Workshop salsa

Workshop salsa op locatie|
salsa vrijgezellendag bij je thuis|
salsa vrijgezellenfeest op een zelf gekozen locatie

salsa workshop in Roeselare op locatie, cocktails maken in Roeselare en salsa vrijgezellenfeest in Roeselare op locatie, salsa vrijgezellendag in Roeselare op locatie, salsa vrijgezellenavond in Roeselare op locatie, salsa vrijgezellenuitje in Roeselare op locatie, salsa vrijgezellenarrangement in Roeselare op maat en op locatie met salsaworkshop in Roeselare bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België en Nederland.

Ga je een salsa vrijgezellenfeest in Roeselare op locatie organiseren? Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool SalsaCool is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop salsa in Roeselare op locatie ? Met onze salsa workshop in Roeselare op locatie leer je op je salsa vrijgezellendag in Roeselare gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen salsa dansen in Roeselare op locatie.

Met onze salsa lessen in Roeselare op locatie, salsa initiatie in Roeselare leer je op een salsa vrijgezellenavond in Roeselare op locatie gedurende een uur of langer met veel plezier samen salsa in Roeselare op locatie.

Een vrijgezellenfeest op locatie hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Uiteraard met evenveel aandacht voor de vrijgezel. Met onze jaren ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten of vrijgezellenuitjes geven wij garantie op een geslaagde vrijgezellendag met onze 15 verschillende workshops die eventueel gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben.

Onze website geeft veel informatie en ideeën over wat mogelijk is voor je evenement. Komt je er zelf niet uit om een keuze te maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp ( +32 (0)485/78 08 39 of +31 (0)612925882 of per email info@dansschool-salsacool.be) en dan kunnen we samen een programma samenstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor een juiste offerte is het noodzakelijk dat wij beschikken over zoveel mogelijk informatie. Vergeet vooral niet om je naam, telefoonnummer, e-mail adres en de plaats waar je de workshop of event wilt laten plaatsvinden in te vullen!

Klik HIER om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst. Zodat ook een kind uit Congo een eerlijke kans maakt op een beter leven. Wist je dat in 80% van de elektronicaprodukten in jouw huis (computer, server, laptop, smartphone, smart tv etc.) natuurlijke grondstoffen uit Congo worden gebruikt, zoals coltan en kobalt? Hierover wordt aan Congo geen belasting betaald. De opbrengsten van deze grondstoffen vloeien naar andere landen. Jij kan het verschil maken door direct de kinderen van Congo te steunen. Eén van de scholen die we als 'pilot' aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa;

ws_salsa05

De door jou geboekte salsa workshop ondersteunt kansarme kinderenvrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation. Voor meer informatie kijk op:
www.bayabi-foundation.com of steun meteen onze GoFundMe campagne; Het delen van deze link op social media (als Facebook) wordt erg op prijs gesteld! https://www.gofundme.com/f/construction-of-schools-in-dr-congo


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo - april 2018

ws_salsa05
Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo een jaar later - in 2019 - met dank aan jullie boekingen en donaties.


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; zo zag een klaslokaal er van binnen uit in april 2018


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; hetzelfde klaslokaal een jaar later, met dank aan jullie boekingen en donaties.


Merçi beaucoup.


Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is salsa. Natuurlijk geniet je van het salsa, maar ook van eventueel een diner en/of een exotische cocktails shaken workshop met exotische cocktail recepten zoals Mojito om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Salsacool bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze salsa avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een salsa workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een salsa workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Onze salsaworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

België:
AntwerpenBrusselBornemDiepenbeekGentGeelBruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristiLoppem, Lommel, MolOostende
Roeselare en Zandvliet.

Nederland:
AmsterdamArnhemAssenDordrechtEindhovenHaarlemLeidenMaastrichtRotterdamTilburgUtrecht, Den Haag en Zwolle.

maar wil je de workshop salsa houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, NederlandFrankrijkLuxemburg als voor Duitsland.
Om de foto's van de salsa workshop te bekijken klik op de foto


Om een filmpje te bekijken klik op de fotoWil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met salsadansworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je salsa workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Salsa
Passievol – Romantisch – Latin muziek–SwingendDe salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in Nederland. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Salsa dansen.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Salsa muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool SalsaCool?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool SalsaCool brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Salsa workshop:Mini- salsa workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- salsadansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- salsa dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsa en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Salsa workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste salsa workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute

Een aanvraag van een salsa workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
 • Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.


DSC_BE_NL_WS_SALSA_AFDELINGSUITJE
salsa afdelingsuitje in Brussel
salsa afdelingsuitje in Antwerpen,salsa afdelingsuitje in Gent, salsa afdelingsuitje in Charleroi, salsa afdelingsuitje in Luik, salsa afdelingsuitje in Brugge, salsa afdelingsuitje in Namen, salsa afdelingsuitje in Leuven, salsa afdelingsuitje in Bergen, salsa afdelingsuitje in Mechelen, salsa afdelingsuitje in Aalst,salsa afdelingsuitje in La Louvière, salsa afdelingsuitje in Kortrijk,salsa afdelingsuitje in Hasselt, salsa afdelingsuitje in Sint-Niklaas,salsa afdelingsuitje in Oostende, salsa afdelingsuitje in Doornik,salsa afdelingsuitje in Genk, salsa afdelingsuitje in Seraing, salsa afdelingsuitje in Roeselare, salsa afdelingsuitje in Moeskroen, salsa afdelingsuitje in Verviers, salsa afdelingsuitje in Dendermonde, salsa afdelingsuitje in Beringen, salsa afdelingsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_AFDELINGSUITJE

salsa afdelingsuitje in Amsterdamsalsa afdelingsuitje in Rotterdamsalsa afdelingsuitje in Den Haagsalsa afdelingsuitje in Utrechtsalsa afdelingsuitje in Eindhovensalsa afdelingsuitje in Tilburgsalsa afdelingsuitje in Groningensalsa afdelingsuitje in Almeresalsa afdelingsuitje in Bredasalsa afdelingsuitje in Nijmegensalsa afdelingsuitje in Enschedesalsa afdelingsuitje in Apeldoornsalsa afdelingsuitje in Haarlemsalsa afdelingsuitje in Arnhemsalsa afdelingsuitje in Amersfoortsalsa afdelingsuitje in Zaanstadsalsa afdelingsuitje in Zaandamsalsa afdelingsuitje in Haarlemmermeersalsa afdelingsuitje in Hoofddorpsalsa afdelingsuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa afdelingsuitje in Zoetermeersalsa afdelingsuitje in Zwollesalsa afdelingsuitje in Maastrichtsalsa afdelingsuitje in Leidensalsa afdelingsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST
salsa bedrijfsfeest in Brussel
salsa bedrijfsfeest in Antwerpen,salsa bedrijfsfeest in Gent, salsa bedrijfsfeest in Charleroi, salsa bedrijfsfeest in Luik, salsa bedrijfsfeest in Brugge, salsa bedrijfsfeest in Namen, salsa bedrijfsfeest in Leuven, salsa bedrijfsfeest in Bergen, salsa bedrijfsfeest in Mechelen, salsa bedrijfsfeest in Aalst,salsa bedrijfsfeest in La Louvière, salsa bedrijfsfeest in Kortrijk,salsa bedrijfsfeest in Hasselt, salsa bedrijfsfeest in Sint-Niklaas,salsa bedrijfsfeest in Oostende, salsa bedrijfsfeest in Doornik,salsa bedrijfsfeest in Genk, salsa bedrijfsfeest in Seraing, salsa bedrijfsfeest in Roeselare, salsa bedrijfsfeest in Moeskroen, salsa bedrijfsfeest in Verviers, salsa bedrijfsfeest in Dendermonde, salsa bedrijfsfeest in Beringen, salsa bedrijfsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST

salsa bedrijfsfeest in Amsterdamsalsa bedrijfsfeest in Rotterdamsalsa bedrijfsfeest in Den Haagsalsa bedrijfsfeest in Utrechtsalsa bedrijfsfeest in Eindhovensalsa bedrijfsfeest in Tilburgsalsa bedrijfsfeest in Groningensalsa bedrijfsfeest in Almeresalsa bedrijfsfeest in Bredasalsa bedrijfsfeest in Nijmegensalsa bedrijfsfeest in Enschedesalsa bedrijfsfeest in Apeldoornsalsa bedrijfsfeest in Haarlemsalsa bedrijfsfeest in Arnhemsalsa bedrijfsfeest in Amersfoortsalsa bedrijfsfeest in Zaanstadsalsa bedrijfsfeest in Zaandamsalsa bedrijfsfeest in Haarlemmermeersalsa bedrijfsfeest in Hoofddorpsalsa bedrijfsfeest in ‘s-Hertogenboschsalsa bedrijfsfeest in Zoetermeersalsa bedrijfsfeest in Zwollesalsa bedrijfsfeest in Maastrichtsalsa bedrijfsfeest in Leidensalsa bedrijfsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_GROEPSUITJE
salsa groepsuitje in Brussel
salsa groepsuitje in Antwerpen,salsa groepsuitje in Gent, salsa groepsuitje in Charleroi, salsa groepsuitje in Luik, salsa groepsuitje in Brugge, salsa groepsuitje in Namen, salsa groepsuitje in Leuven, salsa groepsuitje in Bergen, salsa groepsuitje in Mechelen, salsa groepsuitje in Aalst,salsa groepsuitje in La Louvière, salsa groepsuitje in Kortrijk,salsa groepsuitje in Hasselt, salsa groepsuitje in Sint-Niklaas,salsa groepsuitje in Oostende, salsa groepsuitje in Doornik,salsa groepsuitje in Genk, salsa groepsuitje in Seraing, salsa groepsuitje in Roeselare, salsa groepsuitje in Moeskroen, salsa groepsuitje in Verviers, salsa groepsuitje in Dendermonde, salsa groepsuitje in Beringen, salsa groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_GROEPSUITJE
salsa groepsuitje in Amsterdamsalsa groepsuitje in Rotterdamsalsa groepsuitje in Den Haagsalsa groepsuitje in Utrechtsalsa groepsuitje in Eindhovensalsa groepsuitje in Tilburgsalsa groepsuitje in Groningensalsa groepsuitje in Almeresalsa groepsuitje in Bredasalsa groepsuitje in Nijmegensalsa groepsuitje in Enschedesalsa groepsuitje in Apeldoornsalsa groepsuitje in Haarlemsalsa groepsuitje in Arnhemsalsa groepsuitje in Amersfoortsalsa groepsuitje in Zaanstadsalsa groepsuitje in Zaandamsalsa groepsuitje in Haarlemmermeersalsa groepsuitje in Hoofddorpsalsa groepsuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa groepsuitje in Zoetermeersalsa groepsuitje in Zwollesalsa groepsuitje in Maastrichtsalsa groepsuitje in Leidensalsa groepsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_PERSONEELSFEEST
salsa personeelsfeest in Brussel
salsa personeelsfeest in Antwerpen,salsa personeelsfeest in Gent, salsa personeelsfeest in Charleroi, salsa personeelsfeest in Luik, salsa personeelsfeest in Brugge, salsa personeelsfeest in Namen, salsa personeelsfeest in Leuven, salsa personeelsfeest in Bergen, salsa personeelsfeest in Mechelen, salsa personeelsfeest in Aalst,salsa personeelsfeest in La Louvière, salsa personeelsfeest in Kortrijk,salsa personeelsfeest in Hasselt, salsa personeelsfeest in Sint-Niklaas,salsa personeelsfeest in Oostende, salsa personeelsfeest in Doornik,salsa personeelsfeest in Genk, salsa personeelsfeest in Seraing, salsa personeelsfeest in Roeselare, salsa personeelsfeest in Moeskroen, salsa personeelsfeest in Verviers, salsa personeelsfeest in Dendermonde, salsa personeelsfeest in Beringen, salsa personeelsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_PERSONEELSFEEST
salsa personeelsfeest in Amsterdamsalsa personeelsfeest in Rotterdamsalsa personeelsfeest in Den Haagsalsa personeelsfeest in Utrechtsalsa personeelsfeest in Eindhovensalsa personeelsfeest in Tilburgsalsa personeelsfeest in Groningensalsa personeelsfeest in Almeresalsa personeelsfeest in Bredasalsa personeelsfeest in Nijmegensalsa personeelsfeest in Enschedesalsa personeelsfeest in Apeldoornsalsa personeelsfeest in Haarlemsalsa personeelsfeest in Arnhemsalsa personeelsfeest in Amersfoortsalsa personeelsfeest in Zaanstadsalsa personeelsfeest in Zaandamsalsa personeelsfeest in Haarlemmermeersalsa personeelsfeest in Hoofddorpsalsa personeelsfeest in ‘s-Hertogenboschsalsa personeelsfeest in Zoetermeersalsa personeelsfeest in Zwollesalsa personeelsfeest in Maastrichtsalsa personeelsfeest in Leidensalsa personeelsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_SCHOOLUITJE
salsa schooluitje in Brussel
salsa schooluitje in Antwerpen,salsa schooluitje in Gent, salsa schooluitje in Charleroi, salsa schooluitje in Luik, salsa schooluitje in Brugge, salsa schooluitje in Namen, salsa schooluitje in Leuven, salsa schooluitje in Bergen, salsa schooluitje in Mechelen, salsa schooluitje in Aalst,salsa schooluitje in La Louvière, salsa schooluitje in Kortrijk,salsa schooluitje in Hasselt, salsa schooluitje in Sint-Niklaas,salsa schooluitje in Oostende, salsa schooluitje in Doornik,salsa schooluitje in Genk, salsa schooluitje in Seraing, salsa schooluitje in Roeselare, salsa schooluitje in Moeskroen, salsa schooluitje in Verviers, salsa schooluitje in Dendermonde, salsa schooluitje in Beringen, salsa schooluitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_SCHOOLUITJE
salsa schooluitje in Amsterdamsalsa schooluitje in Rotterdamsalsa schooluitje in Den Haagsalsa schooluitje in Utrechtsalsa schooluitje in Eindhovensalsa schooluitje in Tilburgsalsa schooluitje in Groningensalsa schooluitje in Almeresalsa schooluitje in Bredasalsa schooluitje in Nijmegensalsa schooluitje in Enschedesalsa schooluitje in Apeldoornsalsa schooluitje in Haarlemsalsa schooluitje in Arnhemsalsa schooluitje in Amersfoortsalsa schooluitje in Zaanstadsalsa schooluitje in Zaandamsalsa schooluitje in Haarlemmermeersalsa schooluitje in Hoofddorpsalsa schooluitje in ‘s-Hertogenboschsalsa schooluitje in Zoetermeersalsa schooluitje in Zwollesalsa schooluitje in Maastrichtsalsa schooluitje in Leidensalsa schooluitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_TEAMBUILDING
salsa teambuilding in Brussel
salsa teambuilding in Antwerpen,salsa teambuilding in Gent, salsa teambuilding in Charleroi, salsa teambuilding in Luik, salsa teambuilding in Brugge, salsa teambuilding in Namen, salsa teambuilding in Leuven, salsa teambuilding in Bergen, salsa teambuilding in Mechelen, salsa teambuilding in Aalst,salsa teambuilding in La Louvière, salsa teambuilding in Kortrijk,salsa teambuilding in Hasselt, salsa teambuilding in Sint-Niklaas,salsa teambuilding in Oostende, salsa teambuilding in Doornik,salsa teambuilding in Genk, salsa teambuilding in Seraing, salsa teambuilding in Roeselare, salsa teambuilding in Moeskroen, salsa teambuilding in Verviers, salsa teambuilding in Dendermonde, salsa teambuilding in Beringen, salsa teambuilding in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_TEAMBUILDING
salsa teambuilding in Amsterdamsalsa teambuilding in Rotterdamsalsa teambuilding in Den Haagsalsa teambuilding in Utrechtsalsa teambuilding in Eindhovensalsa teambuilding in Tilburgsalsa teambuilding in Groningensalsa teambuilding in Almeresalsa teambuilding in Bredasalsa teambuilding in Nijmegensalsa teambuilding in Enschedesalsa teambuilding in Apeldoornsalsa teambuilding in Haarlemsalsa teambuilding in Arnhemsalsa teambuilding in Amersfoortsalsa teambuilding in Zaanstadsalsa teambuilding in Zaandamsalsa teambuilding in Haarlemmermeersalsa teambuilding in Hoofddorpsalsa teambuilding in ‘s-Hertogenboschsalsa teambuilding in Zoetermeersalsa teambuilding in Zwollesalsa teambuilding in Maastrichtsalsa teambuilding in Leidenteamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_TEAMUITJE
salsa teamuitje in Brussel
salsa teamuitje in Antwerpen,salsa teamuitje in Gent, salsa teamuitje in Charleroi, salsa teamuitje in Luik, salsa teamuitje in Brugge, salsa teamuitje in Namen, salsa teamuitje in Leuven, salsa teamuitje in Bergen, salsa teamuitje in Mechelen, salsa teamuitje in Aalst,salsa teamuitje in La Louvière, salsa teamuitje in Kortrijk,salsa teamuitje in Hasselt, salsa teamuitje in Sint-Niklaas,salsa teamuitje in Oostende, salsa teamuitje in Doornik,salsa teamuitje in Genk, salsa teamuitje in Seraing, salsa teamuitje in Roeselare, salsa teamuitje in Moeskroen, salsa teamuitje in Verviers, salsa teamuitje in Dendermonde, salsa teamuitje in Beringen, salsa teamuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_TEAMUITJE
salsa teamuitje in Amsterdamsalsa teamuitje in Rotterdamsalsa teamuitje in Den Haagsalsa teamuitje in Utrechtsalsa teamuitje in Eindhovensalsa teamuitje in Tilburgsalsa teamuitje in Groningensalsa teamuitje in Almeresalsa teamuitje in Bredasalsa teamuitje in Nijmegensalsa teamuitje in Enschedesalsa teamuitje in Apeldoornsalsa teamuitje in Haarlemsalsa teamuitje in Arnhemsalsa teamuitje in Amersfoortsalsa teamuitje in Zaanstadsalsa teamuitje in Zaandamsalsa teamuitje in Haarlemmermeersalsa teamuitje in Hoofddorpsalsa teamuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa teamuitje in Zoetermeersalsa teamuitje in Zwollesalsa teamuitje in Maastrichtsalsa teamuitje in Leidensalsa teamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_TEAMEVENT
salsa teamevent in Brussel
salsa teamevent in Antwerpen,salsa teamevent in Gent, salsa teamevent in Charleroi, salsa teamevent in Luik, salsa teamevent in Brugge, salsa teamevent in Namen, salsa teamevent in Leuven, salsa teamevent in Bergen, salsa teamevent in Mechelen, salsa teamevent in Aalst,salsa teamevent in La Louvière, salsa teamevent in Kortrijk,salsa teamevent in Hasselt, salsa teamevent in Sint-Niklaas,salsa teamevent in Oostende, salsa teamevent in Doornik,salsa teamevent in Genk, salsa teamevent in Seraing, salsa teamevent in Roeselare, salsa teamevent in Moeskroen, salsa teamevent in Verviers, salsa teamevent in Dendermonde, salsa teamevent in Beringen, salsa teamevent in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_TEAMEVENT
salsa teamevent in Amsterdamsalsa teamevent in Rotterdamsalsa teamevent in Den Haagsalsa teamevent in Utrechtsalsa teamevent in Eindhovensalsa teamevent in Tilburgsalsa teamevent in Groningensalsa teamevent in Almeresalsa teamevent in Bredasalsa teamevent in Nijmegensalsa teamevent in Enschedesalsa teamevent in Apeldoornsalsa teamevent in Haarlemsalsa teamevent in Arnhemsalsa teamevent in Amersfoortsalsa teamevent in Zaanstadsalsa teamevent in Zaandamsalsa teamevent in Haarlemmermeersalsa teamevent in Hoofddorpsalsa teamevent in ‘s-Hertogenboschsalsa teamevent in Zoetermeersalsa teamevent in Zwollesalsa teamevent in Maastrichtsalsa teamevent in Leidensalsa teamevent in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST
salsa verjaardagsfeest in Brussel
salsa verjaardagsfeest in Antwerpen,salsa verjaardagsfeest in Gent, salsa verjaardagsfeest in Charleroi, salsa verjaardagsfeest in Luik, salsa verjaardagsfeest in Brugge, salsa verjaardagsfeest in Namen, salsa verjaardagsfeest in Leuven, salsa verjaardagsfeest in Bergen, salsa verjaardagsfeest in Mechelen, salsa verjaardagsfeest in Aalst,salsa verjaardagsfeest in La Louvière, salsa verjaardagsfeest in Kortrijk,salsa verjaardagsfeest in Hasselt, salsa verjaardagsfeest in Sint-Niklaas,salsa verjaardagsfeest in Oostende, salsa verjaardagsfeest in Doornik,salsa verjaardagsfeest in Genk, salsa verjaardagsfeest in Seraing, salsa verjaardagsfeest in Roeselare, salsa verjaardagsfeest in Moeskroen, salsa verjaardagsfeest in Verviers, salsa verjaardagsfeest in Dendermonde, salsa verjaardagsfeest in Beringen, salsa verjaardagsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST
salsa verjaardagsfeest in Amsterdamsalsa verjaardagsfeest in Rotterdamsalsa verjaardagsfeest in Den Haagsalsa verjaardagsfeest in Utrechtsalsa verjaardagsfeest in Eindhovensalsa verjaardagsfeest in Tilburgsalsa verjaardagsfeest in Groningensalsa verjaardagsfeest in Almeresalsa verjaardagsfeest in Bredasalsa verjaardagsfeest in Nijmegensalsa verjaardagsfeest in Enschedesalsa verjaardagsfeest in Apeldoornsalsa verjaardagsfeest in Haarlemsalsa verjaardagsfeest in Arnhemsalsa verjaardagsfeest in Amersfoortsalsa verjaardagsfeest in Zaanstadsalsa verjaardagsfeest in Zaandamsalsa verjaardagsfeest in Haarlemmermeersalsa verjaardagsfeest in Hoofddorpsalsa verjaardagsfeest in ‘s-Hertogenboschsalsa verjaardagsfeest in Zoetermeersalsa verjaardagsfeest in Zwollesalsa verjaardagsfeest in Maastrichtsalsa verjaardagsfeest in Leidensalsa verjaardagsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_VRIENDINNENDAG
salsa vriendinnendag in Brussel
salsa vriendinnendag in Antwerpen,salsa vriendinnendag in Gent, salsa vriendinnendag in Charleroi, salsa vriendinnendag in Luik, salsa vriendinnendag in Brugge, salsa vriendinnendag in Namen, salsa vriendinnendag in Leuven, salsa vriendinnendag in Bergen, salsa vriendinnendag in Mechelen, salsa vriendinnendag in Aalst,salsa vriendinnendag in La Louvière, salsa vriendinnendag in Kortrijk,salsa vriendinnendag in Hasselt, salsa vriendinnendag in Sint-Niklaas,salsa vriendinnendag in Oostende, salsa vriendinnendag in Doornik,salsa vriendinnendag in Genk, salsa vriendinnendag in Seraing, salsa vriendinnendag in Roeselare, salsa vriendinnendag in Moeskroen, salsa vriendinnendag in Verviers, salsa vriendinnendag in Dendermonde, salsa vriendinnendag in Beringen, salsa vriendinnendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_VRIENDINNENDAG
salsa vriendinnendag in Amsterdamsalsa vriendinnendag in Rotterdamsalsa vriendinnendag in Den Haagsalsa vriendinnendag in Utrechtsalsa vriendinnendag in Eindhovensalsa vriendinnendag in Tilburgsalsa vriendinnendag in Groningensalsa vriendinnendag in Almeresalsa vriendinnendag in Bredasalsa vriendinnendag in Nijmegensalsa vriendinnendag in Enschedesalsa vriendinnendag in Apeldoornsalsa vriendinnendag in Haarlemsalsa vriendinnendag in Arnhemsalsa vriendinnendag in Amersfoortsalsa vriendinnendag in Zaanstadsalsa vriendinnendag in Zaandamsalsa vriendinnendag in Haarlemmermeersalsa vriendinnendag in Hoofddorpsalsa vriendinnendag in ‘s-Hertogenboschsalsa vriendinnendag in Zoetermeersalsa vriendinnendag in Zwollesalsa vriendinnendag in Maastrichtsalsa vriendinnendag in Leidensalsa vriendinnendag in Dordrecht.


DSC_BE_NL_WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE
salsa vriendinnenuitje in Brussel
salsa vriendinnenuitje in Antwerpen,salsa vriendinnenuitje in Gent, salsa vriendinnenuitje in Charleroi, salsa vriendinnenuitje in Luik, salsa vriendinnenuitje in Brugge, salsa vriendinnenuitje in Namen, salsa vriendinnenuitje in Leuven, salsa vriendinnenuitje in Bergen, salsa vriendinnenuitje in Mechelen, salsa vriendinnenuitje in Aalst,salsa vriendinnenuitje in La Louvière, salsa vriendinnenuitje in Kortrijk,salsa vriendinnenuitje in Hasselt, salsa vriendinnenuitje in Sint-Niklaas,salsa vriendinnenuitje in Oostende, salsa vriendinnenuitje in Doornik,salsa vriendinnenuitje in Genk, salsa vriendinnenuitje in Seraing, salsa vriendinnenuitje in Roeselare, salsa vriendinnenuitje in Moeskroen, salsa vriendinnenuitje in Verviers, salsa vriendinnenuitje in Dendermonde, salsa vriendinnenuitje in Beringen, salsa vriendinnenuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE
salsa vriendinnenuitje in Amsterdamsalsa vriendinnenuitje in Rotterdamsalsa vriendinnenuitje in Den Haagsalsa vriendinnenuitje in Utrechtsalsa vriendinnenuitje in Eindhovensalsa vriendinnenuitje in Tilburgsalsa vriendinnenuitje in Groningensalsa vriendinnenuitje in Almeresalsa vriendinnenuitje in Bredasalsa vriendinnenuitje in Nijmegensalsa vriendinnenuitje in Enschedesalsa vriendinnenuitje in Apeldoornsalsa vriendinnenuitje in Haarlemsalsa vriendinnenuitje in Arnhemsalsa vriendinnenuitje in Amersfoortsalsa vriendinnenuitje in Zaanstadsalsa vriendinnenuitje in Zaandamsalsa vriendinnenuitje in Haarlemmermeersalsa vriendinnenuitje in Hoofddorpsalsa vriendinnenuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa vriendinnenuitje in Zoetermeersalsa vriendinnenuitje in Zwollesalsa vriendinnenuitje in Maastrichtsalsa vriendinnenuitje in Leidensalsa vriendinnenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN
salsa vrijgezellenfeesten in Brussel
salsa vrijgezellenfeesten in Antwerpen,salsa vrijgezellenfeesten in Gent, salsa vrijgezellenfeesten in Charleroi, salsa vrijgezellenfeesten in Luik, salsa vrijgezellenfeesten in Brugge, salsa vrijgezellenfeesten in Namen, salsa vrijgezellenfeesten in Leuven, salsa vrijgezellenfeesten in Bergen, salsa vrijgezellenfeesten in Mechelen, salsa vrijgezellenfeesten in Aalst,salsa vrijgezellenfeesten in La Louvière, salsa vrijgezellenfeesten in Kortrijk,salsa vrijgezellenfeesten in Hasselt, salsa vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas,salsa vrijgezellenfeesten in Oostende, salsa vrijgezellenfeesten in Doornik,salsa vrijgezellenfeesten in Genk, salsa vrijgezellenfeesten in Seraing, salsa vrijgezellenfeesten in Roeselare, salsa vrijgezellenfeesten in Moeskroen, salsa vrijgezellenfeesten in Verviers, salsa vrijgezellenfeesten in Dendermonde, salsa vrijgezellenfeesten in Beringen, salsa vrijgezellenfeesten in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN
salsa vrijgezellenfeesten in Amsterdamsalsa vrijgezellenfeesten in Rotterdamsalsa vrijgezellenfeesten in Den Haagsalsa vrijgezellenfeesten in Utrechtsalsa vrijgezellenfeesten in Eindhovensalsa vrijgezellenfeesten in Tilburgsalsa vrijgezellenfeesten in Groningensalsa vrijgezellenfeesten in Almeresalsa vrijgezellenfeesten in Bredasalsa vrijgezellenfeesten in Nijmegensalsa vrijgezellenfeesten in Enschedesalsa vrijgezellenfeesten in Apeldoornsalsa vrijgezellenfeesten in Haarlemsalsa vrijgezellenfeesten in Arnhemsalsa vrijgezellenfeesten in Amersfoortsalsa vrijgezellenfeesten in Zaanstadsalsa vrijgezellenfeesten in Zaandamsalsa vrijgezellenfeesten in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenfeesten in Hoofddorpsalsa vrijgezellenfeesten in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenfeesten in Zoetermeersalsa vrijgezellenfeesten in Zwollesalsa vrijgezellenfeesten in Maastrichtsalsa vrijgezellenfeesten in Leidensalsa vrijgezellenfeesten in Dordrecht.


DSC_BE_NL_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
salsa groepsuitje in Brussel
salsa groepsuitje in Antwerpen,salsa groepsuitje in Gent, salsa groepsuitje in Charleroi, salsa groepsuitje in Luik, salsa groepsuitje in Brugge, salsa groepsuitje in Namen, salsa groepsuitje in Leuven, salsa groepsuitje in Bergen, salsa groepsuitje in Mechelen, salsa groepsuitje in Aalst,salsa groepsuitje in La Louvière, salsa groepsuitje in Kortrijk,salsa groepsuitje in Hasselt, salsa groepsuitje in Sint-Niklaas,salsa groepsuitje in Oostende, salsa groepsuitje in Doornik,salsa groepsuitje in Genk, salsa groepsuitje in Seraing, salsa groepsuitje in Roeselare, salsa groepsuitje in Moeskroen, salsa groepsuitje in Verviers, salsa groepsuitje in Dendermonde, salsa groepsuitje in Beringen, salsa groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
salsa groepsuitje in Amsterdamsalsa groepsuitje in Rotterdamsalsa groepsuitje in Den Haagsalsa groepsuitje in Utrechtsalsa groepsuitje in Eindhovensalsa groepsuitje in Tilburgsalsa groepsuitje in Groningensalsa groepsuitje in Almeresalsa groepsuitje in Bredasalsa groepsuitje in Nijmegensalsa groepsuitje in Enschedesalsa groepsuitje in Apeldoornsalsa groepsuitje in Haarlemsalsa groepsuitje in Arnhemsalsa groepsuitje in Amersfoortsalsa groepsuitje in Zaanstadsalsa groepsuitje in Zaandamsalsa groepsuitje in Haarlemmermeersalsa groepsuitje in Hoofddorpsalsa groepsuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa groepsuitje in Zoetermeersalsa groepsuitje in Zwollesalsa groepsuitje in Maastrichtsalsa groepsuitje in Leidensalsa groepsuitje in Dordrecht.

DSC_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND
salsa vrijgezellenavond in Amsterdamsalsa vrijgezellenavond in Rotterdamsalsa vrijgezellenavond in Den Haagsalsa vrijgezellenavond in Utrechtsalsa vrijgezellenavond in Eindhovensalsa vrijgezellenavond in Tilburgsalsa vrijgezellenavond in Groningensalsa vrijgezellenavond in Almeresalsa vrijgezellenavond in Bredasalsa vrijgezellenavond in Nijmegensalsa vrijgezellenavond in Enschedesalsa vrijgezellenavond in Apeldoornsalsa vrijgezellenavond in Haarlemsalsa vrijgezellenavond in Arnhemsalsa vrijgezellenavond in Amersfoortsalsa vrijgezellenavond in Zaanstadsalsa vrijgezellenavond in Zaandamsalsa vrijgezellenavond in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenavond in Hoofddorpsalsa vrijgezellenavond in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenavond in Zoetermeersalsa vrijgezellenavond in Zwollesalsa vrijgezellenavond in Maastrichtsalsa vrijgezellenavond in Leidensalsa vrijgezellenavond in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND
salsa vrijgezellenavond in Brussel
salsa vrijgezellenavond in Antwerpen, salsa vrijgezellenavond in Gent, salsa vrijgezellenavond in Charleroi, salsa vrijgezellenavond in Luik,salsa vrijgezellenavond in Brugge, salsa vrijgezellenavond in Namen, salsa vrijgezellenavond in Leuven, salsa vrijgezellenavond in Bergen, salsa vrijgezellenavond in Mechelen,salsa vrijgezellenavond in Aalst, salsa vrijgezellenavond in La Louvière, salsa vrijgezellenavond in Kortrijk, salsa vrijgezellenavond in Hasselt, salsa vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, salsa vrijgezellenavond in Oostende, salsa vrijgezellenavond in Doornik, salsa vrijgezellenavond in Genk,salsa vrijgezellenavond in Seraing, salsa vrijgezellenavond in Roeselare, salsa vrijgezellenavond in Moeskroen, salsa vrijgezellenavond in Verviers, salsa vrijgezellenavond in Dendermonde, salsa vrijgezellenavond in Beringen, salsa vrijgezellenavond in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG
salsa vrijgezellendag in Amsterdamsalsa vrijgezellendag in Rotterdamsalsa vrijgezellendag in Den Haagsalsa vrijgezellendag in Utrechtsalsa vrijgezellendag in Eindhovensalsa vrijgezellendag in Tilburgsalsa vrijgezellendag in Groningensalsa vrijgezellendag in Almeresalsa vrijgezellendag in Bredasalsa vrijgezellendag in Nijmegensalsa vrijgezellendag in Enschedesalsa vrijgezellendag in Apeldoornsalsa vrijgezellendag in Haarlemsalsa vrijgezellendag in Arnhemsalsa vrijgezellendag in Amersfoortsalsa vrijgezellendag in Zaanstadsalsa vrijgezellendag in Zaandamsalsa vrijgezellendag in Haarlemmermeersalsa vrijgezellendag in Hoofddorpsalsa vrijgezellendag in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellendag in Zoetermeersalsa vrijgezellendag in Zwollesalsa vrijgezellendag in Maastrichtsalsa vrijgezellendag in Leidensalsa vrijgezellendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG
salsa vrijgezellendag in Brussel
salsa vrijgezellendag in Antwerpen, salsa vrijgezellendag in Gent, salsa vrijgezellendag in Charleroi, salsa vrijgezellendag in Luik, salsa vrijgezellendag in Brugge, salsa vrijgezellendag in Namen, salsa vrijgezellendag in Leuven, salsa vrijgezellendag in Bergen, salsa vrijgezellendag in Mechelen, salsa vrijgezellendag in Aalst, salsa vrijgezellendag in La Louvière, salsa vrijgezellendag in Kortrijk, salsa vrijgezellendag in Hasselt, salsa vrijgezellendag in Sint-Niklaas,salsa vrijgezellendag in Oostende, salsa vrijgezellendag in Doornik, salsa vrijgezellendag in Genk, salsa vrijgezellendag in Seraing, salsa vrijgezellendag in Roeselare, salsa vrijgezellendag in Moeskroen, salsa vrijgezellendag in Verviers, salsa vrijgezellendag in Dendermonde, salsa vrijgezellendag in Beringen,salsa vrijgezellendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
salsa vrijgezellenfeest in Amsterdamsalsa vrijgezellenfeest in Rotterdamsalsa vrijgezellenfeest in Den Haagsalsa vrijgezellenfeest in Utrechtsalsa vrijgezellenfeest in Eindhovensalsa vrijgezellenfeest in Tilburgsalsa vrijgezellenfeest in Groningensalsa vrijgezellenfeest in Almeresalsa vrijgezellenfeest in Bredasalsa vrijgezellenfeest in Nijmegensalsa vrijgezellenfeest in Enschedesalsa vrijgezellenfeest in Apeldoornsalsa vrijgezellenfeest in Haarlemsalsa vrijgezellenfeest in Arnhemsalsa vrijgezellenfeest in Amersfoortsalsa vrijgezellenfeest in Zaanstadsalsa vrijgezellenfeest in Zaandamsalsa vrijgezellenfeest in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenfeest in Hoofddorpsalsa vrijgezellenfeest in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenfeest in Zoetermeersalsa vrijgezellenfeest in Zwollesalsa vrijgezellenfeest in Maastrichtsalsa vrijgezellenfeest in Leidensalsa vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
salsa vrijgezellenfeest in Brussel
salsa vrijgezellenfeest in Antwerpen, salsa vrijgezellenfeest in Gent, salsa vrijgezellenfeest in Charleroi, salsa vrijgezellenfeest in Luik,salsa vrijgezellenfeest in Brugge, salsa vrijgezellenfeest in Namen, salsa vrijgezellenfeest in Leuven, salsa vrijgezellenfeest in Bergen, salsa vrijgezellenfeest in Mechelen, salsa vrijgezellenfeest in Aalst, salsa vrijgezellenfeest in La Louvière,salsa vrijgezellenfeest in Kortrijk, salsa vrijgezellenfeest in Hasselt, salsa vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, salsa vrijgezellenfeest in Oostende, salsa vrijgezellenfeest in Doornik,salsa vrijgezellenfeest in Genk, salsa vrijgezellenfeest in Seraing,salsa vrijgezellenfeest in Roeselare, salsa vrijgezellenfeest in Moeskroen, salsa vrijgezellenfeest in Verviers, salsa vrijgezellenfeest in Dendermonde, salsa vrijgezellenfeest in Beringen, salsa vrijgezellenfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE
salsa vrijgezellenuitje in Amsterdamsalsa vrijgezellenuitje in Rotterdamsalsa vrijgezellenuitje in Den Haagsalsa vrijgezellenuitje in Utrechtsalsa vrijgezellenuitje in Eindhovensalsa vrijgezellenuitje in Tilburgsalsa vrijgezellenuitje in Groningensalsa vrijgezellenuitje in Almeresalsa vrijgezellenuitje in Bredasalsa vrijgezellenuitje in Nijmegensalsa vrijgezellenuitje in Enschedesalsa vrijgezellenuitje in Apeldoornsalsa vrijgezellenuitje in Haarlemsalsa vrijgezellenuitje in Arnhemsalsa vrijgezellenuitje in Amersfoortsalsa vrijgezellenuitje in Zaanstadsalsa vrijgezellenuitje in Zaandamsalsa vrijgezellenuitje in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenuitje in Hoofddorpsalsa vrijgezellenuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenuitje in Zoetermeersalsa vrijgezellenuitje in Zwollesalsa vrijgezellenuitje in Maastrichtsalsa vrijgezellenuitje in Leidensalsa vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE
salsa vrijgezellenuitje in Brussel
salsa vrijgezellenuitje in Antwerpen, salsa vrijgezellenuitje in Gent, salsa vrijgezellenuitje in Charleroi, salsa vrijgezellenuitje in Luik, salsa vrijgezellenuitje in Brugge, salsa vrijgezellenuitje in Namen, salsa vrijgezellenuitje in Leuven, salsa vrijgezellenuitje in Bergen,salsa vrijgezellenuitje in Mechelen, salsa vrijgezellenuitje in Aalst, salsa vrijgezellenuitje in La Louvière, salsa vrijgezellenuitje in Kortrijk, salsa vrijgezellenuitje in Hasselt,salsa vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, salsa vrijgezellenuitje in Oostende, salsa vrijgezellenuitje in Doornik, salsa vrijgezellenuitje in Genk, salsa vrijgezellenuitje in Seraing, salsa vrijgezellenuitje in Roeselare, salsa vrijgezellenuitje in Moeskroen,salsa vrijgezellenuitje in Verviers, salsa vrijgezellenuitje in Dendermonde, salsa vrijgezellenuitje in Beringen, Afrikaanse vrijgezellenuitje in Turnhout.


ACE_BE_NL_WS_SALSA
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Gentworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Dendermondeworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Mechelen.

LCBA_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_WS_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

DSC_NL_BE_VGZ_SALSA
workshop salsa in Amsterdamworkshop salsa in Rotterdamworkshop salsa in Den Haagworkshop salsa in Utrechtworkshop salsa in Eindhovenworkshop salsa in Tilburgworkshop salsa in Groningenworkshop salsa in Almereworkshop salsa in Bredaworkshop salsa in Nijmegenworkshop salsa in Enschedeworkshop salsa in Apeldoornworkshop salsa in Haarlemworkshop salsa in Arnhemworkshop salsa in Amersfoortworkshop salsa in Zaanstadworkshop salsa in Zaandamworkshop salsa in Haarlemmermeerworkshop salsa in Hoofddorpworkshop salsa in 's-Hertogenboschworkshop salsa in Zoetermeerworkshop salsa in Zwolleworkshop salsa in Maastrichtworkshop salsa in Leidenworkshop salsa in Dordrechtworkshop salsa in Edeworkshop salsa in Emmenworkshop salsa in Westlandworkshop salsa in Naaldwijkworkshop salsa in Venloworkshop salsa in Delftworkshop salsa in Deventerworkshop salsa in Leeuwardenworkshop salsa in Alkmaarworkshop salsa in Sittard-Geleenworkshop salsa in Helmondworkshop salsa in Heerlenworkshop salsa in Hilversumworkshop salsa in Ossworkshop salsa in Amstelveenworkshop salsa in Súdwest-Fryslânworkshop salsa in Sneekworkshop salsa in Hengeloworkshop salsa in Purmerendworkshop salsa in Roosendaalworkshop salsa in Schiedamworkshop salsa in Lelystadworkshop salsa in Alphen aan den Rijnworkshop salsa in Almeloworkshop salsa in Leidschendamworkshop salsa in Voorburgworkshop salsa in Spijkenisseworkshop salsa in Hoornworkshop salsa in Goudaworkshop salsa in Vlaardingenworkshop salsa in Alblasserdamworkshop salsa in Albrandswaardworkshop salsa in Alphen aan den Rijnworkshop salsa in Barendrechtworkshop salsa in Bergambachtworkshop salsa in Bernisseworkshop salsa in Binnenmaasworkshop salsa in Bodegraven-Reeuwijk
workshop salsa in Boskoopworkshop salsa in Brielle
workshop salsa in Capelle aan den Ijssel
workshop salsa in Cromstrijenworkshop salsa in Delftworkshop salsa in Dirkslandworkshop salsa in Dordrechtworkshop salsa in Giessenlandenworkshop salsa in Goedereedeworkshop salsa in Gorinchemworkshop salsa in Goudaworkshop salsa in Graafstroom,

workshop salsa in Den Haag
, workshop salsa in Hardinxveld-Giessendamworkshop salsa in Hellevoetsluisworkshop salsa in Hendrik-Ido-Ambachtworkshop salsa in Hillegomworkshop salsa in Kaag en Braassemworkshop salsa in Katwijkworkshop salsa in Korendijkworkshop salsa in Krimpen aan den Ijsselworkshop salsa in Lansingerlandworkshop salsa in Leerdamworkshop salsa in Leidenworkshop salsa in Leiderdorpworkshop salsa in Leidschendam-Voorburgworkshop salsa in Liesveldworkshop salsa in Lisseworkshop salsa in Maassluisworkshop salsa in Middelharnisworkshop salsa in Midden-Delflandworkshop salsa in Nederlekworkshop salsa in Nieuw-Lekkerlandworkshop salsa in Nieuwkoopworkshop salsa in Noordwijkworkshop salsa in Noordwijkerhoutworkshop salsa in Oegstgeestworkshop salsa in Oostflakkeeworkshop salsa in Oud-Beijerlandworkshop salsa in Ouderkerkworkshop salsa in Papendrechtworkshop salsa in Pijnacker-Nootdorpworkshop salsa in Ridderkerkworkshop salsa in Rijnwoudeworkshop salsa in Rijswijkworkshop salsa in Rotterdamworkshop salsa in Schiedamworkshop salsa in Schoonhovenworkshop salsa in Sliedrechtworkshop salsa in Spijkenisseworkshop salsa in Strijenworkshop salsa in Teylingenworkshop salsa in Vlaardingenworkshop salsa in Vlistworkshop salsa in Voorschotenworkshop salsa in Waddinxveenworkshop salsa in Wassenaarworkshop salsa in Westlandworkshop salsa in Westvoorneworkshop salsa in Zederikworkshop salsa in Zoetermeerworkshop salsa in Zoeterwoudeworkshop salsa in Zuidplasworkshop salsa in Zwijndrechtworkshop salsa in Aalsmeerworkshop salsa in Alkmaarworkshop salsa in Amstelveenworkshop salsa in Amsterdamworkshop salsa in Anna Paulowna
workshop salsa in Beemster
workshop salsa in Bergen
workshop salsa in Beverwijk
workshop salsa in Blaricumworkshop salsa in Bloemendaalworkshop salsa in Bussumworkshop salsa in Castricumworkshop salsa in Den Helder, workshop salsa in Diemen, workshop salsa in Drechterland, workshop salsa in Edam-Volendam, workshop salsa in Enkhuizen, workshop salsa in Graft-De Rijp, workshop salsa in Haarlem, workshop salsa in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop salsa in Haarlemmermeer, workshop salsa in Harenkarspel, workshop salsa in Heemskerk, workshop salsa in Heemstede, workshop salsa in Heerhugowaard, workshop salsa in Heiloo, workshop salsa in Hilversum,

workshop salsa in Hoorn
, workshop salsa in Huizenworkshop salsa in Koggenlandworkshop salsa in Landsmeer, workshop salsa in Langedijkworkshop salsa in Larenworkshop salsa in Medemblikworkshop salsa in Muidenworkshop salsa in Naardenworkshop salsa in Niedorpworkshop salsa in Oostzaanworkshop salsa in Opmeerworkshop salsa in Ouder-Amstelworkshop salsa in Purmerendworkshop salsa in Schagenworkshop salsa in Schermerworkshop salsa in Stede Broecworkshop salsa in Texelworkshop salsa in Uitgeestworkshop salsa in Uithoornworkshop salsa in Velsenworkshop salsa in Waterlandworkshop salsa in Weespworkshop salsa in Wieringenworkshop salsa in Wieringermeerworkshop salsa in Wijdemerenworkshop salsa in Wormerlandworkshop salsa in Zaanstadworkshop salsa in Zandvoortworkshop salsa in Zeevangworkshop salsa in Zijpe, workshop salsa in 's-Hertogenbosch, workshop salsa in Aalburg, workshop salsa in Alphen-Chaam, workshop salsa in Asten, workshop salsa in Baarle-Nassau, workshop salsa in Bergeijk, workshop salsa in Bergen op Zoom, workshop salsa in Bernheze, workshop salsa in Best, workshop salsa in Bladel, workshop salsa in Boekel, workshop salsa in Boxmeer, workshop salsa in Boxtel, workshop salsa in Breda, workshop salsa in Cranendonck, workshop salsa in Cuijk, workshop salsa in Deurne, workshop salsa in Dongen, workshop salsa in Drimmelen, workshop salsa in Eersel, workshop salsa in Eindhoven, workshop salsa in Etten-Leur, workshop salsa in Geertruidenberg, workshop salsa in Geldrop-Mierlo, workshop salsa in Gemert-Bakel, workshop salsa in Gilze en Rijen, workshop salsa in Goirle, 
workshop salsa in Grave, workshop salsa in Haaren, 
workshop salsa in Halderberge
, workshop salsa in Heeze-Leende, workshop salsa in Helmond, workshop salsa in Heusden, workshop salsa in Hilvarenbeek, workshop salsa in Laarbeek,

workshop salsa in Landerd
, workshop salsa in Loon op Zand, workshop salsa in Maasdonk, workshop salsa in Mill en Sint Hubert, workshop salsa in Moerdijk, workshop salsa in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop salsa in Oirschot, workshop salsa in Oisterwijk, workshop salsa in Oosterhout, workshop salsa in Oss, workshop salsa in Reusel-De Mierden, workshop salsa in Roosendaal, workshop salsa in Rucphen, workshop salsa in Schijndel, workshop salsa in Sint Anthonis, workshop salsa in Sint-Michielsgestelworkshop salsa in Sint-Oedenrodeworkshop salsa in Somerenworkshop salsa in Son en Breugelworkshop salsa in Steenbergenworkshop salsa in Tilburgworkshop salsa in Udenworkshop salsa in Valkenswaardworkshop salsa in Veghelworkshop salsa in Veldhovenworkshop salsa in Vughtworkshop salsa in Waalreworkshop salsa in Waalwijkworkshop salsa in Werkendamworkshop salsa in Woensdrechtworkshop salsa in Woudrichemworkshop salsa in Zundertworkshop salsa in Almeloworkshop salsa in Borneworkshop salsa in Dalfsen, workshop salsa in Dinkellandworkshop salsa in Deventerworkshop salsa in Enschedeworkshop salsa in Haaksbergenworkshop salsa in Hardenbergworkshop salsa in Hellendoornworkshop salsa in Hengeloworkshop salsa in Hof van Twenteworkshop salsa in Kampenworkshop salsa in Losserworkshop salsa in Oldenzaalworkshop salsa in Olst-Wijheworkshop salsa in Ommenworkshop salsa in Raalteworkshop salsa in Rijssen-Holtenworkshop salsa in Staphorstworkshop salsa in Steenwijkerlandworkshop salsa in Tubbergenworkshop salsa in Twenterandworkshop salsa in Wierdenworkshop salsa in Zwartewaterlandworkshop salsa in Zwolle
workshop salsa in Almere
, workshop salsa in Dronten, 
workshop salsa in Lelystad
, workshop salsa in Noordoostpolder, workshop salsa in Urk, workshop salsa in Zeewolde,
workshop salsa in Axel
, workshop salsa in Borsele,

workshop salsa in Goes
,

workshop salsa in Hulst, workshop salsa in Kapelle, workshop salsa in Middelburg, workshop salsa in Noord-Beveland, workshop salsa in Oost-Souburg, workshop salsa in Reimerswaal, workshop salsa in Schouwen-Duiveland, workshop salsa in Sluis, workshop salsa in Terneuzen, workshop salsa in Tholen, workshop salsa in Veere, workshop salsa in Vlissingen, workshop salsa in Zierikzee, workshop salsa in Beek, workshop salsa in Beesel, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Brunssum, workshop salsa in Echt-Susteren, workshop salsa in Eijsden-Margratenworkshop salsa in Gennep, workshop salsa in Gulpen-Wittem, workshop salsa in Heerlen, workshop salsa in Horst aan de Maas, workshop salsa in Kerkrade, workshop salsa in Landgraaf, workshop salsa in Leudal, workshop salsa in Maasgouw, workshop salsa in Maastricht, workshop salsa in Meerssen, workshop salsa in Mook en Middelaar, workshop salsa in Nederweert, workshop salsa in Nuth, workshop salsa in Onderbanken, workshop salsa in Peel en Maas, workshop salsa in Roerdalen, workshop salsa in Roermond, workshop salsa in Schinnen, workshop salsa in Simpelveld, workshop salsa in Sittard-Geleen, workshop salsa in Stein, workshop salsa in Vaals, workshop salsa in Valkenburg aan de Geul, workshop salsa in Venlo, workshop salsa in Venray, workshop salsa in Voerendaal, workshop salsa in Weert, workshop salsa in Abcoude, workshop salsa in Amersfoort, workshop salsa in Bunnik, workshop salsa in Bunschoten, workshop salsa in De Bilt, workshop salsa in De Ronde Venen, workshop salsa in Eemnes, workshop salsa in Renswoude, workshop salsa in Rhenen, workshop salsa in Soest, workshop salsa in Stichtse Vecht, 
workshop salsa in Utrecht
, 
workshop salsa in Utrechtse Heuvelrug
, 
workshop salsa in Houten
, workshop salsa in Ijsselstein, workshop salsa in Leusden, workshop salsa in Lopik, workshop salsa in Montfoort,

workshop salsa in Nieuwegein
, workshop salsa in Oudewater, workshop salsa in Veenendaal, workshop salsa in Vianen, workshop salsa in Wijk bij Duurstede, workshop salsa in Woerden, workshop salsa in Woudenberg, workshop salsa in Zeist, workshop salsa in Achterberg, workshop salsa in Achterwetering, workshop salsa in Achthoven, workshop salsa in Amerongen, workshop salsa in Austerlitz, workshop salsa in Baambrugge, workshop salsa in Baarn, workshop salsa in Benschop, workshop salsa in Spakenburg, workshop salsa in De Birkt, workshop salsa in Bilthoven, workshop salsa in Blokland, workshop salsa in Bosch en Duin, workshop salsa in Breudijk, workshop salsa in Breukelen, workshop salsa in Buurtsdijk, workshop salsa in Cabauw, workshop salsa in Cattenbroek, workshop salsa in Cothen, workshop salsa in Den Dolder, workshop salsa in Diemerbroek, workshop salsa in Doorn, workshop salsa in Driebergen, workshop salsa in Rijsenburg, workshop salsa in Achtkarspelen, workshop salsa in Ameland, workshop salsa in Het Bildt, workshop salsa in Boornsterhem, workshop salsa in Dantumadeel, workshop salsa in Dongeradeel, workshop salsa in Ferwerderadeel, workshop salsa in Franekeradeel, workshop salsa in Gaasterland-Sloten, workshop salsa in Harlingen, workshop salsa in Heerenveen, workshop salsa in Kollumerland en Nieuwkruisland, workshop salsa in Leeuwarden, workshop salsa in Leeuwarderadeel, workshop salsa in Lemsterland, workshop salsa in Littenseradeel, workshop salsa in Menaldumadeel, workshop salsa in Ooststellingwerf, workshop salsa in Opsterland, workshop salsa in Schiermonnikoog, workshop salsa in Skarsterlân, workshop salsa in Smallingerland, workshop salsa in Súdwest-Fryslân, workshop salsa in Terschelling, 
workshop salsa in Tietjerksteradeel, workshop salsa in Vlieland, 
workshop salsa in Weststellingwerf, workshop salsa in Aalten, workshop salsa in Apeldoorn, workshop salsa in Arnhem, workshop salsa in Barneveld,

workshop salsa in Berkelland
, workshop salsa in Beuningen, workshop salsa in Bronckhorst, workshop salsa in Brummen, workshop salsa in Buren, workshop salsa in Culemborg, workshop salsa in Doesburg, workshop salsa in Doetinchem, workshop salsa in Druten, workshop salsa in Duiven, workshop salsa in Ede, workshop salsa in Elburg, workshop salsa in Ermelo, workshop salsa in Geldermalsen, workshop salsa in Groesbeek, workshop salsa in Harderwijk, workshop salsa in Hattem, workshop salsa in Heerde, workshop salsa in Heumen, workshop salsa in Lingewaal, workshop salsa in Lingewaard, workshop salsa in Lochem, workshop salsa in Maasdriel, workshop salsa in Millingen aan de Rijn, workshop salsa in Montferland, workshop salsa in Neder-Betuwe, workshop salsa in Neerijnen, workshop salsa in Nijkerk, workshop salsa in Nijmegen, workshop salsa in Nunspeet, workshop salsa in Oldebroek, workshop salsa in Oost Gelre, workshop salsa in Oude Ijsselstreek, workshop salsa in Overbetuwe, workshop salsa in Putten, workshop salsa in Renkum, workshop salsa in Rheden, workshop salsa in Rijnwaarden, workshop salsa in Rozendaal, workshop salsa in Scherpenzeel, workshop salsa in Tiel, workshop salsa in Ubbergen, workshop salsa in Voorst, workshop salsa in Wageningen, workshop salsa in West Maas en Waal, workshop salsa in Westervoort, workshop salsa in Wijchen, workshop salsa in Winterswijk, workshop salsa in Zaltbommel, workshop salsa in Zevenaar, workshop salsa in Zutphen, workshop salsa in Aa en Hunze, workshop salsa in Assen, workshop salsa in Borger-Odoorn, workshop salsa in Coevorden, workshop salsa in Emmen, workshop salsa in Hoogeveen, workshop salsa in Meppel, 
workshop salsa in Midden-Drenthe
, workshop salsa in Noordenveld, 
workshop salsa in Tynaarlo, workshop salsa in Westerveld, workshop salsa in De Wolden.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Brussel
workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Gent, workshop salsa in Charleroi, workshop salsa in Luik, workshop salsa in Brugge, workshop salsa in Namen, workshop salsa in Leuven, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Mechelen, workshop salsa in Aalst, workshop salsa in La Louvière, workshop salsa in Kortrijk, workshop salsa in Hasselt, workshop salsa in Sint-Niklaas, workshop salsa in Oostende, workshop salsa in Doornik, workshop salsa in Genk, workshop salsa in Seraing, workshop salsa in Roeselare, workshop salsa in Moeskroen, workshop salsa in Verviers, workshop salsa in Dendermonde, workshop salsa in Beringen, workshop salsa in Turnhout, workshop salsa in Vilvoorde, workshop salsa in Lokeren, workshop salsa in Sint-Truiden, workshop salsa in Herstal, workshop salsa in Geelworkshop salsa in Ninove, workshop salsa in Halle, workshop salsa in Waregem, workshop salsa in Châtelet, workshop salsa in Ieper, workshop salsa in Lier, workshop salsa in Lommel, workshop salsa in Waver, workshop salsa in Binche, workshop salsa in Tienen, workshop salsa in Menen, workshop salsa in Geraardsbergen, workshop salsa in Bilzen, workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop salsa in Tongeren, workshop salsa in Oudenaarde, workshop salsa in Deinze, workshop salsa in Aarschot, workshop salsa in Aat, workshop salsa in Aarlenworkshop salsa in Herentals, workshop salsa in Izegem, workshop salsa in Harelbeke, workshop salsa in Nijvel, workshop salsa in Zinnik, workshop salsa in Andenne, workshop salsa in Ronse, workshop salsa in Zottegem, 
workshop salsa in Mortsel, workshop salsa in Maaseik, 
workshop salsa in Gembloers
, workshop salsa in Diest, workshop salsa in Saint-Ghislain, workshop salsa in Fleurus, workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem,

workshop salsa in 's-Gravenbrakel
, workshop salsa in Hoei, workshop salsa in Hoogstraten, workshop salsa in Eeklo, workshop salsa in Torhout, workshop salsa in Poperinge, workshop salsa in Dilsen-Stokkem, workshop salsa in Tielt, workshop salsa in Blankenberge, workshop salsa in Eupen, workshop salsa in Lessen, workshop salsa in Wervik, workshop salsa in Walcourt, workshop salsa in Komen-Waasten, workshop salsa in Marche-en-Famenne.

workshop salsa in Aartselaar
workshop salsa in Antwerpenworkshop salsa in Arendonkworkshop salsa in Baarle-Hertogworkshop salsa in Balenworkshop salsa in Beerseworkshop salsa in Berlaarworkshop salsa in Boechoutworkshop salsa in Bonheidenworkshop salsa in Boomworkshop salsa in Bornemworkshop salsa in Borsbeekworkshop salsa in Brasschaatworkshop salsa in Brechtworkshop salsa in Desselworkshop salsa in Duffelworkshop salsa in Edegemworkshop salsa in Essenworkshop salsa in Geelworkshop salsa in Grobbendonkworkshop salsa in Heist-op-den-Bergworkshop salsa in Hemiksemworkshop salsa in Herentalsworkshop salsa in Herenthoutworkshop salsa in Herseltworkshop salsa in Hoogstratenworkshop salsa in Hoveworkshop salsa in Hulshoutworkshop salsa in Kalmthoutworkshop salsa in Kapellenworkshop salsa in Kasterleeworkshop salsa in Kontichworkshop salsa in Laakdalworkshop salsa in Lierworkshop salsa in Lilleworkshop salsa in Lintworkshop salsa in Malleworkshop salsa in Mechelenworkshop salsa in Meerhoutworkshop salsa in Merksplasworkshop salsa in Molworkshop salsa in Mortselworkshop salsa in Nielworkshop salsa in Nijlenworkshop salsa in Olenworkshop salsa in Oud-Turnhoutworkshop salsa in Putteworkshop salsa in Puursworkshop salsa in Ranstworkshop salsa in Ravelsworkshop salsa in Retieworkshop salsa in Rijkevorselworkshop salsa in Rumstworkshop salsa in Schelleworkshop salsa in Schildeworkshop salsa in Schotenworkshop salsa in Sint-Amandsworkshop salsa in Sint-Katelijne-Waverworkshop salsa in Stabroekworkshop salsa in Turnhoutworkshop salsa in Vorselaarworkshop salsa in Vosselaarworkshop salsa in Westerlo
workshop salsa in Wijnegem
workshop salsa in Willebroek
workshop salsa in Wommelgem
workshop salsa in Wuustwezelworkshop salsa in Zandhovenworkshop salsa in Zoerselworkshop salsa in Zwijndrecht,

workshop salsa in Gentworkshop salsa in Brusselworkshop salsa in Bruggeworkshop salsa in Leuvenworkshop salsa in Aalstworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Hasseltworkshop salsa in Sint-Niklaasworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Genkworkshop salsa in Doornikworkshop salsa in Roeselareworkshop salsa in Moeskroenworkshop salsa in Lokerenworkshop salsa in Sint-Truidenworkshop salsa in Mariakerkeworkshop salsa in Drongenworkshop salsa in Wondelgemworkshop salsa in Sint-Amandsbergworkshop salsa in Oostakkerworkshop salsa in Ledebergworkshop salsa in Gentbruggeworkshop salsa in Afsneeworkshop salsa in Sint-Denijs-Westremworkshop salsa in Zwijnaardeworkshop salsa in Wachtebekeworkshop salsa in Lochristiworkshop salsa in Destelbergenworkshop salsa in Melleworkshop salsa in Merelbekeworkshop salsa in Heusdenworkshop salsa in Zevergemworkshop salsa in De Pinteworkshop salsa in Sint-Martens-Latemworkshop salsa in Sint-Martens-Leerneworkshop salsa in Deinzeworkshop salsa in Vosselareworkshop salsa in Neveleworkshop salsa in Landegemworkshop salsa in Merendreeworkshop salsa in Alkenworkshop salsa in Asworkshop salsa in Beringenworkshop salsa in Bilzenworkshop salsa in Bocholtworkshop salsa in Borgloonworkshop salsa in Breeworkshop salsa in Diepenbeekworkshop salsa in Dilsen-Stokkemworkshop salsa in Genk, , workshop salsa in Gingelomworkshop salsa in Halenworkshop salsa in Hamworkshop salsa in Hamont-Achelworkshop salsa in Hechtel-Ekselworkshop salsa in Heersworkshop salsa in Herk-de-Stad
workshop salsa in Herstappe

workshop salsa in Heusden-Zolder

workshop salsa in Hoeselt
workshop salsa in Houthalen-Helchterenworkshop salsa in Kinrooiworkshop salsa in Kortessem,

workshop salsa in Lanakenworkshop salsa in Leopoldsburgworkshop salsa in Lommelworkshop salsa in Lummenworkshop salsa in Maaseikworkshop salsa in Maasmechelenworkshop salsa in Meeuwen-Gruitrodeworkshop salsa in Neerpeltworkshop salsa in Nieuwerkerkenworkshop salsa in Opglabbeekworkshop salsa in Overpeltworkshop salsa in Peerworkshop salsa in Riemstworkshop salsa in Sint-Truidenworkshop salsa in Tessenderloworkshop salsa in Tongerenworkshop salsa in Voerenworkshop salsa in Wellenworkshop salsa in Zonhovenworkshop salsa in Zutendaalworkshop salsa in Aarschotworkshop salsa in Affligemworkshop salsa in Asseworkshop salsa in Beerselworkshop salsa in Begijnendijkworkshop salsa in Bekkevoortworkshop salsa in Bertemworkshop salsa in Beverworkshop salsa in Bierbeekworkshop salsa in Boortmeerbeekworkshop salsa in Boutersemworkshop salsa in Diestworkshop salsa in Dilbeekworkshop salsa in Drogenbosworkshop salsa in Galmaardenworkshop salsa in Geetbetsworkshop salsa in Glabbeekworkshop salsa in Gooikworkshop salsa in Grimbergenworkshop salsa in Haachtworkshop salsa in Halleworkshop salsa in Herentworkshop salsa in Herneworkshop salsa in Hoegaardenworkshop salsa in Hoeilaartworkshop salsa in Holsbeekworkshop salsa in Huldenbergworkshop salsa in Kampenhoutworkshop salsa in Kapelle-op-den-Bosworkshop salsa in Keerbergenworkshop salsa in Kortenakenworkshop salsa in Kortenbergworkshop salsa in Kraainemworkshop salsa in Landenworkshop salsa in Lennikworkshop salsa in Liedekerkeworkshop salsa in Linkebeekworkshop salsa in Linter
workshop salsa in Londerzeel
workshop salsa in Lubbeek
workshop salsa in Machelenworkshop salsa in Meiseworkshop salsa in Merchtem,

workshop salsa in Opwijkworkshop salsa in Oud-Heverleeworkshop salsa in Overijseworkshop salsa in Pepingenworkshop salsa in Roosdaalworkshop salsa in Rotselaarworkshop salsa in Scherpenheuvel-Zichemworkshop salsa in Sint-Genesius-Rodeworkshop salsa in Sint-Pieters-Leeuwworkshop salsa in Steenokkerzeelworkshop salsa in Ternatworkshop salsa in Tervurenworkshop salsa in Tielt-Wingeworkshop salsa in Tienenworkshop salsa in Tremeloworkshop salsa in Vilvoordeworkshop salsa in Wemmelworkshop salsa in Wezembeek-Oppemworkshop salsa in Zaventemworkshop salsa in Zemstworkshop salsa in Zoutleeuwworkshop salsa in Alveringemworkshop salsa in Anzegemworkshop salsa in Ardooieworkshop salsa in Avelgemworkshop salsa in Beernemworkshop salsa in Blankenbergeworkshop salsa in Bredeneworkshop salsa in Dammeworkshop salsa in De Haanworkshop salsa in De Panneworkshop salsa in Deerlijkworkshop salsa in Dentergemworkshop salsa in Diksmuideworkshop salsa in Gistelworkshop salsa in Harelbekeworkshop salsa in Heuvellandworkshop salsa in Hoogledeworkshop salsa in Houthulstworkshop salsa in Ichtegemworkshop salsa in Ieperworkshop salsa in Ingelmunsterworkshop salsa in Izegemworkshop salsa in Jabbekeworkshop salsa in Knokke-Heistworkshop salsa in Koekelareworkshop salsa in Koksijdeworkshop salsa in Kortemarkworkshop salsa in Kortrijkworkshop salsa in Kuurneworkshop salsa in Langemark-Poelkapelleworkshop salsa in Ledegemworkshop salsa in Lendeledeworkshop salsa in Lichterveldeworkshop salsa in Lo-Reningeworkshop salsa in Menenworkshop salsa in Mesenworkshop salsa in Meulebeke
workshop salsa in Middelkerke
workshop salsa in Moorslede
workshop salsa in Nieuwpoortworkshop salsa in Oostendeworkshop salsa in Oostkamp,

workshop salsa in Oostrozebeke
workshop salsa in Oudenburgworkshop salsa in Pittemworkshop salsa in Poperingeworkshop salsa in Roeselareworkshop salsa in Ruiseledeworkshop salsa in Spiere-Helkijnworkshop salsa in Stadenworkshop salsa in Tieltworkshop salsa in Torhoutworkshop salsa in Veurneworkshop salsa in Vleterenworkshop salsa in Waregemworkshop salsa in Wervikworkshop salsa in Wevelgemworkshop salsa in Wielsbekeworkshop salsa in Wingeneworkshop salsa in Zedelgemworkshop salsa in Zonnebekeworkshop salsa in Zuienkerkeworkshop salsa in Zwevegemworkshop salsa in Aarlenworkshop salsa in Attertworkshop salsa in Aubangeworkshop salsa in Bastenakenworkshop salsa in Bertogneworkshop salsa in Bertrixworkshop salsa in Bouillonworkshop salsa in Chinyworkshop salsa in Daverdisseworkshop salsa in Durbuyworkshop salsa in Érezéeworkshop salsa in Étalleworkshop salsa in Fauvillersworkshop salsa in Florenvilleworkshop salsa in Gouvyworkshop salsa in Habayworkshop salsa in Herbeumontworkshop salsa in Hottonworkshop salsa in Houffalizeworkshop salsa in La Roche-en-Ardenneworkshop salsa in Légliseworkshop salsa in Libinworkshop salsa in Libramont-Chevignyworkshop salsa in Manhayworkshop salsa in Marche-en-Famenneworkshop salsa in Martelangeworkshop salsa in Meix-devant-Virtonworkshop salsa in Messancyworkshop salsa in Mussonworkshop salsa in Nassogneworkshop salsa in Neufchâteauworkshop salsa in Paliseulworkshop salsa in Rendeuxworkshop salsa in Rouvroyworkshop salsa in Sainte-Odeworkshop salsa in Saint-Hubertworkshop salsa in Saint-Léger
workshop salsa in Tellin

workshop salsa in Tenneville

workshop salsa in Tintigny
workshop salsa in Vaux-sur-Sûreworkshop salsa in Vielsalmworkshop salsa in Virtonworkshop salsa in Wellin,

workshop salsa in Aiseau-Presles
workshop salsa in Anderluesworkshop salsa in Antoingworkshop salsa in Aatworkshop salsa in Beaumontworkshop salsa in Belœilworkshop salsa in Bernissart, workshop salsa in Bincheworkshop salsa in Boussuworkshop salsa in 's-Gravenbrakelworkshop salsa in Brugeletteworkshop salsa in Brunehautworkshop salsa in Cellesworkshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimontworkshop salsa in Charleroiworkshop salsa in Châtelet.

DSC_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DSC_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

Unieke salsa dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een salsaworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Brussel, workshop salsa in Aalst, workshop salsa in Gent, workshop salsa in Sint-Niklaas, workshop salsa in Hasselt, workshop salsa in Brugge, workshop salsa in Oostende, workshop salsa in Leuven, workshop salsa in Tongeren, workshop salsa in Dendermonde, workshop salsa in Turnhout, workshop salsa in Kortrijk, workshop salsa in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend salsaworkshop in Antwerpen of workshopsalsa in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!


Keuze uit:
Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelenDSC_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE

DSC_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SALSA
workshop salsa in Brussel, workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Gent, workshop salsa in Charleroi, workshop salsa in Luik, workshop salsa in Brugge, workshop salsa in Namen, workshop salsa in Leuven, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Mechelen, workshop salsa in Aalst, workshop salsa in La Louvière, workshop salsa in Kortrijk, workshop salsa in Hasselt, workshop salsa in Sint-Niklaas, workshop salsa in Oostende, workshop salsa in Doornik, workshop salsa in Genk, workshop salsa in Seraing, workshop salsa in Roeselare, workshop salsa in Moeskroen, workshop salsa in Verviers, workshop salsa in Dendermonde, workshop salsa in Beringen, workshop salsa in Turnhout