Afrikaanse dans workshop


Afrikaanse dans workshop op locatie|
Afrikaanse dans verjaardagsfeest bij je thuis|
Afrikaanse dans teambuilding op een zelf gekozen locatie

workshop Afrikaanse dans in Eindhoven op locatie, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Eindhoven op locatie, Afrikaanse dans teambuilding in Eindhoven op locatie, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Eindhoven op locatie, Afrikaanse dans bedrijfsuitje in Eindhoven op locatie, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Eindhoven op locatie met Afrikaanse dansworkshop in Eindhoven bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Een evenement op locatie hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een evenement om nooit te vergeten! Uiteraard met evenveel aandacht voor iedere deelnemer van jong tot oud. Met onze jaren ervaring in het organiseren van leuke feest of uitje geven wij garantie op een geslaagde dag met onze 24 verschillende workshops die eventueel gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben.

Zoek je een Afrikaanse dans workshop in Eindhoven op locatie met Afrikaanse muziek met een enthousiaste Afrikaanse dans docent in Eindhoven en demonstraties van populaire Afrikaanse danspassen uit West-Afrika die jullie zelf kunnen dansen na afloop van de workshop Afrikaanse dans in Eindhoven op locatie? Dat mag je verwachten van onze Afrikaansedansworkshop in Eindhoven op locatie voor een vrolijke middag of avond.

Dansschool Salsacool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshopAfrikaanse dans op locatie met een heerlijke mix van Afrikaanse muziekstijlen voegt iets toe aan je bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Afrikaanse dans dansworkshop:
Samen met je groep ga je de wereld van de Afrikaanse danscultuur verkennen. In deze Afrikaanse dansworkshop ligt de nadruk op een brede kennismaking met Afrikaanse danspassen, Afrikaanse muziek en ritmes en de mogelijkheden om dit met elkaar te mixen. Kortom: leerzame momenten door de Afrikaanse traditie en cultuur bij deze workshopAfrikaanse dans! Bij deze workshop is een danspartner niet vereist.

Natuurlijk leer je hoe de Afrikaanse dans op locatie gedanst moet worden, maar onze Afrikaanse dansworkshop op locatie is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!Waarom een Afrikaanse dans workshop
Een workshop Afrikaanse dans op locatie is fun voor iedereen en door de verschillende Afrikaanse dans dansstijlen kun je deze workshop vaker dan 1x doen!
Tijdens je Afrikaanse themafeest, Afrikaanse teambuilding of ander evenement worden alle voorbereidingen je uit handen genomen. De docent neemt zelf zijn muziekinstallatie en muziek mee en jullie zorgen voor de goede sfeer. Per 10 deelnemers is 25 m2 ruimte nodig om te kunnen dansen. Jij en je gasten worden verwend met de heerlijkste Afrikaansemuziek en Afrikaanse dans die je aan het eind van de workshop zelf kunt dansen met je groep.Waarom een Afrikaanse dansworkshop bij Dansschool Salsacool:
Dansschool Salsacool heeft een bijzonder concept: bij al onze dansworkshops zetten we Afrikaanse dans docenten uit het land van de dans/muziek van de workshop in of een docent die daar heeft gewoond of er de dansopleiding heeft volbracht. Onze dansworkshop gaan niet alleen om de dans maar is ook bedoeld om een stukje cultuur mee te geven. We maken gebruik van de danspassen en muziek uit West-Afrika, zoals het daar wordt gedanst. Zo maak je kennis met verschillende delen van Afrika. Je proeft letterlijk de sfeer. En voor een westers tintje brengen we iets meer stuctuur in de choreografie om ervoor te zorgen dat iedereen kan meedoen; ook als je twijfelt over je ritmegevoel.
Kortom: een unieke manier om de Afrikaanse danscultuur te leren kennen! Een buitenkans om met onze docenten het mixen van deze Afrikaanse dansen te leren.Onze website geeft veel informatie en ideeën over wat mogelijk is voor je evenement. Komt je er zelf niet uit om een keuze te maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp ( of +32 (0)485/78 08 39
+31 (0)612925882 of per email info@dansschool-salsacool.be) en dan kunnen we samen een programma samenstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor een juiste offerte is het noodzakelijk dat wij beschikken over zoveel mogelijk informatie. Vergeet vooral niet om je naam, telefoonnummer, e-mail adres en de plaats waar je de workshop of event wilt laten plaatsvinden in te vullen!

Klik HIER om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst. Zodat ook een kind uit Congo een eerlijke kans maakt op een beter leven. Wist je dat in 80% van de elektronicaprodukten in jouw huis (computer, server, laptop, smartphone, smart tv etc.) natuurlijke grondstoffen uit Congo worden gebruikt, zoals coltan en kobalt? Hierover wordt aan Congo geen belasting betaald. De opbrengsten van deze grondstoffen vloeien naar andere landen. Jij kan het verschil maken door direct de kinderen van Congo te steunen. Eén van de scholen die we als 'pilot' aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa;

ws_salsa05

De door jou geboekte Afrikaanse dans workshop ondersteunt kansarme kinderenvrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation. Voor meer informatie kijk op:
www.bayabi-foundation.com of steun meteen onze GoFundMe campagne; Het delen van deze link op social media (als Facebook) wordt erg op prijs gesteld! https://www.gofundme.com/f/construction-of-schools-in-dr-congo


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo - april 2018

ws_salsa05
Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo een jaar later - in 2019 - met dank aan jullie boekingen en donaties.


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; zo zag een klaslokaal er van binnen uit in april 2018


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; hetzelfde klaslokaal een jaar later, met dank aan jullie boekingen en donaties.


Merçi beaucoup.


 Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Afrikaanse dansen. Natuurlijk geniet je van het Afrikaanse dans, maar ook van eventueel een diner en/of een exotische cocktails shaken workshop met exotische cocktail recepten zoals Gin Afrika om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

Dansschool Salsacool bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze Afrikaanse dans avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een Afrikaanse dans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een Afrikaanse dans workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Onze Afrikaanse dansworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Nederland:
AmsterdamArnhemAssenDordrechtEindhovenHaarlemLeidenMaastrichtRotterdamTilburgUtrecht, Den Haag en Zwolle.

België:
AntwerpenBrusselBornemDiepenbeekGentGeelBruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristiLoppem, Lommel, MolOostende
Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Afrikaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor NederlandBelgiëFrankrijkLuxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool  alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vriendenfamilie , kennissenof collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop country line dance in Gent  of voor één van onze andere workshops.Beschrijving workshop Afrikaanse dans
Energiek – explosief – vrolijk – opzwepend – dynamishDe trommels roffelen…je maakt contact met Moeder Aarde. Blootsvoets dansen is een must! Het ritme is onweerstaanbaar.

Oorsprong en achtergrond
Afrikaanse dans vindt zijn oorsprong in Guinea, Senegal en Kongo (West- en Centraal Afrika). De ritmes zijn opzwepend. Afrikaanse dans is een verzamelnaam voor de dansen die afkomstig zijn uit Zwart-Afrika.

Afrikaanse dansen hebben een heel lange geschiedenis. Zo is er bijvoorbeeld de Danse Serouba die door vrouwen wordt gedanst in Gambia en Guinee-Bissau. Bij de mandingo-stam is het gebruikelijk dat de oudere vrouwen meisjes die aan het begin van de pubertijd staan, een maand lang meenemen de bossen in, om hen voor te bereiden op hun toekomstige leven als volwassen vrouwen. Bij terugkomst wordt de Danse Serouba gedanst. Zo kent iedere dans een eigen achtergrond en gebruik.Andere bekende Afrikaanse dansen zijn de Senegalese Danse Sabar (voor doop- en huwelijksceremonies) en de Danse Diola Karonne; wanneer er veel regen valt in het regenseizoen – ‘afgedwongen’ door het ritueel kapot slaan van eieren - slacht men een os als dankzegging aan de goden, daarna danst men deze dans.

De verschillende Afrikaanse dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting; meestal in een kring.Dansschool SalsaCool mixt de diverse dansstijlen tot een energiek geheel.
Afrikaanse dans is opzwepend en verhoogt je adrenalinegehalte
Afrikaanse dans is energie en geeft energie
Afrikaanse dans is communicatie tussen ritme, lichaam en natuur
Afrikaanse dans ontspant, ontwikkelt je ritmegevoel en je lichaam leert nieuwe, meer aardse bewegingen.
Afrikaanse dans is leuk om te doen!Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Afrikaanse dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Afrikaanse muziek of de Djembe (afhankelijk van de docent).
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt Dansschool SalsaCool?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool SalsaCool  brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Afrikaanse dans docentendie ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Afrikaanse dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- Afrikaanse dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Afrikaanse dans workshop:Mini- Afrikaanse dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Afrikaanse dansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Afrikaanse dans dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Salsa, country line dance, orientaalse buikdans,Braziliaanse vechtdans capoeira, Braziliaanse dans axé bahia,Braziliaanse dans forró, Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans bachata, Cubaanse dans country line dance, country line dance, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, streetdance

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool  hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Afrikaanse dans workshop, je naame-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: Wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Afrikaanse dans dansworkshops landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een Afrikaanse dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in Bruggecountry line dance workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop Afrikaanse dans op locatie of workshop Afrikaanse dans op locatie . Met deze tips wordt je activiteit in Gent een groot feest!

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken

  • Schooldaken

  • Schoolborden

  • Sport op school

  • Varkensfokkerij

  • Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE
Afrikaanse dans afdelingsuitje in Brussel
Afrikaanse dans afdelingsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Gent, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Luik, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Brugge, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Namen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Leuven, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Bergen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Aalst,Afrikaanse dans afdelingsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Oostende, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Doornik,Afrikaanse dans afdelingsuitje in Genk, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Seraing, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Verviers, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Beringen, Afrikaanse dans afdelingsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE

Afrikaanse dans afdelingsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans afdelingsuitje in RotterdamAfrikaanse dans afdelingsuitje in Den HaagAfrikaanse dans afdelingsuitje in UtrechtAfrikaanse dans afdelingsuitje in EindhovenAfrikaanse dans afdelingsuitje in TilburgAfrikaanse dans afdelingsuitje in GroningenAfrikaanse dans afdelingsuitje in AlmereAfrikaanse dans afdelingsuitje in BredaAfrikaanse dans afdelingsuitje in NijmegenAfrikaanse dans afdelingsuitje in EnschedeAfrikaanse dans afdelingsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans afdelingsuitje in HaarlemAfrikaanse dans afdelingsuitje in ArnhemAfrikaanse dans afdelingsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZaandamAfrikaanse dans afdelingsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans afdelingsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans afdelingsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans afdelingsuitje in ZwolleAfrikaanse dans afdelingsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans afdelingsuitje in LeidenAfrikaanse dans afdelingsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST
Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Brussel
Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Antwerpen,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Gent, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Charleroi, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Luik, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Brugge, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Namen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Leuven, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Bergen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Mechelen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Aalst,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in La Louvière, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Kortrijk,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Hasselt, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Oostende, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Doornik,Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Genk, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Seraing, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Roeselare, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Verviers, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Beringen, Afrikaanse dans bedrijfsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST

Afrikaanse dans bedrijfsfeest in AmsterdamAfrikaanse dans bedrijfsfeest in RotterdamAfrikaanse dans bedrijfsfeest in Den HaagAfrikaanse dans bedrijfsfeest in UtrechtAfrikaanse dans bedrijfsfeest in EindhovenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in TilburgAfrikaanse dans bedrijfsfeest in GroningenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in AlmereAfrikaanse dans bedrijfsfeest in BredaAfrikaanse dans bedrijfsfeest in NijmegenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in EnschedeAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ApeldoornAfrikaanse dans bedrijfsfeest in HaarlemAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ArnhemAfrikaanse dans bedrijfsfeest in AmersfoortAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZaanstadAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZaandamAfrikaanse dans bedrijfsfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans bedrijfsfeest in HoofddorpAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans bedrijfsfeest in ZwolleAfrikaanse dans bedrijfsfeest in MaastrichtAfrikaanse dans bedrijfsfeest in LeidenAfrikaanse dans bedrijfsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in Brussel
Afrikaanse dans groepsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans groepsuitje in Gent, Afrikaanse dans groepsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans groepsuitje in Luik, Afrikaanse dans groepsuitje in Brugge, Afrikaanse dans groepsuitje in Namen, Afrikaanse dans groepsuitje in Leuven, Afrikaanse dans groepsuitje in Bergen, Afrikaanse dans groepsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans groepsuitje in Aalst,Afrikaanse dans groepsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans groepsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans groepsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans groepsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans groepsuitje in Oostende, Afrikaanse dans groepsuitje in Doornik,Afrikaanse dans groepsuitje in Genk, Afrikaanse dans groepsuitje in Seraing, Afrikaanse dans groepsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans groepsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans groepsuitje in Verviers, Afrikaanse dans groepsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans groepsuitje in Beringen, Afrikaanse dans groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans groepsuitje in RotterdamAfrikaanse dans groepsuitje in Den HaagAfrikaanse dans groepsuitje in UtrechtAfrikaanse dans groepsuitje in EindhovenAfrikaanse dans groepsuitje in TilburgAfrikaanse dans groepsuitje in GroningenAfrikaanse dans groepsuitje in AlmereAfrikaanse dans groepsuitje in BredaAfrikaanse dans groepsuitje in NijmegenAfrikaanse dans groepsuitje in EnschedeAfrikaanse dans groepsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemAfrikaanse dans groepsuitje in ArnhemAfrikaanse dans groepsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans groepsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans groepsuitje in ZaandamAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans groepsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans groepsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans groepsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans groepsuitje in ZwolleAfrikaanse dans groepsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans groepsuitje in LeidenAfrikaanse dans groepsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST
Afrikaanse dans personeelsfeest in Brussel
Afrikaanse dans personeelsfeest in Antwerpen,Afrikaanse dans personeelsfeest in Gent, Afrikaanse dans personeelsfeest in Charleroi, Afrikaanse dans personeelsfeest in Luik, Afrikaanse dans personeelsfeest in Brugge, Afrikaanse dans personeelsfeest in Namen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Leuven, Afrikaanse dans personeelsfeest in Bergen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Mechelen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Aalst,Afrikaanse dans personeelsfeest in La Louvière, Afrikaanse dans personeelsfeest in Kortrijk,Afrikaanse dans personeelsfeest in Hasselt, Afrikaanse dans personeelsfeest in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans personeelsfeest in Oostende, Afrikaanse dans personeelsfeest in Doornik,Afrikaanse dans personeelsfeest in Genk, Afrikaanse dans personeelsfeest in Seraing, Afrikaanse dans personeelsfeest in Roeselare, Afrikaanse dans personeelsfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Verviers, Afrikaanse dans personeelsfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans personeelsfeest in Beringen, Afrikaanse dans personeelsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST
Afrikaanse dans personeelsfeest in AmsterdamAfrikaanse dans personeelsfeest in RotterdamAfrikaanse dans personeelsfeest in Den HaagAfrikaanse dans personeelsfeest in UtrechtAfrikaanse dans personeelsfeest in EindhovenAfrikaanse dans personeelsfeest in TilburgAfrikaanse dans personeelsfeest in GroningenAfrikaanse dans personeelsfeest in AlmereAfrikaanse dans personeelsfeest in BredaAfrikaanse dans personeelsfeest in NijmegenAfrikaanse dans personeelsfeest in EnschedeAfrikaanse dans personeelsfeest in ApeldoornAfrikaanse dans personeelsfeest in HaarlemAfrikaanse dans personeelsfeest in ArnhemAfrikaanse dans personeelsfeest in AmersfoortAfrikaanse dans personeelsfeest in ZaanstadAfrikaanse dans personeelsfeest in ZaandamAfrikaanse dans personeelsfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans personeelsfeest in HoofddorpAfrikaanse dans personeelsfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans personeelsfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans personeelsfeest in ZwolleAfrikaanse dans personeelsfeest in MaastrichtAfrikaanse dans personeelsfeest in LeidenAfrikaanse dans personeelsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE
Afrikaanse dans schooluitje in Brussel
Afrikaanse dans schooluitje in Antwerpen,Afrikaanse dans schooluitje in Gent, Afrikaanse dans schooluitje in Charleroi, Afrikaanse dans schooluitje in Luik, Afrikaanse dans schooluitje in Brugge, Afrikaanse dans schooluitje in Namen, Afrikaanse dans schooluitje in Leuven, Afrikaanse dans schooluitje in Bergen, Afrikaanse dans schooluitje in Mechelen, Afrikaanse dans schooluitje in Aalst,Afrikaanse dans schooluitje in La Louvière, Afrikaanse dans schooluitje in Kortrijk,Afrikaanse dans schooluitje in Hasselt, Afrikaanse dans schooluitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans schooluitje in Oostende, Afrikaanse dans schooluitje in Doornik,Afrikaanse dans schooluitje in Genk, Afrikaanse dans schooluitje in Seraing, Afrikaanse dans schooluitje in Roeselare, Afrikaanse dans schooluitje in Moeskroen, Afrikaanse dans schooluitje in Verviers, Afrikaanse dans schooluitje in Dendermonde, Afrikaanse dans schooluitje in Beringen, Afrikaanse dans schooluitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE
Afrikaanse dans schooluitje in AmsterdamAfrikaanse dans schooluitje in RotterdamAfrikaanse dans schooluitje in Den HaagAfrikaanse dans schooluitje in UtrechtAfrikaanse dans schooluitje in EindhovenAfrikaanse dans schooluitje in TilburgAfrikaanse dans schooluitje in GroningenAfrikaanse dans schooluitje in AlmereAfrikaanse dans schooluitje in BredaAfrikaanse dans schooluitje in NijmegenAfrikaanse dans schooluitje in EnschedeAfrikaanse dans schooluitje in ApeldoornAfrikaanse dans schooluitje in HaarlemAfrikaanse dans schooluitje in ArnhemAfrikaanse dans schooluitje in AmersfoortAfrikaanse dans schooluitje in ZaanstadAfrikaanse dans schooluitje in ZaandamAfrikaanse dans schooluitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans schooluitje in HoofddorpAfrikaanse dans schooluitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans schooluitje in ZoetermeerAfrikaanse dans schooluitje in ZwolleAfrikaanse dans schooluitje in MaastrichtAfrikaanse dans schooluitje in LeidenAfrikaanse dans schooluitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING
Afrikaanse dans teambuilding in Brussel
Afrikaanse dans teambuilding in Antwerpen,Afrikaanse dans teambuilding in Gent, Afrikaanse dans teambuilding in Charleroi, Afrikaanse dans teambuilding in Luik, Afrikaanse dans teambuilding in Brugge, Afrikaanse dans teambuilding in Namen, Afrikaanse dans teambuilding in Leuven, Afrikaanse dans teambuilding in Bergen, Afrikaanse dans teambuilding in Mechelen, Afrikaanse dans teambuilding in Aalst,Afrikaanse dans teambuilding in La Louvière, Afrikaanse dans teambuilding in Kortrijk,Afrikaanse dans teambuilding in Hasselt, Afrikaanse dans teambuilding in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans teambuilding in Oostende, Afrikaanse dans teambuilding in Doornik,Afrikaanse dans teambuilding in Genk, Afrikaanse dans teambuilding in Seraing, Afrikaanse dans teambuilding in Roeselare, Afrikaanse dans teambuilding in Moeskroen, Afrikaanse dans teambuilding in Verviers, Afrikaanse dans teambuilding in Dendermonde, Afrikaanse dans teambuilding in Beringen, Afrikaanse dans teambuilding in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING
Afrikaanse dans teambuilding in AmsterdamAfrikaanse dans teambuilding in RotterdamAfrikaanse dans teambuilding in Den HaagAfrikaanse dans teambuilding in UtrechtAfrikaanse dans teambuilding in EindhovenAfrikaanse dans teambuilding in TilburgAfrikaanse dans teambuilding in GroningenAfrikaanse dans teambuilding in AlmereAfrikaanse dans teambuilding in BredaAfrikaanse dans teambuilding in NijmegenAfrikaanse dans teambuilding in EnschedeAfrikaanse dans teambuilding in ApeldoornAfrikaanse dans teambuilding in HaarlemAfrikaanse dans teambuilding in ArnhemAfrikaanse dans teambuilding in AmersfoortAfrikaanse dans teambuilding in ZaanstadAfrikaanse dans teambuilding in ZaandamAfrikaanse dans teambuilding in HaarlemmermeerAfrikaanse dans teambuilding in HoofddorpAfrikaanse dans teambuilding in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans teambuilding in ZoetermeerAfrikaanse dans teambuilding in ZwolleAfrikaanse dans teambuilding in MaastrichtAfrikaanse dans teambuilding in Leidenteamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE
Afrikaanse dans teamuitje in Brussel
Afrikaanse dans teamuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans teamuitje in Gent, Afrikaanse dans teamuitje in Charleroi, Afrikaanse dans teamuitje in Luik, Afrikaanse dans teamuitje in Brugge, Afrikaanse dans teamuitje in Namen, Afrikaanse dans teamuitje in Leuven, Afrikaanse dans teamuitje in Bergen, Afrikaanse dans teamuitje in Mechelen, Afrikaanse dans teamuitje in Aalst,Afrikaanse dans teamuitje in La Louvière, Afrikaanse dans teamuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans teamuitje in Hasselt, Afrikaanse dans teamuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans teamuitje in Oostende, Afrikaanse dans teamuitje in Doornik,Afrikaanse dans teamuitje in Genk, Afrikaanse dans teamuitje in Seraing, Afrikaanse dans teamuitje in Roeselare, Afrikaanse dans teamuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans teamuitje in Verviers, Afrikaanse dans teamuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans teamuitje in Beringen, Afrikaanse dans teamuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE
Afrikaanse dans teamuitje in AmsterdamAfrikaanse dans teamuitje in RotterdamAfrikaanse dans teamuitje in Den HaagAfrikaanse dans teamuitje in UtrechtAfrikaanse dans teamuitje in EindhovenAfrikaanse dans teamuitje in TilburgAfrikaanse dans teamuitje in GroningenAfrikaanse dans teamuitje in AlmereAfrikaanse dans teamuitje in BredaAfrikaanse dans teamuitje in NijmegenAfrikaanse dans teamuitje in EnschedeAfrikaanse dans teamuitje in ApeldoornAfrikaanse dans teamuitje in HaarlemAfrikaanse dans teamuitje in ArnhemAfrikaanse dans teamuitje in AmersfoortAfrikaanse dans teamuitje in ZaanstadAfrikaanse dans teamuitje in ZaandamAfrikaanse dans teamuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans teamuitje in HoofddorpAfrikaanse dans teamuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans teamuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans teamuitje in ZwolleAfrikaanse dans teamuitje in MaastrichtAfrikaanse dans teamuitje in LeidenAfrikaanse dans teamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT
Afrikaanse dans teamevent in Brussel
Afrikaanse dans teamevent in Antwerpen,Afrikaanse dans teamevent in Gent, Afrikaanse dans teamevent in Charleroi, Afrikaanse dans teamevent in Luik, Afrikaanse dans teamevent in Brugge, Afrikaanse dans teamevent in Namen, Afrikaanse dans teamevent in Leuven, Afrikaanse dans teamevent in Bergen, Afrikaanse dans teamevent in Mechelen, Afrikaanse dans teamevent in Aalst,Afrikaanse dans teamevent in La Louvière, Afrikaanse dans teamevent in Kortrijk,Afrikaanse dans teamevent in Hasselt, Afrikaanse dans teamevent in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans teamevent in Oostende, Afrikaanse dans teamevent in Doornik,Afrikaanse dans teamevent in Genk, Afrikaanse dans teamevent in Seraing, Afrikaanse dans teamevent in Roeselare, Afrikaanse dans teamevent in Moeskroen, Afrikaanse dans teamevent in Verviers, Afrikaanse dans teamevent in Dendermonde, Afrikaanse dans teamevent in Beringen, Afrikaanse dans teamevent in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT
Afrikaanse dans teamevent in AmsterdamAfrikaanse dans teamevent in RotterdamAfrikaanse dans teamevent in Den HaagAfrikaanse dans teamevent in UtrechtAfrikaanse dans teamevent in EindhovenAfrikaanse dans teamevent in TilburgAfrikaanse dans teamevent in GroningenAfrikaanse dans teamevent in AlmereAfrikaanse dans teamevent in BredaAfrikaanse dans teamevent in NijmegenAfrikaanse dans teamevent in EnschedeAfrikaanse dans teamevent in ApeldoornAfrikaanse dans teamevent in HaarlemAfrikaanse dans teamevent in ArnhemAfrikaanse dans teamevent in AmersfoortAfrikaanse dans teamevent in ZaanstadAfrikaanse dans teamevent in ZaandamAfrikaanse dans teamevent in HaarlemmermeerAfrikaanse dans teamevent in HoofddorpAfrikaanse dans teamevent in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans teamevent in ZoetermeerAfrikaanse dans teamevent in ZwolleAfrikaanse dans teamevent in MaastrichtAfrikaanse dans teamevent in LeidenAfrikaanse dans teamevent in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST
Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Brussel
Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Antwerpen,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Gent, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Charleroi, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Luik, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Brugge, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Namen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Leuven, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Bergen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Mechelen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Aalst,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in La Louvière, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Kortrijk,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Hasselt, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Oostende, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Doornik,Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Genk, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Seraing, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Roeselare, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Verviers, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Beringen, Afrikaanse dans verjaardagsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST
Afrikaanse dans verjaardagsfeest in AmsterdamAfrikaanse dans verjaardagsfeest in RotterdamAfrikaanse dans verjaardagsfeest in Den HaagAfrikaanse dans verjaardagsfeest in UtrechtAfrikaanse dans verjaardagsfeest in EindhovenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in TilburgAfrikaanse dans verjaardagsfeest in GroningenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in AlmereAfrikaanse dans verjaardagsfeest in BredaAfrikaanse dans verjaardagsfeest in NijmegenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in EnschedeAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ApeldoornAfrikaanse dans verjaardagsfeest in HaarlemAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ArnhemAfrikaanse dans verjaardagsfeest in AmersfoortAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZaanstadAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZaandamAfrikaanse dans verjaardagsfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans verjaardagsfeest in HoofddorpAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans verjaardagsfeest in ZwolleAfrikaanse dans verjaardagsfeest in MaastrichtAfrikaanse dans verjaardagsfeest in LeidenAfrikaanse dans verjaardagsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG
Afrikaanse dans vriendinnendag in Brussel
Afrikaanse dans vriendinnendag in Antwerpen,Afrikaanse dans vriendinnendag in Gent, Afrikaanse dans vriendinnendag in Charleroi, Afrikaanse dans vriendinnendag in Luik, Afrikaanse dans vriendinnendag in Brugge, Afrikaanse dans vriendinnendag in Namen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Leuven, Afrikaanse dans vriendinnendag in Bergen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Mechelen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Aalst,Afrikaanse dans vriendinnendag in La Louvière, Afrikaanse dans vriendinnendag in Kortrijk,Afrikaanse dans vriendinnendag in Hasselt, Afrikaanse dans vriendinnendag in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vriendinnendag in Oostende, Afrikaanse dans vriendinnendag in Doornik,Afrikaanse dans vriendinnendag in Genk, Afrikaanse dans vriendinnendag in Seraing, Afrikaanse dans vriendinnendag in Roeselare, Afrikaanse dans vriendinnendag in Moeskroen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Verviers, Afrikaanse dans vriendinnendag in Dendermonde, Afrikaanse dans vriendinnendag in Beringen, Afrikaanse dans vriendinnendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG
Afrikaanse dans vriendinnendag in AmsterdamAfrikaanse dans vriendinnendag in RotterdamAfrikaanse dans vriendinnendag in Den HaagAfrikaanse dans vriendinnendag in UtrechtAfrikaanse dans vriendinnendag in EindhovenAfrikaanse dans vriendinnendag in TilburgAfrikaanse dans vriendinnendag in GroningenAfrikaanse dans vriendinnendag in AlmereAfrikaanse dans vriendinnendag in BredaAfrikaanse dans vriendinnendag in NijmegenAfrikaanse dans vriendinnendag in EnschedeAfrikaanse dans vriendinnendag in ApeldoornAfrikaanse dans vriendinnendag in HaarlemAfrikaanse dans vriendinnendag in ArnhemAfrikaanse dans vriendinnendag in AmersfoortAfrikaanse dans vriendinnendag in ZaanstadAfrikaanse dans vriendinnendag in ZaandamAfrikaanse dans vriendinnendag in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vriendinnendag in HoofddorpAfrikaanse dans vriendinnendag in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vriendinnendag in ZoetermeerAfrikaanse dans vriendinnendag in ZwolleAfrikaanse dans vriendinnendag in MaastrichtAfrikaanse dans vriendinnendag in LeidenAfrikaanse dans vriendinnendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE
Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Brussel
Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Gent, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Charleroi, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Luik, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Brugge, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Namen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Leuven, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Bergen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Mechelen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Aalst,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in La Louvière, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Hasselt, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Oostende, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Doornik,Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Genk, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Seraing, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Roeselare, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Verviers, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Beringen, Afrikaanse dans vriendinnenuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE
Afrikaanse dans vriendinnenuitje in AmsterdamAfrikaanse dans vriendinnenuitje in RotterdamAfrikaanse dans vriendinnenuitje in Den HaagAfrikaanse dans vriendinnenuitje in UtrechtAfrikaanse dans vriendinnenuitje in EindhovenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in TilburgAfrikaanse dans vriendinnenuitje in GroningenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in AlmereAfrikaanse dans vriendinnenuitje in BredaAfrikaanse dans vriendinnenuitje in NijmegenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in EnschedeAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ApeldoornAfrikaanse dans vriendinnenuitje in HaarlemAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ArnhemAfrikaanse dans vriendinnenuitje in AmersfoortAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZaanstadAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZaandamAfrikaanse dans vriendinnenuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vriendinnenuitje in HoofddorpAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans vriendinnenuitje in ZwolleAfrikaanse dans vriendinnenuitje in MaastrichtAfrikaanse dans vriendinnenuitje in LeidenAfrikaanse dans vriendinnenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN
Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Antwerpen,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Aalst,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Kortrijk,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Doornik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN
Afrikaanse dans vrijgezellenfeesten in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenfeesten in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in Brussel
Afrikaanse dans groepsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans groepsuitje in Gent, Afrikaanse dans groepsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans groepsuitje in Luik, Afrikaanse dans groepsuitje in Brugge, Afrikaanse dans groepsuitje in Namen, Afrikaanse dans groepsuitje in Leuven, Afrikaanse dans groepsuitje in Bergen, Afrikaanse dans groepsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans groepsuitje in Aalst,Afrikaanse dans groepsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans groepsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans groepsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans groepsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans groepsuitje in Oostende, Afrikaanse dans groepsuitje in Doornik,Afrikaanse dans groepsuitje in Genk, Afrikaanse dans groepsuitje in Seraing, Afrikaanse dans groepsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans groepsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans groepsuitje in Verviers, Afrikaanse dans groepsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans groepsuitje in Beringen, Afrikaanse dans groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans groepsuitje in RotterdamAfrikaanse dans groepsuitje in Den HaagAfrikaanse dans groepsuitje in UtrechtAfrikaanse dans groepsuitje in EindhovenAfrikaanse dans groepsuitje in TilburgAfrikaanse dans groepsuitje in GroningenAfrikaanse dans groepsuitje in AlmereAfrikaanse dans groepsuitje in BredaAfrikaanse dans groepsuitje in NijmegenAfrikaanse dans groepsuitje in EnschedeAfrikaanse dans groepsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemAfrikaanse dans groepsuitje in ArnhemAfrikaanse dans groepsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans groepsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans groepsuitje in ZaandamAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans groepsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans groepsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans groepsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans groepsuitje in ZwolleAfrikaanse dans groepsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans groepsuitje in LeidenAfrikaanse dans groepsuitje in Dordrecht.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenavond in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenavond in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenavond in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenavond in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenavond in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenavond in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenavond in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenavond in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Luik,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Mechelen,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Genk,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Afrikaanse dans vrijgezellendag in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellendag in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellendag in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellendag in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellendag in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellendag in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellendag in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellendag in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellendag in BredaAfrikaanse dans vrijgezellendag in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellendag in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellendag in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellendag in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellendag in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellendag in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellendag in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellendag in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellendag in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellendag in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellendag in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Afrikaanse dans vrijgezellendag in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellendag in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellendag in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vrijgezellendag in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Beringen,Afrikaanse dans vrijgezellendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Luik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in La Louvière,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Doornik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Seraing,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Bergen,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Hasselt,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Moeskroen,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Beringen, Afrikaanse vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
workshop Afrikaanse dans in Antwerpenworkshop Afrikaanse dans in Brusselworkshop Afrikaanse dans in Aalstworkshop Afrikaanse dans in Gentworkshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaasworkshop Afrikaanse dans in Hasseltworkshop Afrikaanse dans in Bruggeworkshop Afrikaanse dans in Oostendeworkshop Afrikaanse dans in Leuvenworkshop Afrikaanse dans in Tongerenworkshop Afrikaanse dans in Dendermondeworkshop Afrikaanse dans in Turnhoutworkshop Afrikaanse dans in Kortrijkworkshop Afrikaanse dans in Mechelen.

LCBA_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AntwerpenAfrikaanse workshop in BrusselAfrikaanse workshop in AalstAfrikaanse workshop in GentAfrikaanse workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse workshop in HasseltAfrikaanse workshop in BruggeAfrikaanse workshop in OostendeAfrikaanse workshop in LeuvenAfrikaanse workshop in TongerenAfrikaanse workshop in DendermondeAfrikaanse workshop in TurnhoutAfrikaanse workshop in KortrijkAfrikaanse workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse workshop in AmsterdamAfrikaanse workshop in RotterdamAfrikaanse workshop in Den HaagAfrikaanse workshop in UtrechtAfrikaanse workshop in EindhovenAfrikaanse workshop in TilburgAfrikaanse workshop in GroningenAfrikaanse workshop in AlmereAfrikaanse workshop in BredaAfrikaanse workshop in NijmegenAfrikaanse workshop in EnschedeAfrikaanse workshop in ApeldoornAfrikaanse workshop in HaarlemAfrikaanse workshop in ArnhemAfrikaanse workshop in Amersfoort.

DSC_NL_BE_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in AmersfoortAfrikaanse dans workshop in ZaanstadAfrikaanse dans workshop in ZaandamAfrikaanse dans workshop in HaarlemmermeerAfrikaanse dans workshop in HoofddorpAfrikaanse dans workshop in 's-HertogenboschAfrikaanse dans workshop in ZoetermeerAfrikaanse dans workshop in ZwolleAfrikaanse dans workshop in MaastrichtAfrikaanse dans workshop in LeidenAfrikaanse dans workshop in DordrechtAfrikaanse dans workshop in EdeAfrikaanse dans workshop in EmmenAfrikaanse dans workshop in WestlandAfrikaanse dans workshop in NaaldwijkAfrikaanse dans workshop in VenloAfrikaanse dans workshop in DelftAfrikaanse dans workshop in DeventerAfrikaanse dans workshop in LeeuwardenAfrikaanse dans workshop in AlkmaarAfrikaanse dans workshop in Sittard-GeleenAfrikaanse dans workshop in HelmondAfrikaanse dans workshop in HeerlenAfrikaanse dans workshop in HilversumAfrikaanse dans workshop in OssAfrikaanse dans workshop in AmstelveenAfrikaanse dans workshop in Súdwest-FryslânAfrikaanse dans workshop in SneekAfrikaanse dans workshop in HengeloAfrikaanse dans workshop in PurmerendAfrikaanse dans workshop in RoosendaalAfrikaanse dans workshop in SchiedamAfrikaanse dans workshop in LelystadAfrikaanse dans workshop in Alphen aan den RijnAfrikaanse dans workshop in AlmeloAfrikaanse dans workshop in LeidschendamAfrikaanse dans workshop in VoorburgAfrikaanse dans workshop in SpijkenisseAfrikaanse dans workshop in HoornAfrikaanse dans workshop in GoudaAfrikaanse dans workshop in VlaardingenAfrikaanse dans workshop in AlblasserdamAfrikaanse dans workshop in AlbrandswaardAfrikaanse dans workshop in Alphen aan den RijnAfrikaanse dans workshop in BarendrechtAfrikaanse dans workshop in BergambachtAfrikaanse dans workshop in BernisseAfrikaanse dans workshop in BinnenmaasAfrikaanse dans workshop in Bodegraven-ReeuwijkAfrikaanse dans workshop in BoskoopAfrikaanse dans workshop in Brielle
Afrikaanse dans workshop in Capelle aan den Ijssel
Afrikaanse dans workshop in CromstrijenAfrikaanse dans workshop in DelftAfrikaanse dans workshop in DirkslandAfrikaanse dans workshop in DordrechtAfrikaanse dans workshop in GiessenlandenAfrikaanse dans workshop in GoedereedeAfrikaanse dans workshop in GorinchemAfrikaanse dans workshop in GoudaAfrikaanse dans workshop in Graafstroom,

Afrikaanse dans workshop in Den Haag
, Afrikaanse dans workshop in Hardinxveld-GiessendamAfrikaanse dans workshop in HellevoetsluisAfrikaanse dans workshop in Hendrik-Ido-AmbachtAfrikaanse dans workshop in HillegomAfrikaanse dans workshop in Kaag en BraassemAfrikaanse dans workshop in KatwijkAfrikaanse dans workshop in KorendijkAfrikaanse dans workshop in Krimpen aan den IjsselAfrikaanse dans workshop in LansingerlandAfrikaanse dans workshop in LeerdamAfrikaanse dans workshop in LeidenAfrikaanse dans workshop in LeiderdorpAfrikaanse dans workshop in Leidschendam-VoorburgAfrikaanse dans workshop in LiesveldAfrikaanse dans workshop in LisseAfrikaanse dans workshop in MaassluisAfrikaanse dans workshop in MiddelharnisAfrikaanse dans workshop in Midden-DelflandAfrikaanse dans workshop in NederlekAfrikaanse dans workshop in Nieuw-LekkerlandAfrikaanse dans workshop in NieuwkoopAfrikaanse dans workshop in NoordwijkAfrikaanse dans workshop in NoordwijkerhoutAfrikaanse dans workshop in OegstgeestAfrikaanse dans workshop in OostflakkeeAfrikaanse dans workshop in Oud-BeijerlandAfrikaanse dans workshop in OuderkerkAfrikaanse dans workshop in PapendrechtAfrikaanse dans workshop in Pijnacker-NootdorpAfrikaanse dans workshop in RidderkerkAfrikaanse dans workshop in RijnwoudeAfrikaanse dans workshop in RijswijkAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in SchiedamAfrikaanse dans workshop in SchoonhovenAfrikaanse dans workshop in SliedrechtAfrikaanse dans workshop in SpijkenisseAfrikaanse dans workshop in StrijenAfrikaanse dans workshop in TeylingenAfrikaanse dans workshop in VlaardingenAfrikaanse dans workshop in VlistAfrikaanse dans workshop in VoorschotenAfrikaanse dans workshop in WaddinxveenAfrikaanse dans workshop in WassenaarAfrikaanse dans workshop in WestlandAfrikaanse dans workshop in WestvoorneAfrikaanse dans workshop in ZederikAfrikaanse dans workshop in ZoetermeerAfrikaanse dans workshop in ZoeterwoudeAfrikaanse dans workshop in ZuidplasAfrikaanse dans workshop in ZwijndrechtAfrikaanse dans workshop in AalsmeerAfrikaanse dans workshop in AlkmaarAfrikaanse dans workshop in AmstelveenAfrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in Anna PaulownaAfrikaanse dans workshop in BeemsterAfrikaanse dans workshop in Bergen
Afrikaanse dans workshop in Beverwijk
Afrikaanse dans workshop in BlaricumAfrikaanse dans workshop in BloemendaalAfrikaanse dans workshop in BussumAfrikaanse dans workshop in CastricumAfrikaanse dans workshop in Den Helder, Afrikaanse dans workshop in Diemen, Afrikaanse dans workshop in Drechterland, Afrikaanse dans workshop in Edam-Volendam, Afrikaanse dans workshop in Enkhuizen, Afrikaanse dans workshop in Graft-De Rijp, Afrikaanse dans workshop in Haarlem, Afrikaanse dans workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Afrikaanse dans workshop in Haarlemmermeer, Afrikaanse dans workshop in Harenkarspel, Afrikaanse dans workshop in Heemskerk, Afrikaanse dans workshop in Heemstede, Afrikaanse dans workshop in Heerhugowaard, Afrikaanse dans workshop in Heiloo, Afrikaanse dans workshop in Hilversum,

Afrikaanse dans workshop in Hoorn
, Afrikaanse dans workshop in HuizenAfrikaanse dans workshop in KoggenlandAfrikaanse dans workshop in Landsmeer, Afrikaanse dans workshop in LangedijkAfrikaanse dans workshop in LarenAfrikaanse dans workshop in MedemblikAfrikaanse dans workshop in MuidenAfrikaanse dans workshop in NaardenAfrikaanse dans workshop in NiedorpAfrikaanse dans workshop in OostzaanAfrikaanse dans workshop in OpmeerAfrikaanse dans workshop in Ouder-AmstelAfrikaanse dans workshop in PurmerendAfrikaanse dans workshop in SchagenAfrikaanse dans workshop in SchermerAfrikaanse dans workshop in Stede BroecAfrikaanse dans workshop in TexelAfrikaanse dans workshop in UitgeestAfrikaanse dans workshop in UithoornAfrikaanse dans workshop in VelsenAfrikaanse dans workshop in WaterlandAfrikaanse dans workshop in WeespAfrikaanse dans workshop in WieringenAfrikaanse dans workshop in WieringermeerAfrikaanse dans workshop in WijdemerenAfrikaanse dans workshop in WormerlandAfrikaanse dans workshop in ZaanstadAfrikaanse dans workshop in ZandvoortAfrikaanse dans workshop in ZeevangAfrikaanse dans workshop in Zijpe, Afrikaanse dans workshop in 's-Hertogenbosch, Afrikaanse dans workshop in Aalburg, Afrikaanse dans workshop in Alphen-Chaam, Afrikaanse dans workshop in Asten, Afrikaanse dans workshop in Baarle-Nassau, Afrikaanse dans workshop in Bergeijk, Afrikaanse dans workshop in Bergen op Zoom, Afrikaanse dans workshop in Bernheze, Afrikaanse dans workshop in Best, Afrikaanse dans workshop in Bladel, Afrikaanse dans workshop in Boekel, Afrikaanse dans workshop in Boxmeer, Afrikaanse dans workshop in Boxtel, Afrikaanse dans workshop in Breda, Afrikaanse dans workshop in Cranendonck, Afrikaanse dans workshop in Cuijk, Afrikaanse dans workshop in Deurne, Afrikaanse dans workshop in Dongen, Afrikaanse dans workshop in Drimmelen, Afrikaanse dans workshop in Eersel, Afrikaanse dans workshop in Eindhoven, Afrikaanse dans workshop in Etten-Leur, Afrikaanse dans workshop in Geertruidenberg, Afrikaanse dans workshop in Geldrop-Mierlo, Afrikaanse dans workshop in Gemert-Bakel, Afrikaanse dans workshop in Gilze en Rijen, Afrikaanse dans workshop in Goirle, Afrikaanse dans workshop in Grave, Afrikaanse dans workshop in Haaren, 
Afrikaanse dans workshop in Halderberge
, Afrikaanse dans workshop in Heeze-Leende, Afrikaanse dans workshop in Helmond, Afrikaanse dans workshop in Heusden, Afrikaanse dans workshop in Hilvarenbeek, Afrikaanse dans workshop in Laarbeek,

Afrikaanse dans workshop in Landerd
, Afrikaanse dans workshop in Loon op Zand, Afrikaanse dans workshop in Maasdonk, Afrikaanse dans workshop in Mill en Sint Hubert, Afrikaanse dans workshop in Moerdijk, Afrikaanse dans workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Afrikaanse dans workshop in Oirschot, Afrikaanse dans workshop in Oisterwijk, Afrikaanse dans workshop in Oosterhout, Afrikaanse dans workshop in Oss, Afrikaanse dans workshop in Reusel-De Mierden, Afrikaanse dans workshop in Roosendaal, Afrikaanse dans workshop in Rucphen, Afrikaanse dans workshop in Schijndel, Afrikaanse dans workshop in Sint Anthonis, Afrikaanse dans workshop in Sint-MichielsgestelAfrikaanse dans workshop in Sint-OedenrodeAfrikaanse dans workshop in SomerenAfrikaanse dans workshop in Son en BreugelAfrikaanse dans workshop in SteenbergenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in UdenAfrikaanse dans workshop in ValkenswaardAfrikaanse dans workshop in VeghelAfrikaanse dans workshop in VeldhovenAfrikaanse dans workshop in VughtAfrikaanse dans workshop in WaalreAfrikaanse dans workshop in WaalwijkAfrikaanse dans workshop in WerkendamAfrikaanse dans workshop in WoensdrechtAfrikaanse dans workshop in WoudrichemAfrikaanse dans workshop in ZundertAfrikaanse dans workshop in AlmeloAfrikaanse dans workshop in BorneAfrikaanse dans workshop in Dalfsen, Afrikaanse dans workshop in DinkellandAfrikaanse dans workshop in DeventerAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in HaaksbergenAfrikaanse dans workshop in HardenbergAfrikaanse dans workshop in HellendoornAfrikaanse dans workshop in HengeloAfrikaanse dans workshop in Hof van TwenteAfrikaanse dans workshop in KampenAfrikaanse dans workshop in LosserAfrikaanse dans workshop in OldenzaalAfrikaanse dans workshop in Olst-WijheAfrikaanse dans workshop in OmmenAfrikaanse dans workshop in RaalteAfrikaanse dans workshop in Rijssen-HoltenAfrikaanse dans workshop in StaphorstAfrikaanse dans workshop in SteenwijkerlandAfrikaanse dans workshop in TubbergenAfrikaanse dans workshop in TwenterandAfrikaanse dans workshop in WierdenAfrikaanse dans workshop in ZwartewaterlandAfrikaanse dans workshop in ZwolleAfrikaanse dans workshop in Almere, Afrikaanse dans workshop in Dronten, 
Afrikaanse dans workshop in Lelystad
, Afrikaanse dans workshop in Noordoostpolder, Afrikaanse dans workshop in Urk, Afrikaanse dans workshop in Zeewolde,
Afrikaanse dans workshop in Axel
, Afrikaanse dans workshop in Borsele,

Afrikaanse dans workshop in Goes
,

Afrikaanse dans workshop in Hulst, Afrikaanse dans workshop in Kapelle, Afrikaanse dans workshop in Middelburg, Afrikaanse dans workshop in Noord-Beveland, Afrikaanse dans workshop in Oost-Souburg, Afrikaanse dans workshop in Reimerswaal, Afrikaanse dans workshop in Schouwen-Duiveland, Afrikaanse dans workshop in Sluis, Afrikaanse dans workshop in Terneuzen, Afrikaanse dans workshop in Tholen, Afrikaanse dans workshop in Veere, Afrikaanse dans workshop in Vlissingen, Afrikaanse dans workshop in Zierikzee, Afrikaanse dans workshop in Beek, Afrikaanse dans workshop in Beesel, Afrikaanse dans workshop in Bergen, Afrikaanse dans workshop in Brunssum, Afrikaanse dans workshop in Echt-Susteren, Afrikaanse dans workshop in Eijsden-MargratenAfrikaanse dans workshop in Gennep, Afrikaanse dans workshop in Gulpen-Wittem, Afrikaanse dans workshop in Heerlen, Afrikaanse dans workshop in Horst aan de Maas, Afrikaanse dans workshop in Kerkrade, Afrikaanse dans workshop in Landgraaf, Afrikaanse dans workshop in Leudal, Afrikaanse dans workshop in Maasgouw, Afrikaanse dans workshop in Maastricht, Afrikaanse dans workshop in Meerssen, Afrikaanse dans workshop in Mook en Middelaar, Afrikaanse dans workshop in Nederweert, Afrikaanse dans workshop in Nuth, Afrikaanse dans workshop in Onderbanken, Afrikaanse dans workshop in Peel en Maas, Afrikaanse dans workshop in Roerdalen, Afrikaanse dans workshop in Roermond, Afrikaanse dans workshop in Schinnen, Afrikaanse dans workshop in Simpelveld, Afrikaanse dans workshop in Sittard-Geleen, Afrikaanse dans workshop in Stein, Afrikaanse dans workshop in Vaals, Afrikaanse dans workshop in Valkenburg aan de Geul, Afrikaanse dans workshop in Venlo, Afrikaanse dans workshop in Venray, Afrikaanse dans workshop in Voerendaal, Afrikaanse dans workshop in Weert, Afrikaanse dans workshop in Abcoude, Afrikaanse dans workshop in Amersfoort, Afrikaanse dans workshop in Bunnik, Afrikaanse dans workshop in Bunschoten, Afrikaanse dans workshop in De Bilt, Afrikaanse dans workshop in De Ronde Venen, Afrikaanse dans workshop in Eemnes, Afrikaanse dans workshop in Renswoude, Afrikaanse dans workshop in Rhenen, Afrikaanse dans workshop in Soest, Afrikaanse dans workshop in Stichtse Vecht, Afrikaanse dans workshop in Utrecht, Afrikaanse dans workshop in Utrechtse Heuvelrug, 
Afrikaanse dans workshop in Houten
, Afrikaanse dans workshop in Ijsselstein, Afrikaanse dans workshop in Leusden, Afrikaanse dans workshop in Lopik, Afrikaanse dans workshop in Montfoort,

Afrikaanse dans workshop in Nieuwegein
, Afrikaanse dans workshop in Oudewater, Afrikaanse dans workshop in Veenendaal, Afrikaanse dans workshop in Vianen, Afrikaanse dans workshop in Wijk bij Duurstede, Afrikaanse dans workshop in Woerden, Afrikaanse dans workshop in Woudenberg, Afrikaanse dans workshop in Zeist, Afrikaanse dans workshop in Achterberg, Afrikaanse dans workshop in Achterwetering, Afrikaanse dans workshop in Achthoven, Afrikaanse dans workshop in Amerongen, Afrikaanse dans workshop in Austerlitz, Afrikaanse dans workshop in Baambrugge, Afrikaanse dans workshop in Baarn, Afrikaanse dans workshop in Benschop, Afrikaanse dans workshop in Spakenburg, Afrikaanse dans workshop in De Birkt, Afrikaanse dans workshop in Bilthoven, Afrikaanse dans workshop in Blokland, Afrikaanse dans workshop in Bosch en Duin, Afrikaanse dans workshop in Breudijk, Afrikaanse dans workshop in Breukelen, Afrikaanse dans workshop in Buurtsdijk, Afrikaanse dans workshop in Cabauw, Afrikaanse dans workshop in Cattenbroek, Afrikaanse dans workshop in Cothen, Afrikaanse dans workshop in Den Dolder, Afrikaanse dans workshop in Diemerbroek, Afrikaanse dans workshop in Doorn, Afrikaanse dans workshop in Driebergen, Afrikaanse dans workshop in Rijsenburg, Afrikaanse dans workshop in Achtkarspelen, Afrikaanse dans workshop in Ameland, Afrikaanse dans workshop in Het Bildt, Afrikaanse dans workshop in Boornsterhem, Afrikaanse dans workshop in Dantumadeel, Afrikaanse dans workshop in Dongeradeel, Afrikaanse dans workshop in Ferwerderadeel, Afrikaanse dans workshop in Franekeradeel, Afrikaanse dans workshop in Gaasterland-Sloten, Afrikaanse dans workshop in Harlingen, Afrikaanse dans workshop in Heerenveen, Afrikaanse dans workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Afrikaanse dans workshop in Leeuwarden, Afrikaanse dans workshop in Leeuwarderadeel, Afrikaanse dans workshop in Lemsterland, Afrikaanse dans workshop in Littenseradeel, Afrikaanse dans workshop in Menaldumadeel, Afrikaanse dans workshop in Ooststellingwerf, Afrikaanse dans workshop in Opsterland, Afrikaanse dans workshop in Schiermonnikoog, Afrikaanse dans workshop in Skarsterlân, Afrikaanse dans workshop in Smallingerland, Afrikaanse dans workshop in Súdwest-Fryslân, Afrikaanse dans workshop in Terschelling, Afrikaanse dans workshop in Tietjerksteradeel, Afrikaanse dans workshop in Vlieland, 
Afrikaanse dans workshop in Weststellingwerf, Afrikaanse dans workshop in Aalten, Afrikaanse dans workshop in Apeldoorn, Afrikaanse dans workshop in Arnhem, Afrikaanse dans workshop in Barneveld,

Afrikaanse dans workshop in Berkelland
, Afrikaanse dans workshop in Beuningen, Afrikaanse dans workshop in Bronckhorst, Afrikaanse dans workshop in Brummen, Afrikaanse dans workshop in Buren, Afrikaanse dans workshop in Culemborg, Afrikaanse dans workshop in Doesburg, Afrikaanse dans workshop in Doetinchem, Afrikaanse dans workshop in Druten, Afrikaanse dans workshop in Duiven, Afrikaanse dans workshop in Ede, Afrikaanse dans workshop in Elburg, Afrikaanse dans workshop in Ermelo, Afrikaanse dans workshop in Geldermalsen, Afrikaanse dans workshop in Groesbeek, Afrikaanse dans workshop in Harderwijk, Afrikaanse dans workshop in Hattem, Afrikaanse dans workshop in Heerde, Afrikaanse dans workshop in Heumen, Afrikaanse dans workshop in Lingewaal, Afrikaanse dans workshop in Lingewaard, Afrikaanse dans workshop in Lochem, Afrikaanse dans workshop in Maasdriel, Afrikaanse dans workshop in Millingen aan de Rijn, Afrikaanse dans workshop in Montferland, Afrikaanse dans workshop in Neder-Betuwe, Afrikaanse dans workshop in Neerijnen, Afrikaanse dans workshop in Nijkerk, Afrikaanse dans workshop in Nijmegen, Afrikaanse dans workshop in Nunspeet, Afrikaanse dans workshop in Oldebroek, Afrikaanse dans workshop in Oost Gelre, Afrikaanse dans workshop in Oude Ijsselstreek, Afrikaanse dans workshop in Overbetuwe, Afrikaanse dans workshop in Putten, Afrikaanse dans workshop in Renkum, Afrikaanse dans workshop in Rheden, Afrikaanse dans workshop in Rijnwaarden, Afrikaanse dans workshop in Rozendaal, Afrikaanse dans workshop in Scherpenzeel, Afrikaanse dans workshop in Tiel, Afrikaanse dans workshop in Ubbergen, Afrikaanse dans workshop in Voorst, Afrikaanse dans workshop in Wageningen, Afrikaanse dans workshop in West Maas en Waal, Afrikaanse dans workshop in Westervoort, Afrikaanse dans workshop in Wijchen, Afrikaanse dans workshop in Winterswijk, Afrikaanse dans workshop in Zaltbommel, Afrikaanse dans workshop in Zevenaar, Afrikaanse dans workshop in Zutphen, Afrikaanse dans workshop in Aa en Hunze, Afrikaanse dans workshop in Assen, Afrikaanse dans workshop in Borger-Odoorn, Afrikaanse dans workshop in Coevorden, Afrikaanse dans workshop in Emmen, Afrikaanse dans workshop in Hoogeveen, Afrikaanse dans workshop in Meppel, Afrikaanse dans workshop in Midden-Drenthe, Afrikaanse dans workshop in Noordenveld, 
Afrikaanse dans workshop in Tynaarlo, Afrikaanse dans workshop in Westerveld, Afrikaanse dans workshop in De Wolden.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS
Afrikaanse dans workshop in Brussel
Afrikaanse dans workshop in Antwerpen, Afrikaanse dans workshop in Gent, Afrikaanse dans workshop in Charleroi, Afrikaanse dans workshop in Luik, Afrikaanse dans workshop in Brugge, Afrikaanse dans workshop in Namen, Afrikaanse dans workshop in Leuven, Afrikaanse dans workshop in Bergen, Afrikaanse dans workshop in Mechelen, Afrikaanse dans workshop in Aalst, Afrikaanse dans workshop in La Louvière, Afrikaanse dans workshop in Kortrijk, Afrikaanse dans workshop in Hasselt, Afrikaanse dans workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans workshop in Oostende, Afrikaanse dans workshop in Doornik, Afrikaanse dans workshop in Genk, Afrikaanse dans workshop in Seraing, Afrikaanse dans workshop in Roeselare, Afrikaanse dans workshop in Moeskroen, Afrikaanse dans workshop in Verviers, Afrikaanse dans workshop in Dendermonde, Afrikaanse dans workshop in Beringen, Afrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Vilvoorde, Afrikaanse dans workshop in Lokeren, Afrikaanse dans workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse dans workshop in Herstal, Afrikaanse dans workshop in GeelAfrikaanse dans workshop in Ninove, Afrikaanse dans workshop in Halle, Afrikaanse dans workshop in Waregem, Afrikaanse dans workshop in Châtelet, Afrikaanse dans workshop in Ieper, Afrikaanse dans workshop in Lier, Afrikaanse dans workshop in Lommel, Afrikaanse dans workshop in Waver, Afrikaanse dans workshop in Binche, Afrikaanse dans workshop in Tienen, Afrikaanse dans workshop in Menen, Afrikaanse dans workshop in Geraardsbergen, Afrikaanse dans workshop in Bilzen, Afrikaanse dans workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Afrikaanse dans workshop in Tongeren, Afrikaanse dans workshop in Oudenaarde, Afrikaanse dans workshop in Deinze, Afrikaanse dans workshop in Aarschot, Afrikaanse dans workshop in Aat, Afrikaanse dans workshop in AarlenAfrikaanse dans workshop in Herentals, Afrikaanse dans workshop in Izegem, Afrikaanse dans workshop in Harelbeke, Afrikaanse dans workshop in Nijvel, Afrikaanse dans workshop in Zinnik, Afrikaanse dans workshop in Andenne, Afrikaanse dans workshop in Ronse, Afrikaanse dans workshop in Zottegem, Afrikaanse dans workshop in Mortsel, Afrikaanse dans workshop in Maaseik, 
Afrikaanse dans workshop in Gembloers
, Afrikaanse dans workshop in Diest, Afrikaanse dans workshop in Saint-Ghislain, Afrikaanse dans workshop in Fleurus, Afrikaanse dans workshop in Scherpenheuvel-Zichem,

Afrikaanse dans workshop in 's-Gravenbrakel
, Afrikaanse dans workshop in Hoei, Afrikaanse dans workshop in Hoogstraten, Afrikaanse dans workshop in Eeklo, Afrikaanse dans workshop in Torhout, Afrikaanse dans workshop in Poperinge, Afrikaanse dans workshop in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans workshop in Tielt, Afrikaanse dans workshop in Blankenberge, Afrikaanse dans workshop in Eupen, Afrikaanse dans workshop in Lessen, Afrikaanse dans workshop in Wervik, Afrikaanse dans workshop in Walcourt, Afrikaanse dans workshop in Komen-Waasten, Afrikaanse dans workshop in Marche-en-Famenne.

Afrikaanse dans workshop in Aartselaar
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in ArendonkAfrikaanse dans workshop in Baarle-HertogAfrikaanse dans workshop in BalenAfrikaanse dans workshop in BeerseAfrikaanse dans workshop in BerlaarAfrikaanse dans workshop in BoechoutAfrikaanse dans workshop in BonheidenAfrikaanse dans workshop in BoomAfrikaanse dans workshop in BornemAfrikaanse dans workshop in BorsbeekAfrikaanse dans workshop in BrasschaatAfrikaanse dans workshop in BrechtAfrikaanse dans workshop in DesselAfrikaanse dans workshop in DuffelAfrikaanse dans workshop in EdegemAfrikaanse dans workshop in EssenAfrikaanse dans workshop in GeelAfrikaanse dans workshop in GrobbendonkAfrikaanse dans workshop in Heist-op-den-BergAfrikaanse dans workshop in HemiksemAfrikaanse dans workshop in HerentalsAfrikaanse dans workshop in HerenthoutAfrikaanse dans workshop in HerseltAfrikaanse dans workshop in HoogstratenAfrikaanse dans workshop in HoveAfrikaanse dans workshop in HulshoutAfrikaanse dans workshop in KalmthoutAfrikaanse dans workshop in KapellenAfrikaanse dans workshop in KasterleeAfrikaanse dans workshop in KontichAfrikaanse dans workshop in LaakdalAfrikaanse dans workshop in LierAfrikaanse dans workshop in LilleAfrikaanse dans workshop in LintAfrikaanse dans workshop in MalleAfrikaanse dans workshop in MechelenAfrikaanse dans workshop in MeerhoutAfrikaanse dans workshop in MerksplasAfrikaanse dans workshop in MolAfrikaanse dans workshop in MortselAfrikaanse dans workshop in NielAfrikaanse dans workshop in NijlenAfrikaanse dans workshop in OlenAfrikaanse dans workshop in Oud-TurnhoutAfrikaanse dans workshop in PutteAfrikaanse dans workshop in PuursAfrikaanse dans workshop in RanstAfrikaanse dans workshop in RavelsAfrikaanse dans workshop in RetieAfrikaanse dans workshop in RijkevorselAfrikaanse dans workshop in RumstAfrikaanse dans workshop in SchelleAfrikaanse dans workshop in SchildeAfrikaanse dans workshop in SchotenAfrikaanse dans workshop in Sint-AmandsAfrikaanse dans workshop in Sint-Katelijne-WaverAfrikaanse dans workshop in StabroekAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in VorselaarAfrikaanse dans workshop in VosselaarAfrikaanse dans workshop in WesterloAfrikaanse dans workshop in WijnegemAfrikaanse dans workshop in Willebroek
Afrikaanse dans workshop in Wommelgem
Afrikaanse dans workshop in WuustwezelAfrikaanse dans workshop in ZandhovenAfrikaanse dans workshop in ZoerselAfrikaanse dans workshop in Zwijndrecht,

Afrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in GenkAfrikaanse dans workshop in DoornikAfrikaanse dans workshop in RoeselareAfrikaanse dans workshop in MoeskroenAfrikaanse dans workshop in LokerenAfrikaanse dans workshop in Sint-TruidenAfrikaanse dans workshop in MariakerkeAfrikaanse dans workshop in DrongenAfrikaanse dans workshop in WondelgemAfrikaanse dans workshop in Sint-AmandsbergAfrikaanse dans workshop in OostakkerAfrikaanse dans workshop in LedebergAfrikaanse dans workshop in GentbruggeAfrikaanse dans workshop in AfsneeAfrikaanse dans workshop in Sint-Denijs-WestremAfrikaanse dans workshop in ZwijnaardeAfrikaanse dans workshop in WachtebekeAfrikaanse dans workshop in LochristiAfrikaanse dans workshop in DestelbergenAfrikaanse dans workshop in MelleAfrikaanse dans workshop in MerelbekeAfrikaanse dans workshop in HeusdenAfrikaanse dans workshop in ZevergemAfrikaanse dans workshop in De PinteAfrikaanse dans workshop in Sint-Martens-LatemAfrikaanse dans workshop in Sint-Martens-LeerneAfrikaanse dans workshop in DeinzeAfrikaanse dans workshop in VosselareAfrikaanse dans workshop in NeveleAfrikaanse dans workshop in LandegemAfrikaanse dans workshop in MerendreeAfrikaanse dans workshop in AlkenAfrikaanse dans workshop in AsAfrikaanse dans workshop in BeringenAfrikaanse dans workshop in BilzenAfrikaanse dans workshop in BocholtAfrikaanse dans workshop in BorgloonAfrikaanse dans workshop in BreeAfrikaanse dans workshop in DiepenbeekAfrikaanse dans workshop in Dilsen-StokkemAfrikaanse dans workshop in Genk, , Afrikaanse dans workshop in GingelomAfrikaanse dans workshop in HalenAfrikaanse dans workshop in HamAfrikaanse dans workshop in Hamont-AchelAfrikaanse dans workshop in Hechtel-EkselAfrikaanse dans workshop in HeersAfrikaanse dans workshop in Herk-de-StadAfrikaanse dans workshop in HerstappeAfrikaanse dans workshop in Heusden-Zolder
Afrikaanse dans workshop in Hoeselt
Afrikaanse dans workshop in Houthalen-HelchterenAfrikaanse dans workshop in KinrooiAfrikaanse dans workshop in Kortessem,

Afrikaanse dans workshop in LanakenAfrikaanse dans workshop in LeopoldsburgAfrikaanse dans workshop in LommelAfrikaanse dans workshop in LummenAfrikaanse dans workshop in MaaseikAfrikaanse dans workshop in MaasmechelenAfrikaanse dans workshop in Meeuwen-GruitrodeAfrikaanse dans workshop in NeerpeltAfrikaanse dans workshop in NieuwerkerkenAfrikaanse dans workshop in OpglabbeekAfrikaanse dans workshop in OverpeltAfrikaanse dans workshop in PeerAfrikaanse dans workshop in RiemstAfrikaanse dans workshop in Sint-TruidenAfrikaanse dans workshop in TessenderloAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in VoerenAfrikaanse dans workshop in WellenAfrikaanse dans workshop in ZonhovenAfrikaanse dans workshop in ZutendaalAfrikaanse dans workshop in AarschotAfrikaanse dans workshop in AffligemAfrikaanse dans workshop in AsseAfrikaanse dans workshop in BeerselAfrikaanse dans workshop in BegijnendijkAfrikaanse dans workshop in BekkevoortAfrikaanse dans workshop in BertemAfrikaanse dans workshop in BeverAfrikaanse dans workshop in BierbeekAfrikaanse dans workshop in BoortmeerbeekAfrikaanse dans workshop in BoutersemAfrikaanse dans workshop in DiestAfrikaanse dans workshop in DilbeekAfrikaanse dans workshop in DrogenbosAfrikaanse dans workshop in GalmaardenAfrikaanse dans workshop in GeetbetsAfrikaanse dans workshop in GlabbeekAfrikaanse dans workshop in GooikAfrikaanse dans workshop in GrimbergenAfrikaanse dans workshop in HaachtAfrikaanse dans workshop in HalleAfrikaanse dans workshop in HerentAfrikaanse dans workshop in HerneAfrikaanse dans workshop in HoegaardenAfrikaanse dans workshop in HoeilaartAfrikaanse dans workshop in HolsbeekAfrikaanse dans workshop in HuldenbergAfrikaanse dans workshop in KampenhoutAfrikaanse dans workshop in Kapelle-op-den-BosAfrikaanse dans workshop in KeerbergenAfrikaanse dans workshop in KortenakenAfrikaanse dans workshop in KortenbergAfrikaanse dans workshop in KraainemAfrikaanse dans workshop in LandenAfrikaanse dans workshop in LennikAfrikaanse dans workshop in LiedekerkeAfrikaanse dans workshop in LinkebeekAfrikaanse dans workshop in LinterAfrikaanse dans workshop in Londerzeel
Afrikaanse dans workshop in Lubbeek
Afrikaanse dans workshop in MachelenAfrikaanse dans workshop in MeiseAfrikaanse dans workshop in Merchtem,

Afrikaanse dans workshop in OpwijkAfrikaanse dans workshop in Oud-HeverleeAfrikaanse dans workshop in OverijseAfrikaanse dans workshop in PepingenAfrikaanse dans workshop in RoosdaalAfrikaanse dans workshop in RotselaarAfrikaanse dans workshop in Scherpenheuvel-ZichemAfrikaanse dans workshop in Sint-Genesius-RodeAfrikaanse dans workshop in Sint-Pieters-LeeuwAfrikaanse dans workshop in SteenokkerzeelAfrikaanse dans workshop in TernatAfrikaanse dans workshop in TervurenAfrikaanse dans workshop in Tielt-WingeAfrikaanse dans workshop in TienenAfrikaanse dans workshop in TremeloAfrikaanse dans workshop in VilvoordeAfrikaanse dans workshop in WemmelAfrikaanse dans workshop in Wezembeek-OppemAfrikaanse dans workshop in ZaventemAfrikaanse dans workshop in ZemstAfrikaanse dans workshop in ZoutleeuwAfrikaanse dans workshop in AlveringemAfrikaanse dans workshop in AnzegemAfrikaanse dans workshop in ArdooieAfrikaanse dans workshop in AvelgemAfrikaanse dans workshop in BeernemAfrikaanse dans workshop in BlankenbergeAfrikaanse dans workshop in BredeneAfrikaanse dans workshop in DammeAfrikaanse dans workshop in De HaanAfrikaanse dans workshop in De PanneAfrikaanse dans workshop in DeerlijkAfrikaanse dans workshop in DentergemAfrikaanse dans workshop in DiksmuideAfrikaanse dans workshop in GistelAfrikaanse dans workshop in HarelbekeAfrikaanse dans workshop in HeuvellandAfrikaanse dans workshop in HoogledeAfrikaanse dans workshop in HouthulstAfrikaanse dans workshop in IchtegemAfrikaanse dans workshop in IeperAfrikaanse dans workshop in IngelmunsterAfrikaanse dans workshop in IzegemAfrikaanse dans workshop in JabbekeAfrikaanse dans workshop in Knokke-HeistAfrikaanse dans workshop in KoekelareAfrikaanse dans workshop in KoksijdeAfrikaanse dans workshop in KortemarkAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in KuurneAfrikaanse dans workshop in Langemark-PoelkapelleAfrikaanse dans workshop in LedegemAfrikaanse dans workshop in LendeledeAfrikaanse dans workshop in LichterveldeAfrikaanse dans workshop in Lo-ReningeAfrikaanse dans workshop in MenenAfrikaanse dans workshop in MesenAfrikaanse dans workshop in MeulebekeAfrikaanse dans workshop in Middelkerke
Afrikaanse dans workshop in Moorslede
Afrikaanse dans workshop in NieuwpoortAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in Oostkamp,

Afrikaanse dans workshop in Oostrozebeke
Afrikaanse dans workshop in OudenburgAfrikaanse dans workshop in PittemAfrikaanse dans workshop in PoperingeAfrikaanse dans workshop in RoeselareAfrikaanse dans workshop in RuiseledeAfrikaanse dans workshop in Spiere-HelkijnAfrikaanse dans workshop in StadenAfrikaanse dans workshop in TieltAfrikaanse dans workshop in TorhoutAfrikaanse dans workshop in VeurneAfrikaanse dans workshop in VleterenAfrikaanse dans workshop in WaregemAfrikaanse dans workshop in WervikAfrikaanse dans workshop in WevelgemAfrikaanse dans workshop in WielsbekeAfrikaanse dans workshop in WingeneAfrikaanse dans workshop in ZedelgemAfrikaanse dans workshop in ZonnebekeAfrikaanse dans workshop in ZuienkerkeAfrikaanse dans workshop in ZwevegemAfrikaanse dans workshop in AarlenAfrikaanse dans workshop in AttertAfrikaanse dans workshop in AubangeAfrikaanse dans workshop in BastenakenAfrikaanse dans workshop in BertogneAfrikaanse dans workshop in BertrixAfrikaanse dans workshop in BouillonAfrikaanse dans workshop in ChinyAfrikaanse dans workshop in DaverdisseAfrikaanse dans workshop in DurbuyAfrikaanse dans workshop in ÉrezéeAfrikaanse dans workshop in ÉtalleAfrikaanse dans workshop in FauvillersAfrikaanse dans workshop in FlorenvilleAfrikaanse dans workshop in GouvyAfrikaanse dans workshop in HabayAfrikaanse dans workshop in HerbeumontAfrikaanse dans workshop in HottonAfrikaanse dans workshop in HouffalizeAfrikaanse dans workshop in La Roche-en-ArdenneAfrikaanse dans workshop in LégliseAfrikaanse dans workshop in LibinAfrikaanse dans workshop in Libramont-ChevignyAfrikaanse dans workshop in ManhayAfrikaanse dans workshop in Marche-en-FamenneAfrikaanse dans workshop in MartelangeAfrikaanse dans workshop in Meix-devant-VirtonAfrikaanse dans workshop in MessancyAfrikaanse dans workshop in MussonAfrikaanse dans workshop in NassogneAfrikaanse dans workshop in NeufchâteauAfrikaanse dans workshop in PaliseulAfrikaanse dans workshop in RendeuxAfrikaanse dans workshop in RouvroyAfrikaanse dans workshop in Sainte-OdeAfrikaanse dans workshop in Saint-HubertAfrikaanse dans workshop in Saint-LégerAfrikaanse dans workshop in TellinAfrikaanse dans workshop in Tenneville
Afrikaanse dans workshop in Tintigny
Afrikaanse dans workshop in Vaux-sur-SûreAfrikaanse dans workshop in VielsalmAfrikaanse dans workshop in VirtonAfrikaanse dans workshop in Wellin,

Afrikaanse dans workshop in Aiseau-Presles
Afrikaanse dans workshop in AnderluesAfrikaanse dans workshop in AntoingAfrikaanse dans workshop in AatAfrikaanse dans workshop in BeaumontAfrikaanse dans workshop in BelœilAfrikaanse dans workshop in Bernissart, Afrikaanse dans workshop in BincheAfrikaanse dans workshop in BoussuAfrikaanse dans workshop in 's-GravenbrakelAfrikaanse dans workshop in BrugeletteAfrikaanse dans workshop in BrunehautAfrikaanse dans workshop in CellesAfrikaanse dans workshop in Chapelle-lez-HerlaimontAfrikaanse dans workshop in CharleroiAfrikaanse dans workshop in Châtelet. 
DSC_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DSC_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DSC_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DSC_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.