Workshop afrikaanse dans


Workshop Afrikaanse dans op locatie|
Afrikaanse dans vrijgezellendag bij je thuis|
dans vrijgezellenfeest op een zelf gekozen locatie
Afrikaanse dans workshop in Zwolle op locatie, djembe spelen en Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Zwolle op locatie, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Zwolle op locatie, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Zwolle op locatie, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Zwolle op locatie, Afrikaanse dans vrijgezellenarrangement in Zwolle op maat en op locatie met workshop Afrikaanse dans in Zwolle bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Zwolle op locatie organiseren? Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool SalsaCool is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Afrikaanse dans in Zwolle op locatie? Met onze Afrikaanse dans workshop in Zwolle op locatie leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Afrikaanse dansen in Zwolle op locatie.

Met onze Afrikaanse dans lessen in Zwolle op locatie leer je op een vrijgezellenavond in Zwolle op locatie gedurende een uur of langer met veel plezier samen Afrikaanse dans in Zwolle op locatie.Een vrijgezellenfeest op locatie hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Uiteraard met evenveel aandacht voor de vrijgezel. Met onze jaren ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten of vrijgezellenuitjes geven wij garantie op een geslaagde vrijgezellendag met onze 15 verschillende workshops die eventueel gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben.Onze website geeft veel informatie en ideeën over wat mogelijk is voor je evenement. Komt je er zelf niet uit om een keuze te maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp ( +32 (0)485/78 08 39 of +31 (0)612925882 of per email info@dansschool-salsacool.be) en dan kunnen we samen een programma samenstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor een juiste offerte is het noodzakelijk dat wij beschikken over zoveel mogelijk informatie. Vergeet vooral niet om je naam, telefoonnummer, e-mail adres en de plaats waar je de workshop of event wilt laten plaatsvinden in te vullen!

Klik HIER om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst. Zodat ook een kind uit Congo een eerlijke kans maakt op een beter leven. Wist je dat in 80% van de elektronicaprodukten in jouw huis (computer, server, laptop, smartphone, smart tv etc.) natuurlijke grondstoffen uit Congo worden gebruikt, zoals coltan en kobalt? Hierover wordt aan Congo geen belasting betaald. De opbrengsten van deze grondstoffen vloeien naar andere landen. Jij kan het verschil maken door direct de kinderen van Congo te steunen. Eén van de scholen die we als 'pilot' aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa;

ws_salsa05

De door jou geboekte Afrikaanse dans workshop ondersteunt kansarme kinderenvrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation. Voor meer informatie kijk op:
www.bayabi-foundation.com of steun meteen onze GoFundMe campagne; Het delen van deze link op social media (als Facebook) wordt erg op prijs gesteld! https://www.gofundme.com/f/construction-of-schools-in-dr-congo


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo - april 2018

ws_salsa05
Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo een jaar later - in 2019 - met dank aan jullie boekingen en donaties.


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; zo zag een klaslokaal er van binnen uit in april 2018


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; hetzelfde klaslokaal een jaar later, met dank aan jullie boekingen en donaties.


Merçi beaucoup.


Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Afrikaanse dans. Natuurlijk geniet je van het Afrikaanse dans, maar ook van eventueel een diner en/of een exotische cocktails shaken workshop met exotische cocktail recepten zoals GinAfrika om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Salsacool bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze Afrikaanse dans avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een Afrikaanse dans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een Afrikaanse dans workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Onze Afrikaanse dansworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Nederland:
AmsterdamArnhemAssenDordrechtEindhovenHaarlemLeidenMaastrichtRotterdamTilburgUtrecht, Den Haag en Zwolle.

België:
AntwerpenBrusselBornemDiepenbeekGentGeelBruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristiLoppem, Lommel, MolOostende
Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Afrikaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, NederlandFrankrijkLuxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met Afrikaansedansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Afrikaanse dans workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Afrikaanse dans
Energieke – explosieven dans – vrolijk–opzwepend

De trommels roffelen... je maakt contact met Moeder Aarde. Blootvoets dansen is een must. Het ritme is onweerstaanbaar... met raffiarokjes en kleurrijke Afrikaanse kleding wordt de sfeer compleet gemaakt. Afrikaanse dans is opzwepend en laat de adrenaline door je lijf gieren!Oorsprong en achtergrond
Afrikaanse dans vindt zijn oorsprong in Guinea, Senegal en Kongo (West- en Centraal Afrika). De ritmes zijn opzwepend. Afrikaanse dans is een verzamelnaam voor de dansen die afkomstig zijn uit Zwart-Afrika.Afrikaanse dansen hebben een heel lange geschiedenis. Zo is er bijvoorbeeld de Danse Serouba die door vrouwen wordt gedanst in Gambia en Guinee-Bissau. Bij de mandingo-stam is het gebruikelijk dat de oudere vrouwen meisjes die aan het begin van de pubertijd staan, een maand lang meenemen de bossen in, om hen voor te bereiden op hun toekomstige leven als volwassen vrouwen. Bij terugkomst wordt de Danse Serouba gedanst. Zo kent iedere dans een eigen achtergrond en gebruik.Andere bekende Afrikaanse dansen zijn de Senegalese Danse Sabar (voor doop- en huwelijksceremonies) en de Danse Diola Karonne; wanneer er veel regen valt in het regenseizoen – ‘afgedwongen’ door het ritueel kapot slaan van eieren - slacht men een os als dankzegging aan de goden, daarna danst men deze dans.

De verschillende Afrikaanse dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting; meestal in een kring.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Afrikaanse dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Afrikaanse muziek of de Djembe (afhankelijk van de docent).
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool SalsaCool?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool SalsaCool brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Afrikaanse dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Afrikaanse dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- Afrikaanse dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Afrikaanse dans workshop:Mini- Afrikaanse dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Afrikaansedansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Afrikaanse dans dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop trommelen op de djembe ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Afrikaanse dans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute

Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


 • Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Unieke Afrikaanse dansworkshop landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggecountry line dance workshop in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend Afrikaanse dans op locatie of Afrikaanse dans lessen op locatie. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!


DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE
Afrikaanse dans afdelingsuitje in Brussel
Afrikaanse dans afdelingsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Gent, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Luik, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Brugge, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Namen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Leuven, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Bergen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Aalst,Afrikaanse dans afdelingsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Oostende, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Doornik,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Genk, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Seraing, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Verviers, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Beringen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE

Afrikaanse dans afdelingsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans afdelingsuitje in RotterdamAfrikaanse dans afdelingsuitje in Den HaagAfrikaanse dans afdelingsuitje in UtrechtAfrikaanse dans afdelingsuitje in EindhovenAfrikaanse dans afdelingsuitje in TilburgAfrikaanse dans afdelingsuitje in GroningenAfrikaanse dans afdelingsuitje in AlmereAfrikaanse dans afdelingsuitje in BredaAfrikaanse dans afdelingsuitje in NijmegenAfrikaanse dans afdelingsuitje in EnschedeAfrikaanse dans afdelingsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans afdelingsuitje in HaarlemAfrikaanse dans afdelingsuitje in ArnhemAfrikaanse dans afdelingsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZaandamAfrikaanse dans afdelingsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans afdelingsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans afdelingsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZwolleAfrikaanse dans afdelingsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans afdelingsuitje in LeidenAfrikaanse dans afdelingsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST
Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Brussel
Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Antwerpen,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Gent, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Charleroi, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Luik, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Brugge, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Namen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Leuven, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Bergen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Mechelen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Aalst,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in La Louvière, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Kortrijk,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Hasselt, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Oostende, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Doornik,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Genk, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Seraing, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Roeselare, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Verviers, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Beringen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST

Afrikaanse dans bedrijfsfeest in AmsterdamAfrikaanse dans bedrijfsfeest in RotterdamAfrikaanse dans bedrijfsfeest in Den HaagAfrikaanse dans bedrijfsfeest in UtrechtAfrikaanse dans bedrijfsfeest in EindhovenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in TilburgAfrikaanse dans bedrijfsfeest in GroningenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in AlmereAfrikaanse dans bedrijfsfeest in BredaAfrikaanse dans bedrijfsfeest in NijmegenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in EnschedeAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ApeldoornAfrikaanse dans bedrijfsfeest in HaarlemAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ArnhemAfrikaanse dans bedrijfsfeest in AmersfoortAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZaanstadAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZaandamAfrikaanse dans bedrijfsfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans bedrijfsfeest in HoofddorpAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZwolleAfrikaanse dans bedrijfsfeest in MaastrichtAfrikaanse dans bedrijfsfeest in LeidenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in Brussel
Afrikaanse dans groepsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans groepsuitje in Gent, Afrikaanse dans groepsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans groepsuitje in Luik, Afrikaanse dans groepsuitje in Brugge, Afrikaanse dans groepsuitje in Namen, Afrikaanse dans groepsuitje in Leuven, Afrikaanse dans groepsuitje in Bergen, Afrikaanse dans groepsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans groepsuitje in Aalst,Afrikaanse dans groepsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans groepsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans groepsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans groepsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans groepsuitje in Oostende, Afrikaanse dans groepsuitje in Doornik,Afrikaanse dans groepsuitje in Genk, Afrikaanse dans groepsuitje in Seraing, Afrikaanse dans groepsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans groepsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans groepsuitje in Verviers, Afrikaanse dans groepsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans groepsuitje in Beringen, Afrikaanse dans groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans groepsuitje in RotterdamAfrikaanse dans groepsuitje in Den HaagAfrikaanse dans groepsuitje in UtrechtAfrikaanse dans groepsuitje in EindhovenAfrikaanse dans groepsuitje in TilburgAfrikaanse dans groepsuitje in GroningenAfrikaanse dans groepsuitje in AlmereAfrikaanse dans groepsuitje in BredaAfrikaanse dans groepsuitje in NijmegenAfrikaanse dans groepsuitje in EnschedeAfrikaanse dans groepsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemAfrikaanse dans groepsuitje in ArnhemAfrikaanse dans groepsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans groepsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans groepsuitje in ZaandamAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans groepsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans groepsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans groepsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans groepsuitje in ZwolleAfrikaanse dans groepsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans groepsuitje in LeidenAfrikaanse dans groepsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST
Afrikaanse dans personeelsfeest in Brussel
Afrikaanse dans personeelsfeest in Antwerpen,Afrikaanse dans personeelsfeest in Gent, Afrikaanse dans personeelsfeest in Charleroi, Afrikaanse dans personeelsfeest in Luik, Afrikaanse dans personeelsfeest in Brugge, Afrikaanse dans personeelsfeest in Namen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Leuven, Afrikaanse dans personeelsfeest in Bergen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Mechelen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Aalst,Afrikaanse dans personeelsfeest in La Louvière, Afrikaanse dans personeelsfeest in Kortrijk,Afrikaanse dans personeelsfeest in Hasselt, Afrikaanse dans personeelsfeest in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans personeelsfeest in Oostende, Afrikaanse dans personeelsfeest in Doornik,Afrikaanse dans personeelsfeest in Genk, Afrikaanse dans personeelsfeest in Seraing, Afrikaanse dans personeelsfeest in Roeselare, Afrikaanse dans personeelsfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Verviers, Afrikaanse dans personeelsfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans personeelsfeest in Beringen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST
Afrikaanse dans personeelsfeest in AmsterdamAfrikaanse dans personeelsfeest in RotterdamAfrikaanse dans personeelsfeest in Den HaagAfrikaanse dans personeelsfeest in UtrechtAfrikaanse dans personeelsfeest in EindhovenAfrikaanse dans personeelsfeest in TilburgAfrikaanse dans personeelsfeest in GroningenAfrikaanse dans personeelsfeest in AlmereAfrikaanse dans personeelsfeest in BredaAfrikaanse dans personeelsfeest in NijmegenAfrikaanse dans personeelsfeest in EnschedeAfrikaanse dans personeelsfeest in ApeldoornAfrikaanse dans personeelsfeest in HaarlemAfrikaanse dans personeelsfeest in ArnhemAfrikaanse dans personeelsfeest in AmersfoortAfrikaanse dans personeelsfeest in ZaanstadAfrikaanse dans personeelsfeest in ZaandamAfrikaanse dans personeelsfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans personeelsfeest in HoofddorpAfrikaanse dans personeelsfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans personeelsfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans personeelsfeest in ZwolleAfrikaanse dans personeelsfeest in MaastrichtAfrikaanse dans personeelsfeest in LeidenAfrikaanse dans personeelsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE
Afrikaanse dans schooluitje in Brussel
Afrikaanse dans schooluitje in Antwerpen,Afrikaanse dans schooluitje in Gent, Afrikaanse dans schooluitje in Charleroi, Afrikaanse dans schooluitje in Luik, Afrikaanse dans schooluitje in Brugge, Afrikaanse dans schooluitje in Namen, Afrikaanse dans schooluitje in Leuven, Afrikaanse dans schooluitje in Bergen, Afrikaanse dans schooluitje in Mechelen, Afrikaanse dans schooluitje in Aalst,Afrikaanse dans schooluitje in La Louvière, Afrikaanse dans schooluitje in Kortrijk,Afrikaanse dans schooluitje in Hasselt, Afrikaanse dans schooluitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans schooluitje in Oostende, Afrikaanse dans schooluitje in Doornik,Afrikaanse dans schooluitje in Genk, Afrikaanse dans schooluitje in Seraing, Afrikaanse dans schooluitje in Roeselare, Afrikaanse dans schooluitje in Moeskroen, Afrikaanse dans schooluitje in Verviers, Afrikaanse dans schooluitje in Dendermonde, Afrikaanse dans schooluitje in Beringen, Afrikaanse dans schooluitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE
Afrikaanse dans schooluitje in AmsterdamAfrikaanse dans schooluitje in RotterdamAfrikaanse dans schooluitje in Den HaagAfrikaanse dans schooluitje in UtrechtAfrikaanse dans schooluitje in EindhovenAfrikaanse dans schooluitje in TilburgAfrikaanse dans schooluitje in GroningenAfrikaanse dans schooluitje in AlmereAfrikaanse dans schooluitje in BredaAfrikaanse dans schooluitje in NijmegenAfrikaanse dans schooluitje in EnschedeAfrikaanse dans schooluitje in ApeldoornAfrikaanse dans schooluitje in HaarlemAfrikaanse dans schooluitje in ArnhemAfrikaanse dans schooluitje in AmersfoortAfrikaanse dans schooluitje in ZaanstadAfrikaanse dans schooluitje in ZaandamAfrikaanse dans schooluitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans schooluitje in HoofddorpAfrikaanse dans schooluitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans schooluitje in ZoetermeerAfrikaanse dans schooluitje in ZwolleAfrikaanse dans schooluitje in MaastrichtAfrikaanse dans schooluitje in LeidenAfrikaanse dans schooluitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING
Afrikaanse dans teambuilding in Brussel
Afrikaanse dans teambuilding in Antwerpen,Afrikaanse dans teambuilding in Gent, Afrikaanse dans teambuilding in Charleroi, Afrikaanse dans teambuilding in Luik, Afrikaanse dans teambuilding in Brugge, Afrikaanse dans teambuilding in Namen, Afrikaanse dans teambuilding in Leuven, Afrikaanse dans teambuilding in Bergen, Afrikaanse dans teambuilding in Mechelen, Afrikaanse dans teambuilding in Aalst,Afrikaanse dans teambuilding in La Louvière, Afrikaanse dans teambuilding in Kortrijk,Afrikaanse dans teambuilding in Hasselt, Afrikaanse dans teambuilding in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans teambuilding in Oostende, Afrikaanse dans teambuilding in Doornik,Afrikaanse dans teambuilding in Genk, Afrikaanse dans teambuilding in Seraing, Afrikaanse dans teambuilding in Roeselare, Afrikaanse dans teambuilding in Moeskroen, Afrikaanse dans teambuilding in Verviers, Afrikaanse dans teambuilding in Dendermonde, Afrikaanse dans teambuilding in Beringen, Afrikaanse dans teambuilding in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING
Afrikaanse dans teambuilding in AmsterdamAfrikaanse dans teambuilding in RotterdamAfrikaanse dans teambuilding in Den HaagAfrikaanse dans teambuilding in UtrechtAfrikaanse dans teambuilding in EindhovenAfrikaanse dans teambuilding in TilburgAfrikaanse dans teambuilding in GroningenAfrikaanse dans teambuilding in AlmereAfrikaanse dans teambuilding in BredaAfrikaanse dans teambuilding in NijmegenAfrikaanse dans teambuilding in EnschedeAfrikaanse dans teambuilding in ApeldoornAfrikaanse dans teambuilding in HaarlemAfrikaanse dans teambuilding in ArnhemAfrikaanse dans teambuilding in AmersfoortAfrikaanse dans teambuilding in ZaanstadAfrikaanse dans teambuilding in ZaandamAfrikaanse dans teambuilding in HaarlemmermeerAfrikaanse dans teambuilding in HoofddorpAfrikaanse dans teambuilding in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans teambuilding in ZoetermeerAfrikaanse dans teambuilding in ZwolleAfrikaanse dans teambuilding in MaastrichtAfrikaanse dans teambuilding in Leidenteamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE
Afrikaanse dans teamuitje in Brussel
Afrikaanse dans teamuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans teamuitje in Gent, Afrikaanse dans teamuitje in Charleroi, Afrikaanse dans teamuitje in Luik, Afrikaanse dans teamuitje in Brugge, Afrikaanse dans teamuitje in Namen, Afrikaanse dans teamuitje in Leuven, Afrikaanse dans teamuitje in Bergen, Afrikaanse dans teamuitje in Mechelen, Afrikaanse dans teamuitje in Aalst,Afrikaanse dans teamuitje in La Louvière, Afrikaanse dans teamuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans teamuitje in Hasselt, Afrikaanse dans teamuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans teamuitje in Oostende, Afrikaanse dans teamuitje in Doornik,Afrikaanse dans teamuitje in Genk, Afrikaanse dans teamuitje in Seraing, Afrikaanse dans teamuitje in Roeselare, Afrikaanse dans teamuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans teamuitje in Verviers, Afrikaanse dans teamuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans teamuitje in Beringen, Afrikaanse dans teamuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE
Afrikaanse dans teamuitje in AmsterdamAfrikaanse dans teamuitje in RotterdamAfrikaanse dans teamuitje in Den HaagAfrikaanse dans teamuitje in UtrechtAfrikaanse dans teamuitje in EindhovenAfrikaanse dans teamuitje in TilburgAfrikaanse dans teamuitje in GroningenAfrikaanse dans teamuitje in AlmereAfrikaanse dans teamuitje in BredaAfrikaanse dans teamuitje in NijmegenAfrikaanse dans teamuitje in EnschedeAfrikaanse dans teamuitje in ApeldoornAfrikaanse dans teamuitje in HaarlemAfrikaanse dans teamuitje in ArnhemAfrikaanse dans teamuitje in AmersfoortAfrikaanse dans teamuitje in ZaanstadAfrikaanse dans teamuitje in ZaandamAfrikaanse dans teamuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans teamuitje in HoofddorpAfrikaanse dans teamuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans teamuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans teamuitje in ZwolleAfrikaanse dans teamuitje in MaastrichtAfrikaanse dans teamuitje in LeidenAfrikaanse dans teamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT
Afrikaanse dans teamevent in Brussel
Afrikaanse dans teamevent in Antwerpen,Afrikaanse dans teamevent in Gent, Afrikaanse dans teamevent in Charleroi, Afrikaanse dans teamevent in Luik, Afrikaanse dans teamevent in Brugge, Afrikaanse dans teamevent in Namen, Afrikaanse dans teamevent in Leuven, Afrikaanse dans teamevent in Bergen, Afrikaanse dans teamevent in Mechelen, Afrikaanse dans teamevent in Aalst,Afrikaanse dans teamevent in La Louvière, Afrikaanse dans teamevent in Kortrijk,Afrikaanse dans teamevent in Hasselt, Afrikaanse dans teamevent in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans teamevent in Oostende, Afrikaanse dans teamevent in Doornik,Afrikaanse dans teamevent in Genk, Afrikaanse dans teamevent in Seraing, Afrikaanse dans teamevent in Roeselare, Afrikaanse dans teamevent in Moeskroen, Afrikaanse dans teamevent in Verviers, Afrikaanse dans teamevent in Dendermonde, Afrikaanse dans teamevent in Beringen, Afrikaanse dans teamevent in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT
Afrikaanse dans teamevent in AmsterdamAfrikaanse dans teamevent in RotterdamAfrikaanse dans teamevent in Den HaagAfrikaanse dans teamevent in UtrechtAfrikaanse dans teamevent in EindhovenAfrikaanse dans teamevent in TilburgAfrikaanse dans teamevent in GroningenAfrikaanse dans teamevent in AlmereAfrikaanse dans teamevent in BredaAfrikaanse dans teamevent in NijmegenAfrikaanse dans teamevent in EnschedeAfrikaanse dans teamevent in ApeldoornAfrikaanse dans teamevent in HaarlemAfrikaanse dans teamevent in ArnhemAfrikaanse dans teamevent in AmersfoortAfrikaanse dans teamevent in ZaanstadAfrikaanse dans teamevent in ZaandamAfrikaanse dans teamevent in HaarlemmermeerAfrikaanse dans teamevent in HoofddorpAfrikaanse dans teamevent in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans teamevent in ZoetermeerAfrikaanse dans teamevent in ZwolleAfrikaanse dans teamevent in MaastrichtAfrikaanse dans teamevent in LeidenAfrikaanse dans teamevent in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST
Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Brussel
Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Antwerpen,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Gent, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Charleroi, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Luik, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Brugge, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Namen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Leuven, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Bergen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Mechelen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Aalst,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in La Louvière, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Kortrijk,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Hasselt, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Oostende, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Doornik,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Genk, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Seraing, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Roeselare, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Verviers, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Beringen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST
Afrikaanse dans verjaardagsfeest in AmsterdamAfrikaanse dans verjaardagsfeest in RotterdamAfrikaanse dans verjaardagsfeest in Den HaagAfrikaanse dans verjaardagsfeest in UtrechtAfrikaanse dans verjaardagsfeest in EindhovenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in TilburgAfrikaanse dans verjaardagsfeest in GroningenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in AlmereAfrikaanse dans verjaardagsfeest in BredaAfrikaanse dans verjaardagsfeest in NijmegenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in EnschedeAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ApeldoornAfrikaanse dans verjaardagsfeest in HaarlemAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ArnhemAfrikaanse dans verjaardagsfeest in AmersfoortAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZaanstadAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZaandamAfrikaanse dans verjaardagsfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans verjaardagsfeest in HoofddorpAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZwolleAfrikaanse dans verjaardagsfeest in MaastrichtAfrikaanse dans verjaardagsfeest in LeidenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG
Afrikaanse dans vriendinnendag in Brussel
Afrikaanse dans vriendinnendag in Antwerpen,Afrikaanse dans vriendinnendag in Gent, Afrikaanse dans vriendinnendag in Charleroi, Afrikaanse dans vriendinnendag in Luik, Afrikaanse dans vriendinnendag in Brugge, Afrikaanse dans vriendinnendag in Namen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Leuven, Afrikaanse dans vriendinnendag in Bergen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Mechelen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Aalst,Afrikaanse dans vriendinnendag in La Louvière, Afrikaanse dans vriendinnendag in Kortrijk,Afrikaanse dans vriendinnendag in Hasselt, Afrikaanse dans vriendinnendag in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vriendinnendag in Oostende, Afrikaanse dans vriendinnendag in Doornik,Afrikaanse dans vriendinnendag in Genk, Afrikaanse dans vriendinnendag in Seraing, Afrikaanse dans vriendinnendag in Roeselare, Afrikaanse dans vriendinnendag in Moeskroen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Verviers, Afrikaanse dans vriendinnendag in Dendermonde, Afrikaanse dans vriendinnendag in Beringen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG
Afrikaanse dans vriendinnendag in AmsterdamAfrikaanse dans vriendinnendag in RotterdamAfrikaanse dans vriendinnendag in Den HaagAfrikaanse dans vriendinnendag in UtrechtAfrikaanse dans vriendinnendag in EindhovenAfrikaanse dans vriendinnendag in TilburgAfrikaanse dans vriendinnendag in GroningenAfrikaanse dans vriendinnendag in AlmereAfrikaanse dans vriendinnendag in BredaAfrikaanse dans vriendinnendag in NijmegenAfrikaanse dans vriendinnendag in EnschedeAfrikaanse dans vriendinnendag in ApeldoornAfrikaanse dans vriendinnendag in HaarlemAfrikaanse dans vriendinnendag in ArnhemAfrikaanse dans vriendinnendag in AmersfoortAfrikaanse dans vriendinnendag in ZaanstadAfrikaanse dans vriendinnendag in ZaandamAfrikaanse dans vriendinnendag in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vriendinnendag in HoofddorpAfrikaanse dans vriendinnendag in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vriendinnendag in ZoetermeerAfrikaanse dans vriendinnendag in ZwolleAfrikaanse dans vriendinnendag in MaastrichtAfrikaanse dans vriendinnendag in LeidenAfrikaanse dans vriendinnendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE
Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Brussel
Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Gent, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Charleroi, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Luik, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Brugge, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Namen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Leuven, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Bergen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Mechelen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Aalst,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in La Louvière, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Hasselt, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Oostende, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Doornik,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Genk, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Seraing, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Roeselare, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Verviers, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Beringen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE
Afrikaanse dans vriendinnenuitje in AmsterdamAfrikaanse dans vriendinnenuitje in RotterdamAfrikaanse dans vriendinnenuitje in Den HaagAfrikaanse dans vriendinnenuitje in UtrechtAfrikaanse dans vriendinnenuitje in EindhovenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in TilburgAfrikaanse dans vriendinnenuitje in GroningenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in AlmereAfrikaanse dans vriendinnenuitje in BredaAfrikaanse dans vriendinnenuitje in NijmegenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in EnschedeAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ApeldoornAfrikaanse dans vriendinnenuitje in HaarlemAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ArnhemAfrikaanse dans vriendinnenuitje in AmersfoortAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZaanstadAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZaandamAfrikaanse dans vriendinnenuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vriendinnenuitje in HoofddorpAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZwolleAfrikaanse dans vriendinnenuitje in MaastrichtAfrikaanse dans vriendinnenuitje in LeidenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN
Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Antwerpen,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Aalst,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Kortrijk,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Doornik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN
Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in Brussel
Afrikaanse dans groepsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans groepsuitje in Gent, Afrikaanse dans groepsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans groepsuitje in Luik, Afrikaanse dans groepsuitje in Brugge, Afrikaanse dans groepsuitje in Namen, Afrikaanse dans groepsuitje in Leuven, Afrikaanse dans groepsuitje in Bergen, Afrikaanse dans groepsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans groepsuitje in Aalst,Afrikaanse dans groepsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans groepsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans groepsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans groepsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans groepsuitje in Oostende, Afrikaanse dans groepsuitje in Doornik,Afrikaanse dans groepsuitje in Genk, Afrikaanse dans groepsuitje in Seraing, Afrikaanse dans groepsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans groepsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans groepsuitje in Verviers, Afrikaanse dans groepsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans groepsuitje in Beringen, Afrikaanse dans groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans groepsuitje in RotterdamAfrikaanse dans groepsuitje in Den HaagAfrikaanse dans groepsuitje in UtrechtAfrikaanse dans groepsuitje in EindhovenAfrikaanse dans groepsuitje in TilburgAfrikaanse dans groepsuitje in GroningenAfrikaanse dans groepsuitje in AlmereAfrikaanse dans groepsuitje in BredaAfrikaanse dans groepsuitje in NijmegenAfrikaanse dans groepsuitje in EnschedeAfrikaanse dans groepsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemAfrikaanse dans groepsuitje in ArnhemAfrikaanse dans groepsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans groepsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans groepsuitje in ZaandamAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans groepsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans groepsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans groepsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans groepsuitje in ZwolleAfrikaanse dans groepsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans groepsuitje in LeidenAfrikaanse dans groepsuitje in Dordrecht.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenavond in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenavond in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenavond in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenavond in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenavond in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenavond in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenavond in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenavond in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Luik,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Mechelen,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Genk,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Afrikaanse dans vrijgezellendag in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellendag in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellendag in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellendag in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellendag in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellendag in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellendag in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellendag in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellendag in BredaAfrikaanse dans vrijgezellendag in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellendag in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellendag in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellendag in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellendag in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellendag in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellendag in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellendag in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellendag in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellendag in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellendag in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Afrikaanse dans vrijgezellendag in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellendag in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellendag in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vrijgezellendag in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Beringen,Afrikaanse dans vrijgezellendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Luik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in La Louvière,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Doornik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Seraing,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Bergen,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Hasselt,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Moeskroen,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Beringen, Afrikaanse vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

LCBA_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Amsterdamworkshop Afrikaanse dans in Rotterdamworkshop Afrikaanse dans in Den Haagworkshop Afrikaanse dans in Utrechtworkshop Afrikaanse dans in Eindhovenworkshop Afrikaanse dans in Tilburgworkshop Afrikaanse dans in Groningenworkshop Afrikaanse dans in Almereworkshop Afrikaanse dans in Bredaworkshop Afrikaanse dans in Nijmegenworkshop Afrikaanse dans in Enschedeworkshop Afrikaanse dans in Apeldoornworkshop Afrikaanse dans in Haarlemworkshop Afrikaanse dans in Arnhemworkshop Afrikaanse dans in Amersfoortworkshop Afrikaanse dans in Zaanstadworkshop Afrikaanse dans in Zaandamworkshop Afrikaanse dans in Haarlemmermeerworkshop Afrikaanse dans in Hoofddorpworkshop Afrikaanse dans in 's-Hertogenboschworkshop Afrikaanse dans in Zoetermeerworkshop Afrikaanse dans in Zwolleworkshop Afrikaanse dans in Maastrichtworkshop Afrikaanse dans in Leidenworkshop Afrikaanse dans in Dordrechtworkshop Afrikaanse dans in Edeworkshop Afrikaanse dans in Emmenworkshop Afrikaanse dans in Westlandworkshop Afrikaanse dans in Naaldwijkworkshop Afrikaanse dans in Venloworkshop Afrikaanse dans in Delftworkshop Afrikaanse dans in Deventerworkshop Afrikaanse dans in Leeuwardenworkshop Afrikaanse dans in Alkmaarworkshop Afrikaanse dans in Sittard-Geleenworkshop Afrikaanse dans in Helmondworkshop Afrikaanse dans in Heerlenworkshop Afrikaanse dans in Hilversumworkshop Afrikaanse dans in Ossworkshop Afrikaanse dans in Amstelveenworkshop Afrikaanse dans in Súdwest-Fryslânworkshop Afrikaanse dans in Sneekworkshop Afrikaanse dans in Hengeloworkshop Afrikaanse dans in Purmerendworkshop Afrikaanse dans in Roosendaalworkshop Afrikaanse dans in Schiedamworkshop Afrikaanse dans in Lelystadworkshop Afrikaanse dans in Alphen aan den Rijnworkshop Afrikaanse dans in Almeloworkshop Afrikaanse dans in Leidschendamworkshop Afrikaanse dans in Voorburgworkshop Afrikaanse dans in Spijkenisseworkshop Afrikaanse dans in Hoornworkshop Afrikaanse dans in Goudaworkshop Afrikaanse dans in Vlaardingenworkshop Afrikaanse dans in Alblasserdamworkshop Afrikaanse dans in Albrandswaardworkshop Afrikaanse dans in Alphen aan den Rijnworkshop Afrikaanse dans in Barendrechtworkshop Afrikaanse dans in Bergambachtworkshop Afrikaanse dans in Bernisseworkshop Afrikaanse dans in Binnenmaasworkshop Afrikaanse dans in Bodegraven-Reeuwijk
workshop Afrikaanse dans in Boskoopworkshop Afrikaanse dans in Brielle
workshop Afrikaanse dans in Capelle aan den Ijssel
workshop Afrikaanse dans in Cromstrijenworkshop Afrikaanse dans in Delftworkshop Afrikaanse dans in Dirkslandworkshop Afrikaanse dans in Dordrechtworkshop Afrikaanse dans in Giessenlandenworkshop Afrikaanse dans in Goedereedeworkshop Afrikaanse dans in Gorinchemworkshop Afrikaanse dans in Goudaworkshop Afrikaanse dans in Graafstroom,

workshop Afrikaanse dans in Den Haag
, workshop Afrikaanse dans in Hardinxveld-Giessendamworkshop Afrikaanse dans in Hellevoetsluisworkshop Afrikaanse dans in Hendrik-Ido-Ambachtworkshop Afrikaanse dans in Hillegomworkshop Afrikaanse dans in Kaag en Braassemworkshop Afrikaanse dans in Katwijkworkshop Afrikaanse dans in Korendijkworkshop Afrikaanse dans in Krimpen aan den Ijsselworkshop Afrikaanse dans in Lansingerlandworkshop Afrikaanse dans in Leerdamworkshop Afrikaanse dans in Leidenworkshop Afrikaanse dans in Leiderdorpworkshop Afrikaanse dans in Leidschendam-Voorburgworkshop Afrikaanse dans in Liesveldworkshop Afrikaanse dans in Lisseworkshop Afrikaanse dans in Maassluisworkshop Afrikaanse dans in Middelharnisworkshop Afrikaanse dans in Midden-Delflandworkshop Afrikaanse dans in Nederlekworkshop Afrikaanse dans in Nieuw-Lekkerlandworkshop Afrikaanse dans in Nieuwkoopworkshop Afrikaanse dans in Noordwijkworkshop Afrikaanse dans in Noordwijkerhoutworkshop Afrikaanse dans in Oegstgeestworkshop Afrikaanse dans in Oostflakkeeworkshop Afrikaanse dans in Oud-Beijerlandworkshop Afrikaanse dans in Ouderkerkworkshop Afrikaanse dans in Papendrechtworkshop Afrikaanse dans in Pijnacker-Nootdorpworkshop Afrikaanse dans in Ridderkerkworkshop Afrikaanse dans in Rijnwoudeworkshop Afrikaanse dans in Rijswijkworkshop Afrikaanse dans in Rotterdamworkshop Afrikaanse dans in Schiedamworkshop Afrikaanse dans in Schoonhovenworkshop Afrikaanse dans in Sliedrechtworkshop Afrikaanse dans in Spijkenisseworkshop Afrikaanse dans in Strijenworkshop Afrikaanse dans in Teylingenworkshop Afrikaanse dans in Vlaardingenworkshop Afrikaanse dans in Vlistworkshop Afrikaanse dans in Voorschotenworkshop Afrikaanse dans in Waddinxveenworkshop Afrikaanse dans in Wassenaarworkshop Afrikaanse dans in Westlandworkshop Afrikaanse dans in Westvoorneworkshop Afrikaanse dans in Zederikworkshop Afrikaanse dans in Zoetermeerworkshop Afrikaanse dans in Zoeterwoudeworkshop Afrikaanse dans in Zuidplasworkshop Afrikaanse dans in Zwijndrechtworkshop Afrikaanse dans in Aalsmeerworkshop Afrikaanse dans in Alkmaarworkshop Afrikaanse dans in Amstelveenworkshop Afrikaanse dans in Amsterdamworkshop Afrikaanse dans in Anna Paulowna
workshop Afrikaanse dans in Beemster
workshop Afrikaanse dans in Bergen
workshop Afrikaanse dans in Beverwijk
workshop Afrikaanse dans in Blaricumworkshop Afrikaanse dans in Bloemendaalworkshop Afrikaanse dans in Bussumworkshop Afrikaanse dans in Castricumworkshop Afrikaanse dans in Den Helder, workshop Afrikaanse dans in Diemen, workshop Afrikaanse dans in Drechterland, workshop Afrikaanse dans in Edam-Volendam, workshop Afrikaanse dans in Enkhuizen, workshop Afrikaanse dans in Graft-De Rijp, workshop Afrikaanse dans in Haarlem, workshop Afrikaanse dans in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop Afrikaanse dans in Haarlemmermeer, workshop Afrikaanse dans in Harenkarspel, workshop Afrikaanse dans in Heemskerk, workshop Afrikaanse dans in Heemstede, workshop Afrikaanse dans in Heerhugowaard, workshop Afrikaanse dans in Heiloo, workshop Afrikaanse dans in Hilversum,

workshop Afrikaanse dans in Hoorn
, workshop Afrikaanse dans in Huizenworkshop Afrikaanse dans in Koggenlandworkshop Afrikaanse dans in Landsmeer, workshop Afrikaanse dans in Langedijkworkshop Afrikaanse dans in Larenworkshop Afrikaanse dans in Medemblikworkshop Afrikaanse dans in Muidenworkshop Afrikaanse dans in Naardenworkshop Afrikaanse dans in Niedorpworkshop Afrikaanse dans in Oostzaanworkshop Afrikaanse dans in Opmeerworkshop Afrikaanse dans in Ouder-Amstelworkshop Afrikaanse dans in Purmerendworkshop Afrikaanse dans in Schagenworkshop Afrikaanse dans in Schermerworkshop Afrikaanse dans in Stede Broecworkshop Afrikaanse dans in Texelworkshop Afrikaanse dans in Uitgeestworkshop Afrikaanse dans in Uithoornworkshop Afrikaanse dans in Velsenworkshop Afrikaanse dans in Waterlandworkshop Afrikaanse dans in Weespworkshop Afrikaanse dans in Wieringenworkshop Afrikaanse dans in Wieringermeerworkshop Afrikaanse dans in Wijdemerenworkshop Afrikaanse dans in Wormerlandworkshop Afrikaanse dans in Zaanstadworkshop Afrikaanse dans in Zandvoortworkshop Afrikaanse dans in Zeevangworkshop Afrikaanse dans in Zijpe, workshop Afrikaanse dans in 's-Hertogenbosch, workshop Afrikaanse dans in Aalburg, workshop Afrikaanse dans in Alphen-Chaam, workshop Afrikaanse dans in Asten, workshop Afrikaanse dans in Baarle-Nassau, workshop Afrikaanse dans in Bergeijk, workshop Afrikaanse dans in Bergen op Zoom, workshop Afrikaanse dans in Bernheze, workshop Afrikaanse dans in Best, workshop Afrikaanse dans in Bladel, workshop Afrikaanse dans in Boekel, workshop Afrikaanse dans in Boxmeer, workshop Afrikaanse dans in Boxtel, workshop Afrikaanse dans in Breda, workshop Afrikaanse dans in Cranendonck, workshop Afrikaanse dans in Cuijk, workshop Afrikaanse dans in Deurne, workshop Afrikaanse dans in Dongen, workshop Afrikaanse dans in Drimmelen, workshop Afrikaanse dans in Eersel, workshop Afrikaanse dans in Eindhoven, workshop Afrikaanse dans in Etten-Leur, workshop Afrikaanse dans in Geertruidenberg, workshop Afrikaanse dans in Geldrop-Mierlo, workshop Afrikaanse dans in Gemert-Bakel, workshop Afrikaanse dans in Gilze en Rijen, workshop Afrikaanse dans in Goirle, workshop Afrikaanse dans in Grave, workshop Afrikaanse dans in Haaren, 
workshop Afrikaanse dans in Halderberge
, workshop Afrikaanse dans in Heeze-Leende, workshop Afrikaanse dans in Helmond, workshop Afrikaanse dans in Heusden, workshop Afrikaanse dans in Hilvarenbeek, workshop Afrikaanse dans in Laarbeek,

workshop Afrikaanse dans in Landerd
, workshop Afrikaanse dans in Loon op Zand, workshop Afrikaanse dans in Maasdonk, workshop Afrikaanse dans in Mill en Sint Hubert, workshop Afrikaanse dans in Moerdijk, workshop Afrikaanse dans in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop Afrikaanse dans in Oirschot, workshop Afrikaanse dans in Oisterwijk, workshop Afrikaanse dans in Oosterhout, workshop Afrikaanse dans in Oss, workshop Afrikaanse dans in Reusel-De Mierden, workshop Afrikaanse dans in Roosendaal, workshop Afrikaanse dans in Rucphen, workshop Afrikaanse dans in Schijndel, workshop Afrikaanse dans in Sint Anthonis, workshop Afrikaanse dans in Sint-Michielsgestelworkshop Afrikaanse dans in Sint-Oedenrodeworkshop Afrikaanse dans in Somerenworkshop Afrikaanse dans in Son en Breugelworkshop Afrikaanse dans in Steenbergenworkshop Afrikaanse dans in Tilburgworkshop Afrikaanse dans in Udenworkshop Afrikaanse dans in Valkenswaardworkshop Afrikaanse dans in Veghelworkshop Afrikaanse dans in Veldhovenworkshop Afrikaanse dans in Vughtworkshop Afrikaanse dans in Waalreworkshop Afrikaanse dans in Waalwijkworkshop Afrikaanse dans in Werkendamworkshop Afrikaanse dans in Woensdrechtworkshop Afrikaanse dans in Woudrichemworkshop Afrikaanse dans in Zundertworkshop Afrikaanse dans in Almeloworkshop Afrikaanse dans in Borneworkshop Afrikaanse dans in Dalfsen, workshop Afrikaanse dans in Dinkellandworkshop Afrikaanse dans in Deventerworkshop Afrikaanse dans in Enschedeworkshop Afrikaanse dans in Haaksbergenworkshop Afrikaanse dans in Hardenbergworkshop Afrikaanse dans in Hellendoornworkshop Afrikaanse dans in Hengeloworkshop Afrikaanse dans in Hof van Twenteworkshop Afrikaanse dans in Kampenworkshop Afrikaanse dans in Losserworkshop Afrikaanse dans in Oldenzaalworkshop Afrikaanse dans in Olst-Wijheworkshop Afrikaanse dans in Ommenworkshop Afrikaanse dans in Raalteworkshop Afrikaanse dans in Rijssen-Holtenworkshop Afrikaanse dans in Staphorstworkshop Afrikaanse dans in Steenwijkerlandworkshop Afrikaanse dans in Tubbergenworkshop Afrikaanse dans in Twenterandworkshop Afrikaanse dans in Wierdenworkshop Afrikaanse dans in Zwartewaterlandworkshop Afrikaanse dans in Zwolleworkshop Afrikaanse dans in Almere, workshop Afrikaanse dans in Dronten, 
workshop Afrikaanse dans in Lelystad
, workshop Afrikaanse dans in Noordoostpolder, workshop Afrikaanse dans in Urk, workshop Afrikaanse dans in Zeewolde,
workshop Afrikaanse dans in Axel
, workshop Afrikaanse dans in Borsele,

workshop Afrikaanse dans in Goes
,

workshop Afrikaanse dans in Hulst, workshop Afrikaanse dans in Kapelle, workshop Afrikaanse dans in Middelburg, workshop Afrikaanse dans in Noord-Beveland, workshop Afrikaanse dans in Oost-Souburg, workshop Afrikaanse dans in Reimerswaal, workshop Afrikaanse dans in Schouwen-Duiveland, workshop Afrikaanse dans in Sluis, workshop Afrikaanse dans in Terneuzen, workshop Afrikaanse dans in Tholen, workshop Afrikaanse dans in Veere, workshop Afrikaanse dans in Vlissingen, workshop Afrikaanse dans in Zierikzee, workshop Afrikaanse dans in Beek, workshop Afrikaanse dans in Beesel, workshop Afrikaanse dans in Bergen, workshop Afrikaanse dans in Brunssum, workshop Afrikaanse dans in Echt-Susteren, workshop Afrikaanse dans in Eijsden-Margratenworkshop Afrikaanse dans in Gennep, workshop Afrikaanse dans in Gulpen-Wittem, workshop Afrikaanse dans in Heerlen, workshop Afrikaanse dans in Horst aan de Maas, workshop Afrikaanse dans in Kerkrade, workshop Afrikaanse dans in Landgraaf, workshop Afrikaanse dans in Leudal, workshop Afrikaanse dans in Maasgouw, workshop Afrikaanse dans in Maastricht, workshop Afrikaanse dans in Meerssen, workshop Afrikaanse dans in Mook en Middelaar, workshop Afrikaanse dans in Nederweert, workshop Afrikaanse dans in Nuth, workshop Afrikaanse dans in Onderbanken, workshop Afrikaanse dans in Peel en Maas, workshop Afrikaanse dans in Roerdalen, workshop Afrikaanse dans in Roermond, workshop Afrikaanse dans in Schinnen, workshop Afrikaanse dans in Simpelveld, workshop Afrikaanse dans in Sittard-Geleen, workshop Afrikaanse dans in Stein, workshop Afrikaanse dans in Vaals, workshop Afrikaanse dans in Valkenburg aan de Geul, workshop Afrikaanse dans in Venlo, workshop Afrikaanse dans in Venray, workshop Afrikaanse dans in Voerendaal, workshop Afrikaanse dans in Weert, workshop Afrikaanse dans in Abcoude, workshop Afrikaanse dans in Amersfoort, workshop Afrikaanse dans in Bunnik, workshop Afrikaanse dans in Bunschoten, workshop Afrikaanse dans in De Bilt, workshop Afrikaanse dans in De Ronde Venen, workshop Afrikaanse dans in Eemnes, workshop Afrikaanse dans in Renswoude, workshop Afrikaanse dans in Rhenen, workshop Afrikaanse dans in Soest, workshop Afrikaanse dans in Stichtse Vecht, workshop Afrikaanse dans in Utrecht, 
workshop Afrikaanse dans in Utrechtse Heuvelrug
, 
workshop Afrikaanse dans in Houten
, workshop Afrikaanse dans in Ijsselstein, workshop Afrikaanse dans in Leusden, workshop Afrikaanse dans in Lopik, workshop Afrikaanse dans in Montfoort,

workshop Afrikaanse dans in Nieuwegein
, workshop Afrikaanse dans in Oudewater, workshop Afrikaanse dans in Veenendaal, workshop Afrikaanse dans in Vianen, workshop Afrikaanse dans in Wijk bij Duurstede, workshop Afrikaanse dans in Woerden, workshop Afrikaanse dans in Woudenberg, workshop Afrikaanse dans in Zeist, workshop Afrikaanse dans in Achterberg, workshop Afrikaanse dans in Achterwetering, workshop Afrikaanse dans in Achthoven, workshop Afrikaanse dans in Amerongen, workshop Afrikaanse dans in Austerlitz, workshop Afrikaanse dans in Baambrugge, workshop Afrikaanse dans in Baarn, workshop Afrikaanse dans in Benschop, workshop Afrikaanse dans in Spakenburg, workshop Afrikaanse dans in De Birkt, workshop Afrikaanse dans in Bilthoven, workshop Afrikaanse dans in Blokland, workshop Afrikaanse dans in Bosch en Duin, workshop Afrikaanse dans in Breudijk, workshop Afrikaanse dans in Breukelen, workshop Afrikaanse dans in Buurtsdijk, workshop Afrikaanse dans in Cabauw, workshop Afrikaanse dans in Cattenbroek, workshop Afrikaanse dans in Cothen, workshop Afrikaanse dans in Den Dolder, workshop Afrikaanse dans in Diemerbroek, workshop Afrikaanse dans in Doorn, workshop Afrikaanse dans in Driebergen, workshop Afrikaanse dans in Rijsenburg, workshop Afrikaanse dans in Achtkarspelen, workshop Afrikaanse dans in Ameland, workshop Afrikaanse dans in Het Bildt, workshop Afrikaanse dans in Boornsterhem, workshop Afrikaanse dans in Dantumadeel, workshop Afrikaanse dans in Dongeradeel, workshop Afrikaanse dans in Ferwerderadeel, workshop Afrikaanse dans in Franekeradeel, workshop Afrikaanse dans in Gaasterland-Sloten, workshop Afrikaanse dans in Harlingen, workshop Afrikaanse dans in Heerenveen, workshop Afrikaanse dans in Kollumerland en Nieuwkruisland, workshop Afrikaanse dans in Leeuwarden, workshop Afrikaanse dans in Leeuwarderadeel, workshop Afrikaanse dans in Lemsterland, workshop Afrikaanse dans in Littenseradeel, workshop Afrikaanse dans in Menaldumadeel, workshop Afrikaanse dans in Ooststellingwerf, workshop Afrikaanse dans in Opsterland, workshop Afrikaanse dans in Schiermonnikoog, workshop Afrikaanse dans in Skarsterlân, workshop Afrikaanse dans in Smallingerland, workshop Afrikaanse dans in Súdwest-Fryslân, workshop Afrikaanse dans in Terschelling, workshop Afrikaanse dans in Tietjerksteradeel, workshop Afrikaanse dans in Vlieland, 
workshop Afrikaanse dans in Weststellingwerf, workshop Afrikaanse dans in Aalten, workshop Afrikaanse dans in Apeldoorn, workshop Afrikaanse dans in Arnhem, workshop Afrikaanse dans in Barneveld,

workshop Afrikaanse dans in Berkelland
, workshop Afrikaanse dans in Beuningen, workshop Afrikaanse dans in Bronckhorst, workshop Afrikaanse dans in Brummen, workshop Afrikaanse dans in Buren, workshop Afrikaanse dans in Culemborg, workshop Afrikaanse dans in Doesburg, workshop Afrikaanse dans in Doetinchem, workshop Afrikaanse dans in Druten, workshop Afrikaanse dans in Duiven, workshop Afrikaanse dans in Ede, workshop Afrikaanse dans in Elburg, workshop Afrikaanse dans in Ermelo, workshop Afrikaanse dans in Geldermalsen, workshop Afrikaanse dans in Groesbeek, workshop Afrikaanse dans in Harderwijk, workshop Afrikaanse dans in Hattem, workshop Afrikaanse dans in Heerde, workshop Afrikaanse dans in Heumen, workshop Afrikaanse dans in Lingewaal, workshop Afrikaanse dans in Lingewaard, workshop Afrikaanse dans in Lochem, workshop Afrikaanse dans in Maasdriel, workshop Afrikaanse dans in Millingen aan de Rijn, workshop Afrikaanse dans in Montferland, workshop Afrikaanse dans in Neder-Betuwe, workshop Afrikaanse dans in Neerijnen, workshop Afrikaanse dans in Nijkerk, workshop Afrikaanse dans in Nijmegen, workshop Afrikaanse dans in Nunspeet, workshop Afrikaanse dans in Oldebroek, workshop Afrikaanse dans in Oost Gelre, workshop Afrikaanse dans in Oude Ijsselstreek, workshop Afrikaanse dans in Overbetuwe, workshop Afrikaanse dans in Putten, workshop Afrikaanse dans in Renkum, workshop Afrikaanse dans in Rheden, workshop Afrikaanse dans in Rijnwaarden, workshop Afrikaanse dans in Rozendaal, workshop Afrikaanse dans in Scherpenzeel, workshop Afrikaanse dans in Tiel, workshop Afrikaanse dans in Ubbergen, workshop Afrikaanse dans in Voorst, workshop Afrikaanse dans in Wageningen, workshop Afrikaanse dans in West Maas en Waal, workshop Afrikaanse dans in Westervoort, workshop Afrikaanse dans in Wijchen, workshop Afrikaanse dans in Winterswijk, workshop Afrikaanse dans in Zaltbommel, workshop Afrikaanse dans in Zevenaar, workshop Afrikaanse dans in Zutphen, workshop Afrikaanse dans in Aa en Hunze, workshop Afrikaanse dans in Assen, workshop Afrikaanse dans in Borger-Odoorn, workshop Afrikaanse dans in Coevorden, workshop Afrikaanse dans in Emmen, workshop Afrikaanse dans in Hoogeveen, workshop Afrikaanse dans in Meppel, workshop Afrikaanse dans in Midden-Drenthe, workshop Afrikaanse dans in Noordenveld, 
workshop Afrikaanse dans in Tynaarlo, workshop Afrikaanse dans in Westerveld, workshop Afrikaanse dans in De Wolden.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Brussel
workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, workshop Afrikaanse dans in Gent, workshop Afrikaanse dans in Charleroi, workshop Afrikaanse dans in Luik, workshop Afrikaanse dans in Brugge, workshop Afrikaanse dans in Namen, workshop Afrikaanse dans in Leuven, workshop Afrikaanse dans in Bergen, workshop Afrikaanse dans in Mechelen, workshop Afrikaanse dans in Aalst, workshop Afrikaanse dans in La Louvière, workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, workshop Afrikaanse dans in Hasselt, workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, workshop Afrikaanse dans in Oostende, workshop Afrikaanse dans in Doornik, workshop Afrikaanse dans in Genk, workshop Afrikaanse dans in Seraing, workshop Afrikaanse dans in Roeselare, workshop Afrikaanse dans in Moeskroen, workshop Afrikaanse dans in Verviers, workshop Afrikaanse dans in Dendermonde, workshop Afrikaanse dans in Beringen, workshop Afrikaanse dans in Turnhout, workshop Afrikaanse dans in Vilvoorde, workshop Afrikaanse dans in Lokeren, workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, workshop Afrikaanse dans in Herstal, workshop Afrikaanse dans in Geelworkshop Afrikaanse dans in Ninove, workshop Afrikaanse dans in Halle, workshop Afrikaanse dans in Waregem, workshop Afrikaanse dans in Châtelet, workshop Afrikaanse dans in Ieper, workshop Afrikaanse dans in Lier, workshop Afrikaanse dans in Lommel, workshop Afrikaanse dans in Waver, workshop Afrikaanse dans in Binche, workshop Afrikaanse dans in Tienen, workshop Afrikaanse dans in Menen, workshop Afrikaanse dans in Geraardsbergen, workshop Afrikaanse dans in Bilzen, workshop Afrikaanse dans in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop Afrikaanse dans in Tongeren, workshop Afrikaanse dans in Oudenaarde, workshop Afrikaanse dans in Deinze, workshop Afrikaanse dans in Aarschot, workshop Afrikaanse dans in Aat, workshop Afrikaanse dans in Aarlenworkshop Afrikaanse dans in Herentals, workshop Afrikaanse dans in Izegem, workshop Afrikaanse dans in Harelbeke, workshop Afrikaanse dans in Nijvel, workshop Afrikaanse dans in Zinnik, workshop Afrikaanse dans in Andenne, workshop Afrikaanse dans in Ronse, workshop Afrikaanse dans in Zottegem, workshop Afrikaanse dans in Mortsel, workshop Afrikaanse dans in Maaseik, 
workshop Afrikaanse dans in Gembloers
, workshop Afrikaanse dans in Diest, workshop Afrikaanse dans in Saint-Ghislain, workshop Afrikaanse dans in Fleurus, workshop Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem,

workshop Afrikaanse dans in 's-Gravenbrakel
, workshop Afrikaanse dans in Hoei, workshop Afrikaanse dans in Hoogstraten, workshop Afrikaanse dans in Eeklo, workshop Afrikaanse dans in Torhout, workshop Afrikaanse dans in Poperinge, workshop Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, workshop Afrikaanse dans in Tielt, workshop Afrikaanse dans in Blankenberge, workshop Afrikaanse dans in Eupen, workshop Afrikaanse dans in Lessen, workshop Afrikaanse dans in Wervik, workshop Afrikaanse dans in Walcourt, workshop Afrikaanse dans in Komen-Waasten, workshop Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne.

workshop Afrikaanse dans in Aartselaar
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Arendonkworkshop Afrikaanse dans in Baarle-Hertogworkshop Afrikaanse dans in Balenworkshop Afrikaanse dans in Beerseworkshop Afrikaanse dans in Berlaarworkshop Afrikaanse dans in Boechoutworkshop Afrikaanse dans in Bonheidenworkshop Afrikaanse dans in Boomworkshop Afrikaanse dans in Bornemworkshop Afrikaanse dans in Borsbeekworkshop Afrikaanse dans in Brasschaatworkshop Afrikaanse dans in Brechtworkshop Afrikaanse dans in Desselworkshop Afrikaanse dans in Duffelworkshop Afrikaanse dans in Edegemworkshop Afrikaanse dans in Essenworkshop Afrikaanse dans in Geelworkshop Afrikaanse dans in Grobbendonkworkshop Afrikaanse dans in Heist-op-den-Bergworkshop Afrikaanse dans in Hemiksemworkshop Afrikaanse dans in Herentalsworkshop Afrikaanse dans in Herenthoutworkshop Afrikaanse dans in Herseltworkshop Afrikaanse dans in Hoogstratenworkshop Afrikaanse dans in Hoveworkshop Afrikaanse dans in Hulshoutworkshop Afrikaanse dans in Kalmthoutworkshop Afrikaanse dans in Kapellenworkshop Afrikaanse dans in Kasterleeworkshop Afrikaanse dans in Kontichworkshop Afrikaanse dans in Laakdalworkshop Afrikaanse dans in Lierworkshop Afrikaanse dans in Lilleworkshop Afrikaanse dans in Lintworkshop Afrikaanse dans in Malleworkshop Afrikaanse dans in Mechelenworkshop Afrikaanse dans in Meerhoutworkshop Afrikaanse dans in Merksplasworkshop Afrikaanse dans in Molworkshop Afrikaanse dans in Mortselworkshop Afrikaanse dans in Nielworkshop Afrikaanse dans in Nijlenworkshop Afrikaanse dans in Olenworkshop Afrikaanse dans in Oud-Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Putteworkshop Afrikaanse dans in Puursworkshop Afrikaanse dans in Ranstworkshop Afrikaanse dans in Ravelsworkshop Afrikaanse dans in Retieworkshop Afrikaanse dans in Rijkevorselworkshop Afrikaanse dans in Rumstworkshop Afrikaanse dans in Schelleworkshop Afrikaanse dans in Schildeworkshop Afrikaanse dans in Schotenworkshop Afrikaanse dans in Sint-Amandsworkshop Afrikaanse dans in Sint-Katelijne-Waverworkshop Afrikaanse dans in Stabroekworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Vorselaarworkshop Afrikaanse dans in Vosselaarworkshop Afrikaanse dans in Westerloworkshop Afrikaanse dans in Wijnegem
workshop Afrikaanse dans in Willebroek
workshop Afrikaanse dans in Wommelgem
workshop Afrikaanse dans in Wuustwezelworkshop Afrikaanse dans in Zandhovenworkshop Afrikaanse dans in Zoerselworkshop Afrikaanse dans in Zwijndrecht,

workshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Genkworkshop Afrikaanse dans in Doornikworkshop Afrikaanse dans in Roeselareworkshop Afrikaanse dans in Moeskroenworkshop Afrikaanse dans in Lokerenworkshop Afrikaanse dans in Sint-Truidenworkshop Afrikaanse dans in Mariakerkeworkshop Afrikaanse dans in Drongenworkshop Afrikaanse dans in Wondelgemworkshop Afrikaanse dans in Sint-Amandsbergworkshop Afrikaanse dans in Oostakkerworkshop Afrikaanse dans in Ledebergworkshop Afrikaanse dans in Gentbruggeworkshop Afrikaanse dans in Afsneeworkshop Afrikaanse dans in Sint-Denijs-Westremworkshop Afrikaanse dans in Zwijnaardeworkshop Afrikaanse dans in Wachtebekeworkshop Afrikaanse dans in Lochristiworkshop Afrikaanse dans in Destelbergenworkshop Afrikaanse dans in Melleworkshop Afrikaanse dans in Merelbekeworkshop Afrikaanse dans in Heusdenworkshop Afrikaanse dans in Zevergemworkshop Afrikaanse dans in De Pinteworkshop Afrikaanse dans in Sint-Martens-Latemworkshop Afrikaanse dans in Sint-Martens-Leerneworkshop Afrikaanse dans in Deinzeworkshop Afrikaanse dans in Vosselareworkshop Afrikaanse dans in Neveleworkshop Afrikaanse dans in Landegemworkshop Afrikaanse dans in Merendreeworkshop Afrikaanse dans in Alkenworkshop Afrikaanse dans in Asworkshop Afrikaanse dans in Beringenworkshop Afrikaanse dans in Bilzenworkshop Afrikaanse dans in Bocholtworkshop Afrikaanse dans in Borgloonworkshop Afrikaanse dans in Breeworkshop Afrikaanse dans in Diepenbeekworkshop Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkemworkshop Afrikaanse dans in Genk, , workshop Afrikaanse dans in Gingelomworkshop Afrikaanse dans in Halenworkshop Afrikaanse dans in Hamworkshop Afrikaanse dans in Hamont-Achelworkshop Afrikaanse dans in Hechtel-Ekselworkshop Afrikaanse dans in Heersworkshop Afrikaanse dans in Herk-de-Stadworkshop Afrikaanse dans in Herstappe
workshop Afrikaanse dans in Heusden-Zolder

workshop Afrikaanse dans in Hoeselt
workshop Afrikaanse dans in Houthalen-Helchterenworkshop Afrikaanse dans in Kinrooiworkshop Afrikaanse dans in Kortessem,

workshop Afrikaanse dans in Lanakenworkshop Afrikaanse dans in Leopoldsburgworkshop Afrikaanse dans in Lommelworkshop Afrikaanse dans in Lummenworkshop Afrikaanse dans in Maaseikworkshop Afrikaanse dans in Maasmechelenworkshop Afrikaanse dans in Meeuwen-Gruitrodeworkshop Afrikaanse dans in Neerpeltworkshop Afrikaanse dans in Nieuwerkerkenworkshop Afrikaanse dans in Opglabbeekworkshop Afrikaanse dans in Overpeltworkshop Afrikaanse dans in Peerworkshop Afrikaanse dans in Riemstworkshop Afrikaanse dans in Sint-Truidenworkshop Afrikaanse dans in Tessenderloworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Voerenworkshop Afrikaanse dans in Wellenworkshop Afrikaanse dans in Zonhovenworkshop Afrikaanse dans in Zutendaalworkshop Afrikaanse dans in Aarschotworkshop Afrikaanse dans in Affligemworkshop Afrikaanse dans in Asseworkshop Afrikaanse dans in Beerselworkshop Afrikaanse dans in Begijnendijkworkshop Afrikaanse dans in Bekkevoortworkshop Afrikaanse dans in Bertemworkshop Afrikaanse dans in Beverworkshop Afrikaanse dans in Bierbeekworkshop Afrikaanse dans in Boortmeerbeekworkshop Afrikaanse dans in Boutersemworkshop Afrikaanse dans in Diestworkshop Afrikaanse dans in Dilbeekworkshop Afrikaanse dans in Drogenbosworkshop Afrikaanse dans in Galmaardenworkshop Afrikaanse dans in Geetbetsworkshop Afrikaanse dans in Glabbeekworkshop Afrikaanse dans in Gooikworkshop Afrikaanse dans in Grimbergenworkshop Afrikaanse dans in Haachtworkshop Afrikaanse dans in Halleworkshop Afrikaanse dans in Herentworkshop Afrikaanse dans in Herneworkshop Afrikaanse dans in Hoegaardenworkshop Afrikaanse dans in Hoeilaartworkshop Afrikaanse dans in Holsbeekworkshop Afrikaanse dans in Huldenbergworkshop Afrikaanse dans in Kampenhoutworkshop Afrikaanse dans in Kapelle-op-den-Bosworkshop Afrikaanse dans in Keerbergenworkshop Afrikaanse dans in Kortenakenworkshop Afrikaanse dans in Kortenbergworkshop Afrikaanse dans in Kraainemworkshop Afrikaanse dans in Landenworkshop Afrikaanse dans in Lennikworkshop Afrikaanse dans in Liedekerkeworkshop Afrikaanse dans in Linkebeekworkshop Afrikaanse dans in Linter
workshop Afrikaanse dans in Londerzeel
workshop Afrikaanse dans in Lubbeek
workshop Afrikaanse dans in Machelenworkshop Afrikaanse dans in Meiseworkshop Afrikaanse dans in Merchtem,

workshop Afrikaanse dans in Opwijkworkshop Afrikaanse dans in Oud-Heverleeworkshop Afrikaanse dans in Overijseworkshop Afrikaanse dans in Pepingenworkshop Afrikaanse dans in Roosdaalworkshop Afrikaanse dans in Rotselaarworkshop Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichemworkshop Afrikaanse dans in Sint-Genesius-Rodeworkshop Afrikaanse dans in Sint-Pieters-Leeuwworkshop Afrikaanse dans in Steenokkerzeelworkshop Afrikaanse dans in Ternatworkshop Afrikaanse dans in Tervurenworkshop Afrikaanse dans in Tielt-Wingeworkshop Afrikaanse dans in Tienenworkshop Afrikaanse dans in Tremeloworkshop Afrikaanse dans in Vilvoordeworkshop Afrikaanse dans in Wemmelworkshop Afrikaanse dans in Wezembeek-Oppemworkshop Afrikaanse dans in Zaventemworkshop Afrikaanse dans in Zemstworkshop Afrikaanse dans in Zoutleeuwworkshop Afrikaanse dans in Alveringemworkshop Afrikaanse dans in Anzegemworkshop Afrikaanse dans in Ardooieworkshop Afrikaanse dans in Avelgemworkshop Afrikaanse dans in Beernemworkshop Afrikaanse dans in Blankenbergeworkshop Afrikaanse dans in Bredeneworkshop Afrikaanse dans in Dammeworkshop Afrikaanse dans in De Haanworkshop Afrikaanse dans in De Panneworkshop Afrikaanse dans in Deerlijkworkshop Afrikaanse dans in Dentergemworkshop Afrikaanse dans in Diksmuideworkshop Afrikaanse dans in Gistelworkshop Afrikaanse dans in Harelbekeworkshop Afrikaanse dans in Heuvellandworkshop Afrikaanse dans in Hoogledeworkshop Afrikaanse dans in Houthulstworkshop Afrikaanse dans in Ichtegemworkshop Afrikaanse dans in Ieperworkshop Afrikaanse dans in Ingelmunsterworkshop Afrikaanse dans in Izegemworkshop Afrikaanse dans in Jabbekeworkshop Afrikaanse dans in Knokke-Heistworkshop Afrikaanse dans in Koekelareworkshop Afrikaanse dans in Koksijdeworkshop Afrikaanse dans in Kortemarkworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Kuurneworkshop Afrikaanse dans in Langemark-Poelkapelleworkshop Afrikaanse dans in Ledegemworkshop Afrikaanse dans in Lendeledeworkshop Afrikaanse dans in Lichterveldeworkshop Afrikaanse dans in Lo-Reningeworkshop Afrikaanse dans in Menenworkshop Afrikaanse dans in Mesenworkshop Afrikaanse dans in Meulebeke
workshop Afrikaanse dans in Middelkerke
workshop Afrikaanse dans in Moorslede
workshop Afrikaanse dans in Nieuwpoortworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Oostkamp,

workshop Afrikaanse dans in Oostrozebeke
workshop Afrikaanse dans in Oudenburgworkshop Afrikaanse dans in Pittemworkshop Afrikaanse dans in Poperingeworkshop Afrikaanse dans in Roeselareworkshop Afrikaanse dans in Ruiseledeworkshop Afrikaanse dans in Spiere-Helkijnworkshop Afrikaanse dans in Stadenworkshop Afrikaanse dans in Tieltworkshop Afrikaanse dans in Torhoutworkshop Afrikaanse dans in Veurneworkshop Afrikaanse dans in Vleterenworkshop Afrikaanse dans in Waregemworkshop Afrikaanse dans in Wervikworkshop Afrikaanse dans in Wevelgemworkshop Afrikaanse dans in Wielsbekeworkshop Afrikaanse dans in Wingeneworkshop Afrikaanse dans in Zedelgemworkshop Afrikaanse dans in Zonnebekeworkshop Afrikaanse dans in Zuienkerkeworkshop Afrikaanse dans in Zwevegemworkshop Afrikaanse dans in Aarlenworkshop Afrikaanse dans in Attertworkshop Afrikaanse dans in Aubangeworkshop Afrikaanse dans in Bastenakenworkshop Afrikaanse dans in Bertogneworkshop Afrikaanse dans in Bertrixworkshop Afrikaanse dans in Bouillonworkshop Afrikaanse dans in Chinyworkshop Afrikaanse dans in Daverdisseworkshop Afrikaanse dans in Durbuyworkshop Afrikaanse dans in Érezéeworkshop Afrikaanse dans in Étalleworkshop Afrikaanse dans in Fauvillersworkshop Afrikaanse dans in Florenvilleworkshop Afrikaanse dans in Gouvyworkshop Afrikaanse dans in Habayworkshop Afrikaanse dans in Herbeumontworkshop Afrikaanse dans in Hottonworkshop Afrikaanse dans in Houffalizeworkshop Afrikaanse dans in La Roche-en-Ardenneworkshop Afrikaanse dans in Légliseworkshop Afrikaanse dans in Libinworkshop Afrikaanse dans in Libramont-Chevignyworkshop Afrikaanse dans in Manhayworkshop Afrikaanse dans in Marche-en-Famenneworkshop Afrikaanse dans in Martelangeworkshop Afrikaanse dans in Meix-devant-Virtonworkshop Afrikaanse dans in Messancyworkshop Afrikaanse dans in Mussonworkshop Afrikaanse dans in Nassogneworkshop Afrikaanse dans in Neufchâteauworkshop Afrikaanse dans in Paliseulworkshop Afrikaanse dans in Rendeuxworkshop Afrikaanse dans in Rouvroyworkshop Afrikaanse dans in Sainte-Odeworkshop Afrikaanse dans in Saint-Hubertworkshop Afrikaanse dans in Saint-Légerworkshop Afrikaanse dans in Tellin
workshop Afrikaanse dans in Tenneville

workshop Afrikaanse dans in Tintigny
workshop Afrikaanse dans in Vaux-sur-Sûreworkshop Afrikaanse dans in Vielsalmworkshop Afrikaanse dans in Virtonworkshop Afrikaanse dans in Wellin,

workshop Afrikaanse dans in Aiseau-Presles
workshop Afrikaanse dans in Anderluesworkshop Afrikaanse dans in Antoingworkshop Afrikaanse dans in Aatworkshop Afrikaanse dans in Beaumontworkshop Afrikaanse dans in Belœilworkshop Afrikaanse dans in Bernissart, workshop Afrikaanse dans in Bincheworkshop Afrikaanse dans in Boussuworkshop Afrikaanse dans in 's-Gravenbrakelworkshop Afrikaanse dans in Brugeletteworkshop Afrikaanse dans in Brunehautworkshop Afrikaanse dans in Cellesworkshop Afrikaanse dans in Chapelle-lez-Herlaimontworkshop Afrikaanse dans in Charleroiworkshop Afrikaanse dans in Châtelet. 


DSC_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DSC_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Oostende, Genk, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

DSC_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.