Cocktail workshop in Dilbeek, Caribische Cocktail workshop in Drogenbos, Caribische Cocktail workshop in Galmaarden, Caribische Cocktail workshop in Geetbets, Caribische Cocktail workshop in Glabbeek, Caribische Cocktail workshop in Gooik, Caribische Cocktail workshop in Grimbergen, Caribische Cocktail workshop in Haacht, Caribische Cocktail workshop in Halle, Caribische Cocktail workshop in Herent, Caribische Cocktail workshop in Herne, Caribische Cocktail workshop in Hoegaarden, Caribische Cocktail workshop in Hoeilaart, Caribische Cocktail workshop in Holsbeek, Caribische Cocktail workshop in Huldenberg, Caribische Cocktail workshop in Kampenhout, Caribische Cocktail workshop in Kapelle-op-den-Bos, Caribische Cocktail workshop in Keerbergen, Caribische Cocktail workshop in Kortenaken, Caribische Cocktail workshop in Kortenberg, Caribische Cocktail workshop in Kraainem, Caribische Cocktail workshop in Landen, Caribische Cocktail workshop in Lennik, Caribische Cocktail workshop in Liedekerke, Caribische Cocktail workshop in Linkebeek, Caribische Cocktail workshop in Linter, Caribische Cocktail workshop in Londerzeel, Caribische Cocktail workshop in Lubbeek, Caribische Cocktail workshop in Machelen, Caribische Cocktail workshop in Meise, Caribische Cocktail workshop in Merchtem, Caribische Cocktail workshop in Opwijk, Caribische Cocktail workshop in Oud-Heverlee, Caribische Cocktail workshop in Overijse, Caribische Cocktail workshop in Pepingen, Caribische Cocktail workshop in Roosdaal, Caribische Cocktail workshop in Rotselaar, Caribische Cocktail workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Caribische Cocktail workshop in Sint-Genesius-Rode, Caribische Cocktail workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Caribische Cocktail workshop in Steenokkerzeel, Caribische Cocktail workshop in Ternat, Caribische Cocktail workshop in Tervuren, Caribische Cocktail workshop in Tielt-Winge, Caribische Cocktail workshop in Tienen, Caribische Cocktail workshop in Tremelo, Caribische Cocktail workshop in Vilvoorde, Caribische Cocktail workshop in Wemmel, Caribische Cocktail workshop in Wezembeek-Oppem, Caribische Cocktail workshop in Zaventem, Caribische Cocktail workshop in Zemst, Caribische Cocktail workshop in Zoutleeuw, Caribische Cocktail workshop in Alveringem, Caribische Cocktail workshop in Anzegem, Caribische Cocktail workshop in Ardooie, Caribische Cocktail workshop in Avelgem, Caribische Cocktail workshop in Beernem, Caribische Cocktail workshop in Blankenberge, Caribische Cocktail workshop in Bredene, Caribische Cocktail workshop in Damme, Caribische Cocktail workshop in De Haan, Caribische Cocktail workshop in De Panne, Caribische Cocktail workshop in Deerlijk, Caribische Cocktail workshop in Dentergem, Caribische Cocktail workshop in Diksmuide, Caribische Cocktail workshop in Gistel, Caribische Cocktail workshop in Harelbeke, Caribische Cocktail workshop in Heuvelland, Caribische Cocktail workshop in Hooglede, Caribische Cocktail workshop in Houthulst, Caribische Cocktail workshop in Ichtegem, Caribische Cocktail workshop in Ieper, Caribische Cocktail workshop in Ingelmunster, Caribische Cocktail workshop in Izegem, Caribische Cocktail workshop in Jabbeke, Caribische Cocktail workshop in Knokke-Heist, Caribische Cocktail workshop in Koekelare, Caribische Cocktail workshop in Koksijde, Caribische Cocktail workshop in Kortemark, Caribische Cocktail workshop in Kortrijk, Caribische Cocktail workshop in Kuurne, Caribische Cocktail workshop in Langemark-Poelkapelle, Caribische Cocktail workshop in Ledegem, Caribische Cocktail workshop in Lendelede, Caribische Cocktail workshop in Lichtervelde, Caribische Cocktail workshop in Lo-Reninge, Caribische Cocktail workshop in Menen, Caribische Cocktail workshop in Mesen, Caribische Cocktail workshop in Meulebeke, Caribische Cocktail workshop in Middelkerke, Caribische Cocktail workshop in Moorslede, Caribische Cocktail workshop in Nieuwpoort, Caribische Cocktail workshop in Oostende, Caribische Cocktail workshop in Oostkamp, Caribische Cocktail workshop in Oostrozebeke, Caribische Cocktail workshop in Oudenburg, Caribische Cocktail workshop in Pittem, Caribische Cocktail workshop in Poperinge, Caribische Cocktail workshop in Roeselare, Caribische Cocktail workshop in Ruiselede, Caribische Cocktail workshop in Spiere-Helkijn, Caribische Cocktail workshop in Staden, Caribische Cocktail workshop in Tielt, Caribische Cocktail workshop in Torhout, Caribische Cocktail workshop in Veurne, Caribische Cocktail workshop in Vleteren, Caribische Cocktail workshop in Waregem, Caribische Cocktail workshop in Wervik, Caribische Cocktail workshop in Wevelgem, Caribische Cocktail workshop in Wielsbeke, Caribische Cocktail workshop in Wingene, Caribische Cocktail workshop in Zedelgem, Caribische Cocktail workshop in Zonnebeke, Caribische Cocktail workshop in Zuienkerke, Caribische Cocktail workshop in Zwevegem, Caribische Cocktail workshop in Aarlen, Caribische Cocktail workshop in Attert, Caribische Cocktail workshop in Aubange, Caribische Cocktail workshop in Bastenaken, Caribische Cocktail workshop in Bertogne, Caribische Cocktail workshop in Bertrix, Caribische Cocktail workshop in Bouillon, Caribische Cocktail workshop in Chiny, Caribische Cocktail workshop in Daverdisse, Caribische Cocktail workshop in Durbuy, Caribische Cocktail workshop in Érezée, Caribische Cocktail workshop in Étalle, Caribische Cocktail workshop in Fauvillers, Caribische Cocktail workshop in Florenville, Caribische Cocktail workshop in Gouvy, Caribische Cocktail workshop in Habay, Caribische Cocktail workshop in Herbeumont, Caribische Cocktail workshop in Hotton, Caribische Cocktail workshop in Houffalize, Caribische Cocktail workshop in La Roche-en-Ardenne, Caribische Cocktail workshop in Léglise, Caribische Cocktail workshop in Libin, Caribische Cocktail workshop in Libramont-Chevigny, Caribische Cocktail workshop in Manhay, Caribische Cocktail workshop in Marche-en-Famenne, Caribische Cocktail workshop in Martelange, Caribische Cocktail workshop in Meix-devant-Virton, Caribische Cocktail workshop in Messancy, Caribische Cocktail workshop in Musson, Caribische Cocktail workshop in Nassogne, Caribische Cocktail workshop in Neufchâteau, Caribische Cocktail workshop in Paliseul, Caribische Cocktail workshop in Rendeux, Caribische Cocktail workshop in Rouvroy, Caribische Cocktail workshop in Sainte-Ode, Caribische Cocktail workshop in Saint-Hubert, Caribische Cocktail workshop in Saint-Léger, Caribische Cocktail workshop in Tellin, Caribische Cocktail workshop in Tenneville, Caribische Cocktail workshop in Tintigny, Caribische Cocktail workshop in Vaux-sur-Sûre, Caribische Cocktail workshop in Vielsalm, Caribische Cocktail workshop in Virton, Caribische Cocktail workshop in Wellin, Caribische Cocktail workshop in Aiseau-Presles, Caribische Cocktail workshop in Anderlues, Caribische Cocktail workshop in Antoing, Caribische Cocktail workshop in Aat, Caribische Cocktail workshop in Beaumont, Caribische Cocktail workshop in Belœil, Caribische Cocktail workshop in Bernissart, Caribische Cocktail workshop in Binche, Caribische Cocktail workshop in Boussu, Caribische Cocktail workshop in 's-Gravenbrakel, Caribische Cocktail workshop in Brugelette, Caribische Cocktail workshop in Brunehaut, Caribische Cocktail workshop in Celles, Caribische Cocktail workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, Caribische Cocktail workshop in Charleroi, Caribische Cocktail workshop in Châtelet.