percussie lessen op school

School djembe lessen in Gent of op locatieWil je op school muzieklessen in Gent, percussiecursussen in Gent,  muziekworkshops in Gent of op locatie organiseren? Dansschool SalsaCool zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Onze docenten laten de leerlingen op een ontspannen, educatieve wijze kennis maken met muziek uit diverse werelddelen.Waarom zijn muzieklessen voor leerlingen zo belangrijk op school?
Volgens de Dansschool SalsaCool filosofie is muziek maken niet alleen een plezierige en energieke activiteit voor leerlingen; regelmatig muziek maken heeft een aantal grote pluspunten: het is goed voor de ontwikkeling van de hersenen, coördinatie, motoriek, het geeft ontspanninghelpt om vermoeidheid tegen te gaanhet stimuleert uiting van emotieshelpt bij het verwerken van verdriet en trauma’s,slaapproblemen op te lossen, het draagt bij aan het groepsgevoel, stimuleert sociale vaardigheden en samenwerking en het heeft eenpositief effect op de schoolprestatiesHet stimuleren van muzikaliteit bij leerlingen is behalve belangrijk voor hun muzikale en sociale ontwikkeling, ook goed voor hun algemene ontwikkeling. Zij leren verschillende muziekritmes en maken kennis met diverse instrumenten, muziekstijlen en klanken van Afrika en Zuid-Amerika.Onze percussielessen in Gent of workshops in Gent zijn een energieke en educatieve manier om ritmegevoel te ontwikkelen. Behalve expressie, leren wij de leerlingen ook om respect te hebben voor elkaar. Wij creëren tijdens de lessen en workshops een inspirerende sfeer waarin de leerlingen zichzelf mogen zijn. We bieden een veilige omgeving waarbinnen zij zich kunnen uiten op hun eigen manier. Onze muziekworkshops hebben een link met een andere cultuur en zo leren de leerlingen op een speelse en ongedwongen wijze een andere kant van zichzelf en van een andere cultuur ontdekken. Onze docenten hebben veel ervaring in het verzorgen van muziek lessen op scholen, waarbij de ontspannen sfeer altijd voorop staat.
Onze muzieklessen en muziekworkshops kunnen worden verzorgd op onze vaste locatie in Gent :

Hotel Harmony
Kraanlei 37
9000 Gent


of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben: 

AntwerpenBrusselBornemDiepenbeekGentGeelBrugge,LeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijk,HasseltLierLochristiLoppem, Lommel, MolOostendeRoeselareen Zandvliet.

maar wil je de muzieklessen of muziekworkshops houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij jou op school, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor BelgiëNederland,FrankrijkLuxemburg als voor Duitsland.Keuze uit 2 verschillende muziek lessen of workshops1. DJEMBE [TROMMEL UIT WEST-AFRIKA]
2. BODY PERCUSSION [DANS/PERCUSSIE UIT ZUID-AFRIKA]
Waarom bij Dansschool SalsaCool
Professionele muziekdocenten met ruime ervaring in het lesgeven aan jongeren van verschillende achtergrond of muziek niveau
Duidelijk en gestructureerd lesprogramma
Persoonlijke aandacht ook voor jongeren met weinig ritmegevoel

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, muziekles of muziekworkshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe.

Prijsopbouw
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle percussielessen op school ofpercussieworkshops op school dezelfde prijsopbouw:
De prijzen worden vastgesteld op basis van het aantal deelnemers, de duur van de lessen, workshop(s) en de dagindeling. Wij houden hierbij rekening met een beperkt budget voor scholen.

Aantal deelnemers
Maximaal 50 leerlingen per djembe lessen of djembe workshop.

Aanvragen van een offerte voor een muziekles of muziekworkshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste percussieslesof workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een muziekles of workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de muziekles of workshop
Welk type dansles of workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke school djembelessen landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een djembelessen wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een school djembelessen in Antwerpenschool djembelessen in Brusselschool djembelessen in Aalstschool djembelessen in Gentschool djembelessen in Sint-Niklaasschool djembelessen in Hasseltschool djembelessen in Bruggeschool djembelessen in Oostendeschool djembelessen in Leuvenschool djembelessen in Tongerenschool djembelessen in Dendermonde,school djembelessen in Turnhoutschool djembelessen in Kortrijk,school djembelessen in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend djembe workshop in Antwerpen of djembe workshop in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!