country line dance workshop

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, tuinfeest, receptie, evenement en voor school of iets anders; Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Country line dance workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Country line dance gedanst moet worden, maar onze Country line dance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Country line dance workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop country line dance, country line dancing, line dancing houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland als voor Frankrijk.

ws_country_line_dancing

Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Country line dance of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Country line dance
Cowboyhoeden – Wild Wild West – Op een rij dansen – Groepschoreografie – Hilarisch

Oorsprong en achtergrond
De muziek en de dans die wijj nu als Country Line Dance kennen is een mengeling van allerlei muzieksoorten en –dansen. De oorsprong vond plaats in het “Wilde Westen “van de U.S.A. Bij Country Line Dance dans je in formatie, waarbij een groep mensen op een rij of in rijen (lijnen)danst.
Iedereen voert op hetzelfde moment dezelfde dansbewegingen uit.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Country line dance.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Country muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Afrikaanse dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Afrikaanse dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Country line dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Country line dance workshop:Mini- Country line dance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Country line dance workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Country line dance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop country line dance en daarna een workshop salsadansen). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een country line dance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@dansschool-salsacool.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Workshop Workshop country line dance in Brussel, Workshop Workshop country line dance in Antwerpen, Workshop Workshop country line dance in Gent, Workshop Workshop country line dance in Charleroi, Workshop Workshop country line dance in Luik, Workshop Workshop country line dance in Brugge, Workshop Workshop country line dance in Namen, Workshop Workshop country line dance in Leuven, Workshop Workshop country line dance in Bergen, Workshop Workshop country line dance in Mechelen, Workshop Workshop country line dance in Aalst, Workshop Workshop country line dance in La Louvière, Workshop Workshop country line dance in Kortrijk, Workshop Workshop country line dance in Hasselt, Workshop Workshop country line dance in Sint-Niklaas, Workshop Workshop country line dance in Oostende, Workshop Workshop country line dance in Doornik, Workshop Workshop country line dance in Genk, Workshop Workshop country line dance in Seraing, Workshop Workshop country line dance in Roeselare, Workshop Workshop country line dance in Moeskroen, Workshop Workshop country line dance in Verviers, Workshop Workshop country line dance in Dendermonde, Workshop Workshop country line dance in Beringen, Workshop Workshop country line dance in Turnhout, Workshop Workshop country line dance in Vilvoorde, Workshop Workshop country line dance in Lokeren, Workshop Workshop country line dance in Sint-Truiden, Workshop Workshop country line dance in Herstal, Workshop Workshop country line dance in Geel

Workshop Workshop country line dance in Brussel, Workshop Workshop country line dance in Antwerpen, Workshop Workshop country line dance in Gent, Workshop Workshop country line dance in Charleroi, Workshop Workshop country line dance in Luik, Workshop Workshop country line dance in Brugge, Workshop Workshop country line dance in Namen, Workshop Workshop country line dance in Leuven, Workshop Workshop country line dance in Bergen, Workshop Workshop country line dance in Mechelen, Workshop Workshop country line dance in Aalst, Workshop Workshop country line dance in La Louvière, Workshop Workshop country line dance in Kortrijk, Workshop Workshop country line dance in Hasselt, Workshop Workshop country line dance in Sint-Niklaas, Workshop Workshop country line dance in Oostende, Workshop Workshop country line dance in Doornik, Workshop Workshop country line dance in Genk, Workshop Workshop country line dance in Seraing, Workshop Workshop country line dance in Roeselare, Workshop Workshop country line dance in Moeskroen, Workshop Workshop country line dance in Verviers, Workshop Workshop country line dance in Dendermonde, Workshop Workshop country line dance in Beringen, Workshop Workshop country line dance in Turnhout, Workshop Workshop country line dance in Vilvoorde, Workshop Workshop country line dance in Lokeren, Workshop Workshop country line dance in Sint-Truiden, Workshop Workshop country line dance in Herstal, Workshop Workshop country line dance in Geel, Workshop Workshop country line dance in Ninove, Workshop Workshop country line dance in Halle, Workshop Workshop country line dance in Waregem, Workshop Workshop country line dance in Châtelet, Workshop Workshop country line dance in Ieper, Workshop Workshop country line dance in Lier, Workshop Workshop country line dance in Lommel, Workshop Workshop country line dance in Waver, Workshop Workshop country line dance in Binche, Workshop Workshop country line dance in Tienen, Workshop Workshop country line dance in Menen, Workshop Workshop country line dance in Geraardsbergen, Workshop Workshop country line dance in Bilzen, Workshop Workshop country line dance in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop Workshop country line dance in Tongeren, Workshop Workshop country line dance in Oudenaarde, Workshop Workshop country line dance in Deinze, Workshop Workshop country line dance in Aarschot, Workshop Workshop country line dance in Aat, Workshop Workshop country line dance in Aarlen, Workshop Workshop country line dance in Herentals, Workshop Workshop country line dance in Izegem, Workshop Workshop country line dance in Harelbeke, Workshop Workshop country line dance in Nijvel, Workshop Workshop country line dance in Zinnik, Workshop Workshop country line dance in Andenne, Workshop Workshop country line dance in Ronse, Workshop Workshop country line dance in Zottegem, Workshop Workshop country line dance in Mortsel, Workshop Workshop country line dance in Maaseik, Workshop Workshop country line dance in Gembloers, Workshop Workshop country line dance in Diest, Workshop Workshop country line dance in Saint-Ghislain, Workshop Workshop country line dance in Fleurus, Workshop Workshop country line dance in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Workshop country line dance in 's-Gravenbrakel, Workshop Workshop country line dance in Hoei, Workshop Workshop country line dance in Hoogstraten, Workshop Workshop country line dance in Eeklo, Workshop Workshop country line dance in Torhout, Workshop Workshop country line dance in Poperinge, Workshop Workshop country line dance in Dilsen-Stokkem, Workshop Workshop country line dance in Tielt, Workshop Workshop country line dance in Blankenberge, Workshop Workshop country line dance in Eupen, Workshop Workshop country line dance in Lessen, Workshop Workshop country line dance in Wervik, Workshop Workshop country line dance in Walcourt, Workshop Workshop country line dance in Komen-Waasten, Workshop Workshop country line dance in Marche-en-Famenne

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Nevele, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in , Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Bergen, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Aartselaar
, Workshop cocktail in Antwerpen, Workshop cocktail in Arendonk, Workshop cocktail in Baarle-Hertog, Workshop cocktail in Balen, Workshop cocktail in Beerse, Workshop cocktail in Berlaar, Workshop cocktail in Boechout, Workshop cocktail in Bonheiden, Workshop cocktail in Boom, Workshop cocktail in Bornem, Workshop cocktail in Borsbeek, Workshop cocktail in Brasschaat, Workshop cocktail in Brecht, Workshop cocktail in Dessel, Workshop cocktail in Duffel, Workshop cocktail in Edegem, Workshop cocktail in Essen, Workshop cocktail in Geel, Workshop cocktail in Grobbendonk, Workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail in Hemiksem, Workshop cocktail in Herentals, Workshop cocktail in Herenthout, Workshop cocktail in Herselt, Workshop cocktail in Hoogstraten, Workshop cocktail in Hove, Workshop cocktail in Hulshout, Workshop cocktail in Kalmthout, Workshop cocktail in Kapellen, Workshop cocktail in Kasterlee, Workshop cocktail in Kontich, Workshop cocktail in Laakdal, Workshop cocktail in Lier, Workshop cocktail in Lille, Workshop cocktail in Lint, Workshop cocktail in Malle, Workshop cocktail in Mechelen, Workshop cocktail in Meerhout, Workshop cocktail in Merksplas, Workshop cocktail in Mol, Workshop cocktail in Mortsel, Workshop cocktail in Niel, Workshop cocktail in Nijlen, Workshop cocktail in Olen, Workshop cocktail in Oud-Turnhout, Workshop cocktail in Putte, Workshop cocktail in Puurs, Workshop cocktail in Ranst, Workshop cocktail in Ravels, Workshop cocktail in Retie, Workshop cocktail in Rijkevorsel, Workshop cocktail in Rumst, Workshop cocktail in Schelle, Workshop cocktail in Schilde, Workshop cocktail in Schoten, Workshop cocktail in Sint-Amands, Workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail in Stabroek, Workshop cocktail in Turnhout, Workshop cocktail in Vorselaar, Workshop cocktail in Vosselaar, Workshop cocktail in Westerlo, Workshop cocktail in Wijnegem, Workshop cocktail in Willebroek, Workshop cocktail in Wommelgem, Workshop cocktail in Wuustwezel, Workshop cocktail in Zandhoven, Workshop cocktail in Zoersel, Workshop cocktail in Zwijndrecht, Workshop cocktail in Gent, Workshop cocktail in Brussel, Workshop cocktail in Brugge, Workshop cocktail in Leuven, Workshop cocktail in Aalst, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Hasselt, Workshop cocktail in Sint-Niklaas, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Doornik, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Moeskroen, Workshop cocktail in Lokeren, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Mariakerke, Workshop cocktail in Drongen, Workshop cocktail in Wondelgem, Workshop cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop cocktail in Oostakker, Workshop cocktail in Ledeberg, Workshop cocktail in Gentbrugge, Workshop cocktail in Afsnee, Workshop cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail in Zwijnaarde, Workshop cocktail in Wachtebeke, Workshop cocktail in Lochristi, Workshop cocktail in Destelbergen, Workshop cocktail in Melle, Workshop cocktail in Merelbeke, Workshop cocktail in Heusden, Workshop cocktail in Zevergem, Workshop cocktail in De Pinte, Workshop cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail in Deinze, Workshop cocktail in Vosselare, Workshop cocktail in Nevele, Workshop cocktail in Landegem, Workshop cocktail in Merendree, Workshop cocktail in Alken, Workshop cocktail in As, Workshop cocktail in Beringen, Workshop cocktail in Bilzen, Workshop cocktail in Bocholt, Workshop cocktail in Borgloon, Workshop cocktail in Bree, Workshop cocktail in Diepenbeek, Workshop cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail in Genk, Workshop cocktail in Gingelom, Workshop cocktail in Halen, Workshop cocktail in Ham, Workshop cocktail in Hamont-Achel, Workshop cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop cocktail in Heers, Workshop cocktail in Herk-de-Stad, Workshop cocktail in Herstappe, Workshop cocktail in Heusden-Zolder, Workshop cocktail in Hoeselt, Workshop cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail in Kinrooi, Workshop cocktail in Kortessem, Workshop cocktail in Lanaken, Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in , Workshop cocktail in Leopoldsburg, Workshop cocktail in Lommel, Workshop cocktail in Lummen, Workshop cocktail in Maaseik, Workshop cocktail in Maasmechelen, Workshop cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail in Neerpelt, Workshop cocktail in Nieuwerkerken, Workshop cocktail in Opglabbeek, Workshop cocktail in Overpelt, Workshop cocktail in Peer, Workshop cocktail in Riemst, Workshop cocktail in Sint-Truiden, Workshop cocktail in Tessenderlo, Workshop cocktail in Tongeren, Workshop cocktail in Voeren, Workshop cocktail in Wellen, Workshop cocktail in Zonhoven, Workshop cocktail in Zutendaal, Workshop cocktail in Aarschot, Workshop cocktail in Affligem, Workshop cocktail in Asse, Workshop cocktail in Beersel, Workshop cocktail in Begijnendijk, Workshop cocktail in Bekkevoort, Workshop cocktail in Bertem, Workshop cocktail in Bever, Workshop cocktail in Bierbeek, Workshop cocktail in Boortmeerbeek, Workshop cocktail in Boutersem, Workshop cocktail in Diest, Workshop cocktail in Dilbeek, Workshop cocktail in Drogenbos, Workshop cocktail in Galmaarden, Workshop cocktail in Geetbets, Workshop cocktail in Glabbeek, Workshop cocktail in Gooik, Workshop cocktail in Grimbergen, Workshop cocktail in Haacht, Workshop cocktail in Halle, Workshop cocktail in Herent, Workshop cocktail in Herne, Workshop cocktail in Hoegaarden, Workshop cocktail in Hoeilaart, Workshop cocktail in Holsbeek, Workshop cocktail in Huldenberg, Workshop cocktail in Kampenhout, Workshop cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail in Keerbergen, Workshop cocktail in Kortenaken, Workshop cocktail in Kortenberg, Workshop cocktail in Kraainem, Workshop cocktail in Landen, Workshop cocktail in Lennik, Workshop cocktail in Liedekerke, Workshop cocktail in Linkebeek, Workshop cocktail in Linter, Workshop cocktail in Londerzeel, Workshop cocktail in Lubbeek, Workshop cocktail in Machelen, Workshop cocktail in Meise, Workshop cocktail in Merchtem, Workshop cocktail in Opwijk, Workshop cocktail in Oud-Heverlee, Workshop cocktail in Overijse, Workshop cocktail in Pepingen, Workshop cocktail in Roosdaal, Workshop cocktail in Rotselaar, Workshop cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail in Steenokkerzeel, Workshop cocktail in Ternat, Workshop cocktail in Tervuren, Workshop cocktail in Tielt-Winge, Workshop cocktail in Tienen, Workshop cocktail in Tremelo, Workshop cocktail in Vilvoorde, Workshop cocktail in Wemmel, Workshop cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail in Zaventem, Workshop cocktail in Zemst, Workshop cocktail in Zoutleeuw, Workshop cocktail in Alveringem, Workshop cocktail in Anzegem, Workshop cocktail in Ardooie, Workshop cocktail in Avelgem, Workshop cocktail in Beernem, Workshop cocktail in Blankenberge, Workshop cocktail in Bredene, Workshop cocktail in Damme, Workshop cocktail in De Haan, Workshop cocktail in De Panne, Workshop cocktail in Deerlijk, Workshop cocktail in Dentergem, Workshop cocktail in Diksmuide, Workshop cocktail in Gistel, Workshop cocktail in Harelbeke, Workshop cocktail in Heuvelland, Workshop cocktail in Hooglede, Workshop cocktail in Houthulst, Workshop cocktail in Ichtegem, Workshop cocktail in Ieper, Workshop cocktail in Ingelmunster, Workshop cocktail in Izegem, Workshop cocktail in Jabbeke, Workshop cocktail in Knokke-Heist, Workshop cocktail in Koekelare, Workshop cocktail in Koksijde, Workshop cocktail in Kortemark, Workshop cocktail in Kortrijk, Workshop cocktail in Kuurne, Workshop cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail in Ledegem, Workshop cocktail in Lendelede, Workshop cocktail in Lichtervelde, Workshop cocktail in Lo-Reninge, Workshop cocktail in Menen, Workshop cocktail in Mesen, Workshop cocktail in Meulebeke, Workshop cocktail in Middelkerke, Workshop cocktail in Moorslede, Workshop cocktail in Nieuwpoort, Workshop cocktail in Oostende, Workshop cocktail in Oostkamp, Workshop cocktail in Oostrozebeke, Workshop cocktail in Oudenburg, Workshop cocktail in Pittem, Workshop cocktail in Poperinge, Workshop cocktail in Roeselare, Workshop cocktail in Ruiselede, Workshop cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop cocktail in Staden, Workshop cocktail in Tielt, Workshop cocktail in Torhout, Workshop cocktail in Veurne, Workshop cocktail in Vleteren, Workshop cocktail in Waregem, Workshop cocktail in Wervik, Workshop cocktail in Wevelgem, Workshop cocktail in Wielsbeke, Workshop cocktail in Wingene, Workshop cocktail in Zedelgem, Workshop cocktail in Zonnebeke, Workshop cocktail in Zuienkerke, Workshop cocktail in Zwevegem, Workshop cocktail in Aarlen, Workshop cocktail in Attert, Workshop cocktail in Aubange, Workshop cocktail in Bastenaken, Workshop cocktail in Bertogne, Workshop cocktail in Bertrix, Workshop cocktail in Bouillon, Workshop cocktail in Chiny, Workshop cocktail in Daverdisse, Workshop cocktail in Durbuy, Workshop cocktail in Érezée, Workshop cocktail in Étalle, Workshop cocktail in Fauvillers, Workshop cocktail in Florenville, Workshop cocktail in Gouvy, Workshop cocktail in Habay, Workshop cocktail in Herbeumont, Workshop cocktail in Hotton, Workshop cocktail in Houffalize, Workshop cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail in Léglise, Workshop cocktail in Libin, Workshop cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop cocktail in Manhay, Workshop cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop cocktail in Martelange, Workshop cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop cocktail in Messancy, Workshop cocktail in Musson, Workshop cocktail in Nassogne, Workshop cocktail in Neufchâteau, Workshop cocktail in Paliseul, Workshop cocktail in Rendeux, Workshop cocktail in Rouvroy, Workshop cocktail in Sainte-Ode, Workshop cocktail in Saint-Hubert, Workshop cocktail in Saint-Léger, Workshop cocktail in Tellin, Workshop cocktail in Tenneville, Workshop cocktail in Tintigny, Workshop cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail in Vielsalm, Workshop cocktail in Virton, Workshop cocktail in Wellin, Workshop cocktail in Aiseau-Presles, Workshop cocktail in Anderlues, Workshop cocktail in Antoing, Workshop cocktail in Aat, Workshop cocktail in Beaumont, Workshop cocktail in Belœil, Workshop cocktail in Bernissart, Workshop cocktail in Binche, Workshop cocktail in Boussu, Workshop cocktail in 's-Gravenbrakel, Workshop cocktail in Brugelette, Workshop cocktail in Brunehaut, Workshop cocktail in Celles, Workshop cocktail in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop cocktail in Charleroi, Workshop cocktail in Châtelet.

Workshop Workshop country line dancing in Brussel, Workshop Workshop country line dancing in Gent, Workshop Workshop country line dancing in Brugge, Workshop Workshop country line dancing in Bergen, Workshop Workshop country line dancing in Leuven, Workshop Workshop country line dancing in Mechelen, Workshop Workshop country line dancing in Aalst, Workshop Workshop country line dancing in Kortrijk, Workshop Workshop country line dancing in Hasselt, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Niklaas, Workshop Workshop country line dancing in Oostende, Workshop Workshop country line dancing in Genk, Workshop Workshop country line dancing in Doornik, Workshop Workshop country line dancing in Turnhout, Workshop Workshop country line dancing in Geel, Workshop Workshop country line dancing in Roeselare, Workshop Workshop country line dancing in Moeskroen, Workshop Workshop country line dancing in Lokeren, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Truiden, Workshop Workshop country line dancing in Herentals, Workshop Workshop country line dancing in Hoogstraten, Workshop Workshop country line dancing in Lier, Workshop Workshop country line dancing in Mechelen, Workshop Workshop country line dancing in Mortsel, Workshop Workshop country line dancing in Turnhout, Workshop Workshop country line dancing in Aartselaar
, Workshop Workshop country line dancing in Antwerpen, Workshop Workshop country line dancing in Arendonk, Workshop Workshop country line dancing in Baarle-Hertog, Workshop Workshop country line dancing in Balen, Workshop Workshop country line dancing in Beerse, Workshop Workshop country line dancing in Berlaar, Workshop Workshop country line dancing in Boechout, Workshop Workshop country line dancing in Bonheiden, Workshop Workshop country line dancing in Boom, Workshop Workshop country line dancing in Bornem, Workshop Workshop country line dancing in Borsbeek, Workshop Workshop country line dancing in Brasschaat, Workshop Workshop country line dancing in Brecht, Workshop Workshop country line dancing in Dessel, Workshop Workshop country line dancing in Duffel, Workshop Workshop country line dancing in Edegem, Workshop Workshop country line dancing in Essen, Workshop Workshop country line dancing in Geel, Workshop Workshop country line dancing in Grobbendonk, Workshop Workshop country line dancing in Heist-op-den-Berg, Workshop Workshop country line dancing in Hemiksem, Workshop Workshop country line dancing in Herentals, Workshop Workshop country line dancing in Herenthout, Workshop Workshop country line dancing in Herselt, Workshop Workshop country line dancing in Hoogstraten, Workshop Workshop country line dancing in Hove, Workshop Workshop country line dancing in Hulshout, Workshop Workshop country line dancing in Kalmthout, Workshop Workshop country line dancing in Kapellen, Workshop Workshop country line dancing in Kasterlee, Workshop Workshop country line dancing in Kontich, Workshop Workshop country line dancing in Laakdal, Workshop Workshop country line dancing in Lier, Workshop Workshop country line dancing in Lille, Workshop Workshop country line dancing in Lint, Workshop Workshop country line dancing in Malle, Workshop Workshop country line dancing in Mechelen, Workshop Workshop country line dancing in Meerhout, Workshop Workshop country line dancing in Merksplas, Workshop Workshop country line dancing in Mol, Workshop Workshop country line dancing in Mortsel, Workshop Workshop country line dancing in Niel, Workshop Workshop country line dancing in Nijlen, Workshop Workshop country line dancing in Olen, Workshop Workshop country line dancing in Oud-Turnhout, Workshop Workshop country line dancing in Putte, Workshop Workshop country line dancing in Puurs, Workshop Workshop country line dancing in Ranst, Workshop Workshop country line dancing in Ravels, Workshop Workshop country line dancing in Retie, Workshop Workshop country line dancing in Rijkevorsel, Workshop Workshop country line dancing in Rumst, Workshop Workshop country line dancing in Schelle, Workshop Workshop country line dancing in Schilde, Workshop Workshop country line dancing in Schoten, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Amands, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Workshop country line dancing in Stabroek, Workshop Workshop country line dancing in Turnhout, Workshop Workshop country line dancing in Vorselaar, Workshop Workshop country line dancing in Vosselaar, Workshop Workshop country line dancing in Westerlo, Workshop Workshop country line dancing in Wijnegem, Workshop Workshop country line dancing in Willebroek, Workshop Workshop country line dancing in Wommelgem, Workshop Workshop country line dancing in Wuustwezel, Workshop Workshop country line dancing in Zandhoven, Workshop Workshop country line dancing in Zoersel, Workshop Workshop country line dancing in Zwijndrecht, Workshop Workshop country line dancing in Gent, Workshop Workshop country line dancing in Brussel, Workshop Workshop country line dancing in Brugge, Workshop Workshop country line dancing in Leuven, Workshop Workshop country line dancing in Aalst, Workshop Workshop country line dancing in Kortrijk, Workshop Workshop country line dancing in Hasselt, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Niklaas, Workshop Workshop country line dancing in Oostende, Workshop Workshop country line dancing in Genk, Workshop Workshop country line dancing in Doornik, Workshop Workshop country line dancing in Roeselare, Workshop Workshop country line dancing in Moeskroen, Workshop Workshop country line dancing in Lokeren, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Truiden, Workshop Workshop country line dancing in Mariakerke, Workshop Workshop country line dancing in Drongen, Workshop Workshop country line dancing in Wondelgem, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Amandsberg, Workshop Workshop country line dancing in Oostakker, Workshop Workshop country line dancing in Ledeberg, Workshop Workshop country line dancing in Gentbrugge, Workshop Workshop country line dancing in Afsnee, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Workshop country line dancing in Zwijnaarde, Workshop Workshop country line dancing in Wachtebeke, Workshop Workshop country line dancing in Lochristi, Workshop Workshop country line dancing in Destelbergen, Workshop Workshop country line dancing in Melle, Workshop Workshop country line dancing in Merelbeke, Workshop Workshop country line dancing in Heusden, Workshop Workshop country line dancing in Zevergem, Workshop Workshop country line dancing in De Pinte, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Martens-Latem, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Martens-Leerne, Workshop Workshop country line dancing in Deinze, Workshop Workshop country line dancing in Vosselare, Workshop Workshop country line dancing in Nevele, Workshop Workshop country line dancing in Landegem, Workshop Workshop country line dancing in Merendree, Workshop Workshop country line dancing in Alken, Workshop Workshop country line dancing in As, Workshop Workshop country line dancing in Beringen, Workshop Workshop country line dancing in Bilzen, Workshop Workshop country line dancing in Bocholt, Workshop Workshop country line dancing in Borgloon, Workshop Workshop country line dancing in Bree, Workshop Workshop country line dancing in Diepenbeek, Workshop Workshop country line dancing in Dilsen-Stokkem, Workshop Workshop country line dancing in Genk, Workshop Workshop country line dancing in Gingelom, Workshop Workshop country line dancing in Halen, Workshop Workshop country line dancing in Ham, Workshop Workshop country line dancing in Hamont-Achel, Workshop Workshop country line dancing in Hechtel-Eksel, Workshop Workshop country line dancing in Heers, Workshop Workshop country line dancing in Herk-de-Stad, Workshop Workshop country line dancing in Herstappe, Workshop Workshop country line dancing in Heusden-Zolder, Workshop Workshop country line dancing in Hoeselt, Workshop Workshop country line dancing in Houthalen-Helchteren, Workshop Workshop country line dancing in Kinrooi, Workshop Workshop country line dancing in Kortessem, Workshop Workshop country line dancing in Lanaken, Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in , Workshop Workshop country line dancing in Leopoldsburg, Workshop Workshop country line dancing in Lommel, Workshop Workshop country line dancing in Lummen, Workshop Workshop country line dancing in Maaseik, Workshop Workshop country line dancing in Maasmechelen, Workshop Workshop country line dancing in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Workshop country line dancing in Neerpelt, Workshop Workshop country line dancing in Nieuwerkerken, Workshop Workshop country line dancing in Opglabbeek, Workshop Workshop country line dancing in Overpelt, Workshop Workshop country line dancing in Peer, Workshop Workshop country line dancing in Riemst, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Truiden, Workshop Workshop country line dancing in Tessenderlo, Workshop Workshop country line dancing in Tongeren, Workshop Workshop country line dancing in Voeren, Workshop Workshop country line dancing in Wellen, Workshop Workshop country line dancing in Zonhoven, Workshop Workshop country line dancing in Zutendaal, Workshop Workshop country line dancing in Aarschot, Workshop Workshop country line dancing in Affligem, Workshop Workshop country line dancing in Asse, Workshop Workshop country line dancing in Beersel, Workshop Workshop country line dancing in Begijnendijk, Workshop Workshop country line dancing in Bekkevoort, Workshop Workshop country line dancing in Bertem, Workshop Workshop country line dancing in Bever, Workshop Workshop country line dancing in Bierbeek, Workshop Workshop country line dancing in Boortmeerbeek, Workshop Workshop country line dancing in Boutersem, Workshop Workshop country line dancing in Diest, Workshop Workshop country line dancing in Dilbeek, Workshop Workshop country line dancing in Drogenbos, Workshop Workshop country line dancing in Galmaarden, Workshop Workshop country line dancing in Geetbets, Workshop Workshop country line dancing in Glabbeek, Workshop Workshop country line dancing in Gooik, Workshop Workshop country line dancing in Grimbergen, Workshop Workshop country line dancing in Haacht, Workshop Workshop country line dancing in Halle, Workshop Workshop country line dancing in Herent, Workshop Workshop country line dancing in Herne, Workshop Workshop country line dancing in Hoegaarden, Workshop Workshop country line dancing in Hoeilaart, Workshop Workshop country line dancing in Holsbeek, Workshop Workshop country line dancing in Huldenberg, Workshop Workshop country line dancing in Kampenhout, Workshop Workshop country line dancing in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Workshop country line dancing in Keerbergen, Workshop Workshop country line dancing in Kortenaken, Workshop Workshop country line dancing in Kortenberg, Workshop Workshop country line dancing in Kraainem, Workshop Workshop country line dancing in Landen, Workshop Workshop country line dancing in Lennik, Workshop Workshop country line dancing in Liedekerke, Workshop Workshop country line dancing in Linkebeek, Workshop Workshop country line dancing in Linter, Workshop Workshop country line dancing in Londerzeel, Workshop Workshop country line dancing in Lubbeek, Workshop Workshop country line dancing in Machelen, Workshop Workshop country line dancing in Meise, Workshop Workshop country line dancing in Merchtem, Workshop Workshop country line dancing in Opwijk, Workshop Workshop country line dancing in Oud-Heverlee, Workshop Workshop country line dancing in Overijse, Workshop Workshop country line dancing in Pepingen, Workshop Workshop country line dancing in Roosdaal, Workshop Workshop country line dancing in Rotselaar, Workshop Workshop country line dancing in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Genesius-Rode, Workshop Workshop country line dancing in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Workshop country line dancing in Steenokkerzeel, Workshop Workshop country line dancing in Ternat, Workshop Workshop country line dancing in Tervuren, Workshop Workshop country line dancing in Tielt-Winge, Workshop Workshop country line dancing in Tienen, Workshop Workshop country line dancing in Tremelo, Workshop Workshop country line dancing in Vilvoorde, Workshop Workshop country line dancing in Wemmel, Workshop Workshop country line dancing in Wezembeek-Oppem, Workshop Workshop country line dancing in Zaventem, Workshop Workshop country line dancing in Zemst, Workshop Workshop country line dancing in Zoutleeuw, Workshop Workshop country line dancing in Alveringem, Workshop Workshop country line dancing in Anzegem, Workshop Workshop country line dancing in Ardooie, Workshop Workshop country line dancing in Avelgem, Workshop Workshop country line dancing in Beernem, Workshop Workshop country line dancing in Blankenberge, Workshop Workshop country line dancing in Bredene, Workshop Workshop country line dancing in Damme, Workshop Workshop country line dancing in De Haan, Workshop Workshop country line dancing in De Panne, Workshop Workshop country line dancing in Deerlijk, Workshop Workshop country line dancing in Dentergem, Workshop Workshop country line dancing in Diksmuide, Workshop Workshop country line dancing in Gistel, Workshop Workshop country line dancing in Harelbeke, Workshop Workshop country line dancing in Heuvelland, Workshop Workshop country line dancing in Hooglede, Workshop Workshop country line dancing in Houthulst, Workshop Workshop country line dancing in Ichtegem, Workshop Workshop country line dancing in Ieper, Workshop Workshop country line dancing in Ingelmunster, Workshop Workshop country line dancing in Izegem, Workshop Workshop country line dancing in Jabbeke, Workshop Workshop country line dancing in Knokke-Heist, Workshop Workshop country line dancing in Koekelare, Workshop Workshop country line dancing in Koksijde, Workshop Workshop country line dancing in Kortemark, Workshop Workshop country line dancing in Kortrijk, Workshop Workshop country line dancing in Kuurne, Workshop Workshop country line dancing in Langemark-Poelkapelle, Workshop Workshop country line dancing in Ledegem, Workshop Workshop country line dancing in Lendelede, Workshop Workshop country line dancing in Lichtervelde, Workshop Workshop country line dancing in Lo-Reninge, Workshop Workshop country line dancing in Menen, Workshop Workshop country line dancing in Mesen, Workshop Workshop country line dancing in Meulebeke, Workshop Workshop country line dancing in Middelkerke, Workshop Workshop country line dancing in Moorslede, Workshop Workshop country line dancing in Nieuwpoort, Workshop Workshop country line dancing in Oostende, Workshop Workshop country line dancing in Oostkamp, Workshop Workshop country line dancing in Oostrozebeke, Workshop Workshop country line dancing in Oudenburg, Workshop Workshop country line dancing in Pittem, Workshop Workshop country line dancing in Poperinge, Workshop Workshop country line dancing in Roeselare, Workshop Workshop country line dancing in Ruiselede, Workshop Workshop country line dancing in Spiere-Helkijn, Workshop Workshop country line dancing in Staden, Workshop Workshop country line dancing in Tielt, Workshop Workshop country line dancing in Torhout, Workshop Workshop country line dancing in Veurne, Workshop Workshop country line dancing in Vleteren, Workshop Workshop country line dancing in Waregem, Workshop Workshop country line dancing in Wervik, Workshop Workshop country line dancing in Wevelgem, Workshop Workshop country line dancing in Wielsbeke, Workshop Workshop country line dancing in Wingene, Workshop Workshop country line dancing in Zedelgem, Workshop Workshop country line dancing in Zonnebeke, Workshop Workshop country line dancing in Zuienkerke, Workshop Workshop country line dancing in Zwevegem, Workshop Workshop country line dancing in Aarlen, Workshop Workshop country line dancing in Attert, Workshop Workshop country line dancing in Aubange, Workshop Workshop country line dancing in Bastenaken, Workshop Workshop country line dancing in Bertogne, Workshop Workshop country line dancing in Bertrix, Workshop Workshop country line dancing in Bouillon, Workshop Workshop country line dancing in Chiny, Workshop Workshop country line dancing in Daverdisse, Workshop Workshop country line dancing in Durbuy, Workshop Workshop country line dancing in Érezée, Workshop Workshop country line dancing in Étalle, Workshop Workshop country line dancing in Fauvillers, Workshop Workshop country line dancing in Florenville, Workshop Workshop country line dancing in Gouvy, Workshop Workshop country line dancing in Habay, Workshop Workshop country line dancing in Herbeumont, Workshop Workshop country line dancing in Hotton, Workshop Workshop country line dancing in Houffalize, Workshop Workshop country line dancing in La Roche-en-Ardenne, Workshop Workshop country line dancing in Léglise, Workshop Workshop country line dancing in Libin, Workshop Workshop country line dancing in Libramont-Chevigny, Workshop Workshop country line dancing in Manhay, Workshop Workshop country line dancing in Marche-en-Famenne, Workshop Workshop country line dancing in Martelange, Workshop Workshop country line dancing in Meix-devant-Virton, Workshop Workshop country line dancing in Messancy, Workshop Workshop country line dancing in Musson, Workshop Workshop country line dancing in Nassogne, Workshop Workshop country line dancing in Neufchâteau, Workshop Workshop country line dancing in Paliseul, Workshop Workshop country line dancing in Rendeux, Workshop Workshop country line dancing in Rouvroy, Workshop Workshop country line dancing in Sainte-Ode, Workshop Workshop country line dancing in Saint-Hubert, Workshop Workshop country line dancing in Saint-Léger, Workshop Workshop country line dancing in Tellin, Workshop Workshop country line dancing in Tenneville, Workshop Workshop country line dancing in Tintigny, Workshop Workshop country line dancing in Vaux-sur-Sûre, Workshop Workshop country line dancing in Vielsalm, Workshop Workshop country line dancing in Virton, Workshop Workshop country line dancing in Wellin, Workshop Workshop country line dancing in Aiseau-Presles, Workshop Workshop country line dancing in Anderlues, Workshop Workshop country line dancing in Antoing, Workshop Workshop country line dancing in Aat, Workshop Workshop country line dancing in Beaumont, Workshop Workshop country line dancing in Belœil, Workshop Workshop country line dancing in Bernissart, Workshop Workshop country line dancing in Binche, Workshop Workshop country line dancing in Boussu, Workshop Workshop country line dancing in 's-Gravenbrakel, Workshop Workshop country line dancing in Brugelette, Workshop Workshop country line dancing in Brunehaut, Workshop Workshop country line dancing in Celles, Workshop Workshop country line dancing in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop Workshop country line dancing in Charleroi, Workshop Workshop country line dancing in Châtelet.