Workshop streetdance


Workshop streetdance op locatie|
streetdance vrijgezellendag bij je thuis|
dans vrijgezellenfeest op een zelf gekozen locatie

Streetdance workshop in 's-Hertogenbosch op locatie, cocktails shaken in 's-Hertogenbosch en streetdance vrijgezellenfeest in 's-Hertogenbosch op locatie, streetdance vrijgezellendag in 's-Hertogenbosch op locatie, streetdance vrijgezellenavond in 's-Hertogenbosch op locatie, streetdance vrijgezellenuitje in 's-Hertogenbosch op locatie, streetdance vrijgezellenarrangement in 's-Hertogenbosch op maat en op locatie met workshop streetdance in 's-Hertogenbosch bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een streetdance vrijgezellenfeest in 's-Hertogenbosch op locatie organiseren? Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool SalsaCool is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop streetdance in 's-Hertogenbosch op locatie? Met onze streetdance workshop in 's-Hertogenbosch op locatie leer je op je hip hop vrijgezellendag in 's-Hertogenbosch op locatie gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen streetdance in 's-Hertogenbosch op locatie.

Met onze streetdance lessen in 's-Hertogenbosch op locatie leer je op een hip hop vrijgezellenavond in 's-Hertogenbosch op locatie gedurende een uur of langer met veel plezier samen hip hop dansen in 's-Hertogenbosch op locatie.Een vrijgezellenfeest op locatie hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Uiteraard met evenveel aandacht voor de vrijgezel. Met onze jaren ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten of vrijgezellenuitjes geven wij garantie op een geslaagde vrijgezellendag met onze 15 verschillende workshops die eventueel gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben.
Onze website geeft veel informatie en ideeën over wat mogelijk is voor je evenement. Komt je er zelf niet uit om een keuze te maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp ( +32 (0)485/78 08 39 of +31 (0)612925882 of per email info@dansschool-salsacool.be) en dan kunnen we samen een programma samenstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor een juiste offerte is het noodzakelijk dat wij beschikken over zoveel mogelijk informatie. Vergeet vooral niet om je naam, telefoonnummer, e-mail adres en de plaats waar je de workshop of event wilt laten plaatsvinden in te vullen!

Klik HIER om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst. Zodat ook een kind uit Congo een eerlijke kans maakt op een beter leven. Wist je dat in 80% van de elektronicaprodukten in jouw huis (computer, server, laptop, smartphone, smart tv etc.) natuurlijke grondstoffen uit Congo worden gebruikt, zoals coltan en kobalt? Hierover wordt aan Congo geen belasting betaald. De opbrengsten van deze grondstoffen vloeien naar andere landen. Jij kan het verschil maken door direct de kinderen van Congo te steunen. Eén van de scholen die we als 'pilot' aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa;

ws_salsa05

De door jou geboekte streetdance workshop ondersteunt kansarme kinderenvrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation. Voor meer informatie kijk op:
www.bayabi-foundation.com of steun meteen onze GoFundMe campagne; Het delen van deze link op social media (als Facebook) wordt erg op prijs gesteld! https://www.gofundme.com/f/construction-of-schools-in-dr-congo


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo - april 2018

ws_salsa05
Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo een jaar later - in 2019 - met dank aan jullie boekingen en donaties.


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; zo zag een klaslokaal er van binnen uit in april 2018


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; hetzelfde klaslokaal een jaar later, met dank aan jullie boekingen en donaties.


Merçi beaucoup.


Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is streetdance. Natuurlijk geniet je van het streetdance, maar ook van eventueel een diner en/of een exotische cocktails shaken workshop met exotische cocktail recepten zoals Mojito om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Salsacool bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze streetdance avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een streetdance workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een streetdance workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Onze streetdanceworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Nederland:
AmsterdamArnhemAssenDordrechtEindhovenHaarlemLeidenMaastrichtRotterdamTilburgUtrecht, Den Haag en Zwolle.

België:
AntwerpenBrusselBornemDiepenbeekGentGeelBruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristiLoppem, Lommel, MolOostende
Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Afrikaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, NederlandFrankrijkLuxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met streetdance dans workshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je streetdance workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Streetdance
Energiek – Expressief – Dynamisch–Stoer-Hip hop muziekOorsprong en achtergrond
Streetdance is ontstaan begin jaren '80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers zijn vaak gekleed in "baggy clothes". Dit is ruim en dansbaar zittende kleding. In Europa brak streetdance pas door in de jaren '90. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu. De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Een van de bekendste bewegingen is de snake. Deze is gebaseerd op de lenigheid van een slang. Het is hierbij eigenlijk de bedoeling dat men als het ware met zijn lichaam "rolt". Streetdance is "bouncen op de beat" men danst streetdance vooral op Hip Hop en R&B muziek.Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan het gezien worden als een onderdeel van de Hip Hop en Funkdance stijlen, die hun oorsprong al in de jaren '70 hadden.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Streetdance.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Hip hop muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool SalsaCool?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool SalsaCool brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele streetdance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Streetdance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- streetdance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Streetdance workshop:Mini- streetdance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- streetdancedansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- streetdance dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop streetdance en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Streetdance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste streetdance workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute

Een aanvraag van een streetdance workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


 • Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken

 • Schooldaken

 • Schoolborden

 • Sport op school

 • Varkensfokkerij

 • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Unieke streetdance dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een streetdanceworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggecountry line dance workshop in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend streetdance avond op locatie of streetdance party op locatie. Met deze tips wordt je streetdance feest op locatie een groot feest!


DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE
streetdance afdelingsuitje in Brussel
streetdance afdelingsuitje in Antwerpen,streetdance afdelingsuitje in Gent, streetdance afdelingsuitje in Charleroi, streetdance afdelingsuitje in Luik, streetdance afdelingsuitje in Brugge, streetdance afdelingsuitje in Namen, streetdance afdelingsuitje in Leuven, streetdance afdelingsuitje in Bergen, streetdance afdelingsuitje in Mechelen, streetdance afdelingsuitje in Aalst,streetdance afdelingsuitje in La Louvière, streetdance afdelingsuitje in Kortrijk,streetdance afdelingsuitje in Hasselt, streetdance afdelingsuitje in Sint-Niklaas,streetdance afdelingsuitje in Oostende, streetdance afdelingsuitje in Doornik,streetdance afdelingsuitje in Genk, streetdance afdelingsuitje in Seraing, streetdance afdelingsuitje in Roeselare, streetdance afdelingsuitje in Moeskroen, streetdance afdelingsuitje in Verviers, streetdance afdelingsuitje in Dendermonde, streetdance afdelingsuitje in Beringen, streetdance afdelingsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE

streetdance afdelingsuitje in Amsterdamstreetdance afdelingsuitje in Rotterdamstreetdance afdelingsuitje in Den Haagstreetdance afdelingsuitje in Utrechtstreetdance afdelingsuitje in Eindhovenstreetdance afdelingsuitje in Tilburgstreetdance afdelingsuitje in Groningenstreetdance afdelingsuitje in Almerestreetdance afdelingsuitje in Bredastreetdance afdelingsuitje in Nijmegenstreetdance afdelingsuitje in Enschedestreetdance afdelingsuitje in Apeldoornstreetdance afdelingsuitje in Haarlemstreetdance afdelingsuitje in Arnhemstreetdance afdelingsuitje in Amersfoortstreetdance afdelingsuitje in Zaanstadstreetdance afdelingsuitje in Zaandamstreetdance afdelingsuitje in Haarlemmermeerstreetdance afdelingsuitje in Hoofddorpstreetdance afdelingsuitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance afdelingsuitje in Zoetermeerstreetdance afdelingsuitje in Zwollestreetdance afdelingsuitje in Maastrichtstreetdance afdelingsuitje in Leidenstreetdance afdelingsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST
streetdance bedrijfsfeest in Brussel
streetdance bedrijfsfeest in Antwerpen,streetdance bedrijfsfeest in Gent, streetdance bedrijfsfeest in Charleroi, streetdance bedrijfsfeest in Luik, streetdance bedrijfsfeest in Brugge, streetdance bedrijfsfeest in Namen, streetdance bedrijfsfeest in Leuven, streetdance bedrijfsfeest in Bergen, streetdance bedrijfsfeest in Mechelen, streetdance bedrijfsfeest in Aalst,streetdance bedrijfsfeest in La Louvière, ws_streetdance bedrijfsfeest in Kortrijk,streetdance bedrijfsfeest in Hasselt, streetdance bedrijfsfeest in Sint-Niklaas,streetdance bedrijfsfeest in Oostende, streetdance bedrijfsfeest in Doornik,streetdance bedrijfsfeest in Genk, streetdance bedrijfsfeest in Seraing, streetdance bedrijfsfeest in Roeselare, streetdance bedrijfsfeest in Moeskroen, streetdance bedrijfsfeest in Verviers, streetdance bedrijfsfeest in Dendermonde, streetdance bedrijfsfeest in Beringen, streetdance bedrijfsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST

streetdance bedrijfsfeest in Amsterdamstreetdance bedrijfsfeest in Rotterdamstreetdance bedrijfsfeest in Den Haagstreetdance bedrijfsfeest in Utrechtstreetdance bedrijfsfeest in Eindhovenstreetdance bedrijfsfeest in Tilburgstreetdance bedrijfsfeest in Groningenstreetdance bedrijfsfeest in Almerestreetdance bedrijfsfeest in Bredastreetdance bedrijfsfeest in Nijmegenstreetdance bedrijfsfeest in Enschedestreetdance bedrijfsfeest in Apeldoornstreetdance bedrijfsfeest in Haarlemstreetdance bedrijfsfeest in Arnhemstreetdance bedrijfsfeest in Amersfoortstreetdance bedrijfsfeest in Zaanstadstreetdance bedrijfsfeest in Zaandamstreetdance bedrijfsfeest in Haarlemmermeerstreetdance bedrijfsfeest in Hoofddorpstreetdance bedrijfsfeest in ‘s-Hertogenboschstreetdance bedrijfsfeest in Zoetermeerstreetdance bedrijfsfeest in Zwollestreetdance bedrijfsfeest in Maastrichtstreetdance bedrijfsfeest in Leidenstreetdance bedrijfsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE
streetdance groepsuitje in Brussel
streetdance groepsuitje in Antwerpen,streetdance groepsuitje in Gent, streetdance groepsuitje in Charleroi, streetdance groepsuitje in Luik, streetdance groepsuitje in Brugge, streetdance groepsuitje in Namen, streetdance groepsuitje in Leuven, streetdance groepsuitje in Bergen, streetdance groepsuitje in Mechelen, streetdance groepsuitje in Aalst,streetdance groepsuitje in La Louvière, streetdance groepsuitje in Kortrijk,streetdance groepsuitje in Hasselt, streetdance groepsuitje in Sint-Niklaas,streetdance groepsuitje in Oostende, streetdance groepsuitje in Doornik,streetdance groepsuitje in Genk, streetdance groepsuitje in Seraing, streetdance groepsuitje in Roeselare, streetdance groepsuitje in Moeskroen, streetdance groepsuitje in Verviers, streetdance groepsuitje in Dendermonde, streetdance groepsuitje in Beringen, streetdance groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE
streetdance groepsuitje in Amsterdamstreetdance groepsuitje in Rotterdamstreetdance groepsuitje in Den Haagstreetdance groepsuitje in Utrechtstreetdance groepsuitje in Eindhovenstreetdance groepsuitje in Tilburgstreetdance groepsuitje in Groningenstreetdance groepsuitje in Almerestreetdance groepsuitje in Bredastreetdance groepsuitje in Nijmegenstreetdance groepsuitje in Enschedestreetdance groepsuitje in Apeldoornstreetdance groepsuitje in Haarlemstreetdance groepsuitje in Arnhemstreetdance groepsuitje in Amersfoortstreetdance groepsuitje in Zaanstadstreetdance groepsuitje in Zaandamstreetdance groepsuitje in Haarlemmermeerstreetdance groepsuitje in Hoofddorpstreetdance groepsuitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance groepsuitje in Zoetermeerstreetdance groepsuitje in Zwollestreetdance groepsuitje in Maastrichtstreetdance groepsuitje in Leidenstreetdance groepsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST
streetdance personeelsfeest in Brussel
streetdance personeelsfeest in Antwerpen,streetdance personeelsfeest in Gent, streetdance personeelsfeest in Charleroi, streetdance personeelsfeest in Luik, streetdance personeelsfeest in Brugge, streetdance personeelsfeest in Namen, streetdance personeelsfeest in Leuven, streetdance personeelsfeest in Bergen, streetdance personeelsfeest in Mechelen, streetdance personeelsfeest in Aalst,streetdance personeelsfeest in La Louvière, streetdance personeelsfeest in Kortrijk,streetdance personeelsfeest in Hasselt, streetdance personeelsfeest in Sint-Niklaas,streetdance personeelsfeest in Oostende, streetdance personeelsfeest in Doornik,streetdance personeelsfeest in Genk, streetdance personeelsfeest in Seraing, streetdance personeelsfeest in Roeselare, streetdance personeelsfeest in Moeskroen, streetdance personeelsfeest in Verviers, streetdance personeelsfeest in Dendermonde, streetdance personeelsfeest in Beringen, streetdance personeelsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST
streetdance personeelsfeest in Amsterdamstreetdance personeelsfeest in Rotterdamstreetdance personeelsfeest in Den Haagstreetdance personeelsfeest in Utrechtstreetdance personeelsfeest in Eindhovenstreetdance personeelsfeest in Tilburgstreetdance personeelsfeest in Groningenstreetdance personeelsfeest in Almerestreetdance personeelsfeest in Bredastreetdance personeelsfeest in Nijmegenstreetdance personeelsfeest in Enschedestreetdance personeelsfeest in Apeldoornstreetdance personeelsfeest in Haarlemstreetdance personeelsfeest in Arnhemstreetdance personeelsfeest in Amersfoortstreetdance personeelsfeest in Zaanstadstreetdance personeelsfeest in Zaandamstreetdance personeelsfeest in Haarlemmermeerstreetdance personeelsfeest in Hoofddorpstreetdance personeelsfeest in ‘s-Hertogenboschstreetdance personeelsfeest in Zoetermeerstreetdance personeelsfeest in Zwollestreetdance personeelsfeest in Maastrichtstreetdance personeelsfeest in Leidenstreetdance personeelsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE
streetdance schooluitje in Brussel
streetdance schooluitje in Antwerpen,streetdance schooluitje in Gent, streetdance schooluitje in Charleroi, streetdance schooluitje in Luik, streetdance schooluitje in Brugge, streetdance schooluitje in Namen, streetdance schooluitje in Leuven, streetdance schooluitje in Bergen, streetdance schooluitje in Mechelen, streetdance schooluitje in Aalst,streetdance schooluitje in La Louvière, streetdance schooluitje in Kortrijk,streetdance schooluitje in Hasselt, streetdance schooluitje in Sint-Niklaas,streetdance schooluitje in Oostende, streetdance schooluitje in Doornik,streetdance schooluitje in Genk, streetdance schooluitje in Seraing, streetdance schooluitje in Roeselare, streetdance schooluitje in Moeskroen, streetdance schooluitje in Verviers, streetdance schooluitje in Dendermonde, streetdance schooluitje in Beringen, streetdance schooluitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE
streetdance schooluitje in Amsterdamstreetdance schooluitje in Rotterdamstreetdance schooluitje in Den Haagstreetdance schooluitje in Utrechtstreetdance schooluitje in Eindhovenstreetdance schooluitje in Tilburgstreetdance schooluitje in Groningenstreetdance schooluitje in Almerestreetdance schooluitje in Bredastreetdance schooluitje in Nijmegenstreetdance schooluitje in Enschedestreetdance schooluitje in Apeldoornstreetdance schooluitje in Haarlemstreetdance schooluitje in Arnhemstreetdance schooluitje in Amersfoortstreetdance schooluitje in Zaanstadstreetdance schooluitje in Zaandamstreetdance schooluitje in Haarlemmermeerstreetdance schooluitje in Hoofddorpstreetdance schooluitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance schooluitje in Zoetermeerstreetdance schooluitje in Zwollestreetdance schooluitje in Maastrichtstreetdance schooluitje in Leidenstreetdance schooluitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING
streetdance teambuilding in Brussel
streetdance teambuilding in Antwerpen,streetdance teambuilding in Gent, streetdance teambuilding in Charleroi, streetdance teambuilding in Luik, streetdance teambuilding in Brugge, streetdance teambuilding in Namen, streetdance teambuilding in Leuven, streetdance teambuilding in Bergen, streetdance teambuilding in Mechelen, streetdance teambuilding in Aalst,streetdance teambuilding in La Louvière, streetdance teambuilding in Kortrijk,streetdance teambuilding in Hasselt, streetdance teambuilding in Sint-Niklaas,streetdance teambuilding in Oostende, streetdance teambuilding in Doornik,streetdance teambuilding in Genk, streetdance teambuilding in Seraing, streetdance teambuilding in Roeselare, streetdance teambuilding in Moeskroen, streetdance teambuilding in Verviers, streetdance teambuilding in Dendermonde, streetdance teambuilding in Beringen, streetdance teambuilding in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING
streetdance teambuilding in Amsterdamstreetdance teambuilding in Rotterdamstreetdance teambuilding in Den Haagstreetdance teambuilding in Utrechtstreetdance teambuilding in Eindhovenstreetdance teambuilding in Tilburgstreetdance teambuilding in Groningenstreetdance teambuilding in Almerestreetdance teambuilding in Bredastreetdance teambuilding in Nijmegenstreetdance teambuilding in Enschedestreetdance teambuilding in Apeldoornstreetdance teambuilding in Haarlemstreetdance teambuilding in Arnhemstreetdance teambuilding in Amersfoortstreetdance teambuilding in Zaanstadstreetdance teambuilding in Zaandamstreetdance teambuilding in Haarlemmermeerstreetdance teambuilding in Hoofddorpstreetdance teambuilding in ‘s-Hertogenboschstreetdance teambuilding in Zoetermeerstreetdance teambuilding in Zwollestreetdance teambuilding in Maastrichtstreetdance teambuilding in Leidenteamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_TEAMUITJE
streetdance teamuitje in Brussel
streetdance teamuitje in Antwerpen,streetdance teamuitje in Gent, streetdance teamuitje in Charleroi, streetdance teamuitje in Luik, streetdance teamuitje in Brugge, streetdance teamuitje in Namen, streetdance teamuitje in Leuven, streetdance teamuitje in Bergen, streetdance teamuitje in Mechelen, streetdance teamuitje in Aalst,streetdance teamuitje in La Louvière, streetdance teamuitje in Kortrijk,streetdance teamuitje in Hasselt, streetdance teamuitje in Sint-Niklaas,streetdance teamuitje in Oostende, streetdance teamuitje in Doornik,streetdance teamuitje in Genk, streetdance teamuitje in Seraing, streetdance teamuitje in Roeselare, streetdance teamuitje in Moeskroen, streetdance teamuitje in Verviers, streetdance teamuitje in Dendermonde, streetdance teamuitje in Beringen, streetdance teamuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_TEAMUITJE
streetdance teamuitje in Amsterdamstreetdance teamuitje in Rotterdamstreetdance teamuitje in Den Haagstreetdance teamuitje in Utrechtstreetdance teamuitje in Eindhovenstreetdance teamuitje in Tilburgstreetdance teamuitje in Groningenstreetdance teamuitje in Almerestreetdance teamuitje in Bredastreetdance teamuitje in Nijmegenstreetdance teamuitje in Enschedestreetdance teamuitje in Apeldoornstreetdance teamuitje in Haarlemstreetdance teamuitje in Arnhemstreetdance teamuitje in Amersfoortstreetdance teamuitje in Zaanstadstreetdance teamuitje in Zaandamstreetdance teamuitje in Haarlemmermeerstreetdance teamuitje in Hoofddorpstreetdance teamuitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance teamuitje in Zoetermeerstreetdance teamuitje in Zwollestreetdance teamuitje in Maastrichtstreetdance teamuitje in Leidenstreetdance teamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_TEAMEVENT
streetdance teamevent in Brussel
streetdance teamevent in Antwerpen,streetdance teamevent in Gent, streetdance teamevent in Charleroi, streetdance teamevent in Luik, streetdance teamevent in Brugge, streetdance teamevent in Namen, streetdance teamevent in Leuven, streetdance teamevent in Bergen, streetdance teamevent in Mechelen, streetdance teamevent in Aalst,streetdance teamevent in La Louvière, streetdance teamevent in Kortrijk,streetdance teamevent in Hasselt, streetdance teamevent in Sint-Niklaas,streetdance teamevent in Oostende, streetdance teamevent in Doornik,streetdance teamevent in Genk, streetdance teamevent in Seraing, streetdance teamevent in Roeselare, streetdance teamevent in Moeskroen, streetdance teamevent in Verviers, streetdance teamevent in Dendermonde, streetdance teamevent in Beringen, streetdance teamevent in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_TEAMEVENT
streetdance teamevent in Amsterdamstreetdance teamevent in Rotterdamstreetdance teamevent in Den Haagstreetdance teamevent in Utrechtstreetdance teamevent in Eindhovenstreetdance teamevent in Tilburgstreetdance teamevent in Groningenstreetdance teamevent in Almerestreetdance teamevent in Bredastreetdance teamevent in Nijmegenstreetdance teamevent in Enschedestreetdance teamevent in Apeldoornstreetdance teamevent in Haarlemstreetdance teamevent in Arnhemstreetdance teamevent in Amersfoortstreetdance teamevent in Zaanstadstreetdance teamevent in Zaandamstreetdance teamevent in Haarlemmermeerstreetdance teamevent in Hoofddorpstreetdance teamevent in ‘s-Hertogenboschstreetdance teamevent in Zoetermeerstreetdance teamevent in Zwollestreetdance teamevent in Maastrichtstreetdance teamevent in Leidenstreetdance teamevent in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST
streetdance verjaardagsfeest in Brussel
streetdance verjaardagsfeest in Antwerpen,streetdance verjaardagsfeest in Gent, streetdance verjaardagsfeest in Charleroi, streetdance verjaardagsfeest in Luik, streetdance verjaardagsfeest in Brugge, streetdance verjaardagsfeest in Namen, streetdance verjaardagsfeest in Leuven, streetdance verjaardagsfeest in Bergen, streetdance verjaardagsfeest in Mechelen, streetdance verjaardagsfeest in Aalst,streetdance verjaardagsfeest in La Louvière, streetdance verjaardagsfeest in Kortrijk,streetdance verjaardagsfeest in Hasselt, streetdance verjaardagsfeest in Sint-Niklaas,streetdance verjaardagsfeest in Oostende, streetdance verjaardagsfeest in Doornik,streetdance verjaardagsfeest in Genk, streetdance verjaardagsfeest in Seraing, streetdance verjaardagsfeest in Roeselare, streetdance verjaardagsfeest in Moeskroen, streetdance verjaardagsfeest in Verviers, streetdance verjaardagsfeest in Dendermonde, streetdance verjaardagsfeest in Beringen, streetdance verjaardagsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST
streetdance verjaardagsfeest in Amsterdamstreetdance verjaardagsfeest in Rotterdamstreetdance verjaardagsfeest in Den Haagstreetdance verjaardagsfeest in Utrechtstreetdance verjaardagsfeest in Eindhovenstreetdance verjaardagsfeest in Tilburgstreetdance verjaardagsfeest in Groningenstreetdance verjaardagsfeest in Almerestreetdance verjaardagsfeest in Bredastreetdance verjaardagsfeest in Nijmegenstreetdance verjaardagsfeest in Enschedestreetdance verjaardagsfeest in Apeldoornstreetdance verjaardagsfeest in Haarlemstreetdance verjaardagsfeest in Arnhemstreetdance verjaardagsfeest in Amersfoortstreetdance verjaardagsfeest in Zaanstadstreetdance verjaardagsfeest in Zaandamstreetdance verjaardagsfeest in Haarlemmermeerstreetdance verjaardagsfeest in Hoofddorpstreetdance verjaardagsfeest in ‘s-Hertogenboschstreetdance verjaardagsfeest in Zoetermeerstreetdance verjaardagsfeest in Zwollestreetdance verjaardagsfeest in Maastrichtstreetdance verjaardagsfeest in Leidenstreetdance verjaardagsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG
streetdance vriendinnendag in Brussel
streetdance vriendinnendag in Antwerpen,streetdance vriendinnendag in Gent, streetdance vriendinnendag in Charleroi, streetdance vriendinnendag in Luik, streetdance vriendinnendag in Brugge, streetdance vriendinnendag in Namen, streetdance vriendinnendag in Leuven, streetdance vriendinnendag in Bergen, streetdance vriendinnendag in Mechelen, streetdance vriendinnendag in Aalst,streetdance vriendinnendag in La Louvière, streetdance vriendinnendag in Kortrijk,streetdance vriendinnendag in Hasselt, streetdance vriendinnendag in Sint-Niklaas,streetdance vriendinnendag in Oostende, streetdance vriendinnendag in Doornik,streetdance vriendinnendag in Genk, streetdance vriendinnendag in Seraing, streetdance vriendinnendag in Roeselare, streetdance vriendinnendag in Moeskroen, streetdance vriendinnendag in Verviers, streetdance vriendinnendag in Dendermonde, streetdance vriendinnendag in Beringen, streetdance vriendinnendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG
streetdance vriendinnendag in Amsterdamstreetdance vriendinnendag in Rotterdamstreetdance vriendinnendag in Den Haagstreetdance vriendinnendag in Utrechtstreetdance vriendinnendag in Eindhovenstreetdance vriendinnendag in Tilburgstreetdance vriendinnendag in Groningenstreetdance vriendinnendag in Almerestreetdance vriendinnendag in Bredastreetdance vriendinnendag in Nijmegenstreetdance vriendinnendag in Enschedestreetdance vriendinnendag in Apeldoornstreetdance vriendinnendag in Haarlemstreetdance vriendinnendag in Arnhemstreetdance vriendinnendag in Amersfoortstreetdance vriendinnendag in Zaanstadstreetdance vriendinnendag in Zaandamstreetdance vriendinnendag in Haarlemmermeerstreetdance vriendinnendag in Hoofddorpstreetdance vriendinnendag in ‘s-Hertogenboschstreetdance vriendinnendag in Zoetermeerstreetdance vriendinnendag in Zwollestreetdance vriendinnendag in Maastrichtstreetdance vriendinnendag in Leidenstreetdance vriendinnendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE
streetdance vriendinnenuitje in Brussel
streetdance vriendinnenuitje in Antwerpen,streetdance vriendinnenuitje in Gent, streetdance vriendinnenuitje in Charleroi, streetdance vriendinnenuitje in Luik, streetdance vriendinnenuitje in Brugge, streetdance vriendinnenuitje in Namen, streetdance vriendinnenuitje in Leuven, streetdance vriendinnenuitje in Bergen, streetdance vriendinnenuitje in Mechelen, streetdance vriendinnenuitje in Aalst,streetdance vriendinnenuitje in La Louvière, streetdance vriendinnenuitje in Kortrijk,streetdance vriendinnenuitje in Hasselt, streetdance vriendinnenuitje in Sint-Niklaas,streetdance vriendinnenuitje in Oostende, streetdance vriendinnenuitje in Doornik,streetdance vriendinnenuitje in Genk, streetdance vriendinnenuitje in Seraing, streetdance vriendinnenuitje in Roeselare, streetdance vriendinnenuitje in Moeskroen, streetdance vriendinnenuitje in Verviers, streetdance vriendinnenuitje in Dendermonde, streetdance vriendinnenuitje in Beringen, streetdance vriendinnenuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE
streetdance vriendinnenuitje in Amsterdamstreetdance vriendinnenuitje in Rotterdamstreetdance vriendinnenuitje in Den Haagstreetdance vriendinnenuitje in Utrechtstreetdance vriendinnenuitje in Eindhovenstreetdance vriendinnenuitje in Tilburgstreetdance vriendinnenuitje in Groningenstreetdance vriendinnenuitje in Almerestreetdance vriendinnenuitje in Bredastreetdance vriendinnenuitje in Nijmegenstreetdance vriendinnenuitje in Enschedestreetdance vriendinnenuitje in Apeldoornstreetdance vriendinnenuitje in Haarlemstreetdance vriendinnenuitje in Arnhemstreetdance vriendinnenuitje in Amersfoortstreetdance vriendinnenuitje in Zaanstadstreetdance vriendinnenuitje in Zaandamstreetdance vriendinnenuitje in Haarlemmermeerstreetdance vriendinnenuitje in Hoofddorpstreetdance vriendinnenuitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance vriendinnenuitje in Zoetermeerstreetdance vriendinnenuitje in Zwollestreetdance vriendinnenuitje in Maastrichtstreetdance vriendinnenuitje in Leidenstreetdance vriendinnenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN
streetdance vrijgezellenfeesten in Brussel
streetdance vrijgezellenfeesten in Antwerpen,streetdance vrijgezellenfeesten in Gent, streetdance vrijgezellenfeesten in Charleroi, streetdance vrijgezellenfeesten in Luik, streetdance vrijgezellenfeesten in Brugge, streetdance vrijgezellenfeesten in Namen, streetdance vrijgezellenfeesten in Leuven, streetdance vrijgezellenfeesten in Bergen, streetdance vrijgezellenfeesten in Mechelen, streetdance vrijgezellenfeesten in Aalst,streetdance vrijgezellenfeesten in La Louvière, streetdance vrijgezellenfeesten in Kortrijk,streetdance vrijgezellenfeesten in Hasselt, streetdance vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas,streetdance vrijgezellenfeesten in Oostende, streetdance vrijgezellenfeesten in Doornik,streetdance vrijgezellenfeesten in Genk, streetdance vrijgezellenfeesten in Seraing, streetdance vrijgezellenfeesten in Roeselare, streetdance vrijgezellenfeesten in Moeskroen, streetdance vrijgezellenfeesten in Verviers, streetdance vrijgezellenfeesten in Dendermonde, streetdance vrijgezellenfeesten in Beringen, streetdance vrijgezellenfeesten in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN
streetdance vrijgezellenfeesten in Amsterdamstreetdance vrijgezellenfeesten in Rotterdamstreetdance vrijgezellenfeesten in Den Haagstreetdance vrijgezellenfeesten in Utrechtstreetdance vrijgezellenfeesten in Eindhovenstreetdance vrijgezellenfeesten in Tilburgstreetdance vrijgezellenfeesten in Groningenstreetdance vrijgezellenfeesten in Almerestreetdance vrijgezellenfeesten in Bredastreetdance vrijgezellenfeesten in Nijmegenstreetdance vrijgezellenfeesten in Enschedestreetdance vrijgezellenfeesten in Apeldoornstreetdance vrijgezellenfeesten in Haarlemstreetdance vrijgezellenfeesten in Arnhemstreetdance vrijgezellenfeesten in Amersfoortstreetdance vrijgezellenfeesten in Zaanstadstreetdance vrijgezellenfeesten in Zaandamstreetdance vrijgezellenfeesten in Haarlemmermeerstreetdance vrijgezellenfeesten in Hoofddorpstreetdance vrijgezellenfeesten in ‘s-Hertogenboschstreetdance vrijgezellenfeesten in Zoetermeerstreetdance vrijgezellenfeesten in Zwollestreetdance vrijgezellenfeesten in Maastrichtstreetdance vrijgezellenfeesten in Leidenstreetdance vrijgezellenfeesten in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE
streetdance groepsuitje in Brussel
streetdance groepsuitje in Antwerpen,streetdance groepsuitje in Gent, streetdance groepsuitje in Charleroi, streetdance groepsuitje in Luik, streetdance groepsuitje in Brugge, streetdance groepsuitje in Namen, streetdance groepsuitje in Leuven, streetdance groepsuitje in Bergen, streetdance groepsuitje in Mechelen, streetdance groepsuitje in Aalst,streetdance groepsuitje in La Louvière, streetdance groepsuitje in Kortrijk,streetdance groepsuitje in Hasselt, streetdance groepsuitje in Sint-Niklaas,streetdance groepsuitje in Oostende, streetdance groepsuitje in Doornik,streetdance groepsuitje in Genk, streetdance groepsuitje in Seraing, streetdance groepsuitje in Roeselare, streetdance groepsuitje in Moeskroen, streetdance groepsuitje in Verviers, streetdance groepsuitje in Dendermonde, streetdance groepsuitje in Beringen, streetdance groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE
streetdance groepsuitje in Amsterdamstreetdance groepsuitje in Rotterdamstreetdance groepsuitje in Den Haagstreetdance groepsuitje in Utrechtstreetdance groepsuitje in Eindhovenstreetdance groepsuitje in Tilburgstreetdance groepsuitje in Groningenstreetdance groepsuitje in Almerestreetdance groepsuitje in Bredastreetdance groepsuitje in Nijmegenstreetdance groepsuitje in Enschedestreetdance groepsuitje in Apeldoornstreetdance groepsuitje in Haarlemstreetdance groepsuitje in Arnhemstreetdance groepsuitje in Amersfoortstreetdance groepsuitje in Zaanstadstreetdance groepsuitje in Zaandamstreetdance groepsuitje in Haarlemmermeerstreetdance groepsuitje in Hoofddorpstreetdance groepsuitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance groepsuitje in Zoetermeerstreetdance groepsuitje in Zwollestreetdance groepsuitje in Maastrichtstreetdance groepsuitje in Leidenstreetdance groepsuitje in Dordrecht.

DSC_NL_BE_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND
streetdance vrijgezellenavond in Amsterdamstreetdance vrijgezellenavond in Rotterdamstreetdance vrijgezellenavond in Den Haagstreetdance vrijgezellenavond in Utrechtstreetdance vrijgezellenavond in Eindhovenstreetdance vrijgezellenavond in Tilburgstreetdance vrijgezellenavond in Groningenstreetdance vrijgezellenavond in Almerestreetdance vrijgezellenavond in Bredastreetdance vrijgezellenavond in Nijmegenstreetdance vrijgezellenavond in Enschedestreetdance vrijgezellenavond in Apeldoornstreetdance vrijgezellenavond in Haarlemstreetdance vrijgezellenavond in Arnhemstreetdance vrijgezellenavond in Amersfoortstreetdance vrijgezellenavond in Zaanstadstreetdance vrijgezellenavond in Zaandamstreetdance vrijgezellenavond in Haarlemmermeerstreetdance vrijgezellenavond in Hoofddorpstreetdance vrijgezellenavond in ‘s-Hertogenboschstreetdance vrijgezellenavond in Zoetermeerstreetdance vrijgezellenavond in Zwollestreetdance vrijgezellenavond in Maastrichtstreetdance vrijgezellenavond in Leidenstreetdance vrijgezellenavond in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND
streetdance vrijgezellenavond in Brussel
streetdance vrijgezellenavond in Antwerpen, streetdance vrijgezellenavond in Gent, streetdance vrijgezellenavond in Charleroi, streetdance vrijgezellenavond in Luik,streetdance vrijgezellenavond in Brugge, streetdance vrijgezellenavond in Namen, streetdance vrijgezellenavond in Leuven, streetdance vrijgezellenavond in Bergen, streetdance vrijgezellenavond in Mechelen,streetdance vrijgezellenavond in Aalst, streetdance vrijgezellenavond in La Louvière, streetdance vrijgezellenavond in Kortrijk, streetdance vrijgezellenavond in Hasselt, streetdance vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, streetdance vrijgezellenavond in Oostende, streetdance vrijgezellenavond in Doornik, streetdance vrijgezellenavond in Genk,streetdance vrijgezellenavond in Seraing, streetdance vrijgezellenavond in Roeselare, streetdance vrijgezellenavond in Moeskroen, streetdance vrijgezellenavond in Verviers, streetdance vrijgezellenavond in Dendermonde, streetdance vrijgezellenavond in Beringen, streetdance vrijgezellenavond in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG
streetdance vrijgezellendag in Amsterdamstreetdance vrijgezellendag in Rotterdamstreetdance vrijgezellendag in Den Haagstreetdance vrijgezellendag in Utrechtstreetdance vrijgezellendag in Eindhovenstreetdance vrijgezellendag in Tilburgstreetdance vrijgezellendag in Groningenstreetdance vrijgezellendag in Almerestreetdance vrijgezellendag in Bredastreetdance vrijgezellendag in Nijmegenstreetdance vrijgezellendag in Enschedestreetdance vrijgezellendag in Apeldoornstreetdance vrijgezellendag in Haarlemstreetdance vrijgezellendag in Arnhemstreetdance vrijgezellendag in Amersfoortstreetdance vrijgezellendag in Zaanstadstreetdance vrijgezellendag in Zaandamstreetdance vrijgezellendag in Haarlemmermeerstreetdance vrijgezellendag in Hoofddorpstreetdance vrijgezellendag in ‘s-Hertogenboschstreetdance vrijgezellendag in Zoetermeerstreetdance vrijgezellendag in Zwollestreetdance vrijgezellendag in Maastrichtstreetdance vrijgezellendag in Leidenstreetdance vrijgezellendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG
streetdance vrijgezellendag in Brussel
streetdance vrijgezellendag in Antwerpen, streetdance vrijgezellendag in Gent, streetdance vrijgezellendag in Charleroi, streetdance vrijgezellendag in Luik, streetdance vrijgezellendag in Brugge, streetdance vrijgezellendag in Namen, streetdance vrijgezellendag in Leuven, streetdance vrijgezellendag in Bergen, streetdance vrijgezellendag in Mechelen, streetdance vrijgezellendag in Aalst, streetdance vrijgezellendag in La Louvière, streetdance vrijgezellendag in Kortrijk, streetdance vrijgezellendag in Hasselt, streetdance vrijgezellendag in Sint-Niklaas,streetdance vrijgezellendag in Oostende, streetdance vrijgezellendag in Doornik, streetdance vrijgezellendag in Genk, streetdance vrijgezellendag in Seraing, streetdance vrijgezellendag in Roeselare, streetdance vrijgezellendag in Moeskroen, streetdance vrijgezellendag in Verviers, streetdance vrijgezellendag in Dendermonde, streetdance vrijgezellendag in Beringen,streetdance vrijgezellendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST
streetdance vrijgezellenfeest in Amsterdamstreetdance vrijgezellenfeest in Rotterdamstreetdance vrijgezellenfeest in Den Haagstreetdance vrijgezellenfeest in Utrechtstreetdance vrijgezellenfeest in Eindhovenstreetdance vrijgezellenfeest in Tilburgstreetdance vrijgezellenfeest in Groningenstreetdance vrijgezellenfeest in Almerestreetdance vrijgezellenfeest in Bredastreetdance vrijgezellenfeest in Nijmegenstreetdance vrijgezellenfeest in Enschedestreetdance vrijgezellenfeest in Apeldoornstreetdance vrijgezellenfeest in Haarlemstreetdance vrijgezellenfeest in Arnhemstreetdance vrijgezellenfeest in Amersfoortstreetdance vrijgezellenfeest in Zaanstadstreetdance vrijgezellenfeest in Zaandamstreetdance vrijgezellenfeest in Haarlemmermeerstreetdance vrijgezellenfeest in Hoofddorpstreetdance vrijgezellenfeest in ‘s-Hertogenboschstreetdance vrijgezellenfeest in Zoetermeerstreetdance vrijgezellenfeest in Zwollestreetdance vrijgezellenfeest in Maastrichtstreetdance vrijgezellenfeest in Leidenstreetdance vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST
streetdance vrijgezellenfeest in Brussel
streetdance vrijgezellenfeest in Antwerpen, streetdance vrijgezellenfeest in Gent, streetdance vrijgezellenfeest in Charleroi, streetdance vrijgezellenfeest in Luik,streetdance vrijgezellenfeest in Brugge, streetdance vrijgezellenfeest in Namen, streetdance vrijgezellenfeest in Leuven, streetdance vrijgezellenfeest in Bergen, streetdance vrijgezellenfeest in Mechelen, streetdance vrijgezellenfeest in Aalst, streetdance vrijgezellenfeest in La Louvière,streetdance vrijgezellenfeest in Kortrijk, streetdance vrijgezellenfeest in Hasselt, streetdance vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, streetdance vrijgezellenfeest in Oostende, streetdance vrijgezellenfeest in Doornik,streetdance vrijgezellenfeest in Genk, streetdance vrijgezellenfeest in Seraing,streetdance vrijgezellenfeest in Roeselare, streetdance vrijgezellenfeest in Moeskroen, streetdance vrijgezellenfeest in Verviers, streetdance vrijgezellenfeest in Dendermonde, streetdance vrijgezellenfeest in Beringen, streetdance vrijgezellenfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE
streetdance vrijgezellenuitje in Amsterdamstreetdance vrijgezellenuitje in Rotterdamstreetdance vrijgezellenuitje in Den Haagstreetdance vrijgezellenuitje in Utrechtstreetdance vrijgezellenuitje in Eindhovenstreetdance vrijgezellenuitje in Tilburgstreetdance vrijgezellenuitje in Groningenstreetdance vrijgezellenuitje in Almerestreetdance vrijgezellenuitje in Bredastreetdance vrijgezellenuitje in Nijmegenstreetdance vrijgezellenuitje in Enschedestreetdance vrijgezellenuitje in Apeldoornstreetdance vrijgezellenuitje in Haarlemstreetdance vrijgezellenuitje in Arnhemstreetdance vrijgezellenuitje in Amersfoortstreetdance vrijgezellenuitje in Zaanstadstreetdance vrijgezellenuitje in Zaandamstreetdance vrijgezellenuitje in Haarlemmermeerstreetdance vrijgezellenuitje in Hoofddorpstreetdance vrijgezellenuitje in ‘s-Hertogenboschstreetdance vrijgezellenuitje in Zoetermeerstreetdance vrijgezellenuitje in Zwollestreetdance vrijgezellenuitje in Maastrichtstreetdance vrijgezellenuitje in Leidenstreetdance vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE
streetdance vrijgezellenuitje in Brussel
streetdance vrijgezellenuitje in Antwerpen, streetdance vrijgezellenuitje in Gent, streetdance vrijgezellenuitje in Charleroi, streetdance vrijgezellenuitje in Luik, streetdance vrijgezellenuitje in Brugge, streetdance vrijgezellenuitje in Namen, streetdance vrijgezellenuitje in Leuven, streetdance vrijgezellenuitje in Bergen,streetdance vrijgezellenuitje in Mechelen, streetdance vrijgezellenuitje in Aalst, streetdance vrijgezellenuitje in La Louvière, streetdance vrijgezellenuitje in Kortrijk, streetdance vrijgezellenuitje in Hasselt,streetdance vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, streetdance vrijgezellenuitje in Oostende, streetdance vrijgezellenuitje in Doornik, streetdance vrijgezellenuitje in Genk, streetdance vrijgezellenuitje in Seraing, streetdance vrijgezellenuitje in Roeselare, streetdance vrijgezellenuitje in Moeskroen,streetdance vrijgezellenuitje in Verviers, streetdance vrijgezellenuitje in Dendermonde, streetdance vrijgezellenuitje in Beringen, Afrikaanse vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_WS_STREETDANCE
workshop streetdance in Antwerpenworkshop streetdance in Brusselworkshop streetdance in Aalstworkshop streetdance in Gentworkshop streetdance in Sint-Niklaasworkshop streetdance in Hasseltworkshop streetdance in Bruggeworkshop streetdance in Oostendeworkshop streetdance in Leuvenworkshop streetdance in Tongerenworkshop streetdance in Dendermondeworkshop streetdance in Turnhoutworkshop streetdance in Kortrijkworkshop streetdance in Mechelen.

LCBA_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Antwerpenstreetdance workshop in Brusselstreetdance workshop in Aalststreetdance workshop in Gentstreetdance workshop in Sint-Niklaasstreetdance workshop in Hasseltstreetdance workshop in Bruggestreetdance workshop in Oostendestreetdance workshop in Leuvenstreetdance workshop in Tongerenstreetdance workshop in Dendermondestreetdance workshop in Turnhoutstreetdance workshop in Kortrijkstreetdance workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdamstreetdance workshop in Rotterdamstreetdance workshop in Den Haagstreetdance workshop in Utrechtstreetdance workshop in Eindhovenstreetdance workshop in Tilburgstreetdance workshop in Groningenstreetdance workshop in Almerestreetdance workshop in Bredastreetdance workshop in Nijmegenstreetdance workshop in Enschedestreetdance workshop in Apeldoornstreetdance workshop in Haarlemstreetdance workshop in Arnhemstreetdance workshop in Amersfoort.

DSC_NL_BE_VGZ_STREETDANCE
workshop hip hop in Amsterdamworkshop hip hop in Rotterdamworkshop hip hop in Den Haagworkshop hip hop in Utrechtworkshop hip hop in Eindhovenworkshop hip hop in Tilburgworkshop hip hop in Groningenworkshop hip hop in Almereworkshop hip hop in Bredaworkshop hip hop in Nijmegenworkshop hip hop in Enschedeworkshop hip hop in Apeldoornworkshop hip hop in Haarlemworkshop hip hop in Arnhemworkshop hip hop in Amersfoortworkshop hip hop in Zaanstadworkshop hip hop in Zaandamworkshop hip hop in Haarlemmermeerworkshop hip hop in Hoofddorpworkshop hip hop in 's-Hertogenboschworkshop hip hop in Zoetermeerworkshop hip hop in Zwolleworkshop hip hop in Maastrichtworkshop hip hop in Leidenworkshop hip hop in Dordrechtworkshop hip hop in Edeworkshop hip hop in Emmenworkshop hip hop in Westlandworkshop hip hop in Naaldwijkworkshop hip hop in Venloworkshop hip hop in Delftworkshop hip hop in Deventerworkshop hip hop in Leeuwardenworkshop hip hop in Alkmaarworkshop hip hop in Sittard-Geleenworkshop hip hop in Helmondworkshop hip hop in Heerlenworkshop hip hop in Hilversumworkshop hip hop in Ossworkshop hip hop in Amstelveenworkshop hip hop in Súdwest-Fryslânworkshop hip hop in Sneekworkshop hip hop in Hengeloworkshop hip hop in Purmerendworkshop hip hop in Roosendaalworkshop hip hop in Schiedamworkshop hip hop in Lelystadworkshop hip hop in Alphen aan den Rijnworkshop hip hop in Almeloworkshop hip hop in Leidschendamworkshop hip hop in Voorburgworkshop hip hop in Spijkenisseworkshop hip hop in Hoornworkshop hip hop in Goudaworkshop hip hop in Vlaardingenworkshop hip hop in Alblasserdamworkshop hip hop in Albrandswaardworkshop hip hop in Alphen aan den Rijnworkshop hip hop in Barendrechtworkshop hip hop in Bergambachtworkshop hip hop in Bernisseworkshop hip hop in Binnenmaasworkshop hip hop in Bodegraven-Reeuwijk
workshop hip hop in Boskoopworkshop hip hop in Brielle
workshop hip hop in Capelle aan den Ijssel
workshop hip hop in Cromstrijenworkshop hip hop in Delftworkshop hip hop in Dirkslandworkshop hip hop in Dordrechtworkshop hip hop in Giessenlandenworkshop hip hop in Goedereedeworkshop hip hop in Gorinchemworkshop hip hop in Goudaworkshop hip hop in Graafstroom,

workshop hip hop in Den Haag
, workshop hip hop in Hardinxveld-Giessendamworkshop hip hop in Hellevoetsluisworkshop hip hop in Hendrik-Ido-Ambachtworkshop hip hop in Hillegomworkshop hip hop in Kaag en Braassemworkshop hip hop in Katwijkworkshop hip hop in Korendijkworkshop hip hop in Krimpen aan den Ijsselworkshop hip hop in Lansingerlandworkshop hip hop in Leerdamworkshop hip hop in Leidenworkshop hip hop in Leiderdorpworkshop hip hop in Leidschendam-Voorburgworkshop hip hop in Liesveldworkshop hip hop in Lisseworkshop hip hop in Maassluisworkshop hip hop in Middelharnisworkshop hip hop in Midden-Delflandworkshop hip hop in Nederlekworkshop hip hop in Nieuw-Lekkerlandworkshop hip hop in Nieuwkoopworkshop hip hop in Noordwijkworkshop hip hop in Noordwijkerhoutworkshop hip hop in Oegstgeestworkshop hip hop in Oostflakkeeworkshop hip hop in Oud-Beijerlandworkshop hip hop in Ouderkerkworkshop hip hop in Papendrechtworkshop hip hop in Pijnacker-Nootdorpworkshop hip hop in Ridderkerkworkshop hip hop in Rijnwoudeworkshop hip hop in Rijswijkworkshop hip hop in Rotterdamworkshop hip hop in Schiedamworkshop hip hop in Schoonhovenworkshop hip hop in Sliedrechtworkshop hip hop in Spijkenisseworkshop hip hop in Strijenworkshop hip hop in Teylingenworkshop hip hop in Vlaardingenworkshop hip hop in Vlistworkshop hip hop in Voorschotenworkshop hip hop in Waddinxveenworkshop hip hop in Wassenaarworkshop hip hop in Westlandworkshop hip hop in Westvoorneworkshop hip hop in Zederikworkshop hip hop in Zoetermeerworkshop hip hop in Zoeterwoudeworkshop hip hop in Zuidplasworkshop hip hop in Zwijndrechtworkshop hip hop in Aalsmeerworkshop hip hop in Alkmaarworkshop hip hop in Amstelveenworkshop hip hop in Amsterdamworkshop hip hop in Anna Paulowna
workshop hip hop in Beemster
workshop hip hop in Bergen
workshop hip hop in Beverwijk
workshop hip hop in Blaricumworkshop hip hop in Bloemendaalworkshop hip hop in Bussumworkshop hip hop in Castricumworkshop hip hop in Den Helder, workshop hip hop in Diemen, workshop hip hop in Drechterland, workshop hip hop in Edam-Volendam, workshop hip hop in Enkhuizen, workshop hip hop in Graft-De Rijp, workshop hip hop in Haarlem, workshop hip hop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop hip hop in Haarlemmermeer, workshop hip hop in Harenkarspel, workshop hip hop in Heemskerk, workshop hip hop in Heemstede, workshop hip hop in Heerhugowaard, workshop hip hop in Heiloo, workshop hip hop in Hilversum,

workshop hip hop in Hoorn
, workshop hip hop in Huizenworkshop hip hop in Koggenlandworkshop hip hop in Landsmeer, workshop hip hop in Langedijkworkshop hip hop in Larenworkshop hip hop in Medemblikworkshop hip hop in Muidenworkshop hip hop in Naardenworkshop hip hop in Niedorpworkshop hip hop in Oostzaanworkshop hip hop in Opmeerworkshop hip hop in Ouder-Amstelworkshop hip hop in Purmerendworkshop hip hop in Schagenworkshop hip hop in Schermerworkshop hip hop in Stede Broecworkshop hip hop in Texelworkshop hip hop in Uitgeestworkshop hip hop in Uithoornworkshop hip hop in Velsenworkshop hip hop in Waterlandworkshop hip hop in Weespworkshop hip hop in Wieringenworkshop hip hop in Wieringermeerworkshop hip hop in Wijdemerenworkshop hip hop in Wormerlandworkshop hip hop in Zaanstadworkshop hip hop in Zandvoortworkshop hip hop in Zeevangworkshop hip hop in Zijpe, workshop hip hop in 's-Hertogenbosch, workshop hip hop in Aalburg, workshop hip hop in Alphen-Chaam, workshop hip hop in Asten, workshop hip hop in Baarle-Nassau, workshop hip hop in Bergeijk, workshop hip hop in Bergen op Zoom, workshop hip hop in Bernheze, workshop hip hop in Best, workshop hip hop in Bladel, workshop hip hop in Boekel, workshop hip hop in Boxmeer, workshop hip hop in Boxtel, workshop hip hop in Breda, workshop hip hop in Cranendonck, workshop hip hop in Cuijk, workshop hip hop in Deurne, workshop hip hop in Dongen, workshop hip hop in Drimmelen, workshop hip hop in Eersel, workshop hip hop in Eindhoven, workshop hip hop in Etten-Leur, workshop hip hop in Geertruidenberg, workshop hip hop in Geldrop-Mierlo, workshop hip hop in Gemert-Bakel, workshop hip hop in Gilze en Rijen, workshop hip hop in Goirle, workshop hip hop in Grave, workshop hip hop in Haaren, 
workshop hip hop in Halderberge
, workshop hip hop in Heeze-Leende, workshop hip hop in Helmond, workshop hip hop in Heusden, workshop hip hop in Hilvarenbeek, workshop hip hop in Laarbeek,

workshop hip hop in Landerd
, workshop hip hop in Loon op Zand, workshop hip hop in Maasdonk, workshop hip hop in Mill en Sint Hubert, workshop hip hop in Moerdijk, workshop hip hop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop hip hop in Oirschot, workshop hip hop in Oisterwijk, workshop hip hop in Oosterhout, workshop hip hop in Oss, workshop hip hop in Reusel-De Mierden, workshop hip hop in Roosendaal, workshop hip hop in Rucphen, workshop hip hop in Schijndel, workshop hip hop in Sint Anthonis, workshop hip hop in Sint-Michielsgestelworkshop hip hop in Sint-Oedenrodeworkshop hip hop in Somerenworkshop hip hop in Son en Breugelworkshop hip hop in Steenbergenworkshop hip hop in Tilburgworkshop hip hop in Udenworkshop hip hop in Valkenswaardworkshop hip hop in Veghelworkshop hip hop in Veldhovenworkshop hip hop in Vughtworkshop hip hop in Waalreworkshop hip hop in Waalwijkworkshop hip hop in Werkendamworkshop hip hop in Woensdrechtworkshop hip hop in Woudrichemworkshop hip hop in Zundertworkshop hip hop in Almeloworkshop hip hop in Borneworkshop hip hop in Dalfsen, workshop hip hop in Dinkellandworkshop hip hop in Deventerworkshop hip hop in Enschedeworkshop hip hop in Haaksbergenworkshop hip hop in Hardenbergworkshop hip hop in Hellendoornworkshop hip hop in Hengeloworkshop hip hop in Hof van Twenteworkshop hip hop in Kampenworkshop hip hop in Losserworkshop hip hop in Oldenzaalworkshop hip hop in Olst-Wijheworkshop hip hop in Ommenworkshop hip hop in Raalteworkshop hip hop in Rijssen-Holtenworkshop hip hop in Staphorstworkshop hip hop in Steenwijkerlandworkshop hip hop in Tubbergenworkshop hip hop in Twenterandworkshop hip hop in Wierdenworkshop hip hop in Zwartewaterlandworkshop hip hop in Zwolleworkshop hip hop in Almere, workshop hip hop in Dronten, 
workshop hip hop in Lelystad
, workshop hip hop in Noordoostpolder, workshop hip hop in Urk, workshop hip hop in Zeewolde,
workshop hip hop in Axel
, workshop hip hop in Borsele,

workshop hip hop in Goes
,

workshop hip hop in Hulst, workshop hip hop in Kapelle, workshop hip hop in Middelburg, workshop hip hop in Noord-Beveland, workshop hip hop in Oost-Souburg, workshop hip hop in Reimerswaal, workshop hip hop in Schouwen-Duiveland, workshop hip hop in Sluis, workshop hip hop in Terneuzen, workshop hip hop in Tholen, workshop hip hop in Veere, workshop hip hop in Vlissingen, workshop hip hop in Zierikzee, workshop hip hop in Beek, workshop hip hop in Beesel, workshop hip hop in Bergen, workshop hip hop in Brunssum, workshop hip hop in Echt-Susteren, workshop hip hop in Eijsden-Margratenworkshop hip hop in Gennep, workshop hip hop in Gulpen-Wittem, workshop hip hop in Heerlen, workshop hip hop in Horst aan de Maas, workshop hip hop in Kerkrade, workshop hip hop in Landgraaf, workshop hip hop in Leudal, workshop hip hop in Maasgouw, workshop hip hop in Maastricht, workshop hip hop in Meerssen, workshop hip hop in Mook en Middelaar, workshop hip hop in Nederweert, workshop hip hop in Nuth, workshop hip hop in Onderbanken, workshop hip hop in Peel en Maas, workshop hip hop in Roerdalen, workshop hip hop in Roermond, workshop hip hop in Schinnen, workshop hip hop in Simpelveld, workshop hip hop in Sittard-Geleen, workshop hip hop in Stein, workshop hip hop in Vaals, workshop hip hop in Valkenburg aan de Geul, workshop hip hop in Venlo, workshop hip hop in Venray, workshop hip hop in Voerendaal, workshop hip hop in Weert, workshop hip hop in Abcoude, workshop hip hop in Amersfoort, workshop hip hop in Bunnik, workshop hip hop in Bunschoten, workshop hip hop in De Bilt, workshop hip hop in De Ronde Venen, workshop hip hop in Eemnes, workshop hip hop in Renswoude, workshop hip hop in Rhenen, workshop hip hop in Soest, workshop hip hop in Stichtse Vecht, workshop hip hop in Utrecht, 
workshop hip hop in Utrechtse Heuvelrug
, 
workshop hip hop in Houten
, workshop hip hop in Ijsselstein, workshop hip hop in Leusden, workshop hip hop in Lopik, workshop hip hop in Montfoort,

workshop hip hop in Nieuwegein
, workshop hip hop in Oudewater, workshop hip hop in Veenendaal, workshop hip hop in Vianen, workshop hip hop in Wijk bij Duurstede, workshop hip hop in Woerden, workshop hip hop in Woudenberg, workshop hip hop in Zeist, workshop hip hop in Achterberg, workshop hip hop in Achterwetering, workshop hip hop in Achthoven, workshop hip hop in Amerongen, workshop hip hop in Austerlitz, workshop hip hop in Baambrugge, workshop hip hop in Baarn, workshop hip hop in Benschop, workshop hip hop in Spakenburg, workshop hip hop in De Birkt, workshop hip hop in Bilthoven, workshop hip hop in Blokland, workshop hip hop in Bosch en Duin, workshop hip hop in Breudijk, workshop hip hop in Breukelen, workshop hip hop in Buurtsdijk, workshop hip hop in Cabauw, workshop hip hop in Cattenbroek, workshop hip hop in Cothen, workshop hip hop in Den Dolder, workshop hip hop in Diemerbroek, workshop hip hop in Doorn, workshop hip hop in Driebergen, workshop hip hop in Rijsenburg, workshop hip hop in Achtkarspelen, workshop hip hop in Ameland, workshop hip hop in Het Bildt, workshop hip hop in Boornsterhem, workshop hip hop in Dantumadeel, workshop hip hop in Dongeradeel, workshop hip hop in Ferwerderadeel, workshop hip hop in Franekeradeel, workshop hip hop in Gaasterland-Sloten, workshop hip hop in Harlingen, workshop hip hop in Heerenveen, workshop hip hop in Kollumerland en Nieuwkruisland, workshop hip hop in Leeuwarden, workshop hip hop in Leeuwarderadeel, workshop hip hop in Lemsterland, workshop hip hop in Littenseradeel, workshop hip hop in Menaldumadeel, workshop hip hop in Ooststellingwerf, workshop hip hop in Opsterland, workshop hip hop in Schiermonnikoog, workshop hip hop in Skarsterlân, workshop hip hop in Smallingerland, workshop hip hop in Súdwest-Fryslân, workshop hip hop in Terschelling, workshop hip hop in Tietjerksteradeel, workshop hip hop in Vlieland, 
workshop hip hop in Weststellingwerf, workshop hip hop in Aalten, workshop hip hop in Apeldoorn, workshop hip hop in Arnhem, workshop hip hop in Barneveld,

workshop hip hop in Berkelland
, workshop hip hop in Beuningen, workshop hip hop in Bronckhorst, workshop hip hop in Brummen, workshop hip hop in Buren, workshop hip hop in Culemborg, workshop hip hop in Doesburg, workshop hip hop in Doetinchem, workshop hip hop in Druten, workshop hip hop in Duiven, workshop hip hop in Ede, workshop hip hop in Elburg, workshop hip hop in Ermelo, workshop hip hop in Geldermalsen, workshop hip hop in Groesbeek, workshop hip hop in Harderwijk, workshop hip hop in Hattem, workshop hip hop in Heerde, workshop hip hop in Heumen, workshop hip hop in Lingewaal, workshop hip hop in Lingewaard, workshop hip hop in Lochem, workshop hip hop in Maasdriel, workshop hip hop in Millingen aan de Rijn, workshop hip hop in Montferland, workshop hip hop in Neder-Betuwe, workshop hip hop in Neerijnen, workshop hip hop in Nijkerk, workshop hip hop in Nijmegen, workshop hip hop in Nunspeet, workshop hip hop in Oldebroek, workshop hip hop in Oost Gelre, workshop hip hop in Oude Ijsselstreek, workshop hip hop in Overbetuwe, workshop hip hop in Putten, workshop hip hop in Renkum, workshop hip hop in Rheden, workshop hip hop in Rijnwaarden, workshop hip hop in Rozendaal, workshop hip hop in Scherpenzeel, workshop hip hop in Tiel, workshop hip hop in Ubbergen, workshop hip hop in Voorst, workshop hip hop in Wageningen, workshop hip hop in West Maas en Waal, workshop hip hop in Westervoort, workshop hip hop in Wijchen, workshop hip hop in Winterswijk, workshop hip hop in Zaltbommel, workshop hip hop in Zevenaar, workshop hip hop in Zutphen, workshop hip hop in Aa en Hunze, workshop hip hop in Assen, workshop hip hop in Borger-Odoorn, workshop hip hop in Coevorden, workshop hip hop in Emmen, workshop hip hop in Hoogeveen, workshop hip hop in Meppel, workshop hip hop in Midden-Drenthe, workshop hip hop in Noordenveld, 
workshop hip hop in Tynaarlo, workshop hip hop in Westerveld, workshop hip hop in De Wolden.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE
workshop hip hop in Brussel
workshop hip hop in Antwerpen, workshop hip hop in Gent, workshop hip hop in Charleroi, workshop hip hop in Luik, workshop hip hop in Brugge, workshop hip hop in Namen, workshop hip hop in Leuven, workshop hip hop in Bergen, workshop hip hop in Mechelen, workshop hip hop in Aalst, workshop hip hop in La Louvière, workshop hip hop in Kortrijk, workshop hip hop in Hasselt, workshop hip hop in Sint-Niklaas, workshop hip hop in Oostende, workshop hip hop in Doornik, workshop hip hop in Genk, workshop hip hop in Seraing, workshop hip hop in Roeselare, workshop hip hop in Moeskroen, workshop hip hop in Verviers, workshop hip hop in Dendermonde, workshop hip hop in Beringen, workshop hip hop in Turnhout, workshop hip hop in Vilvoorde, workshop hip hop in Lokeren, workshop hip hop in Sint-Truiden, workshop hip hop in Herstal, workshop hip hop in Geelworkshop hip hop in Ninove, workshop hip hop in Halle, workshop hip hop in Waregem, workshop hip hop in Châtelet, workshop hip hop in Ieper, workshop hip hop in Lier, workshop hip hop in Lommel, workshop hip hop in Waver, workshop hip hop in Binche, workshop hip hop in Tienen, workshop hip hop in Menen, workshop hip hop in Geraardsbergen, workshop hip hop in Bilzen, workshop hip hop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop hip hop in Tongeren, workshop hip hop in Oudenaarde, workshop hip hop in Deinze, workshop hip hop in Aarschot, workshop hip hop in Aat, workshop hip hop in Aarlenworkshop hip hop in Herentals, workshop hip hop in Izegem, workshop hip hop in Harelbeke, workshop hip hop in Nijvel, workshop hip hop in Zinnik, workshop hip hop in Andenne, workshop hip hop in Ronse, workshop hip hop in Zottegem, workshop hip hop in Mortsel, workshop hip hop in Maaseik, 
workshop hip hop in Gembloers
, workshop hip hop in Diest, workshop hip hop in Saint-Ghislain, workshop hip hop in Fleurus, workshop hip hop in Scherpenheuvel-Zichem,

workshop hip hop in 's-Gravenbrakel
, workshop hip hop in Hoei, workshop hip hop in Hoogstraten, workshop hip hop in Eeklo, workshop hip hop in Torhout, workshop hip hop in Poperinge, workshop hip hop in Dilsen-Stokkem, workshop hip hop in Tielt, workshop hip hop in Blankenberge, workshop hip hop in Eupen, workshop hip hop in Lessen, workshop hip hop in Wervik, workshop hip hop in Walcourt, workshop hip hop in Komen-Waasten, workshop hip hop in Marche-en-Famenne.

workshop hip hop in Aartselaar
workshop hip hop in Antwerpenworkshop hip hop in Arendonkworkshop hip hop in Baarle-Hertogworkshop hip hop in Balenworkshop hip hop in Beerseworkshop hip hop in Berlaarworkshop hip hop in Boechoutworkshop hip hop in Bonheidenworkshop hip hop in Boomworkshop hip hop in Bornemworkshop hip hop in Borsbeekworkshop hip hop in Brasschaatworkshop hip hop in Brechtworkshop hip hop in Desselworkshop hip hop in Duffelworkshop hip hop in Edegemworkshop hip hop in Essenworkshop hip hop in Geelworkshop hip hop in Grobbendonkworkshop hip hop in Heist-op-den-Bergworkshop hip hop in Hemiksemworkshop hip hop in Herentalsworkshop hip hop in Herenthoutworkshop hip hop in Herseltworkshop hip hop in Hoogstratenworkshop hip hop in Hoveworkshop hip hop in Hulshoutworkshop hip hop in Kalmthoutworkshop hip hop in Kapellenworkshop hip hop in Kasterleeworkshop hip hop in Kontichworkshop hip hop in Laakdalworkshop hip hop in Lierworkshop hip hop in Lilleworkshop hip hop in Lintworkshop hip hop in Malleworkshop hip hop in Mechelenworkshop hip hop in Meerhoutworkshop hip hop in Merksplasworkshop hip hop in Molworkshop hip hop in Mortselworkshop hip hop in Nielworkshop hip hop in Nijlenworkshop hip hop in Olenworkshop hip hop in Oud-Turnhoutworkshop hip hop in Putteworkshop hip hop in Puursworkshop hip hop in Ranstworkshop hip hop in Ravelsworkshop hip hop in Retieworkshop hip hop in Rijkevorselworkshop hip hop in Rumstworkshop hip hop in Schelleworkshop hip hop in Schildeworkshop hip hop in Schotenworkshop hip hop in Sint-Amandsworkshop hip hop in Sint-Katelijne-Waverworkshop hip hop in Stabroekworkshop hip hop in Turnhoutworkshop hip hop in Vorselaarworkshop hip hop in Vosselaarworkshop hip hop in Westerloworkshop hip hop in Wijnegem
workshop hip hop in Willebroek
workshop hip hop in Wommelgem
workshop hip hop in Wuustwezelworkshop hip hop in Zandhovenworkshop hip hop in Zoerselworkshop hip hop in Zwijndrecht,

workshop hip hop in Gentworkshop hip hop in Brusselworkshop hip hop in Bruggeworkshop hip hop in Leuvenworkshop hip hop in Aalstworkshop hip hop in Kortrijkworkshop hip hop in Hasseltworkshop hip hop in Sint-Niklaasworkshop hip hop in Oostendeworkshop hip hop in Genkworkshop hip hop in Doornikworkshop hip hop in Roeselareworkshop hip hop in Moeskroenworkshop hip hop in Lokerenworkshop hip hop in Sint-Truidenworkshop hip hop in Mariakerkeworkshop hip hop in Drongenworkshop hip hop in Wondelgemworkshop hip hop in Sint-Amandsbergworkshop hip hop in Oostakkerworkshop hip hop in Ledebergworkshop hip hop in Gentbruggeworkshop hip hop in Afsneeworkshop hip hop in Sint-Denijs-Westremworkshop hip hop in Zwijnaardeworkshop hip hop in Wachtebekeworkshop hip hop in Lochristiworkshop hip hop in Destelbergenworkshop hip hop in Melleworkshop hip hop in Merelbekeworkshop hip hop in Heusdenworkshop hip hop in Zevergemworkshop hip hop in De Pinteworkshop hip hop in Sint-Martens-Latemworkshop hip hop in Sint-Martens-Leerneworkshop hip hop in Deinzeworkshop hip hop in Vosselareworkshop hip hop in Neveleworkshop hip hop in Landegemworkshop hip hop in Merendreeworkshop hip hop in Alkenworkshop hip hop in Asworkshop hip hop in Beringenworkshop hip hop in Bilzenworkshop hip hop in Bocholtworkshop hip hop in Borgloonworkshop hip hop in Breeworkshop hip hop in Diepenbeekworkshop hip hop in Dilsen-Stokkemworkshop hip hop in Genk, , workshop hip hop in Gingelomworkshop hip hop in Halenworkshop hip hop in Hamworkshop hip hop in Hamont-Achelworkshop hip hop in Hechtel-Ekselworkshop hip hop in Heersworkshop hip hop in Herk-de-Stadworkshop hip hop in Herstappe
workshop hip hop in Heusden-Zolder

workshop hip hop in Hoeselt
workshop hip hop in Houthalen-Helchterenworkshop hip hop in Kinrooiworkshop hip hop in Kortessem,

workshop hip hop in Lanakenworkshop hip hop in Leopoldsburgworkshop hip hop in Lommelworkshop hip hop in Lummenworkshop hip hop in Maaseikworkshop hip hop in Maasmechelenworkshop hip hop in Meeuwen-Gruitrodeworkshop hip hop in Neerpeltworkshop hip hop in Nieuwerkerkenworkshop hip hop in Opglabbeekworkshop hip hop in Overpeltworkshop hip hop in Peerworkshop hip hop in Riemstworkshop hip hop in Sint-Truidenworkshop hip hop in Tessenderloworkshop hip hop in Tongerenworkshop hip hop in Voerenworkshop hip hop in Wellenworkshop hip hop in Zonhovenworkshop hip hop in Zutendaalworkshop hip hop in Aarschotworkshop hip hop in Affligemworkshop hip hop in Asseworkshop hip hop in Beerselworkshop hip hop in Begijnendijkworkshop hip hop in Bekkevoortworkshop hip hop in Bertemworkshop hip hop in Beverworkshop hip hop in Bierbeekworkshop hip hop in Boortmeerbeekworkshop hip hop in Boutersemworkshop hip hop in Diestworkshop hip hop in Dilbeekworkshop hip hop in Drogenbosworkshop hip hop in Galmaardenworkshop hip hop in Geetbetsworkshop hip hop in Glabbeekworkshop hip hop in Gooikworkshop hip hop in Grimbergenworkshop hip hop in Haachtworkshop hip hop in Halleworkshop hip hop in Herentworkshop hip hop in Herneworkshop hip hop in Hoegaardenworkshop hip hop in Hoeilaartworkshop hip hop in Holsbeekworkshop hip hop in Huldenbergworkshop hip hop in Kampenhoutworkshop hip hop in Kapelle-op-den-Bosworkshop hip hop in Keerbergenworkshop hip hop in Kortenakenworkshop hip hop in Kortenbergworkshop hip hop in Kraainemworkshop hip hop in Landenworkshop hip hop in Lennikworkshop hip hop in Liedekerkeworkshop hip hop in Linkebeekworkshop hip hop in Linter
workshop hip hop in Londerzeel
workshop hip hop in Lubbeek
workshop hip hop in Machelenworkshop hip hop in Meiseworkshop hip hop in Merchtem,

workshop hip hop in Opwijkworkshop hip hop in Oud-Heverleeworkshop hip hop in Overijseworkshop hip hop in Pepingenworkshop hip hop in Roosdaalworkshop hip hop in Rotselaarworkshop hip hop in Scherpenheuvel-Zichemworkshop hip hop in Sint-Genesius-Rodeworkshop hip hop in Sint-Pieters-Leeuwworkshop hip hop in Steenokkerzeelworkshop hip hop in Ternatworkshop hip hop in Tervurenworkshop hip hop in Tielt-Wingeworkshop hip hop in Tienenworkshop hip hop in Tremeloworkshop hip hop in Vilvoordeworkshop hip hop in Wemmelworkshop hip hop in Wezembeek-Oppemworkshop hip hop in Zaventemworkshop hip hop in Zemstworkshop hip hop in Zoutleeuwworkshop hip hop in Alveringemworkshop hip hop in Anzegemworkshop hip hop in Ardooieworkshop hip hop in Avelgemworkshop hip hop in Beernemworkshop hip hop in Blankenbergeworkshop hip hop in Bredeneworkshop hip hop in Dammeworkshop hip hop in De Haanworkshop hip hop in De Panneworkshop hip hop in Deerlijkworkshop hip hop in Dentergemworkshop hip hop in Diksmuideworkshop hip hop in Gistelworkshop hip hop in Harelbekeworkshop hip hop in Heuvellandworkshop hip hop in Hoogledeworkshop hip hop in Houthulstworkshop hip hop in Ichtegemworkshop hip hop in Ieperworkshop hip hop in Ingelmunsterworkshop hip hop in Izegemworkshop hip hop in Jabbekeworkshop hip hop in Knokke-Heistworkshop hip hop in Koekelareworkshop hip hop in Koksijdeworkshop hip hop in Kortemarkworkshop hip hop in Kortrijkworkshop hip hop in Kuurneworkshop hip hop in Langemark-Poelkapelleworkshop hip hop in Ledegemworkshop hip hop in Lendeledeworkshop hip hop in Lichterveldeworkshop hip hop in Lo-Reningeworkshop hip hop in Menenworkshop hip hop in Mesenworkshop hip hop in Meulebeke
workshop hip hop in Middelkerke
workshop hip hop in Moorslede
workshop hip hop in Nieuwpoortworkshop hip hop in Oostendeworkshop hip hop in Oostkamp,

workshop hip hop in Oostrozebeke
workshop hip hop in Oudenburgworkshop hip hop in Pittemworkshop hip hop in Poperingeworkshop hip hop in Roeselareworkshop hip hop in Ruiseledeworkshop hip hop in Spiere-Helkijnworkshop hip hop in Stadenworkshop hip hop in Tieltworkshop hip hop in Torhoutworkshop hip hop in Veurneworkshop hip hop in Vleterenworkshop hip hop in Waregemworkshop hip hop in Wervikworkshop hip hop in Wevelgemworkshop hip hop in Wielsbekeworkshop hip hop in Wingeneworkshop hip hop in Zedelgemworkshop hip hop in Zonnebekeworkshop hip hop in Zuienkerkeworkshop hip hop in Zwevegemworkshop hip hop in Aarlenworkshop hip hop in Attertworkshop hip hop in Aubangeworkshop hip hop in Bastenakenworkshop hip hop in Bertogneworkshop hip hop in Bertrixworkshop hip hop in Bouillonworkshop hip hop in Chinyworkshop hip hop in Daverdisseworkshop hip hop in Durbuyworkshop hip hop in Érezéeworkshop hip hop in Étalleworkshop hip hop in Fauvillersworkshop hip hop in Florenvilleworkshop hip hop in Gouvyworkshop hip hop in Habayworkshop hip hop in Herbeumontworkshop hip hop in Hottonworkshop hip hop in Houffalizeworkshop hip hop in La Roche-en-Ardenneworkshop hip hop in Légliseworkshop hip hop in Libinworkshop hip hop in Libramont-Chevignyworkshop hip hop in Manhayworkshop hip hop in Marche-en-Famenneworkshop hip hop in Martelangeworkshop hip hop in Meix-devant-Virtonworkshop hip hop in Messancyworkshop hip hop in Mussonworkshop hip hop in Nassogneworkshop hip hop in Neufchâteauworkshop hip hop in Paliseulworkshop hip hop in Rendeuxworkshop hip hop in Rouvroyworkshop hip hop in Sainte-Odeworkshop hip hop in Saint-Hubertworkshop hip hop in Saint-Légerworkshop hip hop in Tellin
workshop hip hop in Tenneville

workshop hip hop in Tintigny
workshop hip hop in Vaux-sur-Sûreworkshop hip hop in Vielsalmworkshop hip hop in Virtonworkshop hip hop in Wellin,

workshop hip hop in Aiseau-Presles
workshop hip hop in Anderluesworkshop hip hop in Antoingworkshop hip hop in Aatworkshop hip hop in Beaumontworkshop hip hop in Belœilworkshop hip hop in Bernissart, workshop hip hop in Bincheworkshop hip hop in Boussuworkshop hip hop in 's-Gravenbrakelworkshop hip hop in Brugeletteworkshop hip hop in Brunehautworkshop hip hop in Cellesworkshop hip hop in Chapelle-lez-Herlaimontworkshop hip hop in Charleroiworkshop hip hop in Châtelet.

DSC_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DSC_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.


Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Streetdance workshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Streetdance gedanst moet worden, maar onze Streetdance initiatie is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze workshopStreetdance kan worden gegeven in o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.


Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie ,kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Streetdance of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Streetdance

Oorsprong en achtergrond
Streetdance is ontstaan begin jaren '80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers zijn vaak gekleed in "baggy clothes". Dit is ruim en dansbaar zittende kleding. In Europa brak streetdance pas door in de jaren '90.  Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu. De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Een van de bekendste bewegingen is de snake. Deze is gebaseerd op de lenigheid van een slang. Het is hierbij eigenlijk de bedoeling dat men als het ware met zijn lichaam "rolt". Streetdance is "bouncen op de beat" men danst streetdance vooral op Hip Hop en R&B muziek.

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan het gezien worden als een onderdeel van de Hip Hop en Funkdance stijlen, die hun oorsprong al in de jaren '70 hadden.

Inhoud van de workshop
Net als bij alle dansworkshops begin je ook hier met een korte warming-up om de spieren los te maken en alvast in de stemming te komen. Daarna worden de basispassen van de streetdance uitgelegd en werk je samen naar een eenvoudige choreografie toe die aan het eind van de workshop gezamenlijk wordt uitgevoerd.

De vrijgezel krijgt uiteraard extra aandacht van de docent. Voordat de gezamenlijke choreografie wordt uitgevoerd, demonstreert zij met de docent wat geleerd is. Zo krijgt iedereen de gelegenheid om de danskunsten van de toekomstige bruid te bewonderen.

Na deze Streetdanceworkshop heb je voldoende kennis opgedaan om te kunnen dansen op elk feest waar hip hop muziek gedraaid wordt.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Streetdancedocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Streetdance workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Streetdance in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Streetdance met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Streetdance afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Streetdance workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout enz.

Diverse mogelijkheden voor de Streetdance workshop:
Mini- Streetdanceworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Streetdance workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Street dance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Indien we in de plaats van jouw voorkeur niet de beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door

Prijs besloten workshops
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag
Onze tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.

Korting
Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop

Aanvragen van een offerte voor Streetdanceworkshop:

Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen met alle op dit moment bekende informatie.

Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Naam van de vrijgezel
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnr.

Informatie over het evenement

Gewenst workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen / opmerkingen

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshopStreetdance die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +3179-7505083 /+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.