Workshop Djembe trommelen


Workshop djembe op locatie|
djembe vrijgezellendag bij je thuis|
djembe vrijgezellenfeest op een zelf gekozen locatie

djembe workshop in Den Haag op locatie, djembe spelen in Den Haag en percussie vrijgezellenfeest in Den Haag op locatie, djembe vrijgezellendag in Den Haag op locatie, djembe vrijgezellenavond in Den Haag op locatie, djembe vrijgezellenuitje in Den Haag op locatie, djembe vrijgezellenarrangement in Den Haag op maat en op locatie met djembeworkshop in Den Haag bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een djembe vrijgezellenfeest in Den Haag op locatie organiseren? Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Dansschool SalsaCool is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop djembe in Den Haag op locatie? Met onze djembe workshop in Den Haag op locatie leer je op je percussie vrijgezellendag in Den Haag op locatie gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen djembe in Den Haag op locatie.

Met onze djembe lessen in Den Haag op locatie leer je op een vrijgezellenavond in Den Haag op locatie gedurende een uur of langer met veel plezier samen djembe in Den Haag op locatie.Een vrijgezellenfeest op locatie hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Uiteraard met evenveel aandacht voor de vrijgezel. Met onze jaren ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten of vrijgezellenuitjes geven wij garantie op een geslaagde vrijgezellendag met onze 15 verschillende workshops die eventueel gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben.
Onze website geeft veel informatie en ideeën over wat mogelijk is voor je evenement. Komt je er zelf niet uit om een keuze te maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp ( +32 (0)485/78 08 39 of +31 (0)612925882 of per email info@dansschool-salsacool.be) en dan kunnen we samen een programma samenstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor een juiste offerte is het noodzakelijk dat wij beschikken over zoveel mogelijk informatie. Vergeet vooral niet om je naam, telefoonnummer, e-mail adres en de plaats waar je de workshop of event wilt laten plaatsvinden in te vullen!

Klik HIER om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst. Zodat ook een kind uit Congo een eerlijke kans maakt op een beter leven. Wist je dat in 80% van de elektronicaprodukten in jouw huis (computer, server, laptop, smartphone, smart tv etc.) natuurlijke grondstoffen uit Congo worden gebruikt, zoals coltan en kobalt? Hierover wordt aan Congo geen belasting betaald. De opbrengsten van deze grondstoffen vloeien naar andere landen. Jij kan het verschil maken door direct de kinderen van Congo te steunen. Eén van de scholen die we als 'pilot' aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa;

ws_salsa05

De door jou geboekte djembe workshop ondersteunt kansarme kinderenvrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation. Voor meer informatie kijk op:
www.bayabi-foundation.com of steun meteen onze GoFundMe campagne; Het delen van deze link op social media (als Facebook) wordt erg op prijs gesteld! https://www.gofundme.com/f/construction-of-schools-in-dr-congo


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo - april 2018

ws_salsa05
Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo een jaar later - in 2019 - met dank aan jullie boekingen en donaties.


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; zo zag een klaslokaal er van binnen uit in april 2018


Ecole primaire ELandi, een basis school in Congo; hetzelfde klaslokaal een jaar later, met dank aan jullie boekingen en donaties.


Merçi beaucoup.


Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is djembe. Natuurlijk geniet je van het djembe, maar ook van eventueel een diner en/of een exotische cocktails shaken workshop met exotische cocktail recepten zoals GinAfrika om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Dansschool Salsacool bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze djembe avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een djembe workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een djembe workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Onze djembeworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Nederland:
AmsterdamArnhemAssenDordrechtEindhovenHaarlemLeidenMaastrichtRotterdamTilburgUtrecht, Den Haag en Zwolle.

België:
AntwerpenBrusselBornemDiepenbeekGentGeelBruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristiLoppem, Lommel, MolOostende
Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop djembe houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, NederlandFrankrijkLuxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met djembe muziek workshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je djembeworkshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijkOorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de West-Afrikaanse Djembe.
Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Dansschool SalsaCool?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Dansschool SalsaCool brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:Mini- djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stuk

Super- djembemuziekworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- djembe muziekworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop djembe en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, merengue, reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Djembe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste djembe trommelen workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute

Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Unieke djembe percussieworkshop landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een djembeworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop djembe in Antwerpenworkshop djembe in Brusselworkshop djembe in Aalstworkshop djembe in Gentworkshop djembe in Sint-Niklaasworkshop djembe in Hasseltworkshop djembe in Bruggecountry line dance workshop in Oostendeworkshop djembe in Leuvenworkshop djembe in Tongerenworkshop djembe in Dendermondeworkshop djembe in Turnhoutworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop percussie op locatie of djembe lessen op locatie. Met deze tips wordt je activiteit op locatie een groot feest!


DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE
djembe afdelingsuitje in Amsterdamdjembe afdelingsuitje in Rotterdamdjembe afdelingsuitje in Den Haagdjembe afdelingsuitje in Utrechtdjembe afdelingsuitje in Eindhovendjembe afdelingsuitje in Tilburgdjembe afdelingsuitje in Groningendjembe afdelingsuitje in Almeredjembe afdelingsuitje in Bredadjembe afdelingsuitje in Nijmegendjembe afdelingsuitje in Enschededjembe afdelingsuitje in Apeldoorndjembe afdelingsuitje in Haarlemdjembe afdelingsuitje in Arnhemdjembe afdelingsuitje in Amersfoortdjembe afdelingsuitje in Zaanstaddjembe afdelingsuitje in Zaandamdjembe afdelingsuitje in Haarlemmermeerdjembe afdelingsuitje in Hoofddorpdjembe afdelingsuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe afdelingsuitje in Zoetermeerdjembe afdelingsuitje in Zwolledjembe afdelingsuitje in Maastrichtdjembe afdelingsuitje in Leidendjembe afdelingsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE
djembe afdelingsuitje in Brussel
djembe afdelingsuitje in Antwerpen, djembe afdelingsuitje in Gent, djembe afdelingsuitje in Charleroi, djembe afdelingsuitje in Luik, djembe afdelingsuitje in Brugge, djembe afdelingsuitje in Namen, djembe afdelingsuitje in Leuven, djembe afdelingsuitje in Bergen, djembe afdelingsuitje in Mechelen, djembe afdelingsuitje in Aalst, djembe afdelingsuitje in La Louvière, djembe afdelingsuitje in Kortrijk, djembe afdelingsuitje in Hasselt, djembe afdelingsuitje in Sint-Niklaas, djembe afdelingsuitje in Oostende, djembe afdelingsuitje in Doornik, djembe afdelingsuitje in Genk, djembe afdelingsuitje in Seraing, djembe afdelingsuitje in Roeselare, djembe afdelingsuitje in Moeskroen, djembe afdelingsuitje in Verviers, djembe afdelingsuitje in Dendermonde, djembe afdelingsuitje in Beringen, djembe afdelingsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST
djembe bedrijfsfeest in Amsterdamdjembe bedrijfsfeest in Rotterdamdjembe bedrijfsfeest in Den Haagdjembe bedrijfsfeest in Utrechtdjembe bedrijfsfeest in Eindhovendjembe bedrijfsfeest in Tilburgdjembe bedrijfsfeest in Groningendjembe bedrijfsfeest in Almeredjembe bedrijfsfeest in Bredadjembe bedrijfsfeest in Nijmegendjembe bedrijfsfeest in Enschededjembe bedrijfsfeest in Apeldoorndjembe bedrijfsfeest in Haarlemdjembe bedrijfsfeest in Arnhemdjembe bedrijfsfeest in Amersfoortdjembe bedrijfsfeest in Zaanstaddjembe bedrijfsfeest in Zaandamdjembe bedrijfsfeest in Haarlemmermeerdjembe bedrijfsfeest in Hoofddorpdjembe bedrijfsfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe bedrijfsfeest in Zoetermeerdjembe bedrijfsfeest in Zwolledjembe bedrijfsfeest in Maastrichtdjembe bedrijfsfeest in Leidendjembe bedrijfsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST
djembe bedrijfsfeest in Brussel
djembe bedrijfsfeest in Antwerpen, djembe bedrijfsfeest in Gent, djembe bedrijfsfeest in Charleroi, djembe bedrijfsfeest in Luik, djembe bedrijfsfeest in Brugge, djembe bedrijfsfeest in Namen, djembe bedrijfsfeest in Leuven, djembe bedrijfsfeest in Bergen, djembe bedrijfsfeest in Mechelen, djembe bedrijfsfeest in Aalst, djembe bedrijfsfeest in La Louvière, djembe bedrijfsfeest in Kortrijk, djembe bedrijfsfeest in Hasselt, djembe bedrijfsfeest in Sint-Niklaas, djembe bedrijfsfeest in Oostende, djembe bedrijfsfeest in Doornik, djembe bedrijfsfeest in Genk, djembe bedrijfsfeest in Seraing, djembe bedrijfsfeest in Roeselare, djembe bedrijfsfeest in Moeskroen, djembe bedrijfsfeest in Verviers, djembe bedrijfsfeest in Dendermonde, djembe bedrijfsfeest in Beringen, djembe bedrijfsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE
djembe bedrijfsuitje in Amsterdamdjembe bedrijfsuitje in Rotterdamdjembe bedrijfsuitje in Den Haagdjembe bedrijfsuitje in Utrechtdjembe bedrijfsuitje in Eindhovendjembe bedrijfsuitje in Tilburgdjembe bedrijfsuitje in Groningendjembe bedrijfsuitje in Almeredjembe bedrijfsuitje in Bredadjembe bedrijfsuitje in Nijmegendjembe bedrijfsuitje in Enschededjembe bedrijfsuitje in Apeldoorndjembe bedrijfsuitje in Haarlemdjembe bedrijfsuitje in Arnhemdjembe bedrijfsuitje in Amersfoortdjembe bedrijfsuitje in Zaanstaddjembe bedrijfsuitje in Zaandamdjembe bedrijfsuitje in Haarlemmermeerdjembe bedrijfsuitje in Hoofddorpdjembe bedrijfsuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe bedrijfsuitje in Zoetermeerdjembe bedrijfsuitje in Zwolledjembe bedrijfsuitje in Maastrichtdjembe bedrijfsuitje in Leidendjembe bedrijfsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE
djembe bedrijfsuitje in Brussel
djembe bedrijfsuitje in Antwerpen, djembe bedrijfsuitje in Gent, djembe bedrijfsuitje in Charleroi, djembe bedrijfsuitje in Luik, djembe bedrijfsuitje in Brugge, djembe bedrijfsuitje in Namen, djembe bedrijfsuitje in Leuven, djembe bedrijfsuitje in Bergen, djembe bedrijfsuitje in Mechelen, djembe bedrijfsuitje in Aalst, djembe bedrijfsuitje in La Louvière, djembe bedrijfsuitje in Kortrijk, djembe bedrijfsuitje in Hasselt, djembe bedrijfsuitje in Sint-Niklaas, djembe bedrijfsuitje in Oostende, djembe bedrijfsuitje in Doornik, djembe bedrijfsuitje in Genk, djembe bedrijfsuitje in Seraing, djembe bedrijfsuitje in Roeselare, djembe bedrijfsuitje in Moeskroen, djembe bedrijfsuitje in Verviers, djembe bedrijfsuitje in Dendermonde, djembe bedrijfsuitje in Beringen, djembe bedrijfsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_GROEPSUITJE
djembe groepsuitje in Amsterdamdjembe groepsuitje in Rotterdamdjembe groepsuitje in Den Haagdjembe groepsuitje in Utrechtdjembe groepsuitje in Eindhovendjembe groepsuitje in Tilburgdjembe groepsuitje in Groningendjembe groepsuitje in Almeredjembe groepsuitje in Bredadjembe groepsuitje in Nijmegendjembe groepsuitje in Enschededjembe groepsuitje in Apeldoorndjembe groepsuitje in Haarlemdjembe groepsuitje in Arnhemdjembe groepsuitje in Amersfoortdjembe groepsuitje in Zaanstaddjembe groepsuitje in Zaandamdjembe groepsuitje in Haarlemmermeerdjembe groepsuitje in Hoofddorpdjembe groepsuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe groepsuitje in Zoetermeerdjembe groepsuitje in Zwolledjembe groepsuitje in Maastrichtdjembe groepsuitje in Leidendjembe groepsuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_GROEPSUITJE
djembe groepsuitje in Brussel
djembe groepsuitje in Antwerpen, djembe groepsuitje in Gent, djembe groepsuitje in Charleroi, djembe groepsuitje in Luik, djembe groepsuitje in Brugge, djembe groepsuitje in Namen, djembe groepsuitje in Leuven, djembe groepsuitje in Bergen, djembe groepsuitje in Mechelen, djembe groepsuitje in Aalst, djembe groepsuitje in La Louvière, djembe groepsuitje in Kortrijk, djembe groepsuitje in Hasselt, djembe groepsuitje in Sint-Niklaas, djembe groepsuitje in Oostende, djembe groepsuitje in Doornik, djembe groepsuitje in Genk, djembe groepsuitje in Seraing, djembe groepsuitje in Roeselare, djembe groepsuitje in Moeskroen, djembe groepsuitje in Verviers, djembe groepsuitje in Dendermonde, djembe groepsuitje in Beringen, djembe groepsuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST
djembe personeelsfeest in Amsterdamdjembe personeelsfeest in Rotterdamdjembe personeelsfeest in Den Haagdjembe personeelsfeest in Utrechtdjembe personeelsfeest in Eindhovendjembe personeelsfeest in Tilburgdjembe personeelsfeest in Groningendjembe personeelsfeest in Almeredjembe personeelsfeest in Bredadjembe personeelsfeest in Nijmegendjembe personeelsfeest in Enschededjembe personeelsfeest in Apeldoorndjembe personeelsfeest in Haarlemdjembe personeelsfeest in Arnhemdjembe personeelsfeest in Amersfoortdjembe personeelsfeest in Zaanstaddjembe personeelsfeest in Zaandamdjembe personeelsfeest in Haarlemmermeerdjembe personeelsfeest in Hoofddorpdjembe personeelsfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe personeelsfeest in Zoetermeerdjembe personeelsfeest in Zwolledjembe personeelsfeest in Maastrichtdjembe personeelsfeest in Leidendjembe personeelsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST
djembe personeelsfeest in Brussel
djembe personeelsfeest in Antwerpen, djembe personeelsfeest in Gent, djembe personeelsfeest in Charleroi, djembe personeelsfeest in Luik, djembe personeelsfeest in Brugge, djembe personeelsfeest in Namen, djembe personeelsfeest in Leuven, djembe personeelsfeest in Bergen, djembe personeelsfeest in Mechelen, djembe personeelsfeest in Aalst, djembe personeelsfeest in La Louvière, djembe personeelsfeest in Kortrijk, djembe personeelsfeest in Hasselt, djembe personeelsfeest in Sint-Niklaas, djembe personeelsfeest in Oostende, djembe personeelsfeest in Doornik, djembe personeelsfeest in Genk, djembe personeelsfeest in Seraing, djembe personeelsfeest in Roeselare, djembe personeelsfeest in Moeskroen, djembe personeelsfeest in Verviers, djembe personeelsfeest in Dendermonde, djembe personeelsfeest in Beringen, djembe personeelsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE
djembe schooluitje in Amsterdamdjembe schooluitje in Rotterdamdjembe schooluitje in Den Haagdjembe schooluitje in Utrechtdjembe schooluitje in Eindhovendjembe schooluitje in Tilburgdjembe schooluitje in Groningendjembe schooluitje in Almeredjembe schooluitje in Bredadjembe schooluitje in Nijmegendjembe schooluitje in Enschededjembe schooluitje in Apeldoorndjembe schooluitje in Haarlemdjembe schooluitje in Arnhemdjembe schooluitje in Amersfoortdjembe schooluitje in Zaanstaddjembe schooluitje in Zaandamdjembe schooluitje in Haarlemmermeerdjembe schooluitje in Hoofddorpdjembe schooluitje in ‘s-Hertogenboschdjembe schooluitje in Zoetermeerdjembe schooluitje in Zwolledjembe schooluitje in Maastrichtdjembe schooluitje in Leidendjembe schooluitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE
djembe schooluitje in Brussel
djembe schooluitje in Antwerpen, djembe schooluitje in Gent, djembe schooluitje in Charleroi, djembe schooluitje in Luik, djembe schooluitje in Brugge, djembe schooluitje in Namen, djembe schooluitje in Leuven, djembe schooluitje in Bergen, djembe schooluitje in Mechelen, djembe schooluitje in Aalst, djembe schooluitje in La Louvière, djembe schooluitje in Kortrijk, djembe schooluitje in Hasselt, djembe schooluitje in Sint-Niklaas, djembe schooluitje in Oostende, djembe schooluitje in Doornik, djembe schooluitje in Genk, djembe schooluitje in Seraing, djembe schooluitje in Roeselare, djembe schooluitje in Moeskroen, djembe schooluitje in Verviers, djembe schooluitje in Dendermonde, djembe schooluitje in Beringen, djembe schooluitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_TEAMBUILDING
djembe teambuilding in Amsterdamdjembe teambuilding in Rotterdamdjembe teambuilding in Den Haagdjembe teambuilding in Utrechtdjembe teambuilding in Eindhovendjembe teambuilding in Tilburgdjembe teambuilding in Groningendjembe teambuilding in Almeredjembe teambuilding in Bredadjembe teambuilding in Nijmegendjembe teambuilding in Enschededjembe teambuilding in Apeldoorndjembe teambuilding in Haarlemdjembe teambuilding in Arnhemdjembe teambuilding in Amersfoortdjembe teambuilding in Zaanstaddjembe teambuilding in Zaandamdjembe teambuilding in Haarlemmermeerdjembe teambuilding in Hoofddorpdjembe teambuilding in ‘s-Hertogenboschdjembe teambuilding in Zoetermeerdjembe teambuilding in Zwolledjembe teambuilding in Maastrichtdjembe teambuilding in Leidendjembe teambuilding in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_TEAMBUILDING
djembe teambuilding in Brussel
djembe teambuilding in Antwerpen, djembe teambuilding in Gent, djembe teambuilding in Charleroi, djembe teambuilding in Luik, djembe teambuilding in Brugge, djembe teambuilding in Namen, djembe teambuilding in Leuven, djembe teambuilding in Bergen, djembe teambuilding in Mechelen, djembe teambuilding in Aalst, djembe teambuilding in La Louvière, djembe teambuilding in Kortrijk, djembe teambuilding in Hasselt, djembe teambuilding in Sint-Niklaas, djembe teambuilding in Oostende, djembe teambuilding in Doornik, djembe teambuilding in Genk, djembe teambuilding in Seraing, djembe teambuilding in Roeselare, djembe teambuilding in Moeskroen, djembe teambuilding in Verviers, djembe teambuilding in Dendermonde, djembe teambuilding in Beringen, djembe teambuilding in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_TEAMEVENT
djembe teamevent in Amsterdamdjembe teamevent in Rotterdamdjembe teamevent in Den Haagdjembe teamevent in Utrechtdjembe teamevent in Eindhovendjembe teamevent in Tilburgdjembe teamevent in Groningendjembe teamevent in Almeredjembe teamevent in Bredadjembe teamevent in Nijmegendjembe teamevent in Enschededjembe teamevent in Apeldoorndjembe teamevent in Haarlemdjembe teamevent in Arnhemdjembe teamevent in Amersfoortdjembe teamevent in Zaanstaddjembe teamevent in Zaandamdjembe teamevent in Haarlemmermeerdjembe teamevent in Hoofddorpdjembe teamevent in ‘s-Hertogenboschdjembe teamevent in Zoetermeerdjembe teamevent in Zwolledjembe teamevent in Maastrichtdjembe teamevent in Leidendjembe teamevent in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_TEAMEVENT
djembe teamevent in Brussel
djembe teamevent in Antwerpen, djembe teamevent in Gent, djembe teamevent in Charleroi, djembe teamevent in Luik, djembe teamevent in Brugge, djembe teamevent in Namen, djembe teamevent in Leuven, djembe teamevent in Bergen, djembe teamevent in Mechelen, djembe teamevent in Aalst, djembe teamevent in La Louvière, djembe teamevent in Kortrijk, djembe teamevent in Hasselt, djembe teamevent in Sint-Niklaas, djembe teamevent in Oostende, djembe teamevent in Doornik, djembe teamevent in Genk, djembe teamevent in Seraing, djembe teamevent in Roeselare, djembe teamevent in Moeskroen, djembe teamevent in Verviers, djembe teamevent in Dendermonde, djembe teamevent in Beringen, djembe teamevent in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_TEAMUITJE
djembe teamuitje in Amsterdamdjembe teamuitje in Rotterdamdjembe teamuitje in Den Haagdjembe teamuitje in Utrechtdjembe teamuitje in Eindhovendjembe teamuitje in Tilburgdjembe teamuitje in Groningendjembe teamuitje in Almeredjembe teamuitje in Bredadjembe teamuitje in Nijmegendjembe teamuitje in Enschededjembe teamuitje in Apeldoorndjembe teamuitje in Haarlemdjembe teamuitje in Arnhemdjembe teamuitje in Amersfoortdjembe teamuitje in Zaanstaddjembe teamuitje in Zaandamdjembe teamuitje in Haarlemmermeerdjembe teamuitje in Hoofddorpdjembe teamuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe teamuitje in Zoetermeerdjembe teamuitje in Zwolledjembe teamuitje in Maastrichtdjembe teamuitje in Leidendjembe teamuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_TEAMUITJE
djembe teamuitje in Brussel
djembe teamuitje in Antwerpen, djembe teamuitje in Gent, djembe teamuitje in Charleroi, djembe teamuitje in Luik, djembe teamuitje in Brugge, djembe teamuitje in Namen, djembe teamuitje in Leuven, djembe teamuitje in Bergen, djembe teamuitje in Mechelen, djembe teamuitje in Aalst, djembe teamuitje in La Louvière, djembe teamuitje in Kortrijk, djembe teamuitje in Hasselt, djembe teamuitje in Sint-Niklaas, djembe teamuitje in Oostende, djembe teamuitje in Doornik, djembe teamuitje in Genk, djembe teamuitje in Seraing, djembe teamuitje in Roeselare, djembe teamuitje in Moeskroen, djembe teamuitje in Verviers, djembe teamuitje in Dendermonde, djembe teamuitje in Beringen, djembe teamuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_THEMAFEEST
djembe themafeest in Amsterdamdjembe themafeest in Rotterdamdjembe themafeest in Den Haagdjembe themafeest in Utrechtdjembe themafeest in Eindhovendjembe themafeest in Tilburgdjembe themafeest in Groningendjembe themafeest in Almeredjembe themafeest in Bredadjembe themafeest in Nijmegendjembe themafeest in Enschededjembe themafeest in Apeldoorndjembe themafeest in Haarlemdjembe themafeest in Arnhemdjembe themafeest in Amersfoortdjembe themafeest in Zaanstaddjembe themafeest in Zaandamdjembe themafeest in Haarlemmermeerdjembe themafeest in Hoofddorpdjembe themafeest in ‘s-Hertogenboschdjembe themafeest in Zoetermeerdjembe themafeest in Zwolledjembe themafeest in Maastrichtdjembe themafeest in Leidendjembe themafeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_THEMAFEEST
djembe themafeest in Brussel
djembe themafeest in Antwerpen, djembe themafeest in Gent, djembe themafeest in Charleroi, djembe themafeest in Luik, djembe themafeest in Brugge, djembe themafeest in Namen, djembe themafeest in Leuven, djembe themafeest in Bergen, djembe themafeest in Mechelen, djembe themafeest in Aalst, djembe themafeest in La Louvière, djembe themafeest in Kortrijk, djembe themafeest in Hasselt, djembe themafeest in Sint-Niklaas, djembe themafeest in Oostende, djembe themafeest in Doornik, djembe themafeest in Genk, djembe themafeest in Seraing, djembe themafeest in Roeselare, djembe themafeest in Moeskroen, djembe themafeest in Verviers, djembe themafeest in Dendermonde, djembe themafeest in Beringen, djembe themafeest in Turnhout.DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST
djembe verjaardagsfeest in Amsterdamdjembe verjaardagsfeest in Rotterdamdjembe verjaardagsfeest in Den Haagdjembe verjaardagsfeest in Utrechtdjembe verjaardagsfeest in Eindhovendjembe verjaardagsfeest in Tilburgdjembe verjaardagsfeest in Groningendjembe verjaardagsfeest in Almeredjembe verjaardagsfeest in Bredadjembe verjaardagsfeest in Nijmegendjembe verjaardagsfeest in Enschededjembe verjaardagsfeest in Apeldoorndjembe verjaardagsfeest in Haarlemdjembe verjaardagsfeest in Arnhemdjembe verjaardagsfeest in Amersfoortdjembe verjaardagsfeest in Zaanstaddjembe verjaardagsfeest in Zaandamdjembe verjaardagsfeest in Haarlemmermeerdjembe verjaardagsfeest in Hoofddorpdjembe verjaardagsfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe verjaardagsfeest in Zoetermeerdjembe verjaardagsfeest in Zwolledjembe verjaardagsfeest in Maastrichtdjembe verjaardagsfeest in Leidendjembe verjaardagsfeest in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST
djembe verjaardagsfeest in Brussel
djembe verjaardagsfeest in Antwerpen,djembe verjaardagsfeest in Gent, djembe verjaardagsfeest in Charleroi, djembe verjaardagsfeest in Luik, djembe verjaardagsfeest in Brugge, djembe verjaardagsfeest in Namen, djembe verjaardagsfeest in Leuven, djembe verjaardagsfeest in Bergen, djembe verjaardagsfeest in Mechelen, djembe verjaardagsfeest in Aalst,djembe verjaardagsfeest in La Louvière, djembe verjaardagsfeest in Kortrijk,djembe verjaardagsfeest in Hasselt, djembe verjaardagsfeest in Sint-Niklaas,djembe verjaardagsfeest in Oostende, djembe verjaardagsfeest in Doornik,djembe verjaardagsfeest in Genk, djembe verjaardagsfeest in Seraing, djembe verjaardagsfeest in Roeselare, djembe verjaardagsfeest in Moeskroen, djembe verjaardagsfeest in Verviers, djembe verjaardagsfeest in Dendermonde, djembe verjaardagsfeest in Beringen, djembe verjaardagsfeest in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG
djembe vriendinnendag in Amsterdamdjembe vriendinnendag in Rotterdamdjembe vriendinnendag in Den Haagdjembe vriendinnendag in Utrechtdjembe vriendinnendag in Eindhovendjembe vriendinnendag in Tilburgdjembe vriendinnendag in Groningendjembe vriendinnendag in Almeredjembe vriendinnendag in Bredadjembe vriendinnendag in Nijmegendjembe vriendinnendag in Enschededjembe vriendinnendag in Apeldoorndjembe vriendinnendag in Haarlemdjembe vriendinnendag in Arnhemdjembe vriendinnendag in Amersfoortdjembe vriendinnendag in Zaanstaddjembe vriendinnendag in Zaandamdjembe vriendinnendag in Haarlemmermeerdjembe vriendinnendag in Hoofddorpdjembe vriendinnendag in ‘s-Hertogenboschdjembe vriendinnendag in Zoetermeerdjembe vriendinnendag in Zwolledjembe vriendinnendag in Maastrichtdjembe vriendinnendag in Leidendjembe vriendinnendag in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG
djembe vriendinnendag in Brussel
djembe vriendinnendag in Antwerpen, djembe vriendinnendag in Gent, djembe vriendinnendag in Charleroi, djembe vriendinnendag in Luik, djembe vriendinnendag in Brugge, djembe vriendinnendag in Namen, djembe vriendinnendag in Leuven, djembe vriendinnendag in Bergen, djembe vriendinnendag in Mechelen, djembe vriendinnendag in Aalst, djembe vriendinnendag in La Louvière, djembe vriendinnendag in Kortrijk, djembe vriendinnendag in Hasselt, djembe vriendinnendag in Sint-Niklaas, djembe vriendinnendag in Oostende, djembe vriendinnendag in Doornik, djembe vriendinnendag in Genk, djembe vriendinnendag in Seraing, djembe vriendinnendag in Roeselare, djembe vriendinnendag in Moeskroen, djembe vriendinnendag in Verviers, djembe vriendinnendag in Dendermonde, djembe vriendinnendag in Beringen, djembe vriendinnendag in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE
djembe vriendinnenuitje in Amsterdamdjembe vriendinnenuitje in Rotterdamdjembe vriendinnenuitje in Den Haagdjembe vriendinnenuitje in Utrechtdjembe vriendinnenuitje in Eindhovendjembe vriendinnenuitje in Tilburgdjembe vriendinnenuitje in Groningendjembe vriendinnenuitje in Almeredjembe vriendinnenuitje in Bredadjembe vriendinnenuitje in Nijmegendjembe vriendinnenuitje in Enschededjembe vriendinnenuitje in Apeldoorndjembe vriendinnenuitje in Haarlemdjembe vriendinnenuitje in Arnhemdjembe vriendinnenuitje in Amersfoortdjembe vriendinnenuitje in Zaanstaddjembe vriendinnenuitje in Zaandamdjembe vriendinnenuitje in Haarlemmermeerdjembe vriendinnenuitje in Hoofddorpdjembe vriendinnenuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe vriendinnenuitje in Zoetermeerdjembe vriendinnenuitje in Zwolledjembe vriendinnenuitje in Maastrichtdjembe vriendinnenuitje in Leidendjembe vriendinnenuitje in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE
djembe vriendinnenuitje in Brussel
djembe vriendinnenuitje in Antwerpen, djembe vriendinnenuitje in Gent, djembe vriendinnenuitje in Charleroi, djembe vriendinnenuitje in Luik, djembe vriendinnenuitje in Brugge, djembe vriendinnenuitje in Namen, djembe vriendinnenuitje in Leuven, djembe vriendinnenuitje in Bergen, djembe vriendinnenuitje in Mechelen, djembe vriendinnenuitje in Aalst, djembe vriendinnenuitje in La Louvière, djembe vriendinnenuitje in Kortrijk, djembe vriendinnenuitje in Hasselt, djembe vriendinnenuitje in Sint-Niklaas, djembe vriendinnenuitje in Oostende, djembe vriendinnenuitje in Doornik, djembe vriendinnenuitje in Genk, djembe vriendinnenuitje in Seraing, djembe vriendinnenuitje in Roeselare, djembe vriendinnenuitje in Moeskroen, djembe vriendinnenuitje in Verviers, djembe vriendinnenuitje in Dendermonde, djembe vriendinnenuitje in Beringen, djembe vriendinnenuitje in Turnhout.

DSC_NL_BE_WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN
djembe vrijgezellenfeesten in Amsterdamdjembe vrijgezellenfeesten in Rotterdamdjembe vrijgezellenfeesten in Den Haagdjembe vrijgezellenfeesten in Utrechtdjembe vrijgezellenfeesten in Eindhovendjembe vrijgezellenfeesten in Tilburgdjembe vrijgezellenfeesten in Groningendjembe vrijgezellenfeesten in Almeredjembe vrijgezellenfeesten in Bredadjembe vrijgezellenfeesten in Nijmegendjembe vrijgezellenfeesten in Enschededjembe vrijgezellenfeesten in Apeldoorndjembe vrijgezellenfeesten in Haarlemdjembe vrijgezellenfeesten in Arnhemdjembe vrijgezellenfeesten in Amersfoortdjembe vrijgezellenfeesten in Zaanstaddjembe vrijgezellenfeesten in Zaandamdjembe vrijgezellenfeesten in Haarlemmermeerdjembe vrijgezellenfeesten in Hoofddorpdjembe vrijgezellenfeesten in ‘s-Hertogenboschdjembe vrijgezellenfeesten in Zoetermeerdjembe vrijgezellenfeesten in Zwolledjembe vrijgezellenfeesten in Maastrichtdjembe vrijgezellenfeesten in Leidendjembe vrijgezellenfeesten in Dordrecht.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN
djembe vrijgezellenfeesten in Brussel
djembe vrijgezellenfeesten in Antwerpen, djembe vrijgezellenfeesten in Gent, djembe vrijgezellenfeesten in Charleroi, djembe vrijgezellenfeesten in Luik, djembe vrijgezellenfeesten in Brugge, djembe vrijgezellenfeesten in Namen, djembe vrijgezellenfeesten in Leuven, djembe vrijgezellenfeesten in Bergen, djembe vrijgezellenfeesten in Mechelen, djembe vrijgezellenfeesten in Aalst, djembe vrijgezellenfeesten in La Louvière, djembe vrijgezellenfeesten in Kortrijk, djembe vrijgezellenfeesten in Hasselt, djembe vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, djembe vrijgezellenfeesten in Oostende, djembe vrijgezellenfeesten in Doornik, djembe vrijgezellenfeesten in Genk, djembe vrijgezellenfeesten in Seraing, djembe vrijgezellenfeesten in Roeselare, djembe vrijgezellenfeesten in Moeskroen, djembe vrijgezellenfeesten in Verviers, djembe vrijgezellenfeesten in Dendermonde, djembe vrijgezellenfeesten in Beringen, djembe vrijgezellenfeesten in Turnhout.

ACE_BE_NL_WS_DJEMBE
workshop djembe in Antwerpenworkshop djembe in Brusselworkshop djembe in Aalstworkshop djembe in Gentworkshop djembe in Sint-Niklaasworkshop djembe in Hasseltworkshop djembe in Bruggeworkshop djembe in Oostendeworkshop djembe in Leuvenworkshop djembe in Tongerenworkshop djembe in Dendermondeworkshop djembe in Turnhoutworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Mechelen.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_WS_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.


DSC_NL_BE_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Amsterdamworkshop djembe trommelen in Rotterdamworkshop djembe trommelen in Den Haagworkshop djembe trommelen in Utrechtworkshop djembe trommelen in Eindhovenworkshop djembe trommelen in Tilburgworkshop djembe trommelen in Groningenworkshop djembe trommelen in Almereworkshop djembe trommelen in Bredaworkshop djembe trommelen in Nijmegenworkshop djembe trommelen in Enschedeworkshop djembe trommelen in Apeldoornworkshop djembe trommelen in Haarlemworkshop djembe trommelen in Arnhemworkshop djembe trommelen in Amersfoortworkshop djembe trommelen in Zaanstadworkshop djembe trommelen in Zaandamworkshop djembe trommelen in Haarlemmermeerworkshop djembe trommelen in Hoofddorpworkshop djembe trommelen in 's-Hertogenboschworkshop djembe trommelen in Zoetermeerworkshop djembe trommelen in Zwolleworkshop djembe trommelen in Maastrichtworkshop djembe trommelen in Leidenworkshop djembe trommelen in Dordrechtworkshop djembe trommelen in Edeworkshop djembe trommelen in Emmenworkshop djembe trommelen in Westlandworkshop djembe trommelen in Naaldwijkworkshop djembe trommelen in Venloworkshop djembe trommelen in Delftworkshop djembe trommelen in Deventerworkshop djembe trommelen in Leeuwardenworkshop djembe trommelen in Alkmaarworkshop djembe trommelen in Sittard-Geleenworkshop djembe trommelen in Helmondworkshop djembe trommelen in Heerlenworkshop djembe trommelen in Hilversumworkshop djembe trommelen in Ossworkshop djembe trommelen in Amstelveenworkshop djembe trommelen in Súdwest-Fryslânworkshop djembe trommelen in Sneekworkshop djembe trommelen in Hengeloworkshop djembe trommelen in Purmerendworkshop djembe trommelen in Roosendaalworkshop djembe trommelen in Schiedamworkshop djembe trommelen in Lelystadworkshop djembe trommelen in Alphen aan den Rijnworkshop djembe trommelen in Almeloworkshop djembe trommelen in Leidschendamworkshop djembe trommelen in Voorburgworkshop djembe trommelen in Spijkenisseworkshop djembe trommelen in Hoornworkshop djembe trommelen in Goudaworkshop djembe trommelen in Vlaardingenworkshop djembe trommelen in Alblasserdamworkshop djembe trommelen in Albrandswaardworkshop djembe trommelen in Alphen aan den Rijnworkshop djembe trommelen in Barendrechtworkshop djembe trommelen in Bergambachtworkshop djembe trommelen in Bernisseworkshop djembe trommelen in Binnenmaasworkshop djembe trommelen in Bodegraven-Reeuwijk
workshop djembe trommelen in Boskoopworkshop djembe trommelen in Brielle
workshop djembe trommelen in Capelle aan den Ijssel
workshop djembe trommelen in Cromstrijenworkshop djembe trommelen in Delftworkshop djembe trommelen in Dirkslandworkshop djembe trommelen in Dordrechtworkshop djembe trommelen in Giessenlandenworkshop djembe trommelen in Goedereedeworkshop djembe trommelen in Gorinchemworkshop djembe trommelen in Goudaworkshop djembe trommelen in Graafstroom,

workshop djembe trommelen in Den Haag
, workshop djembe trommelen in Hardinxveld-Giessendamworkshop djembe trommelen in Hellevoetsluisworkshop djembe trommelen in Hendrik-Ido-Ambachtworkshop djembe trommelen in Hillegomworkshop djembe trommelen in Kaag en Braassemworkshop djembe trommelen in Katwijkworkshop djembe trommelen in Korendijkworkshop djembe trommelen in Krimpen aan den Ijsselworkshop djembe trommelen in Lansingerlandworkshop djembe trommelen in Leerdamworkshop djembe trommelen in Leidenworkshop djembe trommelen in Leiderdorpworkshop djembe trommelen in Leidschendam-Voorburgworkshop djembe trommelen in Liesveldworkshop djembe trommelen in Lisseworkshop djembe trommelen in Maassluisworkshop djembe trommelen in Middelharnisworkshop djembe trommelen in Midden-Delflandworkshop djembe trommelen in Nederlekworkshop djembe trommelen in Nieuw-Lekkerlandworkshop djembe trommelen in Nieuwkoopworkshop djembe trommelen in Noordwijkworkshop djembe trommelen in Noordwijkerhoutworkshop djembe trommelen in Oegstgeestworkshop djembe trommelen in Oostflakkeeworkshop djembe trommelen in Oud-Beijerlandworkshop djembe trommelen in Ouderkerkworkshop djembe trommelen in Papendrechtworkshop djembe trommelen in Pijnacker-Nootdorpworkshop djembe trommelen in Ridderkerkworkshop djembe trommelen in Rijnwoudeworkshop djembe trommelen in Rijswijkworkshop djembe trommelen in Rotterdamworkshop djembe trommelen in Schiedamworkshop djembe trommelen in Schoonhovenworkshop djembe trommelen in Sliedrechtworkshop djembe trommelen in Spijkenisseworkshop djembe trommelen in Strijenworkshop djembe trommelen in Teylingenworkshop djembe trommelen in Vlaardingenworkshop djembe trommelen in Vlistworkshop djembe trommelen in Voorschotenworkshop djembe trommelen in Waddinxveenworkshop djembe trommelen in Wassenaarworkshop djembe trommelen in Westlandworkshop djembe trommelen in Westvoorneworkshop djembe trommelen in Zederikworkshop djembe trommelen in Zoetermeerworkshop djembe trommelen in Zoeterwoudeworkshop djembe trommelen in Zuidplasworkshop djembe trommelen in Zwijndrechtworkshop djembe trommelen in Aalsmeerworkshop djembe trommelen in Alkmaarworkshop djembe trommelen in Amstelveenworkshop djembe trommelen in Amsterdamworkshop djembe trommelen in Anna Paulowna
workshop djembe trommelen in Beemster
workshop djembe trommelen in Bergen
workshop djembe trommelen in Beverwijk
workshop djembe trommelen in Blaricumworkshop djembe trommelen in Bloemendaalworkshop djembe trommelen in Bussumworkshop djembe trommelen in Castricumworkshop djembe trommelen in Den Helder, workshop djembe trommelen in Diemen, workshop djembe trommelen in Drechterland, workshop djembe trommelen in Edam-Volendam, workshop djembe trommelen in Enkhuizen, workshop djembe trommelen in Graft-De Rijp, workshop djembe trommelen in Haarlem, workshop djembe trommelen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop djembe trommelen in Haarlemmermeer, workshop djembe trommelen in Harenkarspel, workshop djembe trommelen in Heemskerk, workshop djembe trommelen in Heemstede, workshop djembe trommelen in Heerhugowaard, workshop djembe trommelen in Heiloo, workshop djembe trommelen in Hilversum,

workshop djembe trommelen in Hoorn
, workshop djembe trommelen in Huizenworkshop djembe trommelen in Koggenlandworkshop djembe trommelen in Landsmeer, workshop djembe trommelen in Langedijkworkshop djembe trommelen in Larenworkshop djembe trommelen in Medemblikworkshop djembe trommelen in Muidenworkshop djembe trommelen in Naardenworkshop djembe trommelen in Niedorpworkshop djembe trommelen in Oostzaanworkshop djembe trommelen in Opmeerworkshop djembe trommelen in Ouder-Amstelworkshop djembe trommelen in Purmerendworkshop djembe trommelen in Schagenworkshop djembe trommelen in Schermerworkshop djembe trommelen in Stede Broecworkshop djembe trommelen in Texelworkshop djembe trommelen in Uitgeestworkshop djembe trommelen in Uithoornworkshop djembe trommelen in Velsenworkshop djembe trommelen in Waterlandworkshop djembe trommelen in Weespworkshop djembe trommelen in Wieringenworkshop djembe trommelen in Wieringermeerworkshop djembe trommelen in Wijdemerenworkshop djembe trommelen in Wormerlandworkshop djembe trommelen in Zaanstadworkshop djembe trommelen in Zandvoortworkshop djembe trommelen in Zeevangworkshop djembe trommelen in Zijpe, workshop djembe trommelen in 's-Hertogenbosch, workshop djembe trommelen in Aalburg, workshop djembe trommelen in Alphen-Chaam, workshop djembe trommelen in Asten, workshop djembe trommelen in Baarle-Nassau, workshop djembe trommelen in Bergeijk, workshop djembe trommelen in Bergen op Zoom, workshop djembe trommelen in Bernheze, workshop djembe trommelen in Best, workshop djembe trommelen in Bladel, workshop djembe trommelen in Boekel, workshop djembe trommelen in Boxmeer, workshop djembe trommelen in Boxtel, workshop djembe trommelen in Breda, workshop djembe trommelen in Cranendonck, workshop djembe trommelen in Cuijk, workshop djembe trommelen in Deurne, workshop djembe trommelen in Dongen, workshop djembe trommelen in Drimmelen, workshop djembe trommelen in Eersel, workshop djembe trommelen in Eindhoven, workshop djembe trommelen in Etten-Leur, workshop djembe trommelen in Geertruidenberg, workshop djembe trommelen in Geldrop-Mierlo, workshop djembe trommelen in Gemert-Bakel, workshop djembe trommelen in Gilze en Rijen, workshop djembe trommelen in Goirle, workshop djembe trommelen in Grave, 
workshop djembe trommelen in Haaren
, 
workshop djembe trommelen in Halderberge
, workshop djembe trommelen in Heeze-Leende, workshop djembe trommelen in Helmond, workshop djembe trommelen in Heusden, workshop djembe trommelen in Hilvarenbeek, workshop djembe trommelen in Laarbeek,

workshop djembe trommelen in Landerd
, workshop djembe trommelen in Loon op Zand, workshop djembe trommelen in Maasdonk, workshop djembe trommelen in Mill en Sint Hubert, workshop djembe trommelen in Moerdijk, workshop djembe trommelen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop djembe trommelen in Oirschot, workshop djembe trommelen in Oisterwijk, workshop djembe trommelen in Oosterhout, workshop djembe trommelen in Oss, workshop djembe trommelen in Reusel-De Mierden, workshop djembe trommelen in Roosendaal, workshop djembe trommelen in Rucphen, workshop djembe trommelen in Schijndel, workshop djembe trommelen in Sint Anthonis, workshop djembe trommelen in Sint-Michielsgestelworkshop djembe trommelen in Sint-Oedenrodeworkshop djembe trommelen in Somerenworkshop djembe trommelen in Son en Breugelworkshop djembe trommelen in Steenbergenworkshop djembe trommelen in Tilburgworkshop djembe trommelen in Udenworkshop djembe trommelen in Valkenswaardworkshop djembe trommelen in Veghelworkshop djembe trommelen in Veldhovenworkshop djembe trommelen in Vughtworkshop djembe trommelen in Waalreworkshop djembe trommelen in Waalwijkworkshop djembe trommelen in Werkendamworkshop djembe trommelen in Woensdrechtworkshop djembe trommelen in Woudrichemworkshop djembe trommelen in Zundertworkshop djembe trommelen in Almeloworkshop djembe trommelen in Borneworkshop djembe trommelen in Dalfsen, workshop djembe trommelen in Dinkellandworkshop djembe trommelen in Deventerworkshop djembe trommelen in Enschedeworkshop djembe trommelen in Haaksbergenworkshop djembe trommelen in Hardenbergworkshop djembe trommelen in Hellendoornworkshop djembe trommelen in Hengeloworkshop djembe trommelen in Hof van Twenteworkshop djembe trommelen in Kampenworkshop djembe trommelen in Losserworkshop djembe trommelen in Oldenzaalworkshop djembe trommelen in Olst-Wijheworkshop djembe trommelen in Ommenworkshop djembe trommelen in Raalteworkshop djembe trommelen in Rijssen-Holtenworkshop djembe trommelen in Staphorstworkshop djembe trommelen in Steenwijkerlandworkshop djembe trommelen in Tubbergenworkshop djembe trommelen in Twenterandworkshop djembe trommelen in Wierdenworkshop djembe trommelen in Zwartewaterlandworkshop djembe trommelen in Zwolleworkshop djembe trommelen in Almere, 
workshop djembe trommelen in Dronten, 
workshop djembe trommelen in Lelystad
, workshop djembe trommelen in Noordoostpolder, workshop djembe trommelen in Urk, workshop djembe trommelen in Zeewolde,
workshop djembe trommelen in Axel
, workshop djembe trommelen in Borsele,

workshop djembe trommelen in Goes
,

workshop djembe trommelen in Hulst, workshop djembe trommelen in Kapelle, workshop djembe trommelen in Middelburg, workshop djembe trommelen in Noord-Beveland, workshop djembe trommelen in Oost-Souburg, workshop djembe trommelen in Reimerswaal, workshop djembe trommelen in Schouwen-Duiveland, workshop djembe trommelen in Sluis, workshop djembe trommelen in Terneuzen, workshop djembe trommelen in Tholen, workshop djembe trommelen in Veere, workshop djembe trommelen in Vlissingen, workshop djembe trommelen in Zierikzee, workshop djembe trommelen in Beek, workshop djembe trommelen in Beesel, workshop djembe trommelen in Bergen, workshop djembe trommelen in Brunssum, workshop djembe trommelen in Echt-Susteren, workshop djembe trommelen in Eijsden-Margratenworkshop djembe trommelen in Gennep, workshop djembe trommelen in Gulpen-Wittem, workshop djembe trommelen in Heerlen, workshop djembe trommelen in Horst aan de Maas, workshop djembe trommelen in Kerkrade, workshop djembe trommelen in Landgraaf, workshop djembe trommelen in Leudal, workshop djembe trommelen in Maasgouw, workshop djembe trommelen in Maastricht, workshop djembe trommelen in Meerssen, workshop djembe trommelen in Mook en Middelaar, workshop djembe trommelen in Nederweert, workshop djembe trommelen in Nuth, workshop djembe trommelen in Onderbanken, workshop djembe trommelen in Peel en Maas, workshop djembe trommelen in Roerdalen, workshop djembe trommelen in Roermond, workshop djembe trommelen in Schinnen, workshop djembe trommelen in Simpelveld, workshop djembe trommelen in Sittard-Geleen, workshop djembe trommelen in Stein, workshop djembe trommelen in Vaals, workshop djembe trommelen in Valkenburg aan de Geul, workshop djembe trommelen in Venlo, workshop djembe trommelen in Venray, workshop djembe trommelen in Voerendaal, workshop djembe trommelen in Weert, workshop djembe trommelen in Abcoude, workshop djembe trommelen in Amersfoort, workshop djembe trommelen in Bunnik, workshop djembe trommelen in Bunschoten, workshop djembe trommelen in De Bilt, workshop djembe trommelen in De Ronde Venen, workshop djembe trommelen in Eemnes, workshop djembe trommelen in Renswoude, workshop djembe trommelen in Rhenen, workshop djembe trommelen in Soest, workshop djembe trommelen in Stichtse Vecht, workshop djembe trommelen in Utrecht, 
workshop djembe trommelen in Utrechtse Heuvelrug
, 
workshop djembe trommelen in Houten
, workshop djembe trommelen in Ijsselstein, workshop djembe trommelen in Leusden, workshop djembe trommelen in Lopik, workshop djembe trommelen in Montfoort,

workshop djembe trommelen in Nieuwegein
, workshop djembe trommelen in Oudewater, workshop djembe trommelen in Veenendaal, workshop djembe trommelen in Vianen, workshop djembe trommelen in Wijk bij Duurstede, workshop djembe trommelen in Woerden, workshop djembe trommelen in Woudenberg, workshop djembe trommelen in Zeist, workshop djembe trommelen in Achterberg, workshop djembe trommelen in Achterwetering, workshop djembe trommelen in Achthoven, workshop djembe trommelen in Amerongen, workshop djembe trommelen in Austerlitz, workshop djembe trommelen in Baambrugge, workshop djembe trommelen in Baarn, workshop djembe trommelen in Benschop, workshop djembe trommelen in Spakenburg, workshop djembe trommelen in De Birkt, workshop djembe trommelen in Bilthoven, workshop djembe trommelen in Blokland, workshop djembe trommelen in Bosch en Duin, workshop djembe trommelen in Breudijk, workshop djembe trommelen in Breukelen, workshop djembe trommelen in Buurtsdijk, workshop djembe trommelen in Cabauw, workshop djembe trommelen in Cattenbroek, workshop djembe trommelen in Cothen, workshop djembe trommelen in Den Dolder, workshop djembe trommelen in Diemerbroek, workshop djembe trommelen in Doorn, workshop djembe trommelen in Driebergen, workshop djembe trommelen in Rijsenburg, workshop djembe trommelen in Achtkarspelen, workshop djembe trommelen in Ameland, workshop djembe trommelen in Het Bildt, workshop djembe trommelen in Boornsterhem, workshop djembe trommelen in Dantumadeel, workshop djembe trommelen in Dongeradeel, workshop djembe trommelen in Ferwerderadeel, workshop djembe trommelen in Franekeradeel, workshop djembe trommelen in Gaasterland-Sloten, workshop djembe trommelen in Harlingen, workshop djembe trommelen in Heerenveen, workshop djembe trommelen in Kollumerland en Nieuwkruisland, workshop djembe trommelen in Leeuwarden, workshop djembe trommelen in Leeuwarderadeel, workshop djembe trommelen in Lemsterland, workshop djembe trommelen in Littenseradeel, workshop djembe trommelen in Menaldumadeel, workshop djembe trommelen in Ooststellingwerf, workshop djembe trommelen in Opsterland, workshop djembe trommelen in Schiermonnikoog, workshop djembe trommelen in Skarsterlân, workshop djembe trommelen in Smallingerland, workshop djembe trommelen in Súdwest-Fryslân, workshop djembe trommelen in Terschelling, workshop djembe trommelen in Tietjerksteradeel, workshop djembe trommelen in Vlieland, 
workshop djembe trommelen in Weststellingwerf, workshop djembe trommelen in Aalten, workshop djembe trommelen in Apeldoorn, workshop djembe trommelen in Arnhem, workshop djembe trommelen in Barneveld,

workshop djembe trommelen in Berkelland
, workshop djembe trommelen in Beuningen, workshop djembe trommelen in Bronckhorst, workshop djembe trommelen in Brummen, workshop djembe trommelen in Buren, workshop djembe trommelen in Culemborg, workshop djembe trommelen in Doesburg, workshop djembe trommelen in Doetinchem, workshop djembe trommelen in Druten, workshop djembe trommelen in Duiven, workshop djembe trommelen in Ede, workshop djembe trommelen in Elburg, workshop djembe trommelen in Ermelo, workshop djembe trommelen in Geldermalsen, workshop djembe trommelen in Groesbeek, workshop djembe trommelen in Harderwijk, workshop djembe trommelen in Hattem, workshop djembe trommelen in Heerde, workshop djembe trommelen in Heumen, workshop djembe trommelen in Lingewaal, workshop djembe trommelen in Lingewaard, workshop djembe trommelen in Lochem, workshop djembe trommelen in Maasdriel, workshop djembe trommelen in Millingen aan de Rijn, workshop djembe trommelen in Montferland, workshop djembe trommelen in Neder-Betuwe, workshop djembe trommelen in Neerijnen, workshop djembe trommelen in Nijkerk, workshop djembe trommelen in Nijmegen, workshop djembe trommelen in Nunspeet, workshop djembe trommelen in Oldebroek, workshop djembe trommelen in Oost Gelre, workshop djembe trommelen in Oude Ijsselstreek, workshop djembe trommelen in Overbetuwe, workshop djembe trommelen in Putten, workshop djembe trommelen in Renkum, workshop djembe trommelen in Rheden, workshop djembe trommelen in Rijnwaarden, workshop djembe trommelen in Rozendaal, workshop djembe trommelen in Scherpenzeel, workshop djembe trommelen in Tiel, workshop djembe trommelen in Ubbergen, workshop djembe trommelen in Voorst, workshop djembe trommelen in Wageningen, workshop djembe trommelen in West Maas en Waal, workshop djembe trommelen in Westervoort, workshop djembe trommelen in Wijchen, workshop djembe trommelen in Winterswijk, workshop djembe trommelen in Zaltbommel, workshop djembe trommelen in Zevenaar, workshop djembe trommelen in Zutphen, workshop djembe trommelen in Aa en Hunze, workshop djembe trommelen in Assen, workshop djembe trommelen in Borger-Odoorn, workshop djembe trommelen in Coevorden, workshop djembe trommelen in Emmen, workshop djembe trommelen in Hoogeveen, workshop djembe trommelen in Meppel, workshop djembe trommelen in Midden-Drenthe, workshop djembe trommelen in Noordenveld, 
workshop djembe trommelen in Tynaarlo, workshop djembe trommelen in Westerveld, workshop djembe trommelen in De Wolden.

DSC_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe trommelen in Brussel
workshop djembe trommelen in Antwerpen, workshop djembe trommelen in Gent, workshop djembe trommelen in Charleroi, workshop djembe trommelen in Luik, workshop djembe trommelen in Brugge, workshop djembe trommelen in Namen, workshop djembe trommelen in Leuven, workshop djembe trommelen in Bergen, workshop djembe trommelen in Mechelen, workshop djembe trommelen in Aalst, workshop djembe trommelen in La Louvière, workshop djembe trommelen in Kortrijk, workshop djembe trommelen in Hasselt, workshop djembe trommelen in Sint-Niklaas, workshop djembe trommelen in Oostende, workshop djembe trommelen in Doornik, workshop djembe trommelen in Genk, workshop djembe trommelen in Seraing, workshop djembe trommelen in Roeselare, workshop djembe trommelen in Moeskroen, workshop djembe trommelen in Verviers, workshop djembe trommelen in Dendermonde, workshop djembe trommelen in Beringen, workshop djembe trommelen in Turnhout, workshop djembe trommelen in Vilvoorde, workshop djembe trommelen in Lokeren, workshop djembe trommelen in Sint-Truiden, workshop djembe trommelen in Herstal, workshop djembe trommelen in Geelworkshop djembe trommelen in Ninove, workshop djembe trommelen in Halle, workshop djembe trommelen in Waregem, workshop djembe trommelen in Châtelet, workshop djembe trommelen in Ieper, workshop djembe trommelen in Lier, workshop djembe trommelen in Lommel, workshop djembe trommelen in Waver, workshop djembe trommelen in Binche, workshop djembe trommelen in Tienen, workshop djembe trommelen in Menen, workshop djembe trommelen in Geraardsbergen, workshop djembe trommelen in Bilzen, workshop djembe trommelen in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop djembe trommelen in Tongeren, workshop djembe trommelen in Oudenaarde, workshop djembe trommelen in Deinze, workshop djembe trommelen in Aarschot, workshop djembe trommelen in Aat, workshop djembe trommelen in Aarlenworkshop djembe trommelen in Herentals, workshop djembe trommelen in Izegem, workshop djembe trommelen in Harelbeke, workshop djembe trommelen in Nijvel, workshop djembe trommelen in Zinnik, workshop djembe trommelen in Andenne, workshop djembe trommelen in Ronse, workshop djembe trommelen in Zottegem, workshop djembe trommelen in Mortsel, 

workshop djembe trommelen in Maaseik, 
workshop djembe trommelen in Gembloers
, workshop djembe trommelen in Diest, workshop djembe trommelen in Saint-Ghislain, workshop djembe trommelen in Fleurus, workshop djembe trommelen in Scherpenheuvel-Zichem,

workshop djembe trommelen in 's-Gravenbrakel
, workshop djembe trommelen in Hoei, workshop djembe trommelen in Hoogstraten, workshop djembe trommelen in Eeklo, workshop djembe trommelen in Torhout, workshop djembe trommelen in Poperinge, workshop djembe trommelen in Dilsen-Stokkem, workshop djembe trommelen in Tielt, workshop djembe trommelen in Blankenberge, workshop djembe trommelen in Eupen, workshop djembe trommelen in Lessen, workshop djembe trommelen in Wervik, workshop djembe trommelen in Walcourt, workshop djembe trommelen in Komen-Waasten, workshop djembe trommelen in Marche-en-Famenne.

workshop djembe trommelen in Aartselaar
workshop djembe trommelen in Antwerpenworkshop djembe trommelen in Arendonkworkshop djembe trommelen in Baarle-Hertogworkshop djembe trommelen in Balenworkshop djembe trommelen in Beerseworkshop djembe trommelen in Berlaarworkshop djembe trommelen in Boechoutworkshop djembe trommelen in Bonheidenworkshop djembe trommelen in Boomworkshop djembe trommelen in Bornemworkshop djembe trommelen in Borsbeekworkshop djembe trommelen in Brasschaatworkshop djembe trommelen in Brechtworkshop djembe trommelen in Desselworkshop djembe trommelen in Duffelworkshop djembe trommelen in Edegemworkshop djembe trommelen in Essenworkshop djembe trommelen in Geelworkshop djembe trommelen in Grobbendonkworkshop djembe trommelen in Heist-op-den-Bergworkshop djembe trommelen in Hemiksemworkshop djembe trommelen in Herentalsworkshop djembe trommelen in Herenthoutworkshop djembe trommelen in Herseltworkshop djembe trommelen in Hoogstratenworkshop djembe trommelen in Hoveworkshop djembe trommelen in Hulshoutworkshop djembe trommelen in Kalmthoutworkshop djembe trommelen in Kapellenworkshop djembe trommelen in Kasterleeworkshop djembe trommelen in Kontichworkshop djembe trommelen in Laakdalworkshop djembe trommelen in Lierworkshop djembe trommelen in Lilleworkshop djembe trommelen in Lintworkshop djembe trommelen in Malleworkshop djembe trommelen in Mechelenworkshop djembe trommelen in Meerhoutworkshop djembe trommelen in Merksplasworkshop djembe trommelen in Molworkshop djembe trommelen in Mortselworkshop djembe trommelen in Nielworkshop djembe trommelen in Nijlenworkshop djembe trommelen in Olenworkshop djembe trommelen in Oud-Turnhoutworkshop djembe trommelen in Putteworkshop djembe trommelen in Puursworkshop djembe trommelen in Ranstworkshop djembe trommelen in Ravelsworkshop djembe trommelen in Retieworkshop djembe trommelen in Rijkevorselworkshop djembe trommelen in Rumstworkshop djembe trommelen in Schelleworkshop djembe trommelen in Schildeworkshop djembe trommelen in Schotenworkshop djembe trommelen in Sint-Amandsworkshop djembe trommelen in Sint-Katelijne-Waverworkshop djembe trommelen in Stabroekworkshop djembe trommelen in Turnhoutworkshop djembe trommelen in Vorselaarworkshop djembe trommelen in Vosselaarworkshop djembe trommelen in Westerloworkshop djembe trommelen in Wijnegem
workshop djembe trommelen in Willebroek
workshop djembe trommelen in Wommelgem
workshop djembe trommelen in Wuustwezelworkshop djembe trommelen in Zandhovenworkshop djembe trommelen in Zoerselworkshop djembe trommelen in Zwijndrecht,

workshop djembe trommelen in Gentworkshop djembe trommelen in Brusselworkshop djembe trommelen in Bruggeworkshop djembe trommelen in Leuvenworkshop djembe trommelen in Aalstworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Hasseltworkshop djembe trommelen in Sint-Niklaasworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Genkworkshop djembe trommelen in Doornikworkshop djembe trommelen in Roeselareworkshop djembe trommelen in Moeskroenworkshop djembe trommelen in Lokerenworkshop djembe trommelen in Sint-Truidenworkshop djembe trommelen in Mariakerkeworkshop djembe trommelen in Drongenworkshop djembe trommelen in Wondelgemworkshop djembe trommelen in Sint-Amandsbergworkshop djembe trommelen in Oostakkerworkshop djembe trommelen in Ledebergworkshop djembe trommelen in Gentbruggeworkshop djembe trommelen in Afsneeworkshop djembe trommelen in Sint-Denijs-Westremworkshop djembe trommelen in Zwijnaardeworkshop djembe trommelen in Wachtebekeworkshop djembe trommelen in Lochristiworkshop djembe trommelen in Destelbergenworkshop djembe trommelen in Melleworkshop djembe trommelen in Merelbekeworkshop djembe trommelen in Heusdenworkshop djembe trommelen in Zevergemworkshop djembe trommelen in De Pinteworkshop djembe trommelen in Sint-Martens-Latemworkshop djembe trommelen in Sint-Martens-Leerneworkshop djembe trommelen in Deinzeworkshop djembe trommelen in Vosselareworkshop djembe trommelen in Neveleworkshop djembe trommelen in Landegemworkshop djembe trommelen in Merendreeworkshop djembe trommelen in Alkenworkshop djembe trommelen in Asworkshop djembe trommelen in Beringenworkshop djembe trommelen in Bilzenworkshop djembe trommelen in Bocholtworkshop djembe trommelen in Borgloonworkshop djembe trommelen in Breeworkshop djembe trommelen in Diepenbeekworkshop djembe trommelen in Dilsen-Stokkemworkshop djembe trommelen in Genk, , workshop djembe trommelen in Gingelomworkshop djembe trommelen in Halenworkshop djembe trommelen in Hamworkshop djembe trommelen in Hamont-Achelworkshop djembe trommelen in Hechtel-Ekselworkshop djembe trommelen in Heersworkshop djembe trommelen in Herk-de-Stadworkshop djembe trommelen in Herstappe
workshop djembe trommelen in Heusden-Zolder

workshop djembe trommelen in Hoeselt
workshop djembe trommelen in Houthalen-Helchterenworkshop djembe trommelen in Kinrooiworkshop djembe trommelen in Kortessem,

workshop djembe trommelen in Lanakenworkshop djembe trommelen in Leopoldsburgworkshop djembe trommelen in Lommelworkshop djembe trommelen in Lummenworkshop djembe trommelen in Maaseikworkshop djembe trommelen in Maasmechelenworkshop djembe trommelen in Meeuwen-Gruitrodeworkshop djembe trommelen in Neerpeltworkshop djembe trommelen in Nieuwerkerkenworkshop djembe trommelen in Opglabbeekworkshop djembe trommelen in Overpeltworkshop djembe trommelen in Peerworkshop djembe trommelen in Riemstworkshop djembe trommelen in Sint-Truidenworkshop djembe trommelen in Tessenderloworkshop djembe trommelen in Tongerenworkshop djembe trommelen in Voerenworkshop djembe trommelen in Wellenworkshop djembe trommelen in Zonhovenworkshop djembe trommelen in Zutendaalworkshop djembe trommelen in Aarschotworkshop djembe trommelen in Affligemworkshop djembe trommelen in Asseworkshop djembe trommelen in Beerselworkshop djembe trommelen in Begijnendijkworkshop djembe trommelen in Bekkevoortworkshop djembe trommelen in Bertemworkshop djembe trommelen in Beverworkshop djembe trommelen in Bierbeekworkshop djembe trommelen in Boortmeerbeekworkshop djembe trommelen in Boutersemworkshop djembe trommelen in Diestworkshop djembe trommelen in Dilbeekworkshop djembe trommelen in Drogenbosworkshop djembe trommelen in Galmaardenworkshop djembe trommelen in Geetbetsworkshop djembe trommelen in Glabbeekworkshop djembe trommelen in Gooikworkshop djembe trommelen in Grimbergenworkshop djembe trommelen in Haachtworkshop djembe trommelen in Halleworkshop djembe trommelen in Herentworkshop djembe trommelen in Herneworkshop djembe trommelen in Hoegaardenworkshop djembe trommelen in Hoeilaartworkshop djembe trommelen in Holsbeekworkshop djembe trommelen in Huldenbergworkshop djembe trommelen in Kampenhoutworkshop djembe trommelen in Kapelle-op-den-Bosworkshop djembe trommelen in Keerbergenworkshop djembe trommelen in Kortenakenworkshop djembe trommelen in Kortenbergworkshop djembe trommelen in Kraainemworkshop djembe trommelen in Landenworkshop djembe trommelen in Lennikworkshop djembe trommelen in Liedekerkeworkshop djembe trommelen in Linkebeekworkshop djembe trommelen in Linter
workshop djembe trommelen in Londerzeel
workshop djembe trommelen in Lubbeek
workshop djembe trommelen in Machelenworkshop djembe trommelen in Meiseworkshop djembe trommelen in Merchtem,

workshop djembe trommelen in Opwijkworkshop djembe trommelen in Oud-Heverleeworkshop djembe trommelen in Overijseworkshop djembe trommelen in Pepingenworkshop djembe trommelen in Roosdaalworkshop djembe trommelen in Rotselaarworkshop djembe trommelen in Scherpenheuvel-Zichemworkshop djembe trommelen in Sint-Genesius-Rodeworkshop djembe trommelen in Sint-Pieters-Leeuwworkshop djembe trommelen in Steenokkerzeelworkshop djembe trommelen in Ternatworkshop djembe trommelen in Tervurenworkshop djembe trommelen in Tielt-Wingeworkshop djembe trommelen in Tienenworkshop djembe trommelen in Tremeloworkshop djembe trommelen in Vilvoordeworkshop djembe trommelen in Wemmelworkshop djembe trommelen in Wezembeek-Oppemworkshop djembe trommelen in Zaventemworkshop djembe trommelen in Zemstworkshop djembe trommelen in Zoutleeuwworkshop djembe trommelen in Alveringemworkshop djembe trommelen in Anzegemworkshop djembe trommelen in Ardooieworkshop djembe trommelen in Avelgemworkshop djembe trommelen in Beernemworkshop djembe trommelen in Blankenbergeworkshop djembe trommelen in Bredeneworkshop djembe trommelen in Dammeworkshop djembe trommelen in De Haanworkshop djembe trommelen in De Panneworkshop djembe trommelen in Deerlijkworkshop djembe trommelen in Dentergemworkshop djembe trommelen in Diksmuideworkshop djembe trommelen in Gistelworkshop djembe trommelen in Harelbekeworkshop djembe trommelen in Heuvellandworkshop djembe trommelen in Hoogledeworkshop djembe trommelen in Houthulstworkshop djembe trommelen in Ichtegemworkshop djembe trommelen in Ieperworkshop djembe trommelen in Ingelmunsterworkshop djembe trommelen in Izegemworkshop djembe trommelen in Jabbekeworkshop djembe trommelen in Knokke-Heistworkshop djembe trommelen in Koekelareworkshop djembe trommelen in Koksijdeworkshop djembe trommelen in Kortemarkworkshop djembe trommelen in Kortrijkworkshop djembe trommelen in Kuurneworkshop djembe trommelen in Langemark-Poelkapelleworkshop djembe trommelen in Ledegemworkshop djembe trommelen in Lendeledeworkshop djembe trommelen in Lichterveldeworkshop djembe trommelen in Lo-Reningeworkshop djembe trommelen in Menenworkshop djembe trommelen in Mesenworkshop djembe trommelen in Meulebeke
workshop djembe trommelen in Middelkerke
workshop djembe trommelen in Moorslede
workshop djembe trommelen in Nieuwpoortworkshop djembe trommelen in Oostendeworkshop djembe trommelen in Oostkamp,

workshop djembe trommelen in Oostrozebeke
workshop djembe trommelen in Oudenburgworkshop djembe trommelen in Pittemworkshop djembe trommelen in Poperingeworkshop djembe trommelen in Roeselareworkshop djembe trommelen in Ruiseledeworkshop djembe trommelen in Spiere-Helkijnworkshop djembe trommelen in Stadenworkshop djembe trommelen in Tieltworkshop djembe trommelen in Torhoutworkshop djembe trommelen in Veurneworkshop djembe trommelen in Vleterenworkshop djembe trommelen in Waregemworkshop djembe trommelen in Wervikworkshop djembe trommelen in Wevelgemworkshop djembe trommelen in Wielsbekeworkshop djembe trommelen in Wingeneworkshop djembe trommelen in Zedelgemworkshop djembe trommelen in Zonnebekeworkshop djembe trommelen in Zuienkerkeworkshop djembe trommelen in Zwevegemworkshop djembe trommelen in Aarlenworkshop djembe trommelen in Attertworkshop djembe trommelen in Aubangeworkshop djembe trommelen in Bastenakenworkshop djembe trommelen in Bertogneworkshop djembe trommelen in Bertrixworkshop djembe trommelen in Bouillonworkshop djembe trommelen in Chinyworkshop djembe trommelen in Daverdisseworkshop djembe trommelen in Durbuyworkshop djembe trommelen in Érezéeworkshop djembe trommelen in Étalleworkshop djembe trommelen in Fauvillersworkshop djembe trommelen in Florenvilleworkshop djembe trommelen in Gouvyworkshop djembe trommelen in Habayworkshop djembe trommelen in Herbeumontworkshop djembe trommelen in Hottonworkshop djembe trommelen in Houffalizeworkshop djembe trommelen in La Roche-en-Ardenneworkshop djembe trommelen in Légliseworkshop djembe trommelen in Libinworkshop djembe trommelen in Libramont-Chevignyworkshop djembe trommelen in Manhayworkshop djembe trommelen in Marche-en-Famenneworkshop djembe trommelen in Martelangeworkshop djembe trommelen in Meix-devant-Virtonworkshop djembe trommelen in Messancyworkshop djembe trommelen in Mussonworkshop djembe trommelen in Nassogneworkshop djembe trommelen in Neufchâteauworkshop djembe trommelen in Paliseulworkshop djembe trommelen in Rendeuxworkshop djembe trommelen in Rouvroyworkshop djembe trommelen in Sainte-Odeworkshop djembe trommelen in Saint-Hubertworkshop djembe trommelen in Saint-Légerworkshop djembe trommelen in Tellin
workshop djembe trommelen in Tenneville

workshop djembe trommelen in Tintigny
workshop djembe trommelen in Vaux-sur-Sûreworkshop djembe trommelen in Vielsalmworkshop djembe trommelen in Virtonworkshop djembe trommelen in Wellin,

workshop djembe trommelen in Aiseau-Presles
workshop djembe trommelen in Anderluesworkshop djembe trommelen in Antoingworkshop djembe trommelen in Aatworkshop djembe trommelen in Beaumontworkshop djembe trommelen in Belœilworkshop djembe trommelen in Bernissart, workshop djembe trommelen in Bincheworkshop djembe trommelen in Boussuworkshop djembe trommelen in 's-Gravenbrakelworkshop djembe trommelen in Brugeletteworkshop djembe trommelen in Brunehautworkshop djembe trommelen in Cellesworkshop djembe trommelen in Chapelle-lez-Herlaimontworkshop djembe trommelen in Charleroiworkshop djembe trommelen in Châtelet. 
DSC_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DSC_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.